2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

şimdilik kıyafetlerimi giyebiliyorum cnm
kusmalara bağlı olarak biraz kilo verdim onun sayesinde ama
3 ay bitecek az kaldı 4 aydan itibaren alırım die düşünüyorum
bakalım
nasıl olacak
aslında kendimden çok bebeğime heevesliyim bir sürü cicler almak istiyorum teyzesi cinsyeti bi belli olsa

merhaba kızlar
bende 2013 temmuz annesi olacağım kısmetse
tamda aradığım konu buydu mide bulantısıyla cinsiyet tahmini
kız bebeklerde daha çok olurmuş erkek bebeklerde ya daha az
yada hiç olmazmış ama mide bulantılarının cinsiyetle hiç alakası
yokmuş 2 arkadaşımında kızları oldu hiç mide bulantısı olmamış
oğlu olan bir arkadaşımda 2-3 ay hep kusmuştu bu örneklerde
bu tezi çürütüyor böylelikle
bizde yarın 9.haftamıza giriyoruz çok şükür doktor kontrolümüz
var bu hafta ama hala hiç mide bulantım yok tedirgin oluyorum o yüzden :26:

annelite

otomatik hesaplayıcı da farklı cinsiyet çıktı benim erkek ti meğersem kız mış hayırlısı sevdim ben bu otomatik hesaplayıcıyı paylaşım için teşekkürler :119:

benimde 2.hamileliğim ama bende kıyafet konusunda yaz olacağı için pek fazla birşey almıycam çünkü ilk 5 ay çok çabuk geçiyor mesala 3. ayda aldığınız bir sonraki aya olmuyor bebeklerin gelişimi ilk 5 ay içinde hızlı oluyor

kızlar bulantılarla alakası yok cinsiyetin ablam hamileliğinde çok kötüydü bulantıdan oğlu oldu bende ilk hamileliğimde hiç bulantı yaşamadım ve oğlum oldu

neye göre erkekti cnm
sen öğrendin mi cinsiyetini

canım henüz buradaki otomatik hesaplayan çintakvimine göre bakıyoruz bakalım ultrasonlarda ne çıkiacak:) tabi önemli olan hayırlısı ve sağlıksı.

Son düzenleme:
kızlarr bulantı ve cinsiyet tahmini %100 doğrudur diyemiyoruz tabiiki... farklılık gösterenlerde olmuştur elbette her tez her insana uymuyo çünkü.. cinsiyetler belli olduğunda doğruluğunu az çok kanıtlamış oluruz heralde...

önce sağlık, sonra sağlık ,hep sağlık tabi o şaşmaz bi gerçek ama artık hayatına dahil olcak bi varlık var ve onu deli gibi merak ediyoruz umarım rabbimin zoruna gitmez bu ya valla bu yönü çok düşündürüyo beni sizdede aynı his varmı?

olmazmı ben de senin gibiyim
elbette gönlümden geçen var ama allahın verceği de sağlıklı olsun
ama sonuçta nefis işte
kız bebkleri görünce içim gidiyo

işin garip tarafı erkek hissediyorum

bazen görümceme bakıyorum 18 yaşında çalışkan ahlaklı ve çook yakışıklı bi oğlu var ana oğul öyle tatlılarki özeniyorum onaları öyle görünce kol kola falan
sonra düşünüyorum seneker geçmiş şöyle bi delikanlım olsa bana ait heyt bee ... erkek çocuk sahibi olmakta çok güzel bi duygudur eminim

Benim burda tamamen yaz hiç gelmiyor ben Haziran'da geldim ilk kez bu ülkeye yazlıklar la geldim burda mont giyiliyordu daha 2 yada 3 hafta yaz anca oldu :) onda burda kışlık yazlık karışık giyiliyor 4 mevsim bir arada yaşanıyor :) ama doğumdan 1 ay sonra nasip olursa turkiyeye geliriz ozaman yazlık giyeriz bol bol :) kıyafet karışık alıcam yani :) bebek bezini çok almak gerekiyormuş ilk zaman çok çabuk bitiyormuş bezler .ben nasip olursa 6. Aydan sonra almaya başlarım ama ilk alıcağımı şey don öyle derler ya don alın ilkte donansın :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…