canım alerjim yok ama çok fena mide bulantısı yapıyo o yüzden sadece hafta sonları tavada yerim ama hafta içi yiyemiyom işteyim haşlasam da gün boyu bulantı yapar yemeye korkuyom kuru üzüm ve badem yerim genelde
seven seas firması. adı pulse 60 tane vardı içinde onu kullanıyorum et türünden tiksinti geldi çünkü. aralıklarla içeyim dedim o zamanda vakit geçinde unuttuğum fln oldu ya
Bana da etten çok tiksinti geldi. Et , kıyma , balık , tavuk hiç birini yiyemiyorum. İnşaallah bulantılarım kesildikten sonra yiyebilirim. Bir de canım seven seas firmasını iyi araştırıp öyle kullansaydın omega3 ü. Çünkü her firmanın omega3 ü tavsiye edilmiyor bildiğim kadarıyla
öyle bişi olduğundan haberim yoktu bak. iyi oldu dediğin ama kutu bitmek üzere :S senin kullandığın nedir peki bi araştırma yaptınmı yani. hani ben eczaneden aldığım için öyle bişi gelmedi aklıma ithal bi ürün ama...
biliyorum o firmayı hamilelikten önce kullanmıştım ben doktora sormuştum annenin zamanında omega 3 hapı vardı dedi ama ben kullanmayı düşünüyorum sen unutma canım içmeye devam et hem doktorun vermiş
Yok araştırma yapmadım. Ama her firmanın ki iyi olmayabiliyor diye duymuştum. Bir de solgarınkini öneriyorlar. Ben hap şeklinde kullanmıyorum. Sadece ceviz yiyorum.
slm kızlar kendi doktorum yoktu ama bugün başka bi doktora yönlendirdiler ona gittim nasıl korkuyodum anlatamam ama bebeğim iyiydi kalp atışları düzenliydi 2.22 cm idi bugün 8+5 günlük ultrasonda 8+6 idi bu haftalarda normal mi boyu gelişimi ne dersiniz kızlar sizin minişler bu haftalarda kaç çıktı
biliyorum o firmayı hamilelikten önce kullanmıştım ben doktora sormuştum annenin zamanında omega 3 hapı vardı dedi ama ben kullanmayı düşünüyorum sen unutma canım içmeye devam et hem doktorun vermiş
işte bende bulantı tiksinti olmasa herşeyi yicemde mecburen hapa dadandık napalım ne güzel sen doğal yoldan alabiliyosun inş. böylede devam edersin ne güzel :)
Dün gece mide rahatsızlığından uyuyamadım. Her vitamini doğal yoldan almaya çalışıyorum ama ne yazık ki şiddetli mide bulantılarım devam ediyor. Afedersin bir kısmını çıkarıyorum geri. Bu arada nerden katılıyorsun paradokss?
istanbuldayım ben b.çekmecede oturuyorum canım. bu arada buçukta direksiyon dersim var yetişmem lazım :) bulaştık bi ehliyet işine hamile olmadan evvel yazılmıştım kar kış mecbur gidiyoz artık :) topicteki tüm ark.ları öpyorum bulantısız ağrısız ol neşeli bi gün olsun ben kaçtım akşama görüşürüz kıızzllaarrr :)
amiiiiiiin canım İnşallah onlarında yüzü gülsün kısa zamanda....
ankaradayız biz canım ama ablam o kadar çok araştırma yaptıki ve en sonunda seninde dediğin gibi istanbulda memorial hastanesini buldu... tüp bebek yaptıracakları zaman kesinlikle orayı tercih edeceğini söylüyo çünkü konularında gerçekten uzmanlarmış bide cihazları çok iyiymiş..
yaaaaaaaaa dövcem seni haaaaaaaane kadar merak ettik seni bir bilsen kuzum yaaa... Ama çok şükür iyi haberini aldık yaaa bütün kızgınlığımız geçtiiii brbrğr vr krnfinr çooook iyi bak tamammı annesiiii.... dualarımız sizinleee....
canım adet günleri geldiği zaman kasık ağrıları hissediliyo bende bizzat yaşadığım için biliyorum.. panik yapmana gerek yok.. doktorların söylediği şu kırmızı kanama olmadığı sürece kesinlikle korkmayın vücudunuzdaki tüm ağrılar değişiklikler hepsi normal diye kabul ediyolar.. aklında bulunsun
ya ne güzel hiç mideniz bulanmamış
benim 12 haftam bitecek
ama bulantıların biteceği yok gibi
ikili test için doktora gittim. bebeğimin boyu 48mm yaklaşık 5 cm olmuş. ense kalınlığına bakma için epey ultrasonda bebeğime baktı. sonrasında bana cinsiyetini söyledi büyük ihtimal erkek dedi. ben hep kız istemiştim... doktor kesin değil ama büyük ihtimalle dedi. cinsiyetini erken öğrenen var mı
ben sana hıkayemı anlatıyımda kesınlıkle ablana anlat.5 yıllık evlıyım.esımde varıkosel vardı amelıyat oldu.spermler yok denıcek kadar azdı bende polıkıstık overım.ıcmedıgım ılac kalmadı 5 yıl boyunca snunda baskaa care yok tup bebek dendı.caresızce arastırma yaptık memorıalı bulduk.aralık ayının 15 ıdı gecen sene.gıttık memorıalde herseyden cok sevdıgımız.guleryuzlu sıcak kanlı cok ılgılı ve bılgılı doktorumuz nur dokuzeylule gorustuk muayene ettı o zmana kadar yaptırdıgımız testlerı herseyı ınceledı ve ılk adetle baslıyoruz dedı.15 gun felan gun asırı mereze gısıyordum hergun ıgenlerımı duzenlı yapıyordum,yumurtalar toplandı eve geldım zor belatelefn caldı ve boyut olarak olgun ama ıc olarak olunlasmamıs yumurtalar dedı ılacları dogru kullanıp kullanmadıgımı gormek ıcın merkezze cagırıldım o acıyla tekrar gıttım kan aldırıdım.bende bır hatta yoktu..yumurtalarım ozel bır sıvıya alındı beklemeye basladık ve doktorlar fazla umutlanmayın dedı ama embrıyologlar basardı 1 taneylken tam 7 tane dollenmıs embrıyom vardı.bolunmelerı ıcın bekelerken 3 tanesı basaramadı olduler.gerı kalan 4 taneyle transfer gunune kadar geldık.en ıyı 2 tanesı secıldı odamda hazırlandım ve transferı yaptı canım doktorum..9 gun sonra testı yaptırdım hamıleydım ama deger dusuktu dıs gebelık olabılur dedı.2 gunde bır tekrarladı testı ve yukselıyordu.25 subat 2012 gunu bebeısımın kalp atıslarını duydum..tabı ondan sonrada cok zor gectı ıgneler ılaclar derken.24 hafta muayenemde bebegımde tum testlerım ıyı cıkmasına ragmen gelısım gerılıgı vardı.doktorum erken dogucagını ve benım akcıgr gelıstırıcı ıgne yaptırmammı soyedı.yaptırdım ve bebegım 34 haftasında yanı 8 eylul 2012 tarıhınde rutın muayeneme gıttıgım gun saat 15:20 de dunyaya geldı.....
ikili test için doktora gittim. bebeğimin boyu 48mm yaklaşık 5 cm olmuş. ense kalınlığına bakma için epey ultrasonda bebeğime baktı. sonrasında bana cinsiyetini söyledi büyük ihtimal erkek dedi. ben hep kız istemiştim... doktor kesin değil ama büyük ihtimalle dedi. cinsiyetini erken öğrenen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?