Eğer kendini çok kötü hissedeceksen başka bi doktora git ama ben gidemem başka doktora diyosan mecbur beklicen 2 hafta sonra niye çağırmıştı teste mi yoksa rutin kontrole mi
tmm 2 hafta sonra baska bır dr gıt sık sık ltrasonda ıyı degıl bnm dr öle dıyor rayasyon bıre bır en az 15 gun olsun aralarında buna dıkkt et bnm bebegımı dr muz 2 dk ancak gosterdı zaralı dıee sekerrrrrrrrrrrr
o zaman guvendıgın baska bır dr gıt canımmmmmmmmcanım ben 1 hafta önce gitmiştim kontrolüm yarındı ama doktorum yok yani bidaha ona gidene kadar 1 ay olur. daha önce 2 düşük yaşadığım için bi de ağrılarım da var beklemek zor olur ama şu an bilmiyom ne yapacağımı
canım teste daha var bu rutin kontroldü daha önce 2 düşük yaşadığım için ve bu ara mide ve karnımda ağrı old için korkuyom ama doktorum benim hakkımda bilgi sahibi ondan başkasına da güvenemiyom ne yapcam şu an sağlıklı düşünemiyorum
TEYZELERİ BİZ GELDİK BUGÜN DOKTORA GİTTİK ÇOK ŞÜKÜR MELEĞİMİN KALBİNİ DUDUM BOYU UZAMIŞ 2.5 OLMUŞAĞRILARIMADA SPORCUYUM BEN ONDAN KAYNAKLI KAS YIRTILMASI DEDİ BEBEK YUKARI ÇIKMAYA BAŞLAMIŞ ŞÜKÜR
asos arkadaşımızdan haber varmı acaba çok merak ediyorum haftasonu kanaması vardı dinleniyordu bugünde hiç göremedim burda?
maşallah ne güzel geçmiş olsun sen dinlenmene bak pek bişey yapma tekrar gözünaydın
bende görmedim bugün işallah iyidir ikiside
Merhaba Hanımlar, size tadsız bir haber vereceğim ne yazıkki. Topik sahibesi, temmuz anne adayı Efsun arkadaşım, bebeğini kaybettiBu sabah kürtaj oldu ne yazıkki. Kendi topiğimize yazdım sizlerin de haberiniz olsun. Allah inşallah en yakın zamanda kaybettiğinin yerine yeniden bu duyguları taddıracak arkadaşıma. Sizlere de sağlıklı doğumlar dilerim İyi günler.
inşallah kuzum ya çok merak ediyorum hayırlı haberlerle gelir inşallah.
sen nasılsın bu arada herşey yolundadır umarım
İşallah iyiyim şükür kasık ağrılarım var sadece ara ara bugünde acayip üşüdüm elim ayağım ısınmadı bi türlü onun dışında aynı şeyler iş ev ev iş sen iyisindir işallah senin nasıl geçiyo bebekle günlerin
Selam kizlar.5 yillik sikintili ve bol tup bebekli ama olumsuz gecen sureden sonra ablamin zoruyla yaptirdigim testler pozitif cikti.daha bu gun kan verdim.<10000 cikti temmuza geliyor dogum um.deger nasil sizce cok mu az mi.hesapladim adet tarihine gore 8+0 haftalik.
Selam kizlar.5 yillik sikintili ve bol tup bebekli ama olumsuz gecen sureden sonra ablamin zoruyla yaptirdigim testler pozitif cikti.daha bu gun kan verdim.<10000 cikti temmuza geliyor dogum um.deger nasil sizce cok mu az mi.hesapladim adet tarihine gore 8+0 haftalik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?