Eğer şanslıysan 16. haftadan itibaren hissedersin.Benim bugün 16. haftam bitiyor ve ben 1 haftadır hissediyorum. Ama çok sık değil gün içinde 2 ya da en fazla 3 kere.
Arkadaşım 21. haftasında hissetti mesela. Kişiye göre değişiyor.
canım bana gulmede tam olarak hangı bolgede ve nasıl bır hıs kı buyanı ne bılım ıcerden baskı var gıbı mı kalp atısı gıbımı nasıl bırseyy. merak ettım valla
Merhaba arkadaşlar bugüne kadar baktığım çin takvimlerine göre yaşımı hep yanlış hesaplıyormuşum ama buradaki sitede otomatik olarak kendi hesaplıyor ve çin takvimine göre de bebişin cinsiyetini gösteriyor. Bende erkek çıktı.
Sizde bakmak isterseniz eğer diye paylaşmak istedim.
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
Merhaba arkadaşlar bugüne kadar baktığım çin takvimlerine göre yaşımı hep yanlış hesaplıyormuşum ama buradaki sitede otomatik olarak kendi hesaplıyor ve çin takvimine göre de bebişin cinsiyetini gösteriyor. Bende erkek çıktı.
Sizde bakmak isterseniz eğer diye paylaşmak istedim.
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
Eğer şanslıysan 16. haftadan itibaren hissedersin.Benim bugün 16. haftam bitiyor ve ben 1 haftadır hissediyorum. Ama çok sık değil gün içinde 2 ya da en fazla 3 kere.
Arkadaşım 21. haftasında hissetti mesela. Kişiye göre değişiyor.
Merhaba herkese size bi uyarıda bulunayım diye geldim...Cumartesi akşamı acildeydim.4 saat geçmeyen baş ağrısı çekip dayanamayarak hastaneye gittim.Nöbetçi jinekolok ultrasona aldı.1 aydır görmemiştim bebişimi iyiymiş çok şükür eli kolu hareket ediyordu onu görmek çok güzeldi.Bebebğim iyiydi şükür ama ben susuz kalmışım bu baş ağrısını tetiklemiş tuzlu su ve parol u serum yoluyla verdiler test yaptılar.Allaha şükür testte de bi problem yok. 2,5-3 lt su içmem konusunda yine uyardı doktor.Yanınızda gezdirin dedi.Bende yeterince içtiğimi sanıyordum ama yeterli olmamış.Aman dikkat edin şu su mevzusuna hamişler...Ankarada lapa lapa kar yağıyr bugün.İzlemesi güzelde okula gidip gelmesi çileye dönüşecek
Merhaba herkese size bi uyarıda bulunayım diye geldim...Cumartesi akşamı acildeydim.4 saat geçmeyen baş ağrısı çekip dayanamayarak hastaneye gittim.Nöbetçi jinekolok ultrasona aldı.1 aydır görmemiştim bebişimi iyiymiş çok şükür eli kolu hareket ediyordu onu görmek çok güzeldi.Bebebğim iyiydi şükür ama ben susuz kalmışım bu baş ağrısını tetiklemiş tuzlu su ve parol u serum yoluyla verdiler test yaptılar.Allaha şükür testte de bi problem yok. 2,5-3 lt su içmem konusunda yine uyardı doktor.Yanınızda gezdirin dedi.Bende yeterince içtiğimi sanıyordum ama yeterli olmamış.Aman dikkat edin şu su mevzusuna hamişler...Ankarada lapa lapa kar yağıyr bugün.İzlemesi güzelde okula gidip gelmesi çileye dönüşecek
gunaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
2 gundur kafam bozukk saçma sapan seyler dusunuyorum ozellıklede efsunun olayından sonra.
benım gobegım cıkmıstı ufak ufak 2 gundur karnım dumduz gobek falan yokallahım bırseymı oldu acaba demekten kendımı alamıyorum persembe 9 da randevum var zaman gecmek bılmıyo offff offfffffffff:18:
yaa ama benım hamılelıgım gercekten garıp yaa hamıle oldugmu bıle hıssetmyıorum yanı ınanamıyorum ancak ultrasonda gorursem ınanıyorum
mıde bulantısı yok
bas donmesı yok
aş erme yok
tiksinme yok
kokuya hassasıyet yok
bir sancı vardı oda gectı artık oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?