2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

canım bana gulmede tam olarak hangı bolgede ve nasıl bır hıs kı bu yanı ne bılım ıcerden baskı var gıbı mı kalp atısı gıbımı nasıl bırseyy. merak ettım valla

arkadaşalr allah kabul ederse dualarınızı okudum, allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin, ve gönüllerinize göre versin

arkadaşlar uçuk çıktı sanırım dün bir ruj sürdüm ondan oldu,bu yaşıma kadar da hiç çıkmamıştı, hiç de denemem ama dayanamadım, doktora gittim birşey önermedi sadece bol meyve ye iyi beslen dedi,

canım bana gulmede tam olarak hangı bolgede ve nasıl bır hıs kı bu yanı ne bılım ıcerden baskı var gıbı mı kalp atısı gıbımı nasıl bırseyy. merak ettım valla

Benim ilk hissettiğim iki kasığımın ortasında yani rahmin olduğu bölgede langır lungur bir şeylerdi. Yani suyun içinde yüzen bir şeyler gibi. Hemen ardından sol tarafımda 4 kez arka arkaya pıt pıt bir şey attı. O gün daha hiç hissetmedim ta ki akşam televizyon izlerken uzanıp bir şeyler atıştırırken o pıt pıtı 2 kere yapana kadar.

Şimdi hissettiklerim yine kıpırtı. Suyun içinde kıpırdayan bir şeyler hissediyorum. Geçen gün doktorda beklerken ultrasona girmek için çikolata yiyordum mesela. Sağ tarafımda bu sefer pıt pıt hissettim. Ultrasona girdiğimde doktor bebeğin bacaklarını sağ tarafına dayamış dedi. Patileriyle vuruyordu demek ki. Şu an hissettiğim çok şiddetli tekmeler değil. Minik pıt pıtlar. Şiddetli olanlar sanırım 2 haftaya kadar başlayacak.

Hareketler başladığı zaman da stres bitmiyor ki. 2 saattir niye kıpırdamadı. Bir şey mi oldu acaba lar başlıyor o zaman da.

bende de erkek çıktı :)öyle hissediyorum zaten ne zamandır :)kısmet artık...

günaydın kızlarrrrrr
canım benimkide hep kız çıkıyor ama içimden erkek geçiyor bu arada kızlar benim kaç gündür kasıklarıma ağrı saplanıyo biraz önce bi hapşırdım kasıklarıma nasıl bi bıçak saplandı korkuyorum inşallah bebişime bir şey olmuyodur.

Ayyyy ne büyük heyecan yaaaa iple çekiyorum o günlerii.. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu İnşallaaahhh...

Günaydın güzel anneler geçmişi anca okuyabildim baya ilerlemiş hepiniz güzel bi gün geçirin

Merhaba herkese size bi uyarıda bulunayım diye geldim...Cumartesi akşamı acildeydim.4 saat geçmeyen baş ağrısı çekip dayanamayarak hastaneye gittim.Nöbetçi jinekolok ultrasona aldı.1 aydır görmemiştim bebişimi iyiymiş çok şükür eli kolu hareket ediyordu onu görmek çok güzeldi.Bebebğim iyiydi şükür ama ben susuz kalmışım bu baş ağrısını tetiklemiş tuzlu su ve parol u serum yoluyla verdiler test yaptılar.Allaha şükür testte de bi problem yok. 2,5-3 lt su içmem konusunda yine uyardı doktor.Yanınızda gezdirin dedi.Bende yeterince içtiğimi sanıyordum ama yeterli olmamış.Aman dikkat edin şu su mevzusuna hamişler...Ankarada lapa lapa kar yağıyr bugün.İzlemesi güzelde okula gidip gelmesi çileye dönüşecek

benimde cumartesi başım çok ağrıdı ama öle böle değil ağrı kesici içmemek için direndim ama ağrıdan kıvrandım resmen ben çok su içiyorum nerdeyse 3 lt burdada yağmur var şakır şakır hemde geçmiş olsun

ya evet ankara soğuk yine
iyi diysunda cnm
ben içemiyorum
midemi bulandırıyo fena halde

günaydınn canımm.... yaa bende hiç su içmiyorum biliyomusun hep unutuyorum.. normaldede çok su tüketen bir insan değilimdir.. iş yerinde hele hiç aklıma gelmiyo ve 1 haftadır bende baş ağrısı çekiyorum 2 gün önce dayanamadım parol içtim o gün geçti ertesi gün yine başladı demekki susuzluktan kaynaklanıyomuş.. dikkat etmemiz lazım gerçekten.. bu arada bende ankaradayım sen nereye gidiyosun muayenelerin için..?

Senin durumun aynısı bende de var canım kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma da gelmiyor değil hani .acaba gaz sorunu kalktı diyemi karnımız eskisi gibi değil benim 3.4 gündür gaz sorunum azaldı sende de öyle mi

İkimizde aynıyız canım bende de bu saydıklarının hiç biri yok arada kasık ağrım oluyor okadar bende senin gibi ultrasonda görmesem hamile değişim gibi hamileliğimin en başından beri Rabbim bebeklerimizi korusun az belirti olsa bukadar pimpirik olmucaz sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…