Eki Görüntüle 581162
bebişim benim.. aslında göbişimi de gösterecektim size ama görseniz yok artık dersiniz.. en az 5 aylık gibi.. çok büyük ihtimal hazımsızlık olduğu için.. yani gaz :) ben bir deri bir kemik bir anne adayı olduğum için böyle düşünüyorum..
evet canım kese görücez daha ne kadar yolun başındayıma dr agitmeye korkuyorum olumsuz bişi duymak istemiyorum çünkü sağol desteğin için hayırlısı hepimiz için rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar ne kadar çok yazmışsınız 1 günde maşallah :) cinsiyetleri ne zaman belli olur ki doktorlarınız söyledi mi? benim oğlumda 12. haftada belli olmuştu ve 11. haftada hareketlerini hissettim dr bana o gazdır demişti ama öyle değilmiş sonra gittikçe güçlendi o hissettiklerim. çok hareketliydi oğlum hala öyle cezalı gibi hep ayakta durur hiç oturmaz ya da hep koşturur maşallah :))
Eki Görüntüle 581162
bebişim benim.. aslında göbişimi de gösterecektim size ama görseniz yok artık dersiniz.. en az 5 aylık gibi.. çok büyük ihtimal hazımsızlık olduğu için.. yani gaz :) ben bir deri bir kemik bir anne adayı olduğum için böyle düşünüyorum..
günaydın herkese,
humesa duanı okudum Allah kabul etsin.
kızlar ben gece nöbet tutuyorum artık evde, hiç uyuyamıyorum.akşam uyuyorum sonra gece tuvalete kalkıyorum sonra ne mümkün uyumak.sabah da sinir olmuş bir şekilde kalkıyorum.Neden böyle oluyor anlamadım.
Bir de geceleri 2-3 gündür burnum kanıyor,öyle damla damla akmıyor,peçetede görüyorum.Neden oluyor bilmiyorum.Dün sabahtan akşama kadar dayanılmaz bir baş ağrısı çektim.Allah korusun yavrularımızı ve bizi inşallah.
sen sadece h.içi yemiyormuşsun ben hiç yemiyorum.adını duyunca bile midem bulanıyor.hiç sevmem.süt de öyle.ayranla idare ediyoruz işte.
Bende hissediyorum sanki seğirme gibi hele bi tarafa yatınca daha belli oluyo umutlanmak istemiyorum erken diyolar ama sen de hissetmişsin hayırlısı
canım burun kanması bendede oluyo dediğin gibi sadece peçetede görüyorum.. hamile bayanlarda normalmiş.. bizim için herşey normalki zatenn
yaaaa ne güzel yaaa ben o seyirmeyi bile hiç hissedemedim dahaaaaçoook istiyorum artık bişeyler hissetmeyiii...
Arkadaşlar sizin bu seyirme dediğiniz kalp atışı gibi birşeymi dün yarım saat kadar elimi karnıma koydum belki bebeğimi hissederim diye uzun süre birşey yoktu sonra arada kalp atışı gibi nabız atışı gibi birşey hissettim ara ara. Sabah'ta eşime karnımı dinlettim su sesi geliyor diyo acaba bebeğim miki ?
Eki Görüntüle 581172 Eki Görüntüle 581173
kızlaarrr dün bebişim için aldığım ürünler burdaaa.... şu kına sepeti ne işe yarıyacak diye ordan oraya atıp duruyodum evde meğer bebeğimin cicilerini koymak nasip olacakmış.. Çok şükür Rabbim sanaaa....
Arkadaşlar sizin bu seyirme dediğiniz kalp atışı gibi birşeymi dün yarım saat kadar elimi karnıma koydum belki bebeğimi hissederim diye uzun süre birşey yoktu sonra arada kalp atışı gibi nabız atışı gibi birşey hissettim ara ara. Sabah'ta eşime karnımı dinlettim su sesi geliyor diyo acaba bebeğim miki ?
ya bende anlamadım sol tarafıma yatınca gözün seğirir ya onun gibi kalp atışı gibi nasıl diyin belki yanılıyorumdur
Eki Görüntüle 581172 Eki Görüntüle 581173
kızlaarrr dün bebişim için aldığım ürünler burdaaa.... şu kına sepeti ne işe yarıyacak diye ordan oraya atıp duruyodum evde meğer bebeğimin cicilerini koymak nasip olacakmış.. Çok şükür Rabbim sanaaa....
Amiiin canım benimm İnşallahhh güzel günlerde kullanırız...iyi günlarda sağlıkla kullanın inş.
iyi günlarda sağlıkla kullanın inş.
ya ben şöyle hatırlıyorum kız bebekte çok bulantı oluyomuş erkek bebekte çok fazla olmuyomuş.. etrafımda kızı ve oğlu olanlara sordum hamileliklerini bu teze uydu hepside.. doğrumudurki acabaaaa :26:
ben aldımm ama henüz giymedimutanıyorum hamile pantolonu giymeyee biri çıkıpta daha çok erken ne gereği vardı derse
aman da aman çok güzel ya duygulandım koycam demiştin resmini allah sağlıkla kullandırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?