2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hoş geldin canım gözün Aydın değerlerin gayet iyi gibi gözüküyor maşallah büyümüşte zaten bebişin Allah'ın sağ sağlim kucağına doğmayı nasip etsin inşallah .

Sagol canim iyi dileklerin icin.iki kere tup bebek denedik ama cgh yapildi uc kere sayilir yani.tam tuplerimi actiracam diyordum.neyse diger ay gideyim dedim.bi daha da hastalanmadim.16 gun gecti oyle yaptim testi artik.yarin muayeneye gidiyorum.cok korkuyorum.yapmam gereken bisey var mi doktora sormam gereken felan.

2 raç zor olur gerçekten 3 ayı atlat eve de geçersin senin yakınmış ikili testin benim 25 aralıkta haftaya işallah güzel haberlelrle döniceksin senin yaramaz cinsiyetini gösterirse burdan kutlarız seni o endişe bendede var geçenlerde ne düşündüm artık hep endişe korku merak içinde olcaz çok yol katettik 4 haftadan 12 haftaya geldik cinsiyet öğrenicez az kaldı sonra tekmeler bugün attı atmadı sonra doğum bebek uykusuzluk gazlar kusmalar hep bi endişe içinde olcaz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın çok uzattım kusura bakma

hoşgeldin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

Hosbulduk.sagol canim.rabbim hepimize nasip etsin.cok heycanliyim.sizlerin degeri kacti 8. Haftada.

amin canım ben ilk öğrediğim hafta yaptırdım 4 haftda 800 lerde çıktı bu yükselcek dedi 2 gün sonra tekrar istemişti o zaman 2275 çıkmıştı sonra bi daha hcg baktırmadım diğer testleri oldum kanıma baktılar aıds kızmakçık falan tam hatırlamıyorum sonrada ultrasondan baktı hep sen doktora gittin mi diğer testlerini oldun mu 8 haftada karından bile bakılır

Yok canim gitmedim bu gun ogrendim kan sonucunu.yarin a randevu alabildim.cok iyi bi doktor buldum.cok yogun anca yarina verdiler randevuyu.kacirdigim test yoktur umarim:)

Yok canim gitmedim bu gun ogrendim kan sonucunu.yarin a randevu alabildim.cok iyi bi doktor buldum.cok yogun anca yarina verdiler randevuyu.kacirdigim test yoktur umarim:)

yarın yaptırırsın rutin dediğim gibi kalp atışlarını bile duyabilirsin işallah yarına güzel haberlerle dönersin işallah

evet çok zor hemde dolmuş metrobüs derken helak oluyorum ayakta birde.inşallah gösterir cnm hemen haber veririm bi kutlama yaparız:)))
yok kuzum ne kusuru çok haklısın sanırım 9 ay boyunca sürekli endişe içinde olucaz Allahım hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inaşallah.

oyyy maşallah değerinde güzelmiş canım
tüp bebek zorlu bir süreç benim ablamında 13 yıldır bebeği olmuyor.bir kez tüp bebek denediler şimdi ikinci kez deneyecekler umarım onunda kendiliğinde olur bebişi.tekrar tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amiiinnnn.cumlemize nasib etsin rabbim kucagimiza almayi meleklerimizi.Insallah ablanin da gelir supriz yapip.

Hosbulduk.sagol canim.rabbim hepimize nasip etsin.cok heycanliyim.sizlerin degeri kacti 8. Haftada.

Bu hamileliğimde b hcg baktırmadım hiç, idrarda pozitif cıkınca vajınal usg ile keseyi görduk..ilk hamileliğimde adetimi iki gun gecince b hcg yaptırdım ve 850 cıkmıstı..

Bak bu link de sorunun cevabınıbulabilirsin..

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Gözün Aydın canım çok sevindim doktorun zaten sana bebeğini ve kalp atışını gösterecektir umarım herşey yolundadır güzel şeyler düşün canım bebeğini de üZme:)

8 hafta icin normal o zaman 10000 cok sagolun arkadaslar

Ben geldim canim yanliz degilsin Bende yemegimi yedim birazda fazla kacirdim midem agrimaya basladi

bende buradayım sizler birbirlerinizle samimisiniz ben fazla giremediğim için çoğunuzu bilmiyorum bazen sizlere katılmaya bişeyler yazmaya çalışıyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…