nickini çok beğendşm öncelikle onu diyim iki kuzenimin ismi :) ben henüz bişey hissedemiyorum seyrime oldu bi iki defa ama onun bebekle alakası varmı bilmediğimden bişeye yoramadım :) tecrübesilik işte :)
slm kizlar size bir sorum olucak geceleri ayaklarim yaniyor resmen yatamiyorum soguk suda yikiyorum olmuyor resmen uyku problemi yasiyorum birde karniniz simdiden kasiniyormu
nickini çok beğendşm öncelikle onu diyim iki kuzenimin ismi :) ben henüz bişey hissedemiyorum seyrime oldu bi iki defa ama onun bebekle alakası varmı bilmediğimden bişeye yoramadım :) tecrübesilik işte :)
benm ayaklarımda çok yanıyo ya bende çaresini bulamadım yıkıyorum daha çok yanıyo göbeğim kaşınmyo şimdilik bakalm :)
beni anlayan biri var tek degilmisim insallah cabucak atlatiriz cok kötü bir sorun ya
İyi geceler kızlar size bişe sorucam.
Günde kaç bardak su içiyosunuz sanırım ben çok az içiyorum, gün içinde aklıma bile gelmiyor. Bi haber okudum 3 aylık hamile birinin bebeği ölmüş karnında su içmemekten.Şimdi aklıma takıldı benimde Allah korusun yavrularımızı
iyi geceler ben günlük 2.5 litre su içmeye çaba gösteriyorum geneldede içiyorum bazen 3 litre bile içiyorum bende sürekli tuvalete gitmekten sıkılıyorum ama bebğim için içiyorum benm yengeminde bebği susuz kaldığı için karnında öldü tabi herkesin başına gelecek diye bir şey yok ama dikkat etmeni tavsiye ederim çünkü su çok önemli rabbim bebğinizi ve sizi korr inşallah
Sizin kadar tuvalete sık çıkmamamda bundan olabilir yani:26: İnş. bi sorun yoktur şimdi de içim bi bardak su ozaman:18: Drbana hiçbişe demedikii yaa 2 dr a gitim 2side demedi hemde
Bide folik asit kullanıyormusun tuanailayda ben hamilelikten önce 1 ay kullandım sonra da arada düzensiz olarak aldım alabildiğim sürece. Sizde nasıl meerak ettim.
evet kullanıyorum düzenli olarak hamilelik öncesinde kullanmamıştım ama hamileliğimi öğrendikten sonra düzenli olarak günde 3 tane sekiz satte bir içiyorum nekadar içiyosun suyu günlük?
Günde 3 mü bana 1 tane verildi günde:26: Suyuda aklıma geldikçe hiç hesaplamıyorum en fazla 1 lt dir herhalde
Arkadaşlar gece yatmadan önce en son suyunuzu 1 saat önceden için ve yatmadan önce tualete girin gece tualete kalkılmıyor ozaman sabaha kadar
ben folbiol kullanıyorum. hamilelikten öncede bunu kullandım.
ben folbiol kullanıyorum. hamilelikten öncede bunu kullandım.
ben bu yöntemi denedim hatta yatmadan hergün diyorum yatmadan gidiyimde gece kalkmayım diye ama en az 3 4 defa kalkıyorum :)))işkence gibi resmen
Ben dediğim gibi yapıyorum gece kalkmıyorum gerçi arada çok sıkıştığım oluyor rahatsız ederse kalkıyorum am uzamanda uykum kaçıyor( ama azcık gelirse kalkmıyorum.zaten fazlasını istesende tutamıyorsun :))
beni acayip sıkıştıryo eskiden tuvaletimi gün boyu tutabilirdim ama şimdi çok baskı yapıyo dayanamıyorum gidyorum tuvalete doğru düzgün uyuyamyorum :)birde yatış pozisyonunuz nasıl bebk için nasıl yatmalıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?