Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hocam. Benim öğrencilerim de 3. Sınıf. Velilerim "hocam bir sene bekleyin aman çocuk yapmayın" diyordu, ben de seneye hamile kalıp, onları mezun etmek, sonra da ücrersiz izne ayrılmak istiyordum. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Şimdi velilerim çok endişeli... Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin işiniz daha zor 1. sınıf daha hassas oluyor.merhba temmuz anneleri...
daha önce bir kere yazmak nasip olmuştu..ama devam eden yoğun mide bulantılarım yüzünden sizlerden ayrı kaldım...öğretmenim bu yıl 1.sınıfım ve bana güvenen velilerim var..merkezde ve büyük bir okulda çalışıyorum.benden önce bir öğretmen alan değişikliği ile gitmiş...hamile olduğumu söylemeye ne yazık ki çekiniyorum...2. dönem karnım büyüdüğümde söyleyeceğim..müdür yardımcımda hocam şimdi söylemeyin dedi..nasip olursa temmuz ortası yada sonu doğum olacak...ve 2 sınıfa geçtiğimizdeeylül ün ortasında ben ve bebeğimin sağlığı yerinde olursa hemen başlayacağım..bebeğe kayınvalidem bakacam...şimdiden stres altındayım...sizlerle paylaşmak istedim..
kızlaar ben bişeyi merak ettim daha önce konuşuldumu bilmiyorum ama hamilelikte telefonla konuşmak tehlikeli mi ben ailemden uzaktayım telefonla konuşurum tabi bunu aza indirdim ama yine de konuşurum zararlımıdır bu bi de isyerin de de çook sık olmasa da telefon kullanırım. inş. çok zararlı değil
kızlarr bişey danışıcam sizee... şimdi ben bebiş için nivea nın ürünlerini almayı düşünüyodum... bi yerdede hepsinde yüzde 50 indirim var sizce şimdi alayımmı ürünlerii...? normalde 100 tl tutuyo alacaklarım ama hesapladım 47 tlye felan geliyo indirimdeyken alırsam.. ne diyosunuz alayımmı almayayımmı..?
kızlar benim evimde 2 tane kedim var,eşimde veteriner hekim.Kafamda çok soru işareti var,bebeişimin odasına sokmamak,bebeğimin yatağına çıkmasını engellemek istiyorum nasıl yaparım bilmiyorum ya...Onlarada kesinlikle kıyamam hiç bir yere veremem.Hayvanlarla büyüyen bir sürü çocuk var, ama başıma gelince aklıma takıldı işte
Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin hocam. Benim öğrencilerim de 3. Sınıf. Velilerim "hocam bir sene bekleyin aman çocuk yapmayın" diyordu, ben de seneye hamile kalıp, onları mezun etmek, sonra da ücrersiz izne ayrılmak istiyordum. Evdeki hesap çarşıya uymadı. Şimdi velilerim çok endişeli... Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin işiniz daha zor 1. sınıf daha hassas oluyor.
Doğru söylüyorsun canım en güzeli öyle bu arada kimse göbişlerini çekip koymadı daha yokmu karnı büyüyen :)
kızlar topiğimizi kim devralıyor bilginiz varmı irmegan alcaktı ne yaptı
iyi akşamlar kızlarrr 3 gün giremedim 38 sayfa okutturdunuz bana :)))) irmegan topiği devraldın mı???
İlk 3 ay yüzüstü hariç sağa sola sırt üstü yatılabilir canım 3 aydan sonra genelde sol tarafa yatılması gerektiğini söylüyorlar kan dolaşımı daha iyi oluyormuş son aylarda da sırt üstü de yatmak iyi değilmiş sadece sol taraf :) Allah o günleri gösterir inşallah ta bebeğimiz içim herşeye katlanırız :)
Kizlar ben geldim.cok iyi gecti muayene.pit pit atkyordu kalbi.cok agladim.7+3 gunlukmus bebisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?