emin ol belki çoğumuzun öledir bi soğukluk bi isteksizlikm oluyo ilk 3 ay ben bi yerde okumuştum 3ile 6 ay arasıda tam tersi oluyomuş istek fazlalaşıyomuş annede
su içmek beni çok korkutuyor yaa midem bulanmasın cıkarmasın diye nerdeyse bişe yemicem nolcak bizim bu halimiz gullumsun :))))
dediğin gibi katlanıcan bi seferlik hastaneleri çok iyiymiş ama ne kadar detaylı hastane bebeğini görcen ama bu herşeye değer hayırlısı londradasın sanırım güzel mi oralar
ondan soğumadım yani öylemi
eşim zorlanıyor geçen gün şaka yaptım 6 ay görmesem aramam diye kırılıyor ufff yaa
Güzel canım ama yine de insanın memleketi gibisi olmuyor . Ben daha alışma aşamasındayım okula başlıcam inşallah yakın zamanda dil öğrenmek için yoksa çok daha zor olucak alışması ama dil öğrendiğin zaman çok rahat. Türk marketleri çok Türk lokantaları çok fazla yabancılık çekilmiyor sadece hamileyken buradaki lokantaların önünden geçerken bulantı yaşamayan ben bile midem alt üst oluyor pis hayvanın eti de pis kokuyor ne kadar iğrenç anlatamam. Türkiye'de lokantaların önünden geçerken ne güzel kokuyor dersin burda burun tıkıyorsun . Burda sezeryan doğum yasak yani acil bi durum olmadığı sürece normal doğum oluyor aslında en güzeli de o bence bebeğinin doğumunun bile her anını yaşamak lazım sadece karında taşımak değil onu hissederek doğurmak ta güzeldir mutlaka.
eşinden soğumadın tabi ilk 3 ay çoğunluk öle olabiliyormuş yaz intenete oku istersen sen gene öle söyleme aramam falan diye kırılır bu aralar böle de
arkadaslar merak edıyoru 3 hafta sora ıkılı teste gidicem o zaman cınsıyet hakkında dr bıseyler soleyebılırmı acaba bıde bu testlerden cok korkuyorummm allahın ıznıyle hepimiz guzel haberler alırız
bende haftaya gitcem ikili teste kimimiz yaptırmıyo cinsiyet hakkında bilmiyorum söyler mi bende merak ediyorum benim 12+4 olcak gittiğimde işallah söyler
bende haftaya gitcem ikili teste kimimiz yaptırmıyo cinsiyet hakkında bilmiyorum söyler mi bende merak ediyorum benim 12+4 olcak gittiğimde işallah söyler
ya çok üstüme geliyor beni eskisi gibi sevmiyorsun ilgilenmiyorsun vs.bende seviyorum ama galiba hamilelikten diye kaç defa konuştum anlamıyor yani anlasada onunda hormonları var ne yapsın garibim ben kokusunu bile duymak istemiyorum
bende haftaya salı gidiyorum 12+6 olacağız gittiğimizde söylemi bilmiyorum ama ben şansımı deneyeceğim
tabi olmaz insanın memlekiti gibi ama hayırlısı çok uzun mu kalıcaksınız 1 yıl 2 yıl yoksa daha mı az normal doğum en güzeli bende bi terlik olmadığı sürece normal istiyorum bende duymuştum yurtdışında genelde normal yaptırdıklarını
12 hafta cinsiyet icin cok erken kızlar ama tahminde bulunabiliyor doktorunuz mesela benimki kıza benziyormuş o da doktorun tecrübesine kalmış artık :) ikili test yaptırın tavsiye ediyorum bebisimizin saglıgı icin gerekli
bilmiyorum cnm
dün gece hem dua ettim hemde ağladım
kusmak tan nefret ediyorum
bi çok şeyden tiksindim ne yiyeceğimi şaşaırdım
doktorum geçecek sık dişini dio ama sanki hiç geçmeyecek ya ölüyorum resmen
kız gibi mi hayırlısı olsun işallah sen yaptırdın sanırım testi
aynı gün gitce 25 aralık aramızda 2 gün hayırlısı işallah bi tahminde bulunur bende sorup şansımı denicem
onu düşünmüyodur hamilelikle ilgili olabileceğini onu sevmediğini düşünmeye başlamış kaçıncı haftadasın 3 ay geçince rahatlarsın gibime geliyo biraz yaklaşmayı denesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?