2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.

Aklımız sende kalmıştı canım iyi olmana çok sevindim dikkat et canım Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah .

mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.

iyi olmana çok sevindim canım,kendine çok iyi bak bol sıvı tüket yorulma,ağır kaldırma,yükseklere uzanma,mümkün olduğunca da evde iş yapmamaya çalış,temizlikti bilmemneydi diye yorma kendini

Kızlaaaar cevap verecek var mı bana?? siz ne zaman yaptırdınız ense kalınlığını?

Efsun gitti. Bir çok yeni arkadaş aramıza katıldı. Benim de listeye kendimi ekletmeye fırsatım olmamıştı. Özellikle dua listesine dahil olmak istiyorum kızlar.
Sevabına gönüllü biri yok mu aranızda? Editöre başvurup topiği biri devralsa da hamiş listemiz ve dua listemiz yenilense çok iyi olur.

bende temmuz annesiyim 12 ekim sat tarihim hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Selam kizlar.bu gun biraz agrim var.sanki adet olacak gibi ama geciyor hemen.gaz vardir belki.iki gecedir uyuyamiyorum.psikolojik olarak cok wc ye cikacam diyomya altima kacirirsam diyom:)sadece bende mi var bu durum yaa.sislik var karnimda sanki 4 aylik.memelerim aldi basini gidiyor uclari kurudu resmen kabuk bagladi.normal mi yaaa bunlarr.bi de sanki hava cikiyor ara sira pit pit diye rahmimden.

topiği birinin devralması çok iyi olurda hiçbir bilgimiz yokki nasıl yapılıyor liste nasıl ekleniyor bilen bir arkadaş olsa düzenlese iyi olur

kızlaar ben bişeyi merak ettim daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama hamilelikte telefonla konuşmak tehlikeli mi ben ailemden uzaktayım telefonla konuşurum tabi bunu aza indirdim ama yine de konuşurum zararlımıdır bu bi de isyerin de de çook sık olmasa da telefon kullanırım. inş. çok zararlı değil

Kızlar mutlaka her gün en az 2 tane ceviz yiyin. Çok iyi bir omega3 deposu. Ayrıca balıkta keten tohumunda var ama ben onları pek tüketemediğim için cevize yüklendim. Beyin gelişimi için omega3 ü ihmal etmeyin derim. Bir de kemik gelişimi için kalsiyum çok önemli. Süt ve süt ürünleri içinde yoğun miktarda olduğu için bunları da bolca tüketmeliyiz. Kulağınızza küpe olsun

sağol canım allah razı olsun bende ceviz yesem iyi olur

Benim tel konuşmalarım da çok uzundur. Ne olur ne olmaz diye genelde megafondan konuşuyorum. Telefonu olabildiğince kendimdem uzakta tutuyorum

canım ben de hamile kalmadan önce balıkmyerdim ama şimdi gözümde bi karardı sorma cevizi hatırlatman iyi oldu evde kabuklusundan var ama hiç aklıma gelmemişti bundan böyle yiyeyim bi de sütüde hiç sewmem artık zorlarım kendimi

kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:

Ben ilk başlarda çok yiyodum ceviz sonra bi soğudum aklıma gelirse 2 tane anca yiyiyorum neden öle oldu anlamadım yoğurdu çok tüketiyorum sütte herakşam yatmadan içmeye çalışıyorum benden de tavsiye yumurta yemelisiniz hergün 1 tane ve pekmez demir kan eksiği olanlar özellikle

Benim tel konuşmalarım da çok uzundur. Ne olur ne olmaz diye genelde megafondan konuşuyorum. Telefonu olabildiğince kendimdem uzakta tutuyorum

bundan böyle evdeyken ben de megafondan konuşurum çünkü gerçekten de zarar verdiğini düşünüyorum biraz uzun konuştuktan sonra bi yorgunluk ve sersemlik çöküyo üzerime artık uzak durmaya çalışaym

kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:

benim adet günüm 5 gün önceydi ağrılarım oldu, ama genelde ara ara kasık ağrım oluyo bazen sol bazen de sağ kasığımda ağrıyı hissediyorum o da normaldir canım

Benim de pek midem almıyor , kokusu midemi bulandırmasına rağmen her gün bir yumurta yemek için zorluyorum kendimi. Bende demir eksikliği var dediğin gibi. Eşim harnup (keçiboynuzu) pekmezi almış. Tadı biraz acımsı ama yine de az da olsa ondan da yemeye çalışıyorum. Her şey fındıklarımızın iyiliği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…