Selam kizlar.5 yillik sikintili ve bol tup bebekli ama olumsuz gecen sureden sonra ablamin zoruyla yaptirdigim testler pozitif cikti.daha bu gun kan verdim.<10000 cikti temmuza geliyor dogum um.deger nasil sizce cok mu az mi.hesapladim adet tarihine gore 8+0 haftalik.
Merhabalar ben de geldim.ben de cok yedim bu aksam rabbime bin sukur istahim acildi bulantilar azaldi.hic gecmeyecek gibiydi.darisi diger annislerin basina.bugun okul cok soguktu malum pazartesi.ayaklarim dondu.karnim sancilandi akintim cogaldi.korktum ama usumektenmis burada bir arkadas usuyunce akintim artiyor demisti oyleymis.sik sik kontrol ettim cok sukur sari benimki.10gun sonra 2li test var .biraz tedirginim.offff ne zor bir surec bitmeyecek gibii.
Sagolsin canim benim bu arada esimin gorev nedeniyle Ben musta kaliyorum benim gibi musta kalan varmi
gözün aydın canımm senınle bol bol konusuruz canımmm ben de tup dusunurkenn bırde baktımkı gebeyım cok sukurrrrrrrr elhamdulıllahhh ekledım senı cnmm ona goree sımdık sofra hazırlamam gerekk goruruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
gullumsun 13 Aralık
19asos03 14 Aralık
ajikal 15 Aralık
04nesli06 16 Aralık
kkarabiberim 17 Aralık
heath_19 18 Aralık
humesa 19 Aralık
blgn08 20 Aralık
ozyadaylz 21 Aralık
suzan
arkadaşlar dualarınızı okudum allahım bebeklerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Merhabalar... Foruma üye olmama rağmen fazla takip etmiyordum. Fakat hamile kalınca bu başlığı takip etmeye başladım. İstanbul'da yaşıyorum, öğretmenim ve hamileliğimin 11. Haftasındayım. Benim en büyük şikayetim yemekten sonra boğazımda birşey kalmış hissi... Yediklerim sanki mideme gitmiyor boğazımda kalıyor. Sürekli şişkinlik ve tıkanıklık hissediyorum. Midemden yukarı hava kabarcıkları çıkıyor sanki. İştahım olmasına rağmen çok az yiyebiliyorum, buna karşın gece yatağa yatınca çıkarıyorum. Sinirim bozuldu artık,canım neler neler yemek istiyor da yiyemiyorum. Bu tür şikayetleri olan var mı? Artık bunun hamilelik dışında bir sebebe bağlı olduğunu düşünmeye başladım.
Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Senin de bu durumda olmana üzüldüm ama ne yalan söyleyeyim bir taraftan da yalnız olmadığıma sevindim, çünkü hiç böyle bir şikayet duymadım. Herkes bulantıdan bahsediyor. Bense yediklerim tepemde olduğu için en ufak harekette- öksürme, geğirme gibi- çıkarıyorum. Yemek yemek eziyet haline geldi. Su bile içemiyorum.slm iyi akşamlar,
ya eşime bu durumu anlatmaya çalışıyorum ama kendi yaşamadığı için anlamıyordu...aynısı bende de var..yediğim şey gitmiyor resmen....benim de geğirmelerim başladı ya..o baloncuklar bende de oluyor..şu an seninle aynı dertten muzdaribiz...
slm kızlar dr a gittim
hamd olsun yolunda herşey
ikili test için yarın kan vericem bebek bugün duruşundan olayı boyun ölçümü yapılamadı dönmedi de (alttan muayne oldum)
size bir sorum olucak size en son adet tarihim 9 ekim doğum tarihi 16 temmuz olarak hesaplıyor burda
bugünkü ultrasonda 11 hafta 2 günlük gözüktü doğum zamanı da 6 ya da 7 temmuz gözüküyor neden böyle farklılık var sizce :26:
Önden veya geriden olabiliyor canım sağlığı yerindeyse sorun yok demektir :) benim 12+3 gibi olucak ikili testim iyi senin erken oluyor hayırlısı olsun inşallah canım bu arada erkek bebeklerin gelişimleri önde oluyormuş erkek bebekler daha hızlı büyürmüş seninki de erkek olabilir))
esımle dısarı cıktık alısverısee hepde kapalı ekanlar magaza awm vs.ama bas agrımm oyle agırdı aglamak ıstıyorum mıdemı bulandırıyorr sac dıplerım sokuluyormus gıbısıne acıyorr suan abdest aldım ama yatsıyı bıle kkılmaya gozum kesmıyorr :26:arın temıslık yapmama gerekk ev ın halıı ıcler acısı ve oglendede ark.toplantımız var ınsl gıderım gıtmem gerek cunkummm uff gece gece ya daha mutfak toplanacak azını topladım cay ıcılıyor dahasıda varrr
Merhabalar ben de geldim.ben de cok yedim bu aksam rabbime bin sukur istahim acildi bulantilar azaldi.hic gecmeyecek gibiydi.darisi diger annislerin basina.bugun okul cok soguktu malum pazartesi.ayaklarim dondu.karnim sancilandi akintim cogaldi.korktum ama usumektenmis burada bir arkadas usuyunce akintim artiyor demisti oyleymis.sik sik kontrol ettim cok sukur sari benimki.10gun sonra 2li test var .biraz tedirginim.offff ne zor bir surec bitmeyecek gibii.
mrb nasılsınız kızlar bir kaç gündür giremiyodum geçmişi biraz okdum sanırım efsun arkadaşımız bebğini kaybetmiş rabbim ona sabır versin yardımcısı olsun en yakın zamanda inşallh yeniden annelik duygusunu tadar yaşadığı çok zor birşey en başta ona sabır diliyorum...
sizlern nasıl gidiyo hamilelği 10uncu haftada kımıldama hisseden varmı ben sanki 2-3 defa seyrime gibi bişey hissettim özellikle soluma yattığımda oldu acaba yanılıyomuyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?