2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Bende işteyim hergün haşlayıp getiriyorum işyerine zorla yutuyorum artık sen bulancak diyosan 3 ay geçsin bulantılarında bitsin o zaman ye artık

seven seas firması. adı pulse 60 tane vardı içinde onu kullanıyorum et türünden tiksinti geldi çünkü. aralıklarla içeyim dedim o zamanda vakit geçinde unuttuğum fln oldu ya

biliyorum o firmayı hamilelikten önce kullanmıştım ben doktora sormuştum annenin zamanında omega 3 hapı vardı dedi ama ben kullanmayı düşünüyorum sen unutma canım içmeye devam et hem doktorun vermiş

öyle bişi olduğundan haberim yoktu bak. iyi oldu dediğin ama kutu bitmek üzere :S senin kullandığın nedir peki bi araştırma yaptınmı yani. hani ben eczaneden aldığım için öyle bişi gelmedi aklıma ithal bi ürün ama...

Yok araştırma yapmadım. Ama her firmanın ki iyi olmayabiliyor diye duymuştum. Bir de solgarınkini öneriyorlar. Ben hap şeklinde kullanmıyorum. Sadece ceviz yiyorum.

biliyorum o firmayı hamilelikten önce kullanmıştım ben doktora sormuştum annenin zamanında omega 3 hapı vardı dedi ama ben kullanmayı düşünüyorum sen unutma canım içmeye devam et hem doktorun vermiş

ay sağol canım rahatladım baktımda şimdi cıvadan arındırılmış bi markaymış. dr mustafa bahçecide öneriyomuş. iyiymiş yani rahatladım :)

Yok araştırma yapmadım. Ama her firmanın ki iyi olmayabiliyor diye duymuştum. Bir de solgarınkini öneriyorlar. Ben hap şeklinde kullanmıyorum. Sadece ceviz yiyorum.

işte bende bulantı tiksinti olmasa herşeyi yicemde mecburen hapa dadandık napalım ne güzel sen doğal yoldan alabiliyosun inş. böylede devam edersin ne güzel :)

Asagidaki linkdeki tablodan da gorecegin gibi bebeginin bas-popo uzunugu gayet normal canim.

CRL table

işte bende bulantı tiksinti olmasa herşeyi yicemde mecburen hapa dadandık napalım ne güzel sen doğal yoldan alabiliyosun inş. böylede devam edersin ne güzel :)

Dün gece mide rahatsızlığından uyuyamadım. Her vitamini doğal yoldan almaya çalışıyorum ama ne yazık ki şiddetli mide bulantılarım devam ediyor. Afedersin bir kısmını çıkarıyorum geri. Bu arada nerden katılıyorsun paradokss?

benimki 10+5 te 38 mm idi. doktor normalden iri dedi :) sende uzun boylusun ama fln demişti. öncesini hatırlayamıyorum bazı sorunlar olmuştu bebeğin yanında boş kese vardı onlara daldık fasülyeme bakamadık normal demişti sadece o zamanda ona bile sevinmiştim :)

istanbuldayım ben b.çekmecede oturuyorum canım. bu arada buçukta direksiyon dersim var yetişmem lazım :) bulaştık bi ehliyet işine hamile olmadan evvel yazılmıştım kar kış mecbur gidiyoz artık :) topicteki tüm ark.ları öpyorum bulantısız ağrısız ol neşeli bi gün olsun ben kaçtım akşama görüşürüz kıızzllaarrr :)

Kendine iyi bak. Biz de seni öpüyoruz. Pedallara fazla yüklenme sakın

heath okudum canım ALLAH kabul etsin dualarımızı.
Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyoruz naneli lokumumla
Kayınvalidemler geldi o yüzden pek vakit geçiremiyorum.Sizleri seviyorum ALLAH'a emanet olun

ben sana hıkayemı anlatıyımda kesınlıkle ablana anlat.5 yıllık evlıyım.esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.spermler yok denıcek kadar azdı bende polıkıstık overım.ıcmedıgım ılac kalmadı 5 yıl boyunca snunda baskaa care yok tup bebek dendı.caresızce arastırma yaptık memorıalı bulduk.aralık ayının 15 ıdı gecen sene.gıttık memorıalde herseyden cok sevdıgımız.guleryuzlu sıcak kanlı cok ılgılı ve bılgılı doktorumuz nur dokuzeylule gorustuk muayene ettı o zmana kadar yaptırdıgımız testlerı herseyı ınceledı ve ılk adetle baslıyoruz dedı.15 gun felan gun asırı mereze gısıyordum hergun ıgenlerımı duzenlı yapıyordum,yumurtalar toplandı eve geldım zor belatelefn caldı ve boyut olarak olgun ama ıc olarak olunlasmamıs yumurtalar dedı ılacları dogru kullanıp kullanmadıgımı gormek ıcın merkezze cagırıldım o acıyla tekrar gıttım kan aldırıdım.bende bır hatta yoktu..yumurtalarım ozel bır sıvıya alındı beklemeye basladık ve doktorlar fazla umutlanmayın dedı ama embrıyologlar basardı 1 taneylken tam 7 tane dollenmıs embrıyom vardı.bolunmelerı ıcın bekelerken 3 tanesı basaramadı olduler.gerı kalan 4 taneyle transfer gunune kadar geldık.en ıyı 2 tanesı secıldı odamda hazırlandım ve transferı yaptı canım doktorum..9 gun sonra testı yaptırdım hamıleydım ama deger dusuktu dıs gebelık olabılur dedı.2 gunde bır tekrarladı testı ve yukselıyordu.25 subat 2012 gunu bebeısımın kalp atıslarını duydum..tabı ondan sonrada cok zor gectı ıgneler ılaclar derken.24 hafta muayenemde bebegımde tum testlerım ıyı cıkmasına ragmen gelısım gerılıgı vardı.doktorum erken dogucagını ve benım akcıgr gelıstırıcı ıgne yaptırmammı soyedı.yaptırdım ve bebegım 34 haftasında yanı 8 eylul 2012 tarıhınde rutın muayeneme gıttıgım gun saat 15:20 de dunyaya geldı.....

ikili test için doktora gittim. bebeğimin boyu 48mm yaklaşık 5 cm olmuş. ense kalınlığına bakma için epey ultrasonda bebeğime baktı. sonrasında bana cinsiyetini söyledi büyük ihtimal erkek dedi. ben hep kız istemiştim... doktor kesin değil ama büyük ihtimalle dedi. cinsiyetini erken öğrenen var mı

hayırlı olsun canım 1 kişi öğrenmşti sanırım daha sen 2cisin kaçıncı haftadasın 12 mi

canımm ne zor aşamalardan geçmişsin gerçektende... Rabbim mucizeni göndermiş çok şükür.. hatta sonra kendiliğinden hamile bile kalabildin ne güzel.. Rabbim bebeğin yaşına girmeden ikinciye hamile kalıverirsin İnşallah... peki bütün tüp bebek masraflarınız ne kadar tuttu..?

ayyyy maşallaaaahhh bi erkek daha geliyoo desenizeeeee...... Sağlıklıca dünyaya gelir İnşallah annesiii.. erkek bebekler erken belli ediyolarmış cinsiyetlerini.. deragunda öğrendi 11.haftasında heralde onunkide erkek...

11. ve 16. haftalar arası doktorlar cinsiyet belirlerken genital tüberkül denilen ( yani daha sonradan 16. haftadan sonra genital organa döneşecek olan yapı)
yapının aşağıda mı yoksa yukarı da mı buna bakarak cinsiyet tahmini yapıyorlarmış. Demek ki senin bebişinin genital tüberkülü yukarı bakıyor. Öncelikle bebişlerimizin sağlıklı hayırlı olması önemli ama benim kalbimden de erkek geçiyor Bakalım artık hayırlısı. Mevlam neylerse güzel eyler. Ben de bu hafta içinde doktora gitmeyi düşünüyorum. Bakalım genital tüberkülü doktorum görebilecek mi? Ben daha önce doktora gittiğimde 9 haftalıktı o zaman. Bana 11 haftalık büyüklüğünde demişti. O yüzden belki görebilir diye ümitliyim. Senin hakkında da hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…