Hayırlısı olsun canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim senin %90 kızın olucak belirtiler hep bu yönde onun için cinsiyetini de geç öğrenirsin Nazlı kızın hemen göstermez kendini :)
İnsallah saglik ve Huzurla olur hersey clcuklarini da benim icin kocaman op...sevgilerçok duygulandım şimdi.benim bebişin de bdt si 7 temmuzdu.ama fıstığım 25 haziranda geldi.oğlumda midem bulanmamıştı.ama kızımda 1-2 hafta bulandı.bulantı olunca genelde kız olur derler.ama en önemlisi sağlıklı olması.hergün şükrediyorum çocuklarım sağlıklı olduğu için.umarım senin bebiş de sağlıkla doğar canım.
günaydın kızlar,doktordan gelyorum...daha önceki randevu sonucuna göre bebeği 7 hatalıktı yani bugün 9 haftalık olması gerekirken 9+5 olmuş..doktor gelişiminin iyi olduğunu söyledi.içtiğim sütler,yediğim cevizler işe yaramış :)
gözün aydın ne güzel süt içebilmen
Kızlar Kazen dün akşam topiği devretmiş bana.. Umarım bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halledebilirimbiliyosunuzki topik yönetmekle uzaktan yakından alakam yok anlayabildiğim kadar bişeyler yapmaya çalışıcam...
Bu arada aramıza yeni katılan ve ismi listemizde olmayan arkadaşlarımız KONU KISMINA SADECE İSMİMİ YAZARAK son adet tarihlerini, tahmini doğum tarihlerini, belli olduysa eğer cinsiyetlerini, kaçıncı bebekleri olduğunu ve nereden aramıza katıldıklarını topiğe mesaj olarak bırakırlarsa onların isimlerinide listemize ekleriz Allah'ın izniyle... Umarım bu zorlu ve bir o kadarda heyecanlı yolda birbirimizi kırmadan ve üzmeden en güzel şekilde doğumumuza kadar gitmemiz nasip olur...
gözün aydın ne güzel süt içebilmen
sabah koca bir bardak içiyorum..akşam da yemeklerin yannda mutlaka yoğurt yiyorum.tek sorunum h.içi yumurta yiyememem
Merhaba. Ben yeni katıldım. Beklenen doğum tarihim 15 Temmuz 2013. Beni de listeye ve dua listesi var sanırım, oraya ekleyebilir misiniz?
Hepinize kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler dilerim:)
hayırlı sabahlar hanımlar benim adetim 5 kasımda bitti doktor doktor geçen hafta 6+1 günlük hamilesiniz demişti bugün 7+2 günlük yani 51 gün hesaplayınca tam adetiminm ortasına geliyor bana saçma geldi adetim bittiği gün olsa bile 44 günlük hamile olmam lazım bu nedemek mantıklı biraçıklamasını bilen varmı?
resmen aç geziyorum
hiç bişey yiyiemiyorum
et sür balık hepsini çok severdim ağzıma değemiyorum
iki tane ceviz yesem bile çıkıyo safrayla beraber
ne yapcağımı şaşırdım iyiyice
ilaç falan da kar etmiyo psikolojim alt üst oldu
sürekli bir hastalıklı hali sıkıldım
en çok ta bebeğime bişey olacak die korkuyorum
günaydın.. bende aynı soruyu soruyordum kendime.. doktorun söylediği saçma diyordum.. hamileyken adet görmüş olabileceğimi düşünüyordum.. dün sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidince ebeyle konuştum bu konuyu.. hesaplamaları farklı fakat bana takvim üzerinde gösterince baktım ki aslında hesap doğru.. sende tatmin olmak için böyle yap bence..
merhaba arkadaslar suan 8+4 gunluk hamıleyım ınsaallah persembe gunu randevum var kontrole gıtcem iki hafta once gıttıgımde 6 hafta ıcındeydım ama ne bebegımı gorebıldım ne de kalp atıslarını duymustum ıns bu gıttıgım de duyarım cok merak edıyorum okadar zor gectıkı bu ıkı hafta zor bekledım randevu tarıhımı neysekı persembe gunu goruncem ınşaallah dualarınızı eksık etmeyın bı sorun cıkmasın bebegımı de kalp atıslarını da duyayım...
hesaplamaları frklı derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?