mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.
mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.
Kızlar ense kalınlığı ölçümünü kaçıncı haftada yapıyorlar doktorum bu cumartesi çağırdı 12 hafta bitmiş olacak cumartesiye...
Ama ben o kadar çok stres yaptım ki kasıklarıma ağrı girdi...acaba daha erken gitsem yapılmazmı zaman geçmek bilmiyor..
Ne zor bir süreç Allah'ım tüm hamilelere yardım etsin( Hep tedirginim hep gerginim...
Kızlaaaar cevap verecek var mı bana??siz ne zaman yaptırdınız ense kalınlığını?
bende temmuz annesiyim 12 ekim sat tarihim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar mutlaka her gün en az 2 tane ceviz yiyin. Çok iyi bir omega3 deposu. Ayrıca balıkta keten tohumunda var ama ben onları pek tüketemediğim için cevize yüklendim. Beyin gelişimi için omega3 ü ihmal etmeyin derim. Bir de kemik gelişimi için kalsiyum çok önemli. Süt ve süt ürünleri içinde yoğun miktarda olduğu için bunları da bolca tüketmeliyiz. Kulağınızza küpe olsun
kızlaar ben bişeyi merak ettim daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama hamilelikte telefonla konuşmak tehlikeli mi ben ailemden uzaktayım telefonla konuşurum tabi bunu aza indirdim ama yine de konuşurum zararlımıdır bu bi de isyerin de de çook sık olmasa da telefon kullanırım. inş. çok zararlı değil
Kızlar mutlaka her gün en az 2 tane ceviz yiyin. Çok iyi bir omega3 deposu. Ayrıca balıkta keten tohumunda var ama ben onları pek tüketemediğim için cevize yüklendim. Beyin gelişimi için omega3 ü ihmal etmeyin derim. Bir de kemik gelişimi için kalsiyum çok önemli. Süt ve süt ürünleri içinde yoğun miktarda olduğu için bunları da bolca tüketmeliyiz. Kulağınızza küpe olsun
Benim tel konuşmalarım da çok uzundur. Ne olur ne olmaz diye genelde megafondan konuşuyorum. Telefonu olabildiğince kendimdem uzakta tutuyorum
kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:
kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:
Ben ilk başlarda çok yiyodum ceviz sonra bi soğudum aklıma gelirse 2 tane anca yiyiyorum neden öle oldu anlamadım yoğurdu çok tüketiyorum sütte herakşam yatmadan içmeye çalışıyorum benden de tavsiye yumurta yemelisiniz hergün 1 tane ve pekmez demir kan eksiği olanlar özellikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?