2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlar ben geldim.cok iyi gecti muayene.pit pit atkyordu kalbi.cok agladim.7+3 gunlukmus bebisim.

Çok sevindim canım inşallah 4 haftaya kadar hareketlerinide görüceksin annesi dur daha bunlar neki meleğin seni mutlu etmek için seninle sende onu hiç üZme aklına hep iyi şeyler getir.

Kızlar ne kadar çok yazmışsınız 1 günde maşallah :) cinsiyetleri ne zaman belli olur ki doktorlarınız söyledi mi? benim oğlumda 12. haftada belli olmuştu ve 11. haftada hareketlerini hissettim dr bana o gazdır demişti ama öyle değilmiş sonra gittikçe güçlendi o hissettiklerim. çok hareketliydi oğlum hala öyle cezalı gibi hep ayakta durur hiç oturmaz ya da hep koşturur maşallah :))

Hayırlısı olsun canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim senin %90 kızın olucak belirtiler hep bu yönde onun için cinsiyetini de geç öğrenirsin Nazlı kızın hemen göstermez kendini :)

merhaba arkadaslar suan 8+4 gunluk hamıleyım ınsaallah persembe gunu randevum var kontrole gıtcem iki hafta once gıttıgımde 6 hafta ıcındeydım ama ne bebegımı gorebıldım ne de kalp atıslarını duymustum ıns bu gıttıgım de duyarım cok merak edıyorum okadar zor gectıkı bu ıkı hafta zor bekledım randevu tarıhımı neysekı persembe gunu goruncem ınşaallah dualarınızı eksık etmeyın bı sorun cıkmasın bebegımı de kalp atıslarını da duyayım...

Dualarımız seninle canım Allah izin verirse inşallah bebeğini de kalp atışlarını da duyacaksın güzel haberlerini bekliyoruz canım .

evet canım ama hıc moralımı bozmadım.2100 euro tedavı+1500 tl de ılaclarım.ılk muayene 250 tl.ayrıca test ısterlerse tahlılere gore degısıyor.canım.eger memorıale gıdıcekse nur dokuzeylul veya mustecep beye gıttsın ıkısıde mukemmel

Kizlar ben geldim.cok iyi gecti muayene.pit pit atkyordu kalbi.cok agladim.7+3 gunlukmus bebisim.
Ne güzel sevindim.. Kalp atışlarını dinlemek müthiş birşey

İçini ferah tut'Allahın izniyle duyarsın bebeğinin pıtpıtlarını

Kızlar bizde bugün bebeğimizi gördük çok şükür iyidi.. 8+1 deyiz.. Bir ay sonra 2 li test için çağırdı doktorumuz..

Kızlar bizde bugün bebeğimizi gördük çok şükür iyidi.. 8+1 deyiz.. Bir ay sonra 2 li test için çağırdı doktorumuz..

maşallah bebişe inşallh hep iyi olur annesi :)benmde haftaya kontrlüm var 2li test kaçıncı haftada yapılıyo genel olark bilginiz varmı acaba bu gittğimde yapılcakmı merk ediyorum

çok duygulandım şimdi.benim bebişin de bdt si 7 temmuzdu.ama fıstığım 25 haziranda geldi.oğlumda midem bulanmamıştı.ama kızımda 1-2 hafta bulandı.bulantı olunca genelde kız olur derler.ama en önemlisi sağlıklı olması.hergün şükrediyorum çocuklarım sağlıklı olduğu için.umarım senin bebiş de sağlıkla doğar canım.

Kızlar Kazen dün akşam topiği devretmiş bana.. Umarım bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halledebilirim biliyosunuzki topik yönetmekle uzaktan yakından alakam yok anlayabildiğim kadar bişeyler yapmaya çalışıcam...

Bu arada aramıza yeni katılan ve ismi listemizde olmayan arkadaşlarımız KONU KISMINA SADECE İSMİMİ YAZARAK son adet tarihlerini, tahmini doğum tarihlerini, belli olduysa eğer cinsiyetlerini, kaçıncı bebekleri olduğunu ve nereden aramıza katıldıklarını topiğe mesaj olarak bırakırlarsa onların isimlerinide listemize ekleriz Allah'ın izniyle... Umarım bu zorlu ve bir o kadarda heyecanlı yolda birbirimizi kırmadan ve üzmeden en güzel şekilde doğumumuza kadar gitmemiz nasip olur...

ooooo hayirlisi olsun irmegen

Hayırlısı olsun canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim senin %90 kızın olucak belirtiler hep bu yönde onun için cinsiyetini de geç öğrenirsin Nazlı kızın hemen göstermez kendini :)
canim cok tesekkurler benimde icime kiz doguyor hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…