2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

haftasonu özele gidicektin sena gittin mi

Benim de herşeyde hep erkek çıkıyor kendim de erkek hissediyorum bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlar da ikisine de çokkkk sevinirim .

Bende türkiyeyi özledim geçen sene bu sıralar bende ankaraday dım biz varken kar yoktu tam Nevşehir'e giderken kar yapmaya başladı ama civarlarda zaten hep kar varmış :) burada hava soğuk ama genelde hep yağmur :) bende yanıma koyuyorum 1.5 lt şişe dikerek içiyorum öyle anlıyorum ne kadar içtiğimi ama 2 yada 2.5 anca oluyor bende pek su içmezdim şimdi bebişim için unutmamaya çalışıyorum .

Yok canım gitmedim eşimin işi çıktı Cumartesi pazar da kapalıydı nasip olursa salı gitmeyi düşünüyoruz meraktan ölücem valla inşallah bebişim iyidir canım .

hayırlısı canım işallah salıya artık iyidir bebeğin korkma güzel haberler veririsin bize

ayyy harika birsey yaa

ya benım gaz sorunum vardı ewet gazdan karnım şişyodu fakat aferdersın gazda cıkarmıyodum o gaz nasıl kendı kendıne kayboluyo onuda anlamıyorudm zaten
allahım bize iyilik yaramaz he ama napim ister istemez panık oluyorum benım annem kusmaktan geberiyomus kesınlıkle evde yemek yapamazsın o kadar kotu imiş. ama halalarım ise aynı benım gibiymiş hiççççç hamile gibi deıllermıs hersey normalmıs sanırım ben onlara cekmısım diyip bır sorun yoktur herhalde dıyorum

ya ben hiç su içemiyorum susamadıkca su içmeyelerdenım günde yarım litre ancak su içerdirim. birde ben ne kadar cok su içersem o kadar cok tuvalate gıdıyorum tabı buda gunluk yasantımı ozellıklede uykumu berbat edıyo abrtmıyorum 15-20 dk bir tuvalete gıtmek zorunda kalıyorum :26::26::26:

:118::118:Selam kızlar biz geldik naneli lokumumla
04 nesli ve kkarabiberim dualarınızı okudum canlarım.
Allah dualarımızı kabul etsin ve bebişleirimizi korusun(amin)
Pazartesileri hiç sevmiyorum çok şiddetli yağmur var burada.
Arada bir kasık ağrısı çekiyorum başka bir şikayetim yok şimdilik
Biraz da baş ağrım var.Bugün zor geçecek ama olsun naneli
lokumum sağlıklı olsun da başka birşey istemem....
Bu aralar kendime sürekli şu soruyu soruyorum ''Ben daha önceleri
nasıl yaşıyormuşum''Şimdi sürekli heyecan,panik,endişe,mutluluk,
aşk,özlem,merak içerisindeyim.Kendimi şimdi tanımaya başladım.Anne adaylarıyız
umarım Bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alır,anne oluruz:119::119::124::124:

karabiberim duanı okudum canım allh kabul etsinn
canlar bızım bu lıste işi nasıl olcak efsun gıttı lısteler kaldı :26:

Canım benim her hamilelik bir olmuyor benim ilk hamileliğimde ben 10 haftaya kadar Maf oldum dolap kapağı bile açamıyordum açar açmaz hemen mide bulantısı çıkarıyordum yemek yapamıyordum sürekli midem ağzımdaydı şimdiki hamileliğimin tam tersiydi hiç biyere gidemiyordum ozaman ne kadar rahatsız sam şimdi okadar rahatım allahım sonumuzu hayır etsin inşallah . Suyu ne kadar çok içersen okadar iyi canım tualete gitmek te iyi su hamilelikte oluşan bütün rahatsızlıkların önüne geçiyormuş mantar iltihaplanmayı hepsini önlüyormuş hamilelikte suyun önemi çok fazla .geçen doktora gittiğimiz de sordular bir şikayetin varmı diye benim hamile olduğuma bile şüphem var dedim hiç bi belirtim yok dedim güldüler çok güzel diyorlar bende anlamadım :) gazda sanırım belli bi süreden sonra geçiyor canım benim akşamları da 5 aylık göbek vardı sanki gazda. Artık oda yok ama karnım var pantolonlarım olmuyor Allah nasip ederse 12. Haftayı çıkarıp öyle alıcam hamile pantolonu .

benımde aslında pantolonlarım olmuyo dugmesını kapatamyıorum allah razı olsun şu tayları çıkarandan sadece tay giyiyorum yoksa pantolon karnımı rahatsız edıyo otururken falan
dun bende şöyle bir baktım hamıle pantolonlarınada henuz erken dedım bıraktım

ya ben şöyle hatırlıyorum kız bebekte çok bulantı oluyomuş erkek bebekte çok fazla olmuyomuş.. etrafımda kızı ve oğlu olanlara sordum hamileliklerini bu teze uydu hepside.. doğrumudurki acabaaaa :26:

ben aldımm ama henüz giymedim utanıyorum hamile pantolonu giymeyee biri çıkıpta daha çok erken ne gereği vardı derse

cnm aynı şeyleri bende duydum ama bilemiyorum
ya rahat edeceksen giy yani ne var kime ne
bide nerden alıyosun hamile kaıyafet ankarada

Kesinlikle canım bende de hafif utangaçlık var :)) valla bende senin gibi duydum canım bakalım nasip olurda cinsiyetleri öğrenince test etmiş olucaz :)) ama bana Temmuz ayı erkek ayı gibi geliyor hadi hayırlısı :))))

cnm aynı şeyleri bende duydum ama bilemiyorum
ya rahat edeceksen giy yani ne var kime ne
bide nerden alıyosun hamile kaıyafet ankarada

öylede ne bilim işteeeee 1 hafta daha geçsinde giyerim artık mecburen..
ben pantolunu lcw'den aldım bide C&A'da var hamile bölümü orayada bakabilirsin.. üst giyim olarak pek bişey almadım kapalıyım ben tuniklerimin bi çoğu rahatlıkla hamilelikte giyilebilecek şekilde almışım hamile olunca anladım kışı çıkarırımda artık yaza alırım üst tunik tarzında... kızılayda varmış bi hamile giyim mağazası tam yerinide bilmiyorum bi ark söylemişti henüz pek ihtiyacım olmadığı için gidip bakmadım...

bakalım hediye paketinden ne çıkacak bizlereeee bi öğrenseydik cinsiyetlerimiziiiii alışverişe başlıcam hemen yaaa... ilk ne alsam diye düşünüyorum bide şimdi bebek kıyafeti almaya kalksak geneli kışlık bizim melekler temmuzda gelecek o yüzden kıyafet işine girmem gibi pek... alırsam kremler bebe yağı şampuan felan alırım bideeeee bebek bezi alıcammmmm yeni doğan olandan 1 pakett eve bebek geleceği belli olsun azıcık... meleğimin çeyizlerini alıp boş odamıza dizicem İnşallah... Ayyy Allahımmm sağlıklıca doğarlar İnşallah yaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…