çok güzellerEki Görüntüle 581172 Eki Görüntüle 581173
kızlaarrr dün bebişim için aldığım ürünler burdaaa.... şu kına sepeti ne işe yarıyacak diye ordan oraya atıp duruyodum evde meğer bebeğimin cicilerini koymak nasip olacakmış.. Çok şükür Rabbim sanaaa....
bende geçen haftalarda gazman günlerimden birindeydim sanırım gittim baktım giydim ama almadım sonraki gün karnım indi zaten :)) daha erken sanki dimii
tabi heves ediyosanız alın giyeceğimiz günler yakınnn
çok güzellero bebek yağından bende kullanıyorum güzel
Arkadaşlar sizin bu seyirme dediğiniz kalp atışı gibi birşeymi dün yarım saat kadar elimi karnıma koydum belki bebeğimi hissederim diye uzun süre birşey yoktu sonra arada kalp atışı gibi nabız atışı gibi birşey hissettim ara ara. Sabah'ta eşime karnımı dinlettim su sesi geliyor diyo acaba bebeğim miki ?
canım allah onları bebeğine kullanmayı da nasip etsin kına sepetin de pek güzelmiş:)
hangi şehir cnm..?
cnm diğer bilgilerinide eklersen ekleyelim listemize
bukadarı yeterliii
kalp atışı değil canım o bebeğin hareketleri,seğirmeler.şişirilmiş bir balon düşün ve sen bu balonun içindesin.parmaklarınla balona dokunduğunu düşün.dışardan bu nasıl hissedilirse , narin ve yumuşak,seğirmede öyle oluyor.ard arda pıt pıt pıt edasıyla,kas seğirmeleri gibi işte.
Ayy insaalllaaahhh.oyle guzeldi ki ayni bana benziyordu kara biseydi:):)Çok sevindim canım inşallah 4 haftaya kadar hareketlerinide görüceksin annesi dur daha bunlar neki meleğin seni mutlu etmek için seninle sende onu hiç üZme aklına hep iyi şeyler getir.
canııımmm çoooooooooookk mutlu oldummm... Heyecanını çok iyi anlayabiliyorum... Rabbim yavrucuğunu sana bağışlasın İnşallaaaahhh...
tam anlatamıyorum ama göz seğirmesi gibi bişey hafiften vuruyomuş gibi bi tarafıma yatınca daha çok hissettim belki yanılıyorum öle görmek istediğim için sen nasılsın canım doktora gidicekmisin bugün
Eki Görüntüle 581172 Eki Görüntüle 581173
kızlaarrr dün bebişim için aldığım ürünler burdaaa.... şu kına sepeti ne işe yarıyacak diye ordan oraya atıp duruyodum evde meğer bebeğimin cicilerini koymak nasip olacakmış.. Çok şükür Rabbim sanaaa....
Ayy insaalllaaahhh.oyle guzeldi ki ayni bana benziyordu kara biseydi:):)
Amin canim rabbim herkesin evladini korusun benim de.
Bu arada ikili test ne zaman yapiliyor.bidahaki kontrolum 12 ocakta.yani 10+4 de.
Eşim randevu alıcak canım bugün 1 saate kadar açılır herhalde inşallah müsaittir doktor benim henüz ingilizcem olmadığı için o ilgileniyor bazen görümcem ilgileniyor ne zor birşey anlatamam doktorun dediklerini anlayamaman mecbur sürekli tercüme ediyorlarbende yüz ifadelerinden iyi kötü anlamaya çalışıyorum :) bugün gidiceğimiz zaten Türk doktoru yaşlı yıllardır burdaymış yarım saat bakıyor nerdeyse 270 tl alıyor :) buranın en ucuz özeli bu arada ama bebeğimi görmeden de rahat edemiyorum o iyi olsun yeter. Duruma göre haber veririm canım inşallah bugün görürüm bebeğimi....
Eşim randevu alıcak canım bugün 1 saate kadar açılır herhalde inşallah müsaittir doktor benim henüz ingilizcem olmadığı için o ilgileniyor bazen görümcem ilgileniyor ne zor birşey anlatamam doktorun dediklerini anlayamaman mecbur sürekli tercüme ediyorlarbende yüz ifadelerinden iyi kötü anlamaya çalışıyorum :) bugün gidiceğimiz zaten Türk doktoru yaşlı yıllardır burdaymış yarım saat bakıyor nerdeyse 270 tl alıyor :) buranın en ucuz özeli bu arada ama bebeğimi görmeden de rahat edemiyorum o iyi olsun yeter. Duruma göre haber veririm canım inşallah bugün görürüm bebeğimi....
hanımlar hamileliğiniz eşinzle cinsel hayatınızı etkiliyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?