benim her zamanki halim şu an yediklerimi çıkarmamak için verdiğim savaşı görsen
bide su için diolar nasıl ya hiç bişey midemde durmıuyo ki
İyi geceler kızlar size bişe sorucam.
Günde kaç bardak su içiyosunuz sanırım ben çok az içiyorum, gün içinde aklıma bile gelmiyor. Bi haber okudum 3 aylık hamile birinin bebeği ölmüş karnında su içmemekten.Şimdi aklıma takıldı benimde Allah korusun yavrularımızı
günaydın annişler ve kuzuları.
nasılsınız bakalım bugün.
ben uykusuzum kaç gecedir uyuyamıyorum.yüz üstü yatmaya alışkındım şimdi karnıma baskı yapıyor die yatamıyorumve çok wc gidiyorum.karnım çok kaşınıyor kremde sürüyorum ama faydasız.birde sanki karnımın içi su dolu acayip hareketlenmeler hissediyorum eşim dinledi geçen karnımı su dolu içinde sesler geliyor dedi
perşembe 2'li testim var ve çok şükür ogünde dua günüm umarım herşey yolunda gidiyordur çok endişeliyim
benim her zamanki halim şu an yediklerimi çıkarmamak için verdiğim savaşı görsen
bide su için diolar nasıl ya hiç bişey midemde durmıuyo ki
Günaydın arkadaşım öncelikle geçmiş olsun umarım ilerleyen saatlerde daha iyi olursun benimde ne gariptirki sadece akşamları işten eve döndüğümde midem bulanıyo ve son 2 gündür yediklerimide çıkarmaya başladımkomşuma çıktım geldim 1 bardak çay içtim eve geldim onuda çıkardım bendemi bi terslik var anlamadım genelde herkesin sabahları midesi bulanırmış benimde akşamları :44:
Arkadaşlar gece yatmadan önce en son suyunuzu 1 saat önceden için ve yatmadan önce tualete girin gece tualete kalkılmıyor ozaman sabaha kadar
kızlar hepinize günaydınnn gününüz güzel olsun inşallah hafta sonu benim için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim hafta sonu yine hastanedeydik yine kanama ve yine düşük tehlikesi ama benim bebeğim bırakmadı beni ve sizin dualarınız yardımcım oldu ben hastanede yatarken tesadüf benim dua günümdü ve sizler benim için bebeğim için dua ediyordunuz hepinize çok teşekkür ederim güzel anneler hepinizi öpüyorum:))
ayy her gün olduğunu düşünemiyorum kendimde..çok zor valla allah yardımcın olsun..ne zaman geçicek bu bulantılar..3.aydan sonra diyorlar o zaman senin bitmek üzere olması lazım...
bende yüzüstü yatmaya alışkınım hatta başka yatamam diyodum şimdi mecbur bişey olur korkusuyla sol tarafa yatmaya çalışıyorum ama uyuyuncaya kadar çok zaman geçiyo bende 2 defa rahat kalkıyorum wcye ama ben çok su içiyorum dün yatarken bende sol tarafımda 2-3 defa seğirme hissettim çok acayipti karım guruldaması gibi değildi baya seğirmeydi ama bilmiyorum ne tam dua gününde bebeğini görcen bizde sana burdan dua ediyo olcaz çok güzel haberlerle geliceksin yürekten inanıyorum
işallah en kısa zamanda bulantılarından kurtulur gönünce yiyebilir su içebilirsin canım
günaydın annişler ve kuzuları.
nasılsınız bakalım bugün.
ben uykusuzum kaç gecedir uyuyamıyorum.yüz üstü yatmaya alışkındım şimdi karnıma baskı yapıyor die yatamıyorumve çok wc gidiyorum.karnım çok kaşınıyor kremde sürüyorum ama faydasız.birde sanki karnımın içi su dolu acayip hareketlenmeler hissediyorum eşim dinledi geçen karnımı su dolu içinde sesler geliyor dedi
perşembe 2'li testim var ve çok şükür ogünde dua günüm umarım herşey yolunda gidiyordur çok endişeliyim
merhaba canlarim nasilsiniz???ben birkac gundur dogru duzgun giremiyorum gecen cikolata yedim midem coook kotu oldu bugun iyiyim sukur siz de ne haberler var????
sürekli söylüyorlar suyun hayati önemi var hamilelikte diye doktorlar.su onların gelişimi,beslenmeleri için devir daimi sağlıyor.susuz bırakmayın yavruları :)
kızlar hepinize günaydınnn gününüz güzel olsun inşallah hafta sonu benim için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim hafta sonu yine hastanedeydik yine kanama ve yine düşük tehlikesi ama benim bebeğim bırakmadı beni ve sizin dualarınız yardımcım oldu ben hastanede yatarken tesadüf benim dua günümdü ve sizler benim için bebeğim için dua ediyordunuz hepinize çok teşekkür ederim güzel anneler hepinizi öpüyorum:))
bende elimden geldiğince günde 2 litreye yakın su içiyorum sürekli wc gitmek işyerinde bazen hoş olmuyor ama olsun:))))
inşallahhh kuzum Allah razı olsun ilk bebeğimi kaybedince bundada endişelerimi saklayamıyorum maalesef.ama herşey iyi olucak inşallah bu sefer sağsalim kucağıma alıcammmm allahın izniyle.anneanesinin ördüğü hırkaları giyicek fındıkkurdum:))))
ya sorma ben normalde sigara kullanırdım gebe kalmadan önce ondan dolayıda günde 3,3,5 lt su içerdim
o kadar özledim ki kana kana su içmeyi
aynen canım bende de aynı sıkıntı var hep yüz üstü yatarım ve gece bir kere bile uyansam uykum kaçar wc ile yatak odası arasında mekik dokuyorum:) perşembe günü dualarımız seninle olacak. bu arada cuma günü bende kontrole gideceğim ama dr bana ikili test değil üçlü yapacağım dedi ikiliye gerek görmemiş kafam karıştı aslında
kızlarrrr dün gece çok kötü oldum ben4 gündür inceden inceye bi ağrım vardı ama çok takmıyodum kafaya.. 2 gün önce çok şiddetlendi bi tane parol içtim dün gece çok feci oldum bide ağrıdan dolayı ağladım onunkide eklendi mahvoldum devlet hastanesinin acilini aradım 12 haftalık hamileyim 4 gündür ağır bi baş ağrısı çekiyorum ilaçta içemiyorum gelsem yapabileceğiniz bişey olurmu dedim gerizekalılar bizde nöroloji bölümü yok gelsenizde bişey yapamayız dedi... kendi hastanemi aradım çok zor durumlarda yaptığımız ağrı kesici iğneleri var ama olabildiğince tavsiye etmiyoruz dedi... üniversite hastanelerine de gidebilirsiniz bu sıkıntınız için dedi.. dedimki kimseden bana fayda yok bi tane tülbentle sımsıkı alnımı bağladım... akşam 9 gibi yattım ağlaya ağlaya uyumuşum eşimde çok üzüldü elindende bişey gelmiyo dakka başı gelmiş yanıma yazık.. gece 3 gibi uyandım uyanış o uyanış dahada uyuyamadım zaten... şuanda gözlerimin altı mosmor rengim bembeyaz... ağrı ensemde toplandı kaldı en ufak bişeyde tekrar dağılacakmış gibi.. Rabbim yardımcımız olsun.. Biz bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz Rabbimde onları bizlere bağışlar İnşallah....
kızlarrrr dün gece çok kötü oldum ben4 gündür inceden inceye bi ağrım vardı ama çok takmıyodum kafaya.. 2 gün önce çok şiddetlendi bi tane parol içtim dün gece çok feci oldum bide ağrıdan dolayı ağladım onunkide eklendi mahvoldum devlet hastanesinin acilini aradım 12 haftalık hamileyim 4 gündür ağır bi baş ağrısı çekiyorum ilaçta içemiyorum gelsem yapabileceğiniz bişey olurmu dedim gerizekalılar bizde nöroloji bölümü yok gelsenizde bişey yapamayız dedi... kendi hastanemi aradım çok zor durumlarda yaptığımız ağrı kesici iğneleri var ama olabildiğince tavsiye etmiyoruz dedi... üniversite hastanelerine de gidebilirsiniz bu sıkıntınız için dedi.. dedimki kimseden bana fayda yok bi tane tülbentle sımsıkı alnımı bağladım... akşam 9 gibi yattım ağlaya ağlaya uyumuşum eşimde çok üzüldü elindende bişey gelmiyo dakka başı gelmiş yanıma yazık.. gece 3 gibi uyandım uyanış o uyanış dahada uyuyamadım zaten... şuanda gözlerimin altı mosmor rengim bembeyaz... ağrı ensemde toplandı kaldı en ufak bişeyde tekrar dağılacakmış gibi.. Rabbim yardımcımız olsun.. Biz bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz Rabbimde onları bizlere bağışlar İnşallah....
evet işyerinde olmuyo ama yapıcak bişeyimiz yok mecburuz güzel şeyler olucak canını sıkma benimkide örüyo hırka yelek biraz büyük örüyo temmuzda giyemez sıcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?