2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

oyyyy yerim o bademiii çıtır çıtırr... nasılda yatıyo orda mışıl mışıl.. Maşallah onaaa... göbişinide görmek istiyoruz biz amaaaaaaa

Cümlemize İnşallah cnm.. İçinde sakın kötü duyguları barındırma aklına kötü şeyler getirme sakın.. Herşey çok güzel olacak Allah'ın izniyle.. ilk kontrolüne bi git bakalım kesenizi bi görün Allahın izniyle.. sana tavsiyem alttan baktırma sakın.. belki bişey olmaz ama tedbir amaçlı.. o kadar bekledik bikaç gün daha beklemekten bişey kaybetmeyiz dimi

Bende hissediyorum sanki seğirme gibi hele bi tarafa yatınca daha belli oluyo umutlanmak istemiyorum erken diyolar ama sen de hissetmişsin hayırlısı

maşallah ya çok güzel nazarlardan korusun rabbim

canım burun kanması bendede oluyo dediğin gibi sadece peçetede görüyorum.. hamile bayanlarda normalmiş.. bizim için herşey normalki zatenn

Bende hissediyorum sanki seğirme gibi hele bi tarafa yatınca daha belli oluyo umutlanmak istemiyorum erken diyolar ama sen de hissetmişsin hayırlısı

yaaaa ne güzel yaaa ben o seyirmeyi bile hiç hissedemedim dahaaaa çoook istiyorum artık bişeyler hissetmeyiii...

Arkadaşlar sizin bu seyirme dediğiniz kalp atışı gibi birşeymi dün yarım saat kadar elimi karnıma koydum belki bebeğimi hissederim diye uzun süre birşey yoktu sonra arada kalp atışı gibi nabız atışı gibi birşey hissettim ara ara. Sabah'ta eşime karnımı dinlettim su sesi geliyor diyo acaba bebeğim miki ?

bugünlerde mide bulantılarımın coştu umarım jübileye hazırlanıyordur çok çok fenayım dün işten izin alıp eve gittim. Allahım biran önce bitsin noluuuuuy yaaa
geçmişte tam 40 sayfa var naaptınız kızlar ya kuduruklar sizi okuyup geliyorummmmm

ya bende anlamadım sol tarafıma yatınca gözün seğirir ya onun gibi kalp atışı gibi nasıl diyin belki yanılıyorumdur

kızlaarrr dün bebişim için aldığım ürünler burdaaa.... şu kına sepeti ne işe yarıyacak diye ordan oraya atıp duruyodum evde meğer bebeğimin cicilerini koymak nasip olacakmış.. Çok şükür Rabbim sanaaa....

tam anlatamıyorum ama göz seğirmesi gibi bişey hafiften vuruyomuş gibi bi tarafıma yatınca daha çok hissettim belki yanılıyorum öle görmek istediğim için sen nasılsın canım doktora gidicekmisin bugün

bende dün dinlettim eşimee oda sus sesi duyduu bebeğinmi diye sordu büyük ihtimalle dedim

ya bende anlamadım sol tarafıma yatınca gözün seğirir ya onun gibi kalp atışı gibi nasıl diyin belki yanılıyorumdur

canım ben o seğirmeyi vücudumun çoğu bölgesinde hissediyorum ki hep.. mesela bacağımdaa yüzümde gibi.. bebeğin ki çok farklıymış içinde bişey kayıyomuş gibi hissediyomuşsun öyle dediler...

bende geçen haftalarda gazman günlerimden birindeydim sanırım gittim baktım giydim ama almadım sonraki gün karnım indi zaten :)) daha erken sanki dimii
tabi heves ediyosanız alın giyeceğimiz günler yakınnn

aman da aman çok güzel ya duygulandım koycam demiştin resmini allah sağlıkla kullandırsın

dün söz verdiğim için sabah çektim fotolarını şimdide eklemek nasip oldu.. benimde sepete dizerken içimden ılık ılık bişeyler aktı çok duygulandım.. Bugünleri de yaşattı ya Rabbim daha ne isteyimkiii bundan sonra isteyeceğim tek şey bebeğimin sağlıklıca doğması olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…