2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Eğer kendini çok kötü hissedeceksen başka bi doktora git ama ben gidemem başka doktora diyosan mecbur beklicen 2 hafta sonra niye çağırmıştı teste mi yoksa rutin kontrole mi

canım teste daha var bu rutin kontroldü daha önce 2 düşük yaşadığım için ve bu ara mide ve karnımda ağrı old için korkuyom ama doktorum benim hakkımda bilgi sahibi ondan başkasına da güvenemiyom ne yapcam şu an sağlıklı düşünemiyorum

canım ben 2 hafta önce gitmiştim kontrolüm yarındı ama doktorum yok yani bidaha ona gidene kadar 1 ay olur. daha önce 2 düşük yaşadığım için bi de ağrılarım da var beklemek zor olur ama şu an bilmiyom ne yapacağımı

Son düzenleme:
o zaman guvendıgın baska bır dr gıt canımmmmmmmm

gullumsun 13 Aralık
19asos03 14 Aralık
ajikal 15 Aralık
04nesli06 16 Aralık
kkarabiberim 17 Aralık
heath_19 18 Aralık
humesa 19 Aralık
blgn08 20 Aralık
ozyadaylz 21 Aralık
suzan
arkadaşlar dualarınızı okudum allahım bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

canım ya önce sakin ol daha önce kaybın olduğu için böle telaşlısın haklısında ikullandığın ilaç var mı kendi doktorun gibi olmaz tabi benide biliyo diyosun ama için rahat etmicek gibisin hastaneye gidiver olmazsa sadece görmek için çok bişey söylemek zorunda değilsin iyi olduğunu görür gelirsin eşin ne diyo

TEYZELERİ BİZ GELDİK BUGÜN DOKTORA GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR MELEĞİMİN KALBİNİ DUDUM BOYU UZAMIŞ 2.5 OLMUŞ AĞRILARIMADA SPORCUYUM BEN ONDAN KAYNAKLI KAS YIRTILMASI DEDİ BEBEK YUKARI ÇIKMAYA BAŞLAMIŞ ŞÜKÜR

bide iğne verdi haftada 1 progestan diil başka bişi düşük tehlikesi için ama tehlike yok dedi önlem olsun die verdim dedi ağrın var die dedi

asos arkadaşımızdan haber varmı acaba çok merak ediyorum haftasonu kanaması vardı dinleniyordu bugünde hiç göremedim burda?

maşallah ne güzel geçmiş olsun sen dinlenmene bak pek bişey yapma tekrar gözünaydın

Selam kızlar,
2011 temmuz annesiydim, şimdide nasip olursa 2013 temmuz annesi olacağım inşallah.. İkinci bebeğim olacak.7.haftadayız.
Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eylesin.

Bir kadının çok istediği bebeğini kaybetmesi nedemek iyi bilirim,Allah sabır versin ama kesinlikle sonradan üzeceğine başından üzsün deriz biz, herşeyin bir hayırı vardır elbet,yarım olacağına olmasın daha iyi. İnş.ilerde sağ salim kucağına alır evladını.

inşallah kuzum ya çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelir inşallah.
sen nasılsın bu arada herşey yolundadır umarım

İşallah iyiyim şükür kasık ağrılarım var sadece ara ara bugünde acayip üşüdüm elim ayağım ısınmadı bi türlü onun dışında aynı şeyler iş ev ev iş sen iyisindir işallah senin nasıl geçiyo bebekle günlerin

Selam kizlar.5 yillik sikintili ve bol tup bebekli ama olumsuz gecen sureden sonra ablamin zoruyla yaptirdigim testler pozitif cikti.daha bu gun kan verdim.<10000 cikti temmuza geliyor dogum um.deger nasil sizce cok mu az mi.hesapladim adet tarihine gore 8+0 haftalik.

iyiz sanırım canım bende çok üşüyorum hele geceleri daha çok.bende aynı ev iş aynen devam zaten 3 aydır annemde kalıyorum dr fazla yolculuk yapma dedi işyerimde anneme yakın kendi evime 2 araçla sıkıntı oluyordu:)onun dışında perşembe ikili testim ve gösterirse cinsiyetini öğrenicem o yüzden hem endişeliim hemde heyecanlıyım.

canımmm Rabbim ne büyük işteee... Gözünüzaydınnn... İnşallah yavrucuğunu sağ salim dünyaya getirirsin.. 10000den küçüktür işareti var tam belli değil yani değerin ama bebiş gelmiş işteeee en güzelide bu yaa.. en kısa zamanda doktora git bence.. 8 haftalıksa eğerr kalbini bile duyabilirsiniz... kaç kere tüp bebek denemeniz oldu...?

Hoş geldin canım gözün Aydın değerlerin gayet iyi gibi gözüküyor maşallah büyümüşte zaten bebişin Allah'ın sağ sağlim kucağına doğmayı nasip etsin inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…