kızlarrrr dün gece çok kötü oldum ben4 gündür inceden inceye bi ağrım vardı ama çok takmıyodum kafaya.. 2 gün önce çok şiddetlendi bi tane parol içtim dün gece çok feci oldum bide ağrıdan dolayı ağladım onunkide eklendi mahvoldum devlet hastanesinin acilini aradım 12 haftalık hamileyim 4 gündür ağır bi baş ağrısı çekiyorum ilaçta içemiyorum gelsem yapabileceğiniz bişey olurmu dedim gerizekalılar bizde nöroloji bölümü yok gelsenizde bişey yapamayız dedi... kendi hastanemi aradım çok zor durumlarda yaptığımız ağrı kesici iğneleri var ama olabildiğince tavsiye etmiyoruz dedi... üniversite hastanelerine de gidebilirsiniz bu sıkıntınız için dedi.. dedimki kimseden bana fayda yok bi tane tülbentle sımsıkı alnımı bağladım... akşam 9 gibi yattım ağlaya ağlaya uyumuşum eşimde çok üzüldü elindende bişey gelmiyo dakka başı gelmiş yanıma yazık.. gece 3 gibi uyandım uyanış o uyanış dahada uyuyamadım zaten... şuanda gözlerimin altı mosmor rengim bembeyaz... ağrı ensemde toplandı kaldı en ufak bişeyde tekrar dağılacakmış gibi.. Rabbim yardımcımız olsun.. Biz bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz Rabbimde onları bizlere bağışlar İnşallah....
kızlarrrr dün gece çok kötü oldum ben4 gündür inceden inceye bi ağrım vardı ama çok takmıyodum kafaya.. 2 gün önce çok şiddetlendi bi tane parol içtim dün gece çok feci oldum bide ağrıdan dolayı ağladım onunkide eklendi mahvoldum devlet hastanesinin acilini aradım 12 haftalık hamileyim 4 gündür ağır bi baş ağrısı çekiyorum ilaçta içemiyorum gelsem yapabileceğiniz bişey olurmu dedim gerizekalılar bizde nöroloji bölümü yok gelsenizde bişey yapamayız dedi... kendi hastanemi aradım çok zor durumlarda yaptığımız ağrı kesici iğneleri var ama olabildiğince tavsiye etmiyoruz dedi... üniversite hastanelerine de gidebilirsiniz bu sıkıntınız için dedi.. dedimki kimseden bana fayda yok bi tane tülbentle sımsıkı alnımı bağladım... akşam 9 gibi yattım ağlaya ağlaya uyumuşum eşimde çok üzüldü elindende bişey gelmiyo dakka başı gelmiş yanıma yazık.. gece 3 gibi uyandım uyanış o uyanış dahada uyuyamadım zaten... şuanda gözlerimin altı mosmor rengim bembeyaz... ağrı ensemde toplandı kaldı en ufak bişeyde tekrar dağılacakmış gibi.. Rabbim yardımcımız olsun.. Biz bebeklerimiz için herşeye katlanıyoruz Rabbimde onları bizlere bağışlar İnşallah....
Evet canim cikolata benimde mideyi fena yapiyor.midem yaniyor resmen Eskiden cok severdim simdi yiyemiyorum
ah canım işallah tez vakitte geçer seni sudan bile tiksindirmiş küçük yaramaz sende istediğin gibi içersin
annemde büyük örüyor bebekler hemen gelişir diyor kışın giyer die teyzeleride patik örüyor evde bi bebek havası 10 yıl sonra gelen ilk torun olunca:))))
ya sorma neler den nelerden tiksindim valla
ama en çok kana kana su içmeyi
ve tatlı yemeyi özledim
hamile kaldığımdan beri 5 kilo vermişim
endişeleniyourum aslında artık
3 ay bitmek üzere
canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. bize öyle bir duygu yaşatmayı nasip ettiki inşallah o mucize güzelliği kucağımıza almayıda nasip edergecmis olsun canim insallah saglicakla bebegini kucagina alirsin rabbim korur onu
ve tatlı yemeyi özledim
3 ay bitmek üzere
benimkide öle büyük büyük örüyo hep ne şanşlısın kızkardeşlerin var demek benim ne kızkardeşim ne ablam var ama olmasını çok isterdim kızkardeşler farklı oluyomuş gibime geliyo ne bileyim benden 4 yaş küçük erkek kardeşim var oda antalya okuyo ne yapalım güle güle giysin işallah ananesinin teyzesinin ördüklerini
ve tatlı yemeyi özledim
3 ay bitmek üzere
sen cook kilo vermissin canim bende istifra etmiyorum ama 2 kilo vermisim insallah yakin gecer zor valla devamli kusmak
ya aynen boğazlarım felaket durumda
yiyemdiğim yediğimi cıkardığım için kabızlık hemoroidde oldu
çok zor geçiriyorum kızlar
bana dua edin rabbim artık ferahlık versin
ben bu bebeği çok zor buldum bi şey olacak die aklım uçuyo
yok canim oyle dusunme bak sana kendini gosteriyor ben burdayim diyor insallah yakinda iyilesirsin senin kizin mi olacak ne pek nazli:)))
evet suyun önemini biliyorum ama içebilsem bide hepimiz aynı dertten yakınıyoruz.. neyse 3.aydan sonraa hamileliğin en güzel dönemlerine giriyomuşuz kızlar.. dişimizi sıkalım..canim su icmemekte bas agrisi yapiyormus benim de ara ara oluyor ama dedigin gibi ilac alinmiyor mecbur katlanicaz allah sifani versin
gerçekten çok zor rabbim bi daha yaşatmaz İnşalahh...cumartesi bende öyleydim allahım ne yapcağımı bilemedim sabahtan akşama baş ağrısı geçmezmi tülbenti sardım bende tepeme kolonya döktüm bütün gece çektim
valla öyleymiş.. allah düşmanıma vermesin çok zor...çok geçmiş olsun canm bir baş ağrısı birde diş ağrısı hamilelikde çok zor Allah yardımcın olsun tez zamanda geçer inşallah
oyyyyy hepsinide birer birer ısıralım bize çektirdikleri içiiinn... yaa kıyılırmı hiçç annesiiiiiii bizde onları öperek alırız artık hıncımızııı.....inş. cnm ya inş. bunca acıya sıkıntıya değerde onları sağlıkla kucağımıza alırız
eşime diorumki
bi doğsun totosunu istitracam bana bu yaptıklarının hesabını soracam
tavsiyelerinin hepsinide denicem cnm Allah razı olsun... eşim bişeyler yapmaya çalıştı tutmuş bitki çayı getirmiş yok ben bitki çayı içemem dedim geri götürdü kolonya getirmiş kokusu midemi bulandırıyo istemem dedim başını ovayım gel dedi yokk daha çok ağrıyo dedim iyi sabretti oda ama olacak o kadar bizim yaşadıklarımızın yanında neki..?canımm çook geçmiş olsun bende migren var ve geçen haftalarda 5 gün ağrıyla gezdim ilaçda almadım. sana tek önerim ensene 5 er dk aralıklarda buz koyman. arka arkaya 5 kez tekrarlaman yetiyor. birde az miktarda lavanta yağı ile şakaklarına masaj yapman rahatlatır bilgin olsun. birde sıvı tüketimini olabildiğince üst seviyede tutmak gerekiyormuş.
ve tatlı yemeyi özledim
3 ay bitmek üzere
kızlarr ben evlenmeden önce bebeğin yelekleri süveterleri hazırdıannem sağolsun 1 orta boy hurç yeleği ördü koydu kenara ama bebiş yaza geliyooo hayırlısı giydirebildiğimi giydiririm artık.. şimdiden 3 yelek bir hırka örmüş bile ama renkler pembe eflatun kırmızıı erkek olursa nolacak dedim ben mavide örerim dedi yazık... ablamda dün aradı ben yeğenime yelek örüyorum ama kırmızı dedi cinsiyeti belli olsun erkek olursa bide mavi örerim dedi.. bohça hazırlıyomuş bizim minğe kıyamam yaaaa ablam 5 yıllık evli eşinden kaynaklı problemleri var 1 tüp bebek denemesi var başarısız... o kadar çok dua ediyorumki Rabbim onun ve isteyipte olmayan herkese yaşatır bu duyguyu İnşallah....
kızlarr ben evlenmeden önce bebeğin yelekleri süveterleri hazırdıannem sağolsun 1 orta boy hurç yeleği ördü koydu kenara ama bebiş yaza geliyooo hayırlısı giydirebildiğimi giydiririm artık.. şimdiden 3 yelek bir hırka örmüş bile ama renkler pembe eflatun kırmızıı erkek olursa nolacak dedim ben mavide örerim dedi yazık... ablamda dün aradı ben yeğenime yelek örüyorum ama kırmızı dedi cinsiyeti belli olsun erkek olursa bide mavi örerim dedi.. bohça hazırlıyomuş bizim minğe kıyamam yaaaa ablam 5 yıllık evli eşinden kaynaklı problemleri var 1 tüp bebek denemesi var başarısız... o kadar çok dua ediyorumki Rabbim onun ve isteyipte olmayan herkese yaşatır bu duyguyu İnşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?