2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Bekliyoruz canım resmide koy üşenme annesi :)) minikinin cicilerini görelim

aslında hepimiz bütün gelişmelerimizi fotoğraf koyarak paylaşsak daha güzel olur benceee... bazı annişlerrr uğraşmıyo vallaaaaa... hem birbirimize fikirde vermiş oluruuzzz....

Benim de içimdeki his erkek diyor Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin De kız erkek fark etmez :) ama bakalım içimdeki his doğru çıkıcakmı nasip olursa inşallah onuda öğreneceğimiz günler gelicek .

aslında hepimiz bütün gelişmelerimizi fotoğraf koyarak paylaşsak daha güzel olur benceee... bazı annişlerrr uğraşmıyo vallaaaaa... hem birbirimize fikirde vermiş oluruuzzz....

Doğru söylüyorsun canım en güzeli öyle bu arada kimse göbişlerini çekip koymadı daha yokmu karnı büyüyen :)

kızlar benim evimde 2 tane kedim var,eşimde veteriner hekim.Kafamda çok soru işareti var,bebeişimin odasına sokmamak,bebeğimin yatağına çıkmasını engellemek istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum ya...Onlarada kesinlikle kıyamam hiç bir yere veremem.Hayvanlarla büyüyen bir sürü çocuk var, ama başıma gelince aklıma takıldı işte

Son düzenleme:

benim kuzenimde hamile onun köpeği var o da ben veremem diyo ama çok kıskançmış kocasından bile tüyler sakıncalı diye biliyorum özellikle bebekler için veremem diyosun belki bi süreliğine eşine teslim edebilirsin işyerine falan yada annenlere

Canım senin şuan kedilerden uzak durman gerekiyor hamilelikte en tehlikeli hayvanlardan biri kedi bakteri çok üretiyormuş Buda anneye ve anne karnındaki bebeğe zarar veriyormuş ben de çok seviyorum hayvanları özellikle golden cinsi köpekleri ama artık uzaktan seviyorum :) birde bi tanıdığımın evinde kedisi varmış çocuğuna tüylerinden kaçmış içine büyümüş o tüy yumak olmuş az daha fark edilmeseymiş kötü sonuçlara dönüşebilirmiş . Sende dikkat et canım istersen geçici olarak birine emanet et bebeğin 5 yada 6 yaşlarına gelince yeniden al.

kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:

Evet pericim oluyor hemde çok birde karın ağrısı oluyor sorma normalmiş hamileyken adet göremediğimizden zamanı gelince böyle ağrıların olması...

benim kedilerimin aşıları düzenli yapılıyor,benim eşim biraz aşırı titiz ve pimpiriklidir,benim yaptığım temizliğe bakar bakar süpürgeyi elimden alır o kadar titiz,aşılarını ilaçlarını fazla fazla yapıyor bebeğimiz olmamasına rağmen,özel mamalarla besleniyorlar,çiğ et yemiyorlar,dışarı çıkmıyorlar,kumları hep temizleniyor,çocuk doktorunada danıştım bir sorun olmaz dedi,sadece benim aklıma takılan mesela ben görmesem de bebeğim uyurken üstüne oturması gibi sorunlar,bunun oluşmaması içinde bebeğimin artık kapısı kapalı,kedilerminde alanı kısıtlı olacak.Yoksa bakteri parazit falan bunları hiç düşünmüyorum çünkü hiç yok.

içimdeki ses benim de kız diyor 28inde doktor randevum var gösterirse görücez inşallah ama kızım da yok oğlum da yok yeterki Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin,bu arada çocuğun hareketini hisseden varmı aranızda kızlar?

Ben birşeyler hissediyorum ama tam hareket denilemez. Karnımda karıncalanma seyirme gibi birşeyler oluyor

Ben birşeyler hissediyorum ama tam hareket denilemez. Karnımda karıncalanma seyirme gibi birşeyler oluyor

benimki de geçen gün babasına hareketlendi ilk defa,sol tarafımda pıt pıt bişeyler attı,ilk önce böbreğimdeki taş kımıldadı zannettim ne safım sonradan anladım ki bizimki şov yapıyor

Benim çin takvimine göre kız çıkıyor. Ama erkek olacakmış gibi hissediyorum. Çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini. Birkaç gün içinde gidicem doktora. Bakalım doktor genital tüberkülü görebilecek mi?

benimki de geçen gün babasına hareketlendi ilk defa,sol tarafımda pıt pıt bişeyler attı,ilk önce böbreğimdeki taş kımıldadı zannettim ne safım sonradan anladım ki bizimki şov yapıyor

Ayyy ne güzel yaa. İnşallah ben de yakında hissederim.. Arasıra kendimi yokluyorum ama beklicez biraz daha..

hayırlısı olur inşallah git gel de yazarsın sonucu...

merhba temmuz anneleri...
daha önce bir kere yazmak nasip olmuştu..ama devam eden yoğun mide bulantılarım yüzünden sizlerden ayrı kaldım...öğretmenim bu yıl 1.sınıfım ve bana güvenen velilerim var..merkezde ve büyük bir okulda çalışıyorum.benden önce bir öğretmen alan değişikliği ile gitmiş...hamile olduğumu söylemeye ne yazık ki çekiniyorum...2. dönem karnım büyüdüğümde söyleyeceğim..müdür yardımcımda hocam şimdi söylemeyin dedi..nasip olursa temmuz ortası yada sonu doğum olacak...ve 2 sınıfa geçtiğimizdeeylül ün ortasında ben ve bebeğimin sağlığı yerinde olursa hemen başlayacağım..bebeğe kayınvalidem bakacam...şimdiden stres altındayım...sizlerle paylaşmak istedim..

canım okula gidip gelirken dikkat et malum kış geldi ne güzel bebişine bakan biride olacak ben kayınvalideme ilk çocuğumda anne sen baksanda ben bir işe girip çalışayım dedim ben bakamam dedi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…