2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ben pek sağlıklı beslenemiyorum bu ara sürekli midem de ağrı var artık yemek yemeye korkuyorum mesela yumurta çok dokunur bana. pekmezde aynı şekilde bugün bunların konuşulması ii oldu

kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:

ya bendede sadece adet zamanımda değil genelde oluyo bu aralar birden gaz sancısına benzer bi ağrı gibi sağlanıp kalıyo bükülüp kalıyorum öyle, geçer diolar ama bilmiyorum

Ben de 12 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım burda bebeğimiz ve bizim saglıgımız icin en guzel önerileri bulacağımdan eminim inşallah ben de Temmuz annelerinden olacağım :)

ben normalde hiç yemezdim yumurta bende zorluyorum kendimi resmen çğnemeden yutuyorum her sabah pekmez bende içiyorum bende de demir eksikliği kansızlık akdeniz anemisiyim ayrıca allahtan eşim değil demir eksikliği olanlar için kuru üzüm atıştırmanı tavsiye ederim 10 tane yesen kardır dediğin gibi hepsi ama hepsi minikler için

Normal canım telaş yapma göğüslerde büyüme gayet normal daha da büyücek :) rahimden arada hava bende de çıkıyor ama devamlı değil yani gaz varken bende öyle çok oluyordu 4 gündür gaz bitti normale döndüm .geceleri de rahat uyumaya çalış İnan göbeğin birazdaha büyüyünce hiç uyuyamayacaksın :))

ben pek sağlıklı beslenemiyorum bu ara sürekli midem de ağrı var artık yemek yemeye korkuyorum mesela yumurta çok dokunur bana. pekmezde aynı şekilde bugün bunların konuşulması ii oldu

yumurtaya alerjin mi var yoksa miğde bulantısımdan mı pekmez içmeni tavsiye ederim bol kana ihtiyacımız var pekmezde kan yapıyo kuru üzüm yiyebilirsin badem de faydalı yumurta için kendini biraz zorla bence

Ben de 12 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım burda bebeğimiz ve bizim saglıgımız icin en guzel önerileri bulacağımdan eminim inşallah ben de Temmuz annelerinden olacağım :)

Aramıza hoş geldin canım evet burda güzel paylaşımlar oluyor hepimizin ayrı bilgisi var ve bu bilgiler çok işimize yarıyor :)

kızlar ben bide bişi sorcam aklıma gelmişken, ben 4 tane hap içiyorum doktorun verdiği. vitamin, demir hapı folik bide omega3. hepsini arka arkaya atıyorum, bi kerede bari midem bulansın atlatıyım die. yoksa tek tek hepsini ayrı çekmek zor oluyo. zararlı olduğunu düşünen varmı

bence aralıklarla iç omega 3 ne kullanıyosun

yumurtaya alerjin mi var yoksa miğde bulantısımdan mı pekmez içmeni tavsiye ederim bol kana ihtiyacımız var pekmezde kan yapıyo kuru üzüm yiyebilirsin badem de faydalı yumurta için kendini biraz zorla bence

canım alerjim yok ama çok fena mide bulantısı yapıyo o yüzden sadece hafta sonları tavada yerim ama hafta içi yiyemiyom işteyim haşlasam da gün boyu bulantı yapar yemeye korkuyom kuru üzüm ve badem yerim genelde

amiiiiiiin canım İnşallah onlarında yüzü gülsün kısa zamanda....

valla bende hıcbırsey normale donmedı.

canım bende tup bebekle hamıle kaldım.eger ablan ıstanbuldaysa sıslı memorıalı onerırım ben ılk denememde hamıle kaldım gıden herkeste memnun

ankaradayız biz canım ama ablam o kadar çok araştırma yaptıki ve en sonunda seninde dediğin gibi istanbulda memorial hastanesini buldu... tüp bebek yaptıracakları zaman kesinlikle orayı tercih edeceğini söylüyo çünkü konularında gerçekten uzmanlarmış bide cihazları çok iyiymiş..

mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.

yaaaaaaaaa dövcem seni haaaaaaaa ne kadar merak ettik seni bir bilsen kuzum yaaa... Ama çok şükür iyi haberini aldık yaaa bütün kızgınlığımız geçtiiii brbrğr vr krnfinr çooook iyi bak tamammı annesiiii.... dualarımız sizinleee....

canım adet günleri geldiği zaman kasık ağrıları hissediliyo bende bizzat yaşadığım için biliyorum.. panik yapmana gerek yok.. doktorların söylediği şu kırmızı kanama olmadığı sürece kesinlikle korkmayın vücudunuzdaki tüm ağrılar değişiklikler hepsi normal diye kabul ediyolar.. aklında bulunsun

aynen katılıyorum bende yeni katıldım yeni eklenenlerde çok oldu dediğin gibi

kızlaaarrrr yokmu aramızda topik yönetme işinden anlayan birileri.......?? sahipsiz bi topik olarakmı kalcaazz...? ben bilmiyorum hiç bilsem devir alırdım topiği....

Kızlar bir de bebeklerimizin güzel suretli olması için gebeliğin 3. ve 4. aylarında ayva tüketmeliymişiz. Geçenlerde muhafazakar bir dergide okumuştum. Ben normalde hamilelikten önce hiç ayva yemezdim. Neredeyse ayva yemeyi alışkanlık haline getirdim, her gün yiyorum

Bende de ara ara oluyor.korkuyorum kanamam mi var diye.adetliyken de boyle hava cikiyordu.gece bi uyaniyom bi daha yatamiyom sonra butun gun uyukluyom.

Sukur hic kanama gormedim.insallah gormem de.o kadar cok bekledim ki korkmadan edemiyorum.sagolun kizlar siz de olmasaniz ne yapacam ben

kızlar bana dün komşu günümüzde bir bayan şey dedi günde bi tane maden suyu içersen yediklerinden bebek daha fazla faydalanıyomuş. mantıklı geldi zaten soda mineral deposu faydalı bişi. bide aklına geldikçe hurma at ağzına dedi ben öyle yaptım ayyüzlü oldu çocuklarımın hepsi dedi :)

seven seas firması. adı pulse 60 tane vardı içinde onu kullanıyorum et türünden tiksinti geldi çünkü. aralıklarla içeyim dedim o zamanda vakit geçinde unuttuğum fln oldu ya

Bana da etten çok tiksinti geldi. Et , kıyma , balık , tavuk hiç birini yiyemiyorum. İnşaallah bulantılarım kesildikten sonra yiyebilirim. Bir de canım seven seas firmasını iyi araştırıp öyle kullansaydın omega3 ü. Çünkü her firmanın omega3 ü tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…