Hoş geldin canım gözün Aydın değerlerin gayet iyi gibi gözüküyor maşallah büyümüşte zaten bebişin Allah'ın sağ sağlim kucağına doğmayı nasip etsin inşallah .
iyiz sanırım canımbende çok üşüyorum hele geceleri daha çok.bende aynı ev iş aynen devam zaten 3 aydır annemde kalıyorum dr fazla yolculuk yapma dedi işyerimde anneme yakın kendi evime 2 araçla sıkıntı oluyordu:)onun dışında perşembe ikili testim ve gösterirse cinsiyetini öğrenicem o yüzden hem endişeliim hemde heyecanlıyım.
Selam kizlar.5 yillik sikintili ve bol tup bebekli ama olumsuz gecen sureden sonra ablamin zoruyla yaptirdigim testler pozitif cikti.daha bu gun kan verdim.<10000 cikti temmuza geliyor dogum um.deger nasil sizce cok mu az mi.hesapladim adet tarihine gore 8+0 haftalik.
hoşgeldin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
Hosbulduk.sagol canim.rabbim hepimize nasip etsin.cok heycanliyim.sizlerin degeri kacti 8. Haftada.
amin canım ben ilk öğrediğim hafta yaptırdım 4 haftda 800 lerde çıktı bu yükselcek dedi 2 gün sonra tekrar istemişti o zaman 2275 çıkmıştı sonra bi daha hcg baktırmadım diğer testleri oldum kanıma baktılar aıds kızmakçık falan tam hatırlamıyorum sonrada ultrasondan baktı hep sen doktora gittin mi diğer testlerini oldun mu 8 haftada karından bile bakılır
Yok canim gitmedim bu gun ogrendim kan sonucunu.yarin a randevu alabildim.cok iyi bi doktor buldum.cok yogun anca yarina verdiler randevuyu.kacirdigim test yoktur umarim:)
2 raç zor olur gerçekten 3 ayı atlat eve de geçersin senin yakınmış ikili testin benim 25 aralıkta haftaya işallah güzel haberlelrle döniceksin senin yaramaz cinsiyetini gösterirse burdan kutlarız seni o endişe bendede var geçenlerde ne düşündüm artık hep endişe korku merak içinde olcaz çok yol katettik 4 haftadan 12 haftaya geldik cinsiyet öğrenicez az kaldı sonra tekmeler bugün attı atmadı sonra doğum bebek uykusuzluk gazlar kusmalar hep bi endişe içinde olcaz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın çok uzattım kusura bakma
Selam kizlar.5 yillik sikintili ve bol tup bebekli ama olumsuz gecen sureden sonra ablamin zoruyla yaptirdigim testler pozitif cikti.daha bu gun kan verdim.<10000 cikti temmuza geliyor dogum um.deger nasil sizce cok mu az mi.hesapladim adet tarihine gore 8+0 haftalik.
yarın yaptırırsın rutin dediğim gibi kalp atışlarını bile duyabilirsin işallah yarına güzel haberlerle dönersin işallah
oyyy maşallahdeğerinde güzelmiş canım
tüp bebek zorlu bir süreç benim ablamında 13 yıldır bebeği olmuyor.bir kez tüp bebek denediler şimdi ikinci kez deneyecekler umarım onunda kendiliğinde olur bebişi.tekrar tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Hosbulduk.sagol canim.rabbim hepimize nasip etsin.cok heycanliyim.sizlerin degeri kacti 8. Haftada.
Sagol canim iyi dileklerin icin.iki kere tup bebek denedik ama cgh yapildi uc kere sayilir yani.tam tuplerimi actiracam diyordum.neyse diger ay gideyim dedim.bi daha da hastalanmadim.16 gun gecti oyle yaptim testi artik.yarin muayeneye gidiyorum.cok korkuyorum.yapmam gereken bisey var mi doktora sormam gereken felan.
Bu hamileliğimde b hcg baktırmadım hiç, idrarda pozitif cıkınca vajınal usg ile keseyi görduk..ilk hamileliğimde adetimi iki gun gecince b hcg yaptırdım ve 850 cıkmıstı..
Bak bu link de sorunun cevabınıbulabilirsin..
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
Ben geldim canim yanliz degilsin Bende yemegimi yedim birazda fazla kacirdim midem agrimaya basladineden kimse yok herkes gitmiş bende yemeği yedim geldim baktım kimsecikler yok:26:
Sagolsin canim benim bu arada esimin gorev nedeniyle Ben musta kaliyorum benim gibi musta kalan varmicanım hoşgeldin bende kimse yok diye üzülmüştüm
Ben geldim canim yanliz degilsin Bende yemegimi yedim birazda fazla kacirdim midem agrimaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?