ben bır aydır fılan segırdıgını hıssedıyorum elımı koydugumdaa cnm dr dedım gayet ıyı dedıııcanım bana gulmede tam olarak hangı bolgede ve nasıl bır hıs kı buyanı ne bılım ıcerden baskı var gıbı mı kalp atısı gıbımı nasıl bırseyy. merak ettım valla
benmde gecen hafta 2 gun boyunca agrıdı dedıgın gıbı ıse suyu az ıcıyorum ılac ıcmeden ıcmeye nerdeyse yaaaaaaaaa hemen sıse alıyorumm marketen yanımdan ayırmıyorum ınslllMerhaba herkese size bi uyarıda bulunayım diye geldim...Cumartesi akşamı acildeydim.4 saat geçmeyen baş ağrısı çekip dayanamayarak hastaneye gittim.Nöbetçi jinekolok ultrasona aldı.1 aydır görmemiştim bebişimi iyiymiş çok şükür eli kolu hareket ediyordu onu görmek çok güzeldi.Bebebğim iyiydi şükür ama ben susuz kalmışım bu baş ağrısını tetiklemiş tuzlu su ve parol u serum yoluyla verdiler test yaptılar.Allaha şükür testte de bi problem yok. 2,5-3 lt su içmem konusunda yine uyardı doktor.Yanınızda gezdirin dedi.Bende yeterince içtiğimi sanıyordum ama yeterli olmamış.Aman dikkat edin şu su mevzusuna hamişler...Ankarada lapa lapa kar yağıyr bugün.İzlemesi güzelde okula gidip gelmesi çileye dönüşecek
hos geldınız canım haydı hayırlı haftalarmerhaba kızlar
bende 2013 temmuz annesi olacağım kısmetse
tamda aradığım konu buydu mide bulantısıyla cinsiyet tahmini
kız bebeklerde daha çok olurmuş erkek bebeklerde ya daha az
yada hiç olmazmış ama mide bulantılarının cinsiyetle hiç alakası
yokmuş 2 arkadaşımında kızları oldu hiç mide bulantısı olmamış
oğlu olan bir arkadaşımda 2-3 ay hep kusmuştu bu örneklerde
bu tezi çürütüyor böylelikle
bizde yarın 9.haftamıza giriyoruz çok şükürdoktor kontrolümüz
var bu hafta ama hala hiç mide bulantım yok tedirgin oluyorum o yüzden :26:
günaydınn canımm.... yaa bende hiç su içmiyorum biliyomusun hep unutuyorum.. normaldede çok su tüketen bir insan değilimdir.. iş yerinde hele hiç aklıma gelmiyo ve 1 haftadır bende baş ağrısı çekiyorum 2 gün önce dayanamadım parol içtim o gün geçti ertesi gün yine başladı demekki susuzluktan kaynaklanıyomuş.. dikkat etmemiz lazım gerçekten.. bu arada bende ankaradayım sen nereye gidiyosun muayenelerin için..?
canım sen ıkılı testı falan yaptırdınmı yada yaptıracakmısın hatırlayamadımben bır aydır fılan segırdıgını hıssedıyorum elımı koydugumdaa cnm dr dedım gayet ıyı dedıııama artık da su yun ıcınde hareketını hıssedebılecegız ınslll
benmde gecen hafta 2 gun boyunca agrıdı dedıgın gıbı ıse suyu az ıcıyorum ılac ıcmeden ıcmeye nerdeyse yaaaaaaaaa hemen sıse alıyorumm marketen yanımdan ayırmıyorum ınslll
hos geldınız canım haydı hayırlı haftalarhepımızeee
yer elması;
bılmeden marketten aldım canım ıstedı ama nette batım c faydası varmıs hehe aklınızda olsun
kızlar dr bır ay sonra demıtı bana gene esımın toplantı gunune denk getırmek ıstıyorumm takvıme baktım randevu almak ıcınn ama kararsızımm yaa en son ayın 14 de gıttık 10+2 dedı dr randevuyu ayın 11 de yada 24 almam gerek esım 2 haftada bır cuma ları oglenden sonraları ızınlı oluyor bu nedenle?? ayın 11 de alsamm 14 haftaıkken gıdecegız cınsıyetı gorebılırmıyızz??cunku 24 de cokk uzun oluyor bebegımı cok merak edıyorummm sızde hangısını alayımmm fıkır lutfennnnnnnnnnnnnn
ayyy harika birsey yaa
ya ben hiç su içemiyorum susamadıkca su içmeyelerdenım günde yarım litre ancak su içerdirim. birde ben ne kadar cok su içersem o kadar cok tuvalate gıdıyorum tabı buda gunluk yasantımı ozellıklede uykumu berbat edıyo abrtmıyorum 15-20 dk bir tuvalete gıtmek zorunda kalıyorum :26::26::26:
Etlik Lokman Hekim Hastanesi Elif hanıma gidiyorum.Sen nereye gidiyorsun peki?
Aynen çok içince de tuvalete taşınılıyor ama bebeğin ve kendi sağlığımız için içmeliyiz canım...Bebeğin beyin gelişimi dahil yeterli su içmeye bağlıymış.Zaten idrar renginden içtiğin suyun yeterli olup plmadığını anlayabiliyorsun.Saat 4te kontrolum var cumartesi akşam acildeki doktor cinsiyeti görmeye çalıştı ama göremedi,göstermedi bebeğim.Bakalım bugün doktorumuz ne diyecek.Yine göreceğim miniğimi.Sanırım 2li test ve ense kalınlığı ile ilgili de bir şeyler söyler.O kadar çok soru biriktirdim ki doktora bakalım hepsini sabırla yanıtlayabilecek mi :))
yaa ınan gercekten haklısın bılıyorum su cok onemlı ama gecede 5 kere tuvalete kalkmaktan mahvoluyorum uyku duzenı denen bırsey kalmıyo ee uykuyada ıhtıyac var nasıl olcak bılmyıorum sabaha kadar uyumuyorum gunduzde uyuyamıyorum sonra
bu doktorlara allah sabır versın zaten dusunsene hergun onlarca kadın gelıyo hepsıde bızım gıbı bır dunya soru soruyo senın doktorunu bılmem ama benımkı konusmayı pek sevmıyor sade kısa öz konusurama doktorlugu cok ıyı der herkes o nedenle konusmasa bıle ona gıtmeyı tercıh edıyorum benımde bır suru sorum var allahım bana yardım et de ogun keyfı yerınde olsunda rahatca sorularımı sorabılım dıye dua edıyorummm
arkadaşım martta orda doğum yaptı memnunda kalmış... bende balgat akropol hastanesi ışın hanıma gidiyorum cnm..
kızlar dr bır ay sonra demıtı bana gene esımın toplantı gunune denk getırmek ıstıyorumm takvıme baktım randevu almak ıcınn ama kararsızımm yaa en son ayın 14 de gıttık 10+2 dedı dr randevuyu ayın 11 de yada 24 almam gerek esım 2 haftada bır cuma ları oglenden sonraları ızınlı oluyor bu nedenle?? ayın 11 de alsamm 14 haftaıkken gıdecegız cınsıyetı gorebılırmıyızz??cunku 24 de cokk uzun oluyor bebegımı cok merak edıyorummm sızde hangısını alayımmm fıkır lutfennnnnnnnnnnnnn
ben ıkılı test dusunmuyorum seker...rabbım bızım ıcın nasıl layık gordu ıse ınsl .en saglıklısından olur....11 dusunduruyor 24 ıse uzunnn gelıyor arada 35 gun oyunuyor yaaaa:44::44::44::44:enn iyisi yazı tura atmak hehehehecanım sen ıkılı testı falan yaptırdınmı yada yaptıracakmısın hatırlayamadım
eger ikili test yapılcaksa 24 de ıkılı test ıcın belkı gec olabılır tam bılmıyorum
bunun yanı sıra 11 de gıdersen cınsıyet konusunda erkek daha erken gosterırmıs kız daha gec
benım mantıgımda dusunursem 11 de gıtsem ya gostermezse ve sonra doktor yıne 1 ay sonraya gun verırse dıyerek bır hafta sonrakı randevuya gıderdım sansım daha cok olsun dıye tabı bu benım fıkrım
belkıde senınkı erken gosterır tabı bılmem
akropolde bülent bey var gerçekten çok iyiymiş ama randevuyu bizim doğum yapacağımız aya veriyolarBende uzun zamandır Etlik Lokman Hekime giderim.Hamile kalmadan önce de oraya gidiyordum ama benim doktorum Fatma Hanımdı muayenehane açınca doktor değiştirdim.Şimdilik bende memnunum.Bakalım öyle de gider inşallah.Akrapol hastanesini de çok duydum ben orda özellikle bi bay doktor varmış şimdi adını hatırlamıyorum da o alanında çok iyiymiş diye duydum.Akrapol bana uzak.
kendimi yerine koydum ve be olsam 11 inde giderdim, ama görünüp görünmeyeceği bebeişinede bağlı tabi, görünmezse kontrol için bir aydan önce bir daha gidersin 24 ünde bidaha gidilebilir
tmm 2 hafta sonra baska bır dr gıt sık sık ltrasonda ıyı degıl bnm dr öle dıyor rayasyon bıre bır en az 15 gun olsun aralarında buna dıkkt et bnm bebegımı dr muz 2 dk ancak gosterdı zaralı dıee sekerrrrrrrrrrrrkızlar ben 2 hafta önce doktora gitmiştim kalp atışlarnıda duyduk iyiydi bana 2 hafta sonra gel dedi yarın gitcektm aradım doktorum yılbaşına kadar yok şimdi ben ne yapayımm. yardııımm bekliyim mi yoksa ne yapayım dersiniz üstelik biraz ağrım da var of of
kızlar ben 2 hafta önce doktora gitmiştim kalp atışlarnıda duyduk iyiydi bana 2 hafta sonra gel dedi yarın gitcektm aradım doktorum yılbaşına kadar yok şimdi ben ne yapayımm. yardııımm bekliyim mi yoksa ne yapayım dersiniz üstelik biraz ağrım da var of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?