Bekliyoruz canım resmide koy üşenme annesi :)) minikinin cicilerini görelim
12. haftamdayım. ben doktora da söyledim kız istiyordum ama içimden bir his karnımdakinin erkek olduğunu söyleyip uruyordu. doktor da nasıl bir his bu nasıl anlıyorsun diyor. anlatılamaz ki hi işte. hepimiziin sıpaları sağlıkla kucaklarımıza gelsin inşallah. benim de mide bulantım var geçmiyor bir türlü 4 gün izin aldım evde dinlenecem çalışmam zor bu mide bulantılarıyla.
aslında hepimiz bütün gelişmelerimizi fotoğraf koyarak paylaşsak daha güzel olur benceee... bazı annişlerrr uğraşmıyo vallaaaaa... hem birbirimize fikirde vermiş oluruuzzz....
Amiiin İnşallah canımmm... yazarım tabii neler olduğunu akşam üşenmezsem fotoda eklerim sizin için... cinsiyeti bi belli olsa meleğimini daha neler alıcam ben onaaaaa.... erkek olursa küçük adam gibi giydiricem kız olursa prensesler gibi tüllü etekler felann alıcam.. Rabbimm hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip eylee..
bende çok meraktayım cinsiyet konusunda o kadar güzel şeyler varki bakamaya doyamazsın belli olsunlar artık ya rabbim hayırlısı versin ben foto ekleme işini çözemedim ve beceremiyorum
kızlar benim evimde 2 tane kedim var,eşimde veteriner hekim.Kafamda çok soru işareti var,bebeişimin odasına sokmamak,bebeğimin yatağına çıkmasını engellemek istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum ya...Onlarada kesinlikle kıyamam hiç bir yere veremem.Hayvanlarla büyüyen bir sürü çocuk var, ama başıma gelince aklıma takıldı işte
kızlar benim evimde 2 tane kedim var,eşimde veteriner hekim.Kafamda çok soru işareti var,bebeişimin odasına sokmamak,bebeğimin yatağına çıkmasını engellemek istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum ya...Onlarada kesinlikle kıyamam hiç bir yere veremem.Hayvanlarla büyüyen bir sürü çocuk var, ama başıma gelince aklıma takıldı işte
kızlar sizinde adet gününüz geldiği zaman kasıklarınızda ağrılarınız oldumu bende var adet tarihim geldi ondan sordum:26:
içimdeki ses benim de kız diyor 28inde doktor randevum var gösterirse görücez inşallah ama kızım da yok oğlum da yok yeterki Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin,bu arada çocuğun hareketini hisseden varmı aranızda kızlar?
Ben birşeyler hissediyorum ama tam hareket denilemez. Karnımda karıncalanma seyirme gibi birşeyler oluyor
benimki de geçen gün babasına hareketlendi ilk defa,sol tarafımda pıt pıt bişeyler attı,ilk önce böbreğimdeki taş kımıldadı zannettim ne safım sonradan anladım ki bizimki şov yapıyor
Benim çin takvimine göre kız çıkıyor. Ama erkek olacakmış gibi hissediyorum. Çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini. Birkaç gün içinde gidicem doktora. Bakalım doktor genital tüberkülü görebilecek mi?
hayırlısı olur inşallah git gel de yazarsın sonucu...
İnşallah paylaşırım tabiki.. Mide bulantılarım şiddetle devam ediyor. Sizin bulantılar ne durumda ? Devam ediyor mu kızlar? Ben mahvoldum yaa. Allahın gücüne gitmesin de..
merhba temmuz anneleri...
daha önce bir kere yazmak nasip olmuştu..ama devam eden yoğun mide bulantılarım yüzünden sizlerden ayrı kaldım...öğretmenim bu yıl 1.sınıfım ve bana güvenen velilerim var..merkezde ve büyük bir okulda çalışıyorum.benden önce bir öğretmen alan değişikliği ile gitmiş...hamile olduğumu söylemeye ne yazık ki çekiniyorum...2. dönem karnım büyüdüğümde söyleyeceğim..müdür yardımcımda hocam şimdi söylemeyin dedi..nasip olursa temmuz ortası yada sonu doğum olacak...ve 2 sınıfa geçtiğimizdeeylül ün ortasında ben ve bebeğimin sağlığı yerinde olursa hemen başlayacağım..bebeğe kayınvalidem bakacam...şimdiden stres altındayım...sizlerle paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?