2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Allahimmmmmm sen sabir ver yarabbim efsunuma gerçekten. Cok üzüldüm ya şok oldum allahım ona tez zamanda bebisini nasip etsin. Her hayırda nasil şer aranicaksa, her serdede bir hayır aramalıyız allahım efsunuma peygamber sabri versin.

canım allah sabırlar versin, tez vakitte inşallah tekrar alırsın bebeğini sağlıkla kucağına, takdiri ilahi elden hiç bişey gelmez ,çok çok geçmiş olsun

Merhabalar herkese...oncelikle bugunduasi olanarkadasim duani okudum.sonra da efsun arkadasim icin inanilmaz uzuldum.bir kez yasadim ben de oyle iyi anliyorum ki onu suan.bir kadinin yasayabilecegi en kotu tecrubelerden biri maalesef.dun bebisimin hareketlerini gordum ya dunden beri leyla gibiyim.rabbim bebeklerimizi korusun.
Bu lahana testi pek mantikli gelmedi ama yapacam yarin.cok mor olmadan yapmak lazim bence yani cok yogun bir morsa lahana suyu kirmizi olmasi zor.ben zaten kiz istiyorum mor ciksin.

of efsunun bebeğini kaybettiğini okuduğumda inanamadım. gerçekten çok üzüldüm.allah sabır versin.demekki hayırlısı böyleymiş.

çok üzüldüm arkadaşım diyecek hiç bişey yok Allah güç kuvvet versin, tez zamanda tekrar bebeğin seninle olsun..

çok sevindim cnm herşeyn yolunda gitmesine maşallahhhh
cok sukurcanım dr sag dıyınce ohh cok sukur dedımm ve bebegımı ınceledımm hhe ellerı fılan bellı olusyaa bır degısık oldumm yaaaoyy annesının finduguuuuu
ben gorendıgımden berı soluma yatıyorum dıkkatt yus ustu ve sırt ustu yatmak yasak!!!!en guselı soll kan dolasımı sagdan oluyormus cunkuu yus ustu olurda gece yatarım dıeee bacak arama kırlent yada yastık koyuyorumm aklınızda olsun dıkkat edınn dr da uyardı ben yus ustusuz yatamam cunkuuuuuuuuuuu
ayy efsunumm duyunca cok uzuldum rabbım bol sabır ve sıfa versın ınsll tez zamanda saglıklısını hayırlısını versın ınsllllll:26:

slm kızlar
bende temmuz annesiyim ilk bebeğim
son regl tarihim 8 ekim muhtemel doğum tarihim 16 temmuz istanbul benide listeye ekleyebilirsiniz

efsuna çok üzüldüm allah sabır versin inş en kısa zamanda tekrar anne olur

canlarım bir sorum olucak
aranızda hamilelik yogası yapan var mı

Merhaba arkadaşlar
Ben de Temmuz annesiyim, nasipse doğum 13Temmuz.
İlk bebeğimolacak inşaallah.
Son adet tarihim 6 Ekim

Son düzenleme:

kendini fazla üzme diyecem ama eminim kolay değildir rabbimbidaha aynı acıyı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…