İkimizde aynıyız canım bende de bu saydıklarının hiç biri yok arada kasık ağrım oluyor okadar bende senin gibi ultrasonda görmesem hamile değişim gibi hamileliğimin en başından beri Rabbim bebeklerimizi korusun az belirti olsa bukadar pimpirik olmucaz sanırım :)
haftasonu özele gidicektin sena gittin mi
Merhaba arkadaşlar bugüne kadar baktığım çin takvimlerine göre yaşımı hep yanlış hesaplıyormuşum ama buradaki sitede otomatik olarak kendi hesaplıyor ve çin takvimine göre de bebişin cinsiyetini gösteriyor. Bende erkek çıktı.
Sizde bakmak isterseniz eğer diye paylaşmak istedim.
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
Herkese merhabalar,
Merhaba herkese size bi uyarıda bulunayım diye geldim...Cumartesi akşamı acildeydim.4 saat geçmeyen baş ağrısı çekip dayanamayarak hastaneye gittim.Nöbetçi jinekolok ultrasona aldı.1 aydır görmemiştim bebişimi iyiymiş çok şükür eli kolu hareket ediyordu onu görmek çok güzeldi.Bebebğim iyiydi şükür ama ben susuz kalmışım bu baş ağrısını tetiklemiş tuzlu su ve parol u serum yoluyla verdiler test yaptılar.Allaha şükür testte de bi problem yok. 2,5-3 lt su içmem konusunda yine uyardı doktor.Yanınızda gezdirin dedi.Bende yeterince içtiğimi sanıyordum ama yeterli olmamış.Aman dikkat edin şu su mevzusuna hamişler...Ankarada lapa lapa kar yağıyr bugün.İzlemesi güzelde okula gidip gelmesi çileye dönüşecek
Yok canım gitmedim eşimin işi çıktı Cumartesi pazar da kapalıydı nasip olursa salı gitmeyi düşünüyoruz meraktan ölücem valla inşallah bebişim iyidir canım .
Benim ilk hissettiğim iki kasığımın ortasında yani rahmin olduğu bölgede langır lungur bir şeylerdi. Yani suyun içinde yüzen bir şeyler gibi.Hemen ardından sol tarafımda 4 kez arka arkaya pıt pıt bir şey attı. O gün daha hiç hissetmedim ta ki akşam televizyon izlerken uzanıp bir şeyler atıştırırken o pıt pıtı 2 kere yapana kadar.
Şimdi hissettiklerim yine kıpırtı. Suyun içinde kıpırdayan bir şeyler hissediyorum. Geçen gün doktorda beklerken ultrasona girmek için çikolata yiyordum mesela. Sağ tarafımda bu sefer pıt pıt hissettim. Ultrasona girdiğimde doktor bebeğin bacaklarını sağ tarafına dayamış dedi.Patileriyle vuruyordu demek ki. Şu an hissettiğim çok şiddetli tekmeler değil. Minik pıt pıtlar. Şiddetli olanlar sanırım 2 haftaya kadar başlayacak.
Hareketler başladığı zaman da stres bitmiyor ki.2 saattir niye kıpırdamadı. Bir şey mi oldu acaba lar başlıyor o zaman da.
ya benım gaz sorunum vardı ewet gazdan karnım şişyodu fakat aferdersın gazda cıkarmıyodum o gaz nasıl kendı kendıne kayboluyo onuda anlamıyorudm zatenSenin durumun aynısı bende de var canım kötü düşünmek istemiyorum ama aklıma da gelmiyor değil hani .acaba gaz sorunu kalktı diyemi karnımız eskisi gibi değil benim 3.4 gündür gaz sorunum azaldı sende de öyle mi
allahım bize iyilik yaramaz he ama napim ister istemez panık oluyorumİkimizde aynıyız canım bende de bu saydıklarının hiç biri yok arada kasık ağrım oluyor okadar bende senin gibi ultrasonda görmesem hamile değişim gibi hamileliğimin en başından beri Rabbim bebeklerimizi korusun az belirti olsa bukadar pimpirik olmucaz sanırım :)
Merhaba herkese size bi uyarıda bulunayım diye geldim...Cumartesi akşamı acildeydim.4 saat geçmeyen baş ağrısı çekip dayanamayarak hastaneye gittim.Nöbetçi jinekolok ultrasona aldı.1 aydır görmemiştim bebişimi iyiymiş çok şükür eli kolu hareket ediyordu onu görmek çok güzeldi.Bebebğim iyiydi şükür ama ben susuz kalmışım bu baş ağrısını tetiklemiş tuzlu su ve parol u serum yoluyla verdiler test yaptılar.Allaha şükür testte de bi problem yok. 2,5-3 lt su içmem konusunda yine uyardı doktor.Yanınızda gezdirin dedi.Bende yeterince içtiğimi sanıyordum ama yeterli olmamış.Aman dikkat edin şu su mevzusuna hamişler...Ankarada lapa lapa kar yağıyr bugün.İzlemesi güzelde okula gidip gelmesi çileye dönüşecek
ayyy harika birsey yaa
ya benım gaz sorunum vardı ewet gazdan karnım şişyodu fakat aferdersın gazda cıkarmıyodum o gaz nasıl kendı kendıne kayboluyo onuda anlamıyorudm zaten
allahım bize iyilik yaramaz he ama napim ister istemez panık oluyorumbenım annem kusmaktan geberiyomus kesınlıkle evde yemek yapamazsın o kadar kotu imiş. ama halalarım ise aynı benım gibiymiş hiççççç hamile gibi deıllermıs hersey normalmıs sanırım ben onlara cekmısım diyip bır sorun yoktur herhalde dıyorum
ya ben hiç su içemiyorum susamadıkca su içmeyelerdenım günde yarım litre ancak su içerdirim. birde ben ne kadar cok su içersem o kadar cok tuvalate gıdıyorum tabı buda gunluk yasantımı ozellıklede uykumu berbat edıyo abrtmıyorum 15-20 dk bir tuvalete gıtmek zorunda kalıyorum :26::26::26:
Canım benim her hamilelik bir olmuyor benim ilk hamileliğimde ben 10 haftaya kadar Maf oldum dolap kapağı bile açamıyordum açar açmaz hemen mide bulantısı çıkarıyordum yemek yapamıyordum sürekli midem ağzımdaydı şimdiki hamileliğimin tam tersiydi hiç biyere gidemiyordum ozaman ne kadar rahatsız sam şimdi okadar rahatım allahım sonumuzu hayır etsin inşallah . Suyu ne kadar çok içersen okadar iyi canım tualete gitmek te iyi su hamilelikte oluşan bütün rahatsızlıkların önüne geçiyormuş mantar iltihaplanmayı hepsini önlüyormuş hamilelikte suyun önemi çok fazla .geçen doktora gittiğimiz de sordular bir şikayetin varmı diye benim hamile olduğuma bile şüphem var dedim hiç bi belirtim yok dedim güldüler çok güzel diyorlar bende anlamadım :) gazda sanırım belli bi süreden sonra geçiyor canım benim akşamları da 5 aylık göbek vardı sanki gazda. Artık oda yok ama karnım var pantolonlarım olmuyor Allah nasip ederse 12. Haftayı çıkarıp öyle alıcam hamile pantolonu .
Canım benim her hamilelik bir olmuyor benim ilk hamileliğimde ben 10 haftaya kadar Maf oldum dolap kapağı bile açamıyordum açar açmaz hemen mide bulantısı çıkarıyordum yemek yapamıyordum sürekli midem ağzımdaydı şimdiki hamileliğimin tam tersiydi hiç biyere gidemiyordum ozaman ne kadar rahatsız sam şimdi okadar rahatım allahım sonumuzu hayır etsin inşallah . Suyu ne kadar çok içersen okadar iyi canım tualete gitmek te iyi su hamilelikte oluşan bütün rahatsızlıkların önüne geçiyormuş mantar iltihaplanmayı hepsini önlüyormuş hamilelikte suyun önemi çok fazla .geçen doktora gittiğimiz de sordular bir şikayetin varmı diye benim hamile olduğuma bile şüphem var dedim hiç bi belirtim yok dedim güldüler çok güzel diyorlar bende anlamadım :) gazda sanırım belli bi süreden sonra geçiyor canım benim akşamları da 5 aylık göbek vardı sanki gazda. Artık oda yok ama karnım var pantolonlarım olmuyor Allah nasip ederse 12. Haftayı çıkarıp öyle alıcam hamile pantolonu .
benımde aslında pantolonlarım olmuyo dugmesını kapatamyıorum allah razı olsun şu tayları çıkarandan sadece tay giyiyorum yoksa pantolon karnımı rahatsız edıyo otururken falan
dun bende şöyle bir baktım hamıle pantolonlarınada henuz erken dedım bıraktım
hayırlısı canım işallah salıya artık iyidir bebeğin korkma güzel haberler veririsin bize
ya ben şöyle hatırlıyorum kız bebekte çok bulantı oluyomuş erkek bebekte çok fazla olmuyomuş.. etrafımda kızı ve oğlu olanlara sordum hamileliklerini bu teze uydu hepside.. doğrumudurki acabaaaa :26:
ben aldımm ama henüz giymedimutanıyorum hamile pantolonu giymeyee biri çıkıpta daha çok erken ne gereği vardı derse
ya ne güzel hiç mideniz bulanmamış
benim 12 haftam bitecek
ama bulantıların biteceği yok gibi
ya ben şöyle hatırlıyorum kız bebekte çok bulantı oluyomuş erkek bebekte çok fazla olmuyomuş.. etrafımda kızı ve oğlu olanlara sordum hamileliklerini bu teze uydu hepside.. doğrumudurki acabaaaa :26:
ben aldımm ama henüz giymedimutanıyorum hamile pantolonu giymeyee biri çıkıpta daha çok erken ne gereği vardı derse
cnm aynı şeyleri bende duydum ama bilemiyorum
ya rahat edeceksen giy yani ne var kime ne
bide nerden alıyosun hamile kaıyafet ankarada
Kesinlikle canım bende de hafif utangaçlık var :)) valla bende senin gibi duydum canım bakalım nasip olurda cinsiyetleri öğrenince test etmiş olucaz :)) ama bana Temmuz ayı erkek ayı gibi geliyor hadi hayırlısı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?