2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Hayırlısı olsun canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim senin %90 kızın olucak belirtiler hep bu yönde onun için cinsiyetini de geç öğrenirsin Nazlı kızın hemen göstermez kendini :)

İnsallah saglik ve Huzurla olur hersey clcuklarini da benim icin kocaman op...sevgiler

hayırlı sabahlar hanımlar benim adetim 5 kasımda bitti doktor doktor geçen hafta 6+1 günlük hamilesiniz demişti bugün 7+2 günlük yani 51 gün hesaplayınca tam adetiminm ortasına geliyor bana saçma geldi adetim bittiği gün olsa bile 44 günlük hamile olmam lazım bu nedemek mantıklı biraçıklamasını bilen varmı?

Son düzenleme:
Merhaba. Ben yeni katıldım. Beklenen doğum tarihim 15 Temmuz 2013. Beni de listeye ve dua listesi var sanırım, oraya ekleyebilir misiniz?
Hepinize kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler dilerim:)

günaydın bayanlar
benim için iğrenç bir gün
bol mide bulantılı başladım güne
ne yapcam bilmiyorum bütün gün
ama çok bunaldım artık bu bulantılardan

günaydın kızlar,doktordan gelyorum...daha önceki randevu sonucuna göre bebeği 7 hatalıktı yani bugün 9 haftalık olması gerekirken 9+5 olmuş..doktor gelişiminin iyi olduğunu söyledi.içtiğim sütler,yediğim cevizler işe yaramış :)

gözün aydın ne güzel süt içebilmen

Hayırlısı olsun canım benim :)

sabah koca bir bardak içiyorum..akşam da yemeklerin yannda mutlaka yoğurt yiyorum.tek sorunum h.içi yumurta yiyememem

resmen aç geziyorum
hiç bişey yiyiemiyorum
et sür balık hepsini çok severdim ağzıma değemiyorum
iki tane ceviz yesem bile çıkıyo safrayla beraber
ne yapcağımı şaşırdım iyiyice
ilaç falan da kar etmiyo psikolojim alt üst oldu
sürekli bir hastalıklı hali sıkıldım
en çok ta bebeğime bişey olacak die korkuyorum

günaydın.. bende aynı soruyu soruyordum kendime.. doktorun söylediği saçma diyordum.. hamileyken adet görmüş olabileceğimi düşünüyordum.. dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidince ebeyle konuştum bu konuyu.. hesaplamaları farklı fakat bana takvim üzerinde gösterince baktım ki aslında hesap doğru.. sende tatmin olmak için böyle yap bence..

arkadasım allah sabır versin inşallah bulantıların en kısa zamanda gecgr bendede oldu kotu bi dururm ama korkma bebek bişey olmaz allahın ıznıyle

hesaplamaları frklı derken

bende 9+4 üm şuan.. 25 gün önce gittiğimde kese göründü bebek yoktu.. belirtilrtimde bıçak gibi kesilmişti.. 20 gün sonra gel dediler.. 20 gün boyunca yaşadıklarımı üzüntümü anlatamam.. nihayet pazartesi gittim ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde istirahat ederken gördüm o ufacık dünyasında çok şükür.. seninki de inşallah perşembe günü mutluluktan ağlatacak seni..

hesaplamaları frklı derken

aslında farlı değil.. sadece biz gün sayıyoruz onlar masa takviminden hafta sayıyorlar ona göre hesaplıyorlar.. benimkinde 2 gün fark çıktı o zaten önemsiz.. bunu sana doktorun yada ebe gösterirse anlayacaksın doğru olduğunu hesabın..

Beni de ekleyin kızlar beklenen dogum tarihim 2temmuz :) bizim hamileliğimiz oldukça rahat maşallah diyorum :) sadece sabahları ufak bulantılar yasadım onlar da oldukça azaldı sadece cok sevdiğim balığı yiyemiyordum kokudan dolayı şimdi onu da atlattık sabah bulantilarini aza indirmek icin yastığınızı yüksek tutun ve yanınızda ufak kraker bulundurun mide bosken bulantı daha fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…