öylede ne bilim işteeeee 1 hafta daha geçsinde giyerim artık mecburen..
ben pantolunu lcw'den aldım bide C&A'da var hamile bölümü orayada bakabilirsin.. üst giyim olarak pek bişey almadım kapalıyım ben tuniklerimin bi çoğu rahatlıkla hamilelikte giyilebilecek şekilde almışım hamile olunca anladımkışı çıkarırımda artık yaza alırım üst tunik tarzında... kızılayda varmış bi hamile giyim mağazası tam yerinide bilmiyorum bi ark söylemişti henüz pek ihtiyacım olmadığı için gidip bakmadım...
annelite
otomatik hesaplayıcı da farklı cinsiyet çıktı benim erkek ti meğersem kız mış hayırlısı sevdim ben bu otomatik hesaplayıcıyı paylaşım için teşekkürler :119:
merhaba kızlar
bende 2013 temmuz annesi olacağım kısmetse
tamda aradığım konu buydu mide bulantısıyla cinsiyet tahmini
kız bebeklerde daha çok olurmuş erkek bebeklerde ya daha az
yada hiç olmazmış ama mide bulantılarının cinsiyetle hiç alakası
yokmuş 2 arkadaşımında kızları oldu hiç mide bulantısı olmamış
oğlu olan bir arkadaşımda 2-3 ay hep kusmuştu bu örneklerde
bu tezi çürütüyor böylelikle
bizde yarın 9.haftamıza giriyoruz çok şükürdoktor kontrolümüz
var bu hafta ama hala hiç mide bulantım yok tedirgin oluyorum o yüzden :26:
neye göre erkekti cnm
sen öğrendin mi cinsiyetini
yok canım perşembe günü gitcem bakalım söyliycem dedi doktorum ama gösterirse dedi.
ben kendim baktığımda erkek çıkıyodu çin takviminin otomatik hesaplayıcısı var mış ordan baktım kız çıkıyo anlamında canım linki yollayım bak şekerim
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
neye göre erkekti cnm
sen öğrendin mi cinsiyetini
Merhaba arkadaşlar bugüne kadar baktığım çin takvimlerine göre yaşımı hep yanlış hesaplıyormuşum ama buradaki sitede otomatik olarak kendi hesaplıyor ve çin takvimine göre de bebişin cinsiyetini gösteriyor. Bende erkek çıktı.
Sizde bakmak isterseniz eğer diye paylaşmak istedim.
Çin takvimine göre cinsiyet hesaplama « Hafta Hafta Gebelik,Hamilelik takibi,bebek gelişimi
önce sağlık, sonra sağlık ,hep sağlık tabi o şaşmaz bi gerçek ama artık hayatına dahil olcak bi varlık var ve onu deli gibi merak ediyoruz umarım rabbimin zoruna gitmez bu ya valla bu yönü çok düşündürüyo beni sizdede aynı his varmı?
bakalım hediye paketinden ne çıkacak bizlereeeebi öğrenseydik cinsiyetlerimiziiiii alışverişe başlıcam hemen yaaa... ilk ne alsam diye düşünüyorum bide şimdi bebek kıyafeti almaya kalksak geneli kışlık bizim melekler temmuzda gelecek o yüzden kıyafet işine girmem gibi pek... alırsam kremler bebe yağı şampuan felan alırım bideeeee bebek bezi alıcammmmm yeni doğan olandan 1 pakett eve bebek geleceği belli olsun azıcık... meleğimin çeyizlerini alıp boş odamıza dizicem İnşallah... Ayyy Allahımmm sağlıklıca doğarlar İnşallah yaaaa.....
ve işin garip bi tarafıda zaten 1 kızım var ama ben doyamıyorum kıza heheeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?