2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Ayy canım benim inşallah öyledir dün baya bi dokundum karnıma yok hiç birşey solumda hissediyorum bebeğimi oraya dokundum bi süre yalvardım bebeğime belli et annene bebeğim ne olursun orda olduğunu bileğim annen seni çok seviyor dedim ondan sonra öyle kalp atışı gibi birşeyler oldu ara ara ) Rabbim bebeklerimizi bize bağışlar inşallah.

Kizlar steteskop la dinlemeyi denediniz mi. 4 aydan sonra kesin duyuluyor ama ilk aylarda duyulur mu bilmiyorum.denemek istiyorumm.

canım emin ol bir çoğumuz öyle arkadaş gibiyiz. benim zaten düşük tehlikem var kanamalarım falan oluyor bize tamamen yasak ama genelde artık bir çoğumuzda annelik duygusu gelişmeye başladığı için cinsellik cazip gelmemeye başladı sanırım:))

evet doktor yasaklıyor ama eşim cinsel anlamda aktif illa bişeyler bekliyor ben eşimi öpmek bile istemiyorum
oda kırılıyor

ne kadar pahalıymış canım öle ya işallah görürsün miniğini merak ediyodun müsaittir doktorda gidersiniz hayırlısı haberlerini verirsin

İnşallah canım. Pahalı ama işte insan bebeği için herşeye katlanıyor 10 gün daha dayanamıyorum düşün 28 zinde hastanede randevum ama buranın hastaneleri harika özellerden bin kat daha iyi rahat 50 tane ultrason cihazı vardır hamile bölümü çok büyük erken hamilelik normal hamilelik daha önce bu kadr ayrıntılısını hiç görmemiştim benim gittiğim de normal bi cihaz var okadar sanki Oda okadar güzel değil ama bebeğimi göstersin yeter :)

evet doktor yasaklıyor ama eşim cinsel anlamda aktif illa bişeyler bekliyor ben eşimi öpmek bile istemiyorum
oda kırılıyor

Biz sormuştuk daha doğrusu eşim sormuştun zorlamadığınız ve ters bi hareket yapmadığınız sürece bi sakınca görmüyorum dedi rahim içinde kanama oldu 10 gün ilaç kullandım o zaman olmadı ama ben hiç istemiyorum ne bileyim bişey olucak korkusu belkide 3 aydan sonra normal diyolar ama

bende öyle düşünüyorum hatta eşime şaka yapıyorum bir koltukta iki karpuz olmaz ne edem elimde değil allah cc. öyle takdir etmiş yoksa hem cinsel istek hem çocuk kadın yorulurdu diye ama o çok istekli neyapacağımı şaşırdım öpse bile iğrenir oldum ve ona söylemesemde (biraz kırıldım eskisi gibi değilim ona karşı acaba bundan dolayımı iğreniyorum diye deyim yerindeyse korkuyorum

canım çok güzel yazmışsın hatta biraz güldüm gerçekten de cazip gelmiyo artık ben hep kaçıyorum benimkinden kardeş gibi yatıp kalkıyoruz eşimin kokusu bile bana kötü geliyo o yüzden şimdilik ara vermişiz

Kesinlikle canım bebeklerimize birşey olmasından çok korkuyoruz ama doktorlarda ilk 3 ay dikkat edilmesi gerektiğini söylüyorlar hiç riske girmeye gerek yok :))

benim her zamanki halim şu an yediklerimi çıkarmamak için verdiğim savaşı görsen
bide su için diolar nasıl ya hiç bişey midemde durmıuyo ki

su içmek beni çok korkutuyor yaa midem bulanmasın cıkarmasın diye nerdeyse bişe yemicem nolcak bizim bu halimiz gullumsun :))))

canım sadece yasak değil benim cinsel anlamdada isteğim yok öncemi uyumluyduk ama şimdi istemiyorum

dediğin gibi katlanıcan bi seferlik hastaneleri çok iyiymiş ama ne kadar detaylı hastane bebeğini görcen ama bu herşeye değer hayırlısı londradasın sanırım güzel mi oralar

Kizlar steteskop la dinlemeyi denediniz mi. 4 aydan sonra kesin duyuluyor ama ilk aylarda duyulur mu bilmiyorum.denemek istiyorumm.

Biz kalp dinleme cihazı almıştık ilk bebeğimde ama onda dinlemek nasip olmadı 12. Haftadan sonra dinlenilebiliyormuş inşallah bu bebeğimde nasip olur .

canım sadece yasak değil benim cinsel anlamdada isteğim yok öncemi uyumluyduk ama şimdi istemiyorum

emin ol belki çoğumuzun öledir bi soğukluk bi isteksizlikm oluyo ilk 3 ay ben bi yerde okumuştum 3ile 6 ay arasıda tam tersi oluyomuş istek fazlalaşıyomuş annede

benimde aklıma geldi ama erken henuz ama denicem belkı dernilrden duyarızzzzzz bebişi

Ablamda vardi steteskop.ondan aliyimda hemen dinliyecem.bazen sirttan daha yakin oluyormus.haber veririm duyarsam tingirti felan:)

Evet canım birşey olmaz diyen çok doktor var dikkat edin diyip yasaklıyanlar da var biz risk almaktan korktuk 3 ay dolsun ondan sonra ama ozaman da çok dikkat etmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…