benimde 10 haftam bide ekstra cıkarmaya başladım çook yaramas olcak bu sıpaaalar
topiği deviralacak kimse yok heraldee... kazenle irtibata geçeyimde öğretirse ben alayım barii...
Destekliyoruz seni irmegan. Senden iyi yönetici mi bulcaz ayol
gullumsun nbr nasıl gidiyor arkadaşım?
kızlaarrr aralık anneleri topiğinde bi arkadaşım vardıııı 37.haftasında oğluşunu sağlıklıca dünyaya getirmişş çok şükürrr... hemde 12.12.12 tarihindeee istesen olmaz varyaaa... Darısı bizleree bizde paylaşcazmıki doğum hikayelerimizi acabaa..?
kızlaarrr aralık anneleri topiğinde bi arkadaşım vardıııı 37.haftasında oğluşunu sağlıklıca dünyaya getirmişş çok şükürrr... hemde 12.12.12 tarihindeee istesen olmaz varyaaa... Darısı bizleree bizde paylaşcazmıki doğum hikayelerimizi acabaa..?
tebrikler arkadasına canım hayırlısıyla darısı bize inşallah. buarada merak ettiğim şey 3 hafta erken dogum yapmış sezeryan mı n.dogum mu yaptı acaba arkadaşın bilgin var mı?
kızlarr bişey danışıcam sizee... şimdi ben bebiş için nivea nın ürünlerini almayı düşünüyodum... bi yerdede hepsinde yüzde 50 indirim var sizce şimdi alayımmı ürünlerii...? normalde 100 tl tutuyo alacaklarım ama hesapladım 47 tlye felan geliyo indirimdeyken alırsam.. ne diyosunuz alayımmı almayayımmı..?
baya uygunmuş fiyatı nivea iyi diyolar ama sebamed de çok iyiymiş
ya sebamedle nivea arasında çok gittim geldim arkadaşım bütün herşeyi sebamedden almış vede bir sürü para vermiş hepsine çok pişmanım sebamed aldığıma hiç gereği yokmuş dedi.. o öyle deyince bende vazgeçtim sebamedden daha bir sürü masrafımız olucak bebişler için o yüzden nivea alıcam Allah izin verirse.. şimdi alsam bişey olmaz demi doğumumuza kadar..?
Bende nivea ve sebamed duymuştum sebamedi öve öve bitiremediler ama arkadaşın kullanmış kullanan birinin fikrini almak daha iyi fiyatı güzel al bişey olmaz doğuma kadar kullanmıcan sonuçta bozulmaz bişeycikte olmaz
eşimle görüştüm oda alalım dedi alınca foto paylaşırııımm teyzeleriii... yavrumun ihtiyaçlarını alıp eve getirince çok mutlu oluyorum yaaa eve bebek geleceği belli oluyo ne güzell
eşimle görüştüm oda alalım dedi alınca foto paylaşırııımm teyzeleriii... yavrumun ihtiyaçlarını alıp eve getirince çok mutlu oluyorum yaaa eve bebek geleceği belli oluyo ne güzell
şimdiden güle güle kullanın alınca neler var içinde yaz bilgilenelim canım ayy ne güzel bişeyler almak heyecan verici
Ben de ikinci tup bebegi yaptirirken kiyafetler almistim birsuru.tuylu tulumlar taraftar kiyafetleri.kendime de t-shirt ler almistim resimli yazili.negatifi gorunce hepsini bi yere tikmistim saklamistim.bu gune nasipmis dun gece hepsini cikarttim.cok mutlu oldum.bir an once karnimin cikmasini bekliyorum.giymek icin
Ben de ikinci tup bebegi yaptirirken kiyafetler almistim birsuru.tuylu tulumlar taraftar kiyafetleri.kendime de t-shirt ler almistim resimli yazili.negatifi gorunce hepsini bi yere tikmistim saklamistim.bu gune nasipmis dun gece hepsini cikarttim.cok mutlu oldum.bir an once karnimin cikmasini bekliyorum.giymek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?