kızlar hepinize günaydınnn gününüz güzel olsun inşallah hafta sonu benim için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim hafta sonu yine hastanedeydik yine kanama ve yine düşük tehlikesi ama benim bebeğim bırakmadı beni ve sizin dualarınız yardımcım oldu ben hastanede yatarken tesadüf benim dua günümdü ve sizler benim için bebeğim için dua ediyordunuz hepinize çok teşekkür ederim güzel anneler hepinizi öpüyorum:))
kızlar hepinize günaydınnn gününüz güzel olsun inşallah hafta sonu benim için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim hafta sonu yine hastanedeydik yine kanama ve yine düşük tehlikesi ama benim bebeğim bırakmadı beni ve sizin dualarınız yardımcım oldu ben hastanede yatarken tesadüf benim dua günümdü ve sizler benim için bebeğim için dua ediyordunuz hepinize çok teşekkür ederim güzel anneler hepinizi öpüyorum:))
normalde çok su içerdim ama hamile kaldığımdan beri bir bardak içemiyorum
üç aydan sonra herşey normale döner dediler , bekliyorum...
Canım benım çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim korkma artık anlaşılacağı gibi bebeğinin seni bırakmaya hiç niyeti yok arada annesini korkutuyor okadar inşallah yakın zamanda herşey yoluna girer canım ve bebeğini kucağına almak nasip olur moralini yüksek tut herzaman :)
İnan çok sevindim geçmiş olsun kendine dikkat et hepimiz sana iyi dileklerimizi dualarımızı yolladık allah korumuş seni
cnm benim çok büyük geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın
günaydın canım çok geçmiş olsun bak annesi artık moralini bozmak yok bebeğin sana sımsıkı tutundu artık bırakmayacak.
günaydın millet,tüm hamileleiğim boyunca geçirdiği en kötü sabahtı bu...işe gelmek için birkaç vasıta değiştirdiğimden,in binler,sokakta montlara sinmiş sigara kokusu derken miem çok fena oldu..iş yerine kendimi atmamla lavaboda buldum kendimi..öghk öghhk ne berbat bişe.midem yerinden çıkcak sandım...9 haftalık hamileyim ilk defa böyle yaşadım..belki bu çok ağır geçirenler için normaldir ama benim zaten normalde pek bulanmıyor ama bu sabah çok fena oldum..hala da süper sayılmam...
slm kızlar dr a gittim
hamd olsun yolunda herşey
ikili test için yarın kan vericem bebek bugün duruşundan olayı boyun ölçümü yapılamadı dönmedi de (alttan muayne oldum)
size bir sorum olucak size en son adet tarihim 9 ekim doğum tarihi 16 temmuz olarak hesaplıyor burda
bugünkü ultrasonda 11 hafta 2 günlük gözüktü doğum zamanı da 6 ya da 7 temmuz gözüküyor neden böyle farklılık var sizce :26:
günaydın millet,tüm hamileleiğim boyunca geçirdiği en kötü sabahtı bu...işe gelmek için birkaç vasıta değiştirdiğimden,in binler,sokakta montlara sinmiş sigara kokusu derken miem çok fena oldu..iş yerine kendimi atmamla lavaboda buldum kendimi..öghk öghhk ne berbat bişe.midem yerinden çıkcak sandım...9 haftalık hamileyim ilk defa böyle yaşadım..belki bu çok ağır geçirenler için normaldir ama benim zaten normalde pek bulanmıyor ama bu sabah çok fena oldum..hala da süper sayılmam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?