seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de hamilelikten önce günde en az 2 litre su içerdim.şimdi hapları içmek için bir yudum zor alıyorum.başta onuda çıkartıyordum bulantı için fitil kullandım o bile tam etkilemedi.ben 3 ayı da bitirdim ama bu geçecek gibi durmuyorya.iştahım da yok hamile kaldığımdan beri bende 8 kilo verdim.ve hala da vermeye devam ediyorum.korkuyorum artık kilo alımı başlaması lazım.bu bebekler nerden beslenecek ki yaa.Allah bulantılarla cebelleşenlere sabır versin
benimde ablamın 14 yıl bebeği olmuyorşuan 2.tüp bebek denemesi yapıcaklar bende ona çok dua ediyorum allahım isteyen herkese annelik duygusunu tatdırsın inşallah
bizimkilerde hep kız hırkaları patikleri yapıyor onlara göre kesin kız olucak bakalım perşembe göstericek mi bizim fındıkkurdu kendini
İşallah ablanın sorunları hallolur ve en kısa zamanda bebeği onunla olur isteyen herkese rabbim versin
ya bende de ole bulanlıtları geç ciddi iştah problemi var
doktor sıkıntı yapma ilk 3 ay senden beslenir dedi
tamam da ilk 3 ayda bitti ne yapacaz
remen kanım çekildi ya suratım bembeyaz ve çok üşüyorum
inş.
geçerde balarız yemeye bizde yandık yoksa
bide ben en çok yemem gerken şeylerden tıksındım deli oluyorum ya
gerçekten benim içim çok burkuluyo... onun yanındayken çok fazla bebek muhabbeti yapmak istemiyorum ama o benden heyecanlı.. Allah razı olsun bir kere bile o burukluğunu hissettirmedi bana ama benim içim acıyo bebek muhabbeti açılınca.. Rabbim herkese yaşat bu duyguyu noolursun.. isteyipte olmaması gerçekten çok zor bende yaşadığım için iyi bilirim o duyguyu...
Amin canım benim İnşallah isteyen ve dileyen herkesin problemleri hallolur...
inşaallah canım kendimden geçtim zaten onlar beslensin yeter.bide ben folik asidi bitirdim son gittiğimde dr a söylemeyide unuttum.başka bişey de yazmadı bana.yani 1 haftadır vitaminde almıyorum bidahaki kontrolümde 5 ocakta.napıyım o zamana kadar içmesem bişey olmaz herhalde
slm kızlar kendi doktorum yoktu ama bugün başka bi doktora yönlendirdiler ona gittim nasıl korkuyodum anlatamam ama bebeğim iyiydi kalp atışları düzenliydi 2.22 cm idi bugün 8+5 günlük ultrasonda 8+6 idi bu haftalarda normal mi boyu gelişimi ne dersiniz kızlar sizin minişler bu haftalarda kaç çıktı
valla bende hıcbırsey normale donmedı.normalde çok su içerdim ama hamile kaldığımdan beri bir bardak içemiyorum
üç aydan sonra herşey normale döner dediler , bekliyorum...
gerçekten benim içim çok burkuluyo... onun yanındayken çok fazla bebek muhabbeti yapmak istemiyorum ama o benden heyecanlı.. Allah razı olsun bir kere bile o burukluğunu hissettirmedi bana ama benim içim acıyo bebek muhabbeti açılınca.. Rabbim herkese yaşat bu duyguyu noolursun.. isteyipte olmaması gerçekten çok zor bende yaşadığım için iyi bilirim o duyguyu...
Amin canım benim İnşallah isteyen ve dileyen herkesin problemleri hallolur...
gözünaydın normalde kaçıncı haftadasın neye göre normal mi dedin anlamadım ama bişey olsa doktor söylerdi kalp atışları düzenli demiş boyuda gayet iyi haftaya göre neye takıldın sen
canım boyu 2.22 cm idi sizinkileri de merak ettim bi de asıl aklıma takılan 2 hafta önce gelişimi 5 gün öndeydi bugün ise 1 gün öndeydi o yüzden birazck aklıma takıldı. daha önce 2 düşük yaşadığım için korkuyom canımm o yüzden bu evhamım
slm kızlar kendi doktorum yoktu ama bugün başka bi doktora yönlendirdiler ona gittim nasıl korkuyodum anlatamam ama bebeğim iyiydi kalp atışları düzenliydi 2.22 cm idi bugün 8+5 günlük ultrasonda 8+6 idi bu haftalarda normal mi boyu gelişimi ne dersiniz kızlar sizin minişler bu haftalarda kaç çıktı
halı derden evın hali anlamında dedım he suda var halıları yenıledık eskılerde yıkamaya gıdecek ne vakıt gıderse tabiAy canim beniim ya .uzuldum simdi keske yakin olaydim yardim e,derdim. Benimde evin valla halılari cok kirlendi kendimin yıkamaya yeri Yok perdeleri çıkartıp yıkamak istiyorum da bi yandan da korkuyorum bisey olur diye
cnmmrb nasılsınız kızlar bir kaç gündür giremiyodum geçmişi biraz okdum sanırım efsun arkadaşımız bebğini kaybetmiş rabbim ona sabır versin yardımcısı olsun en yakın zamanda inşallh yeniden annelik duygusunu tadar yaşadığı çok zor birşey en başta ona sabır diliyorum...
sizlern nasıl gidiyo hamilelği 10uncu haftada kımıldama hisseden varmı ben sanki 2-3 defa seyrime gibi bişey hissettim özellikle soluma yattığımda oldu acaba yanılıyomuyum :)
karnım acayıp cıktı otururken evı supururken namaz kılarken benn burdayım anneeee dıyorr yatakende öle yastık koyuyorum bacak arama esıtlık ıcınnn :26::26::26:slm kizlar size bir sorum olucak geceleri ayaklarim yaniyor resmen yatamiyorum soguk suda yikiyorum olmuyor resmen uyku problemi yasiyorum birde karniniz simdiden kasiniyormu
bende sıse bulunduruyorum artık yanımdaa aslında gebelıkden once dıetteyken gunluk 3 lt yakın ıcıyordum ama sımdıkk cok olan seylerden tıksınıyorum belkım sudan da tıksınırsem ya ama dunden berı sısemle beraberımm o yusden her vakıt abdest alıyorummmmİyi geceler kızlar size bişe sorucam.
Günde kaç bardak su içiyosunuz sanırım ben çok az içiyorum, gün içinde aklıma bile gelmiyor. Bi haber okudum 3 aylık hamile birinin bebeği ölmüş karnında su içmemekten.Şimdi aklıma takıldı benimde Allah korusun yavrularımızı
ben yatmadan 1 st once ılac ıcın ıcıp yatıyorum en son yatmadan wc ye gıdıyorum ama her gun kurulu st gıbı 2,5 dogru ayaktayımm wc ye kos kos acayıp sıkısmıs sekıldee hehehehhe sonra 6,5 da sonra 8,5 daa öle ıste gun boyu zatennnnnnnnnnn ve bol su ıdrar yollarını temızlıyor bol bol ıcelım elımızın altında sıcak suu nasılsa genelde cok sukurrrrrrrrrrArkadaşlar gece yatmadan önce en son suyunuzu 1 saat önceden için ve yatmadan önce tualete girin gece tualete kalkılmıyor ozaman sabaha kadar
canımkızlar hepinize günaydınnn gününüz güzel olsun inşallah hafta sonu benim için dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ederim hafta sonu yine hastanedeydik yine kanama ve yine düşük tehlikesi ama benim bebeğim bırakmadı beni ve sizin dualarınız yardımcım oldu ben hastanede yatarken tesadüf benim dua günümdü ve sizler benim için bebeğim için dua ediyordunuz hepinize çok teşekkür ederim güzel anneler hepinizi öpüyorum:))
cnm ben 72+ ıken gıtmıstım 1,17 cm dıı senınkıde normal yanııı takma bole seylerı aklına herkesın genetıgı bır degılkıı boyu bosu gunu aynı olsun dımııııslm kızlar kendi doktorum yoktu ama bugün başka bi doktora yönlendirdiler ona gittim nasıl korkuyodum anlatamam ama bebeğim iyiydi kalp atışları düzenliydi 2.22 cm idi bugün 8+5 günlük ultrasonda 8+6 idi bu haftalarda normal mi boyu gelişimi ne dersiniz kızlar sizin minişler bu haftalarda kaç çıktı
Benim 8+3 te 2 cm idi canım gayet normal maşallah annesi bak büyümüş miniyin :)
evet teyzesi büyümüş evhamlıyım biraz bide sizin minnişlrei de merak ettim korkuyla gittim mide bide ara ara karın ağrılarm old için ama şükür herşey iyi şu an umarım daha daha iyi olurlar ve sağlıcakla kucağımıza alırz
mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.
mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?