Beni de ekleyin kızlar beklenen dogum tarihim 2temmuz :) bizim hamileliğimiz oldukça rahat maşallah diyorum :) sadece sabahları ufak bulantılar yasadım onlar da oldukça azaldı sadece cok sevdiğim balığı yiyemiyordum kokudan dolayı şimdi onu da atlattık sabah bulantilarini aza indirmek icin yastığınızı yüksek tutun ve yanınızda ufak kraker bulundurun mide bosken bulantı daha fazla oluyor
aslında farlı değil.. sadece biz gün sayıyoruz onlar masa takviminden hafta sayıyorlar ona göre hesaplıyorlar.. benimkinde 2 gün fark çıktı o zaten önemsiz.. bunu sana doktorun yada ebe gösterirse anlayacaksın doğru olduğunu hesabın..
resmen aç geziyorum
hiç bişey yiyiemiyorum
et sür balık hepsini çok severdim ağzıma değemiyorum
iki tane ceviz yesem bile çıkıyo safrayla beraber
ne yapcağımı şaşırdım iyiyice
ilaç falan da kar etmiyo psikolojim alt üst oldu
sürekli bir hastalıklı hali sıkıldım
en çok ta bebeğime bişey olacak die korkuyorum
hangi şehir cnm..?arkadaslar benıde listeye alırmısınız son adet;18 ekim dt;25,07,2013 ilk cocuk
cnm diğer bilgilerinide eklersen ekleyelim listemizeBeni de ekleyin kızlar beklenen dogum tarihim 2temmuz :) bizim hamileliğimiz oldukça rahat maşallah diyorum :) sadece sabahları ufak bulantılar yasadım onlar da oldukça azaldı sadece cok sevdiğim balığı yiyemiyordum kokudan dolayı şimdi onu da atlattık sabah bulantilarini aza indirmek icin yastığınızı yüksek tutun ve yanınızda ufak kraker bulundurun mide bosken bulantı daha fazla oluyor
13 ekim 2012 son adet tarihim
doğum yapacağım tahmini tarih=19.07.2012
29 yaşındayım,izmirdeyim..başka ne bilgi lazımdı?* :)
irmegan naber canım nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
evet canım meleğim sonunda rabbim tarafından gönderildi çok şükür allahıma iiyim canım ilk muayneme gidiceim kısmetse daha bebişim nasıl bilmiyorum ama şuan bı sıkınytım yok inş tüm isyeyenler bu duyguyu yasasın tezzamanda ohhh bebişin büyümüş baya bi kaç hafta sonra haraeketleri azda olsa hissetmeyede başlarsın ne güzel hayırlı ve sağlıklı olsun inş bence kızın olucak bakalım tutucakmıaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sunbalımmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmm demek meleğin geldi sonundaaa....
hadi gözünüzaydınn çoooooooook sevindim canım yaaa.. Darısı diğer bekleyen arkadaşlarımıza olur İnşalllaaaahh.. Benim hamişlik iyi gidiyo çok şükür canım benimm.. bi sıkıntımız yok... şuanda merakla cinsiyeti bekliyoruz.. senin nasıl gidiyo...? ayyy yerim ben onu yaaaaa
Irmegancim benide eklersen Cok sevinirim son adet tarihim 26 eylul dogum tarihim 03.07.2013 ilk bebegim ve 9+7 yiz suan:)
evet canım meleğim sonunda rabbim tarafından gönderildi çok şükür allahıma iiyim canım ilk muayneme gidiceim kısmetse daha bebişim nasıl bilmiyorum ama şuan bı sıkınytım yok inş tüm isyeyenler bu duyguyu yasasın tezzamanda ohhh bebişin büyümüş baya bi kaç hafta sonra haraeketleri azda olsa hissetmeyede başlarsın ne güzel hayırlı ve sağlıklı olsun inş bence kızın olucak bakalım tutucakmı
arkadasım allah sabır versin inşallah bulantıların en kısa zamanda gecgr bendede oldu kotu bi dururm ama korkma bebek bişey olmaz allahın ıznıyle
yiyememen gerçekten çok kötü psikolojini bozma allahtan vitaminlerini alıyosun
ekliyorum cnm..18 ekim adet 25,07,2013 dt. ilk bebek trabzon
ilk olarak kese görüceksiniz desene... ilk haftalar zor geçti ama şu son 2 haftadır bana baya hızlı geçti gibi geldii... hareketlerini hissetmeyi deli gibi istiyorum az kaldı zayılır 1 ay sonra hissederim artık tamamen İnşallah... benim içime de erkek doğuyo ama ben ikisinide deli gibi istiyorumm.. zaten ilk bebek kızda olur erkekte Rabbim sağlıklısını versin öncelikle hepimize... ağustos annelerindesindir sen şimdiii arada uğra burayada... merak ettiklerin olursa özelden haberleşiriz canım bnm...
gözün aydın ne güzel süt içebilmen
sabah koca bir bardak içiyorum..akşam da yemeklerin yannda mutlaka yoğurt yiyorum.tek sorunum h.içi yumurta yiyememem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?