2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

çok geçmiş olsun canm bir baş ağrısı birde diş ağrısı hamilelikde çok zor Allah yardımcın olsun tez zamanda geçer inşallah

inş. cnm ya inş. bunca acıya sıkıntıya değerde onları sağlıkla kucağımıza alırız
eşime diorumki
bi doğsun totosunu istitracam bana bu yaptıklarının hesabını soracam

Evet canim cikolata benimde mideyi fena yapiyor.midem yaniyor resmen Eskiden cok severdim simdi yiyemiyorum

hic sorma yerken farketmedim ama ondan sonra 3 gun kendime gelemedim devamli midem bulandi simdi gormek bile istemiyorum onun yerine canim tatli istersem meyve yiyorum

ah canım işallah tez vakitte geçer seni sudan bile tiksindirmiş küçük yaramaz sende istediğin gibi içersin

ya sorma neler den nelerden tiksindim valla
ama en çok kana kana su içmeyi
ve tatlı yemeyi özledim
hamile kaldığımdan beri 5 kilo vermişim
endişeleniyourum aslında artık
3 ay bitmek üzere

annemde büyük örüyor bebekler hemen gelişir diyor kışın giyer die teyzeleride patik örüyor evde bi bebek havası 10 yıl sonra gelen ilk torun olunca:))))

benimkide öle büyük büyük örüyo hep ne şanşlısın kızkardeşlerin var demek benim ne kızkardeşim ne ablam var ama olmasını çok isterdim kızkardeşler farklı oluyomuş gibime geliyo ne bileyim benden 4 yaş küçük erkek kardeşim var oda antalya okuyo ne yapalım güle güle giysin işallah ananesinin teyzesinin ördüklerini

ve tatlı yemeyi özledim
3 ay bitmek üzere

sen cook kilo vermissin canim bende istifra etmiyorum ama 2 kilo vermisim insallah yakin gecer zor valla devamli kusmak

gecmis olsun canim insallah saglicakla bebegini kucagina alirsin rabbim korur onu
canım çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah. bize öyle bir duygu yaşatmayı nasip ettiki inşallah o mucize güzelliği kucağımıza almayıda nasip eder

ve tatlı yemeyi özledim
3 ay bitmek üzere

baya vermişsin canım kilo doktoruna sordun mu bişey dedimi 3 ayın bitmek üzere geçiçek diye tahmin ediyorum gerçekten çok zor allah yardımcın olsun

evin en küçüğü benim 2 ablam 1 abim var bazen küçük olduğun için şanslısın bazende bütün işler sana kalıyor o biraz can sıkıcı:))))))
sağol teyzesi allah razı olsun senin kuzucukta güle güle giysin sağlıkla inşallah.

ve tatlı yemeyi özledim
3 ay bitmek üzere

bayağı bir kilo kaybın olmuş cnm umarım bundan sonra artık biter bulantıların ve kilo alırsın

sen cook kilo vermissin canim bende istifra etmiyorum ama 2 kilo vermisim insallah yakin gecer zor valla devamli kusmak

ya aynen boğazlarım felaket durumda
yiyemdiğim yediğimi cıkardığım için kabızlık hemoroidde oldu
çok zor geçiriyorum kızlar
bana dua edin rabbim artık ferahlık versin
ben bu bebeği çok zor buldum bi şey olacak die aklım uçuyo

yok canim oyle dusunme bak sana kendini gosteriyor ben burdayim diyor insallah yakinda iyilesirsin senin kizin mi olacak ne pek nazli:)))

canımm çook geçmiş olsun bende migren var ve geçen haftalarda 5 gün ağrıyla gezdim ilaçda almadım. sana tek önerim ensene 5 er dk aralıklarda buz koyman. arka arkaya 5 kez tekrarlaman yetiyor. birde az miktarda lavanta yağı ile şakaklarına masaj yapman rahatlatır bilgin olsun. birde sıvı tüketimini olabildiğince üst seviyede tutmak gerekiyormuş.

canim su icmemekte bas agrisi yapiyormus benim de ara ara oluyor ama dedigin gibi ilac alinmiyor mecbur katlanicaz allah sifani versin
evet suyun önemini biliyorum ama içebilsem bide hepimiz aynı dertten yakınıyoruz.. neyse 3.aydan sonraa hamileliğin en güzel dönemlerine giriyomuşuz kızlar.. dişimizi sıkalım..
cumartesi bende öyleydim allahım ne yapcağımı bilemedim sabahtan akşama baş ağrısı geçmezmi tülbenti sardım bende tepeme kolonya döktüm bütün gece çektim
gerçekten çok zor rabbim bi daha yaşatmaz İnşalahh...
çok geçmiş olsun canm bir baş ağrısı birde diş ağrısı hamilelikde çok zor Allah yardımcın olsun tez zamanda geçer inşallah
valla öyleymiş.. allah düşmanıma vermesin çok zor...
inş. cnm ya inş. bunca acıya sıkıntıya değerde onları sağlıkla kucağımıza alırız
eşime diorumki
bi doğsun totosunu istitracam bana bu yaptıklarının hesabını soracam
oyyyyy hepsinide birer birer ısıralım bize çektirdikleri içiiinn... yaa kıyılırmı hiçç annesiiiiiii bizde onları öperek alırız artık hıncımızııı.....
tavsiyelerinin hepsinide denicem cnm Allah razı olsun... eşim bişeyler yapmaya çalıştı tutmuş bitki çayı getirmiş yok ben bitki çayı içemem dedim geri götürdü kolonya getirmiş kokusu midemi bulandırıyo istemem dedim başını ovayım gel dedi yokk daha çok ağrıyo dedim iyi sabretti oda ama olacak o kadar bizim yaşadıklarımızın yanında neki..?

kızlarr ben evlenmeden önce bebeğin yelekleri süveterleri hazırdı annem sağolsun 1 orta boy hurç yeleği ördü koydu kenara ama bebiş yaza geliyooo hayırlısı giydirebildiğimi giydiririm artık.. şimdiden 3 yelek bir hırka örmüş bile ama renkler pembe eflatun kırmızıı erkek olursa nolacak dedim ben mavide örerim dedi yazık... ablamda dün aradı ben yeğenime yelek örüyorum ama kırmızı dedi cinsiyeti belli olsun erkek olursa bide mavi örerim dedi.. bohça hazırlıyomuş bizim minğe kıyamam yaaaa ablam 5 yıllık evli eşinden kaynaklı problemleri var 1 tüp bebek denemesi var başarısız... o kadar çok dua ediyorumki Rabbim onun ve isteyipte olmayan herkese yaşatır bu duyguyu İnşallah....

arkadaslar herkesin hamileliği ne kadar farklı geciyo allah herkese sabır ve tez zamanda ferahlık versin mide bulantısı olanlara lımon iyiy geliyo diyolar

ve tatlı yemeyi özledim
3 ay bitmek üzere

seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de hamilelikten önce günde en az 2 litre su içerdim.şimdi hapları içmek için bir yudum zor alıyorum.başta onuda çıkartıyordum bulantı için fitil kullandım o bile tam etkilemedi.ben 3 ayı da bitirdim ama bu geçecek gibi durmuyorya.iştahım da yok hamile kaldığımdan beri bende 8 kilo verdim.ve hala da vermeye devam ediyorum.korkuyorum artık kilo alımı başlaması lazım.bu bebekler nerden beslenecek ki yaa.Allah bulantılarla cebelleşenlere sabır versin

benimde ablamın 14 yıl bebeği olmuyor şuan 2.tüp bebek denemesi yapıcaklar bende ona çok dua ediyorum allahım isteyen herkese annelik duygusunu tatdırsın inşallah
bizimkilerde hep kız hırkaları patikleri yapıyor onlara göre kesin kız olucak bakalım perşembe göstericek mi bizim fındıkkurdu kendini

İşallah ablanın sorunları hallolur ve en kısa zamanda bebeği onunla olur isteyen herkese rabbim versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…