2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bende geçen haftalarda gazman günlerimden birindeydim sanırım gittim baktım giydim ama almadım sonraki gün karnım indi zaten :)) daha erken sanki dimii
tabi heves ediyosanız alın giyeceğimiz günler yakınnn

ben artık pantolonun düğmesi açık gezmeye başladım.. çok fazla karnım olduğundan değil ama bunaltıyo bide gazın şişkinliği olunca gittim aldım ne zaman giyerim bilmiyorum

benım kuzenim kız doğurdu hiç bulantısız arkadaşım erkek doğurdu bulantısı vardı

çok güzeller o bebek yağından bende kullanıyorum güzel

ehee o bebek yağını kendime aldım zaten kiiiii bebeğe değil o yaniii... iyi olmuyomuş bebeklerin vücudunda bebe yağı kullanmak gözenekleri tıkıyomuş öyle dediler bende bebişe almadım.. vücut losyonu aldım ona..

kalp atışı değil canım o bebeğin hareketleri,seğirmeler.şişirilmiş bir balon düşün ve sen bu balonun içindesin.parmaklarınla balona dokunduğunu düşün.dışardan bu nasıl hissedilirse , narin ve yumuşak,seğirmede öyle oluyor.ard arda pıt pıt pıt edasıyla,kas seğirmeleri gibi işte.

evet öle tarif ettiğin gibi aynı

Çok sevindim canım inşallah 4 haftaya kadar hareketlerinide görüceksin annesi dur daha bunlar neki meleğin seni mutlu etmek için seninle sende onu hiç üZme aklına hep iyi şeyler getir.
Ayy insaalllaaahhh.oyle guzeldi ki ayni bana benziyordu kara biseydi:):)
canııımmm çoooooooooookk mutlu oldummm... Heyecanını çok iyi anlayabiliyorum... Rabbim yavrucuğunu sana bağışlasın İnşallaaaahhh...

Amin canim rabbim herkesin evladini korusun benim de.
Bu arada ikili test ne zaman yapiliyor.bidahaki kontrolum 12 ocakta.yani 10+4 de.

Eşim randevu alıcak canım bugün 1 saate kadar açılır herhalde inşallah müsaittir doktor benim henüz ingilizcem olmadığı için o ilgileniyor bazen görümcem ilgileniyor ne zor birşey anlatamam doktorun dediklerini anlayamaman mecbur sürekli tercüme ediyorlar bende yüz ifadelerinden iyi kötü anlamaya çalışıyorum :) bugün gidiceğimiz zaten Türk doktoru yaşlı yıllardır burdaymış yarım saat bakıyor nerdeyse 270 tl alıyor :) buranın en ucuz özeli bu arada ama bebeğimi görmeden de rahat edemiyorum o iyi olsun yeter. Duruma göre haber veririm canım inşallah bugün görürüm bebeğimi....

Ayyy ne güzel cicileri varmış minikinin allahım iyi günlerde güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah canım .

12.hftada yapılıyor benimkiler yapıldı sonucu bekliyorum ayrıca ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıyorlar rahim atardamarlarının grafiğini bile çıkarıyorlar :)

Ayy insaalllaaahhh.oyle guzeldi ki ayni bana benziyordu kara biseydi:):)

Amin canim rabbim herkesin evladini korusun benim de.
Bu arada ikili test ne zaman yapiliyor.bidahaki kontrolum 12 ocakta.yani 10+4 de.

11-14 hafta arası yapılıyor.

ne kadar pahalıymış canım öle ya işallah görürsün miniğini merak ediyodun müsaittir doktorda gidersiniz hayırlısı haberlerini verirsin

cnm sen neresin ya merak ettim

hanımlar hamileliğiniz eşinzle cinsel hayatınızı etkiliyormu?

Biz öğrendiğimiz den beri yasak zaten öğrendiğimde manisadaydım 3 hafta kaldım buraya geldiğim de eşime söyledim 3 ay bitsin Allah'ın izniyle ozaman yasak kalkar yavaş yavaş :))) arkadaş gibi olduk eşimle :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…