2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

hoşgeldin canım sağlıkla bebeğini dünyaya getir işallah

13 ekim 2012 son adet tarihim
doğum yapacağım tahmini tarih=19.07.2012
29 yaşındayım,izmirdeyim..başka ne bilgi lazımdı?* :)

teşekkür ederim

yiyememen gerçekten çok kötü psikolojini bozma allahtan vitaminlerini alıyosun

hepinize günaydın kızlar,bebişlerin hareketlerini kasıklarında seyirme gibi pıt pıt hissedenler varmış,ben henüz hiçç bir şey hissetmedim

birde dikkat ediyorum da çoğumuzun içine cinsiyeti erkek doğuyor,kız diyen çok çok az

arkadaslar benıde listeye alırmısınız son adet;18 ekim dt;25,07,2013 ilk cocuk
hangi şehir cnm..?
cnm diğer bilgilerinide eklersen ekleyelim listemize
13 ekim 2012 son adet tarihim
doğum yapacağım tahmini tarih=19.07.2012
29 yaşındayım,izmirdeyim..başka ne bilgi lazımdı?* :)

bukadarı yeterliii

Irmegancim benide eklersen Cok sevinirim son adet tarihim 26 eylul dogum tarihim 03.07.2013 ilk bebegim ve 9+7 yiz suan:)

irmegan naber canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sunbalımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm demek meleğin geldi sonundaaa....
hadi gözünüzaydınn çoooooooook sevindim canım yaaa.. Darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olur İnşalllaaaahh.. Benim hamişlik iyi gidiyo çok şükür canım benimm.. bi sıkıntımız yok... şuanda merakla cinsiyeti bekliyoruz.. senin nasıl gidiyo...? ayyy yerim ben onu yaaaaa

evet canım meleğim sonunda rabbim tarafından gönderildi çok şükür allahıma iiyim canım ilk muayneme gidiceim kısmetse daha bebişim nasıl bilmiyorum ama şuan bı sıkınytım yok inş tüm isyeyenler bu duyguyu yasasın tezzamanda ohhh bebişin büyümüş baya bi kaç hafta sonra haraeketleri azda olsa hissetmeyede başlarsın ne güzel hayırlı ve sağlıklı olsun inş bence kızın olucak bakalım tutucakmı

ilk olarak kese görüceksiniz desene... ilk haftalar zor geçti ama şu son 2 haftadır bana baya hızlı geçti gibi geldii... hareketlerini hissetmeyi deli gibi istiyorum az kaldı zayılır 1 ay sonra hissederim artık tamamen İnşallah... benim içime de erkek doğuyo ama ben ikisinide deli gibi istiyorumm.. zaten ilk bebek kızda olur erkekte Rabbim sağlıklısını versin öncelikle hepimize... ağustos annelerindesindir sen şimdiii arada uğra burayada... merak ettiklerin olursa özelden haberleşiriz canım bnm...

arkadasım allah sabır versin inşallah bulantıların en kısa zamanda gecgr bendede oldu kotu bi dururm ama korkma bebek bişey olmaz allahın ıznıyle

ya aslında korkuyorum artık ilk 3 ay kanımdan besleniyodu
ama 3 ayında sonuna geldik artık yemem lazım ama nasıl olacak bilmiyorum

yiyememen gerçekten çok kötü psikolojini bozma allahtan vitaminlerini alıyosun

evet allahtan viitamıin verdi doktor
ama kanım çekildi hissediyorum sürekli üşüyorum

bebişim benim.. aslında göbişimi de gösterecektim size ama görseniz yok artık dersiniz.. en az 5 aylık gibi.. çok büyük ihtimal hazımsızlık olduğu için.. yani gaz :) ben bir deri bir kemik bir anne adayı olduğum için böyle düşünüyorum..

evet canım kese görücez daha ne kadar yolun başındayıma dr agitmeye korkuyorum olumsuz bişi duymak istemiyorum çünkü sağol desteğin için hayırlısı hepimiz için rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

günaydın herkese,
humesa duanı okudum Allah kabul etsin.

kızlar ben gece nöbet tutuyorum artık evde, hiç uyuyamıyorum.akşam uyuyorum sonra gece tuvalete kalkıyorum sonra ne mümkün uyumak.sabah da sinir olmuş bir şekilde kalkıyorum.Neden böyle oluyor anlamadım.

Bir de geceleri 2-3 gündür burnum kanıyor,öyle damla damla akmıyor,peçetede görüyorum.Neden oluyor bilmiyorum.Dün sabahtan akşama kadar dayanılmaz bir baş ağrısı çektim. Allah korusun yavrularımızı ve bizi inşallah.

gözün aydın ne güzel süt içebilmen

sabah koca bir bardak içiyorum..akşam da yemeklerin yannda mutlaka yoğurt yiyorum.tek sorunum h.içi yumurta yiyememem

sen sadece h.içi yemiyormuşsun ben hiç yemiyorum.adını duyunca bile midem bulanıyor.hiç sevmem.süt de öyle.ayranla idare ediyoruz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…