Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybettiBu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.
ben kullanılıyor diye biliyorum canım ya yinede tam emin değilim
Canım ben medicabil hastanesinde Nihat Gök'e gidiyorum çokda memnunum,hastanenin hizmetide çk güzel,
Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybettiBu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.
cok sukurçok sevindim cnm herşeyn yolunda gitmesinemaşallahhhh
ben gorendıgımden berı soluma yatıyorum dıkkatt yus ustu ve sırt ustu yatmak yasak!!!!en guselı soll kan dolasımı sagdan oluyormus cunkuu yus ustu olurda gece yatarım dıeee bacak arama kırlent yada yastık koyuyorumm aklınızda olsun dıkkat edınn dr da uyardı ben yus ustusuz yatamam cunkuuuuuuuuuuuÖzellikle 6. Aydan sonra soluna yatılması tavsiye ediliyormuş canım şuan için bi zararı olmazmış ama sen rahatsız ölüyorsan yüzüstü yatınca karnın ağrıyorsa yüzüstü yatmama zamanın gelmiş demektir .
ayy efsunumm duyunca cok uzuldum rabbım bol sabır ve sıfa versın ınsll tez zamanda saglıklısını hayırlısını versın ınsllllllAllahimmmmmm sen sabir ver yarabbim efsunuma gerçekten. Cok üzüldüm ya şok oldum allahım ona tez zamanda bebisini nasip etsin. Her hayırda nasil şer aranicaksa, her serdede bir hayır aramalıyız allahım efsunuma peygamber sabri versin.
cok sukurcanım dr sag dıyınce ohh cok sukur dedımm ve bebegımı ınceledımm hhe ellerı fılan bellı olusyaa bır degısık oldumm yaaa oyy annesının finduguuuuu
ben gorendıgımden berı soluma yatıyorum dıkkatt yus ustu ve sırt ustu yatmak yasak!!!!en guselı soll kan dolasımı sagdan oluyormus cunkuu yus ustu olurda gece yatarım dıeee bacak arama kırlent yada yastık koyuyorumm aklınızda olsun dıkkat edınn dr da uyardı ben yus ustusuz yatamam cunkuuuuuuuuuuu
[
bende birkaç gündüryüz üstü yatamıyorum oysa öyle uyurdum . gece dönersem şayet uyanıyorm rahatsız oluyorum artık zaten karnım çok şiş ondandır herhalde
cok sukurcanım dr sag dıyınce ohh cok sukur dedımm ve bebegımı ınceledımm hhe ellerı fılan bellı olusyaa bır degısık oldumm yaaa oyy annesının finduguuuuu
ben gorendıgımden berı soluma yatıyorum dıkkatt yus ustu ve sırt ustu yatmak yasak!!!!en guselı soll kan dolasımı sagdan oluyormus cunkuu yus ustu olurda gece yatarım dıeee bacak arama kırlent yada yastık koyuyorumm aklınızda olsun dıkkat edınn dr da uyardı ben yus ustusuz yatamam cunkuuuuuuuuuuu
[
bende birkaç gündüryüz üstü yatamıyorum oysa öyle uyurdum . gece dönersem şayet uyanıyorm rahatsız oluyorum artık zaten karnım çok şiş ondandır herhalde
Bende ilk yattığımda yatamıyorum akşamları daha çok şiş oluyor karnımız sabaha doğru iniyor ozaman yatabiliyorum şimdilik .
[
sırt üstü yatmanın yasak olduğunu bilmyordum o neden yasak kiii:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?