kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:
Ben ilk başlarda çok yiyodum ceviz sonra bi soğudum aklıma gelirse 2 tane anca yiyiyorum neden öle oldu anlamadım yoğurdu çok tüketiyorum sütte herakşam yatmadan içmeye çalışıyorum benden de tavsiye yumurta yemelisiniz hergün 1 tane ve pekmez demir kan eksiği olanlar özellikle
kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:
Benim de pek midem almıyor , kokusu midemi bulandırmasına rağmen her gün bir yumurta yemek için zorluyorum kendimi. Bende demir eksikliği var dediğin gibi. Eşim harnup (keçiboynuzu) pekmezi almış. Tadı biraz acımsı ama yine de az da olsa ondan da yemeye çalışıyorum. Her şey fındıklarımızın iyiliği için
Selam kizlar.bu gun biraz agrim var.sanki adet olacak gibi ama geciyor hemen.gaz vardir belki.iki gecedir uyuyamiyorum.psikolojik olarak cok wc ye cikacam diyomya altima kacirirsam diyom:)sadece bende mi var bu durum yaa.sislik var karnimda sanki 4 aylik.memelerim aldi basini gidiyor uclari kurudu resmen kabuk bagladi.normal mi yaaa bunlarr.bi de sanki hava cikiyor ara sira pit pit diye rahmimden.
ben pek sağlıklı beslenemiyorum bu ara sürekli midem de ağrı var artık yemek yemeye korkuyorum mesela yumurta çok dokunur bana. pekmezde aynı şekilde bugün bunların konuşulması ii oldu
Ben de 12 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım burda bebeğimiz ve bizim saglıgımız icin en guzel önerileri bulacağımdan eminim inşallah ben de Temmuz annelerinden olacağım :)
Ben de 12 haftalık gebeyim aranıza yeni katıldım burda bebeğimiz ve bizim saglıgımız icin en guzel önerileri bulacağımdan eminim inşallah ben de Temmuz annelerinden olacağım :)
kızlar ben bide bişi sorcam aklıma gelmişken, ben 4 tane hap içiyorum doktorun verdiği. vitamin, demir hapı folik bide omega3. hepsini arka arkaya atıyorum, bi kerede bari midem bulansın atlatıyım die. yoksa tek tek hepsini ayrı çekmek zor oluyo. zararlı olduğunu düşünen varmı
yumurtaya alerjin mi var yoksa miğde bulantısımdan mı pekmez içmeni tavsiye ederim bol kana ihtiyacımız var pekmezde kan yapıyo kuru üzüm yiyebilirsin badem de faydalı yumurta için kendini biraz zorla bence
bende nasıl tepki verir bilemediğim için bir kaç gün sölemedim sonra kendi anladı ve sakın ben üzülürüm die heyecanından sevincinden bahrum kalma dedi.şimdi benden daha heyecanlı ama bende olduğunca yanında bebek muhabbeti açmıyorum ama kendisi üzerime çok düşüyor.Allahım ne olur isteyen herkese bu duyguyu yaşat yarabbim artık onlarında yüzü gülsün
valla bende hıcbırsey normale donmedı.
canım bende tup bebekle hamıle kaldım.eger ablan ıstanbuldaysa sıslı memorıalı onerırım ben ılk denememde hamıle kaldım gıden herkeste memnun
mrb arkadaşlarımı geçmişi okumadan daldım malum uzun kalamıyorum merak edenlere yazayım dedim kanamam açık çay rengine döndü akıntı gibi yani dr haftaya pazartesi gitcem inş.
Selam kizlar.bu gun biraz agrim var.sanki adet olacak gibi ama geciyor hemen.gaz vardir belki.iki gecedir uyuyamiyorum.psikolojik olarak cok wc ye cikacam diyomya altima kacirirsam diyom:)sadece bende mi var bu durum yaa.sislik var karnimda sanki 4 aylik.memelerim aldi basini gidiyor uclari kurudu resmen kabuk bagladi.normal mi yaaa bunlarr.bi de sanki hava cikiyor ara sira pit pit diye rahmimden.
Efsun gitti. Bir çok yeni arkadaş aramıza katıldı. Benim de listeye kendimi ekletmeye fırsatım olmamıştı. Özellikle dua listesine dahil olmak istiyorum kızlar.
Sevabına gönüllü biri yok mu aranızda? Editöre başvurup topiği biri devralsa da hamiş listemiz ve dua listemiz yenilense çok iyi olur.
bence aralıklarla iç omega 3 ne kullanıyosun
Bende de ara ara oluyor.korkuyorum kanamam mi var diye.adetliyken de boyle hava cikiyordu.gece bi uyaniyom bi daha yatamiyom sonra butun gun uyukluyom.Normal canım telaş yapma göğüslerde büyüme gayet normal daha da büyücek :) rahimden arada hava bende de çıkıyor ama devamlı değil yani gaz varken bende öyle çok oluyordu 4 gündür gaz bitti normale döndüm .geceleri de rahat uyumaya çalış İnan göbeğin birazdaha büyüyünce hiç uyuyamayacaksın :))
canım adet günleri geldiği zaman kasık ağrıları hissediliyo bende bizzat yaşadığım için biliyorum.. panik yapmana gerek yok.. doktorların söylediği şu kırmızı kanama olmadığı sürece kesinlikle korkmayın vücudunuzdaki tüm ağrılar değişiklikler hepsi normal diye kabul ediyolar.. aklında bulunsun
Kızlar bir de bebeklerimizin güzel suretli olması için gebeliğin 3. ve 4. aylarında ayva tüketmeliymişiz. Geçenlerde muhafazakar bir dergide okumuştum. Ben normalde hamilelikten önce hiç ayva yemezdim. Neredeyse ayva yemeyi alışkanlık haline getirdim, her gün yiyorum
seven seas firması. adı pulse 60 tane vardı içinde onu kullanıyorum et türünden tiksinti geldi çünkü. aralıklarla içeyim dedim o zamanda vakit geçinde unuttuğum fln oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?