2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
canım dualarını okudum allah kabul ederse, inşaallah sağlıklı ve hayırlı olur evlatlarımız, allah gönlüne göre versin :)

not: bu hafta sabahları pek giremeyeceğimden akşamları okuyup yazacağım sanırım :)))

Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hocam. Benim öğrencilerim de 3. Sınıf. Velilerim "hocam bir sene bekleyin aman çocuk yapmayın" diyordu, ben de seneye hamile kalıp, onları mezun etmek, sonra da ücrersiz izne ayrılmak istiyordum. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Şimdi velilerim çok endişeli... Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin işiniz daha zor 1. sınıf daha hassas oluyor.

merhaba arkadaşlar bende Allah nasip ederse Temmuz annesi olucam. ben gece yatarken zorlanıyorum. belim ağrıyor bir de nefes almakta zorlanıyorum. Allah hepimizin yadımcısı olsun...

ben kulaklıkla konuşuyorum, pc kasasını da masanın dışına aldırıyorum, laptopı kucağıma almıyorum ya yastık ya sehpanın üzerinde kullanıyorum, evde tv yi kullanmadığımızda fişini kapatıyorum bilmiyorum işe yarar mı :))

nivea dan emin misin benim arkadaşlarım mustela ve sebamed kullanıyor, paraben vs içeriyor mu bir ona bak bir de son kullanma tarihine

canım en sağlıklısı doktoruna sorman ama kedi tüyü toksoplazma için en büyük risklerden biri diye biliyorum

bence hayatınızı başkalarına göre yaşamaya gerek yok, bu bebişlerin nasibi bu tarihlermiş, siz çalıştığınız sürece işinizi iyi yaptıktan sonra gerisi allahın takdiri

Selam bayanlar şeker yüklemesi yaptırdım ve 168 çıktı...Dr tekrarlayalım dedi ve endişelendim..Böyle bir sorun yaşayan var mı aranızda ???

bence hayatınızı başkalarına göre yaşamaya gerek yok, bu bebişlerin nasibi bu tarihlermiş, siz çalıştığınız sürece işinizi iyi yaptıktan sonra gerisi allahın takdiri[/QUOTE]

Tabi ki hayatımızı başkalarına göre yaşamıyoruz, fakat öğretmenlikte sorumluluk duygusu daha fazla oluyor. Çünkü insan öğrencilerini de -çocuğu kadar olmasa da- çok seviyor. Mutlaka ki bundan sonra önce çocuğum, ama izin alırsam öğrencilerim ne olcak demekten de alamıyorum kendimi.

iyi akşamlar kızlarrr 3 gün giremedim 38 sayfa okutturdunuz bana :)))) irmegan topiği devraldın mı???

Son düzenleme:
kkarabiberim, heath_19 dualarınızı okudum kızlar allah kabul etsin,sağlıklı bi hamilelik geçirin inşallah

Doğru söylüyorsun canım en güzeli öyle bu arada kimse göbişlerini çekip koymadı daha yokmu karnı büyüyen :)

ben taaaa 6 haftalıkken koymuştum bi taneeee bilgn08 de koydu 1-2 hafta öncee... göbiş topiğide açsak aslındaa süper oluurr...
kızlar topiğimizi kim devralıyor bilginiz varmı irmegan alcaktı ne yaptı

kuzum ben kazene msj attım ama geri dönüş yapmadı... ondan haber bekliyorum...

Kizlar ben geldim.cok iyi gecti muayene.pit pit atkyordu kalbi.cok agladim.7+3 gunlukmus bebisim.

Merhabalar sevgili çok tatlı anne adayları benim de Temmuzun 7.sinde bebişim doğacak inşallah....ancak bu 11 haftalık süreçte bu yaramaz gıdıgıdı(cinsiyeti henüz belli olmadığından eşimle bu adı koyduk:)))) mide bulantısı kasık ağrısı yüzdeki ve vücuttaki isilikimsi oluşumlar v.s yaptı o rahat olsun da gerisi nemli değil....son doktor ziyaretim pazartesiydi ağrı yüzünden gittim kolları bacakları oynuyordu:))))doktor bana cumaya gel ikili test yapalım dedi...Ayrıca 4.8 cm miş ha birde burun kemiği oluşmuş.....

ben yüz üstü yatardım hamilelikten önce şimdi genelde sırt üstü yatıyorum ama yüz üstü yatmayı çok özledim :)

Kizlar ben geldim.cok iyi gecti muayene.pit pit atkyordu kalbi.cok agladim.7+3 gunlukmus bebisim.

cnm cok sukur ben nerdeyse 1 aydır hıssedıyorumm da 2 gunudr pek hıssetmıyorumm esıme dıyorum bır dınle bakalım dıe sbh ıse gıderkende dınledı cok sukurtık tık larımızı duydu babamızz öle işte bızde segırme gıbı oluyor zatennn erkek bebek 40 gunlukken segırdıgını hıssedermıssınn bnem ıcımede erkek doguyor ama cın takvımı denılen alet kız dıyor rabbım en hayırlısı en saglıklısı hangısı olucaksa onu nasıp etsın ınsallahhh

bende bir kaç defa seğirme oldu gibi hissettim yanılmadıysam eğer :))benim ilk bebğim erkek kız farketmez diyorum ama gönlüm kız istiyor :)bende duymuştum erkk bebğin daha erken hareket ettğini sanırım paşam gelecek içime öyle doğuyor özellikle soluma yattığım zaman hissediyorum kımıldamaları sağlıklı olsunlarda ister paşam gelsin ister meleğim :)))rabbim hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah :)

canlar merhaba bugun nete gıremedım bır turlu işlerim vardı
duamı okuyan arkadaslardan allah razı olsun tesekkur ediyorum hepınıze sayfalar baya ılerlemıs tam okuyamadım gecmısı
şimdide yatamaya gıdıcem fecı uykum varr ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…