2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar bisi sorucam burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı varsa ne kullanıyorsunuz benim doktorum okyanus suyunu tavsiye etti

gerçekten öle doğduğun değil doyduğun yer eminim zordur ama tatillerde gelirsiniz onlar gelir belki evladın için daha iyi eğitim sağlık hayırlısı olsun senin için kendinide geliştirecekmişsin yavaş yavaş başka şeylerde yaparsın

söylüyor zaten bana sevgin azaldı diye bir hafta on gündür hergün bu konuyu açıyor neyapacağımı şaşırdım

ya bende oleyim balığı çok severdim her gün yerdim o kadr yani ama ne mümkün artık
bazne bende kızıyorum bi doğ o totonu istirracam die
ya yeterki ona bişey olmasın
ben zaten mum ışığında buldum töbe töbe
inş. sağlıklı olsunda napalım annesi bizimkide böle geçeçek demekki

7.haftadayımönce bukadar değildi git gide azaldı şimdi öpmesinden rahatsız oluyorum elimde değil çok zorlanmasam ben onu kırmam ama artık yapamıyorum

daha çok yeniymiş hayırlı olsun buarada sağlıkla kucağına al erken olduğu için böle hissetmen normalde miğde bulantın varmı kokusundan bile çekiliyorum demişsin bak böle şeyler normalmiş sonra düzelicem de anlayışla karşılar

Kızlar bisi sorucam burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı varsa ne kullanıyorsunuz benim doktorum okyanus suyunu tavsiye etti

okyanus suyunu denedim bende ama cok etkili olmadı canım. ben sonra aktarlarda satılan bir mentol yagı var cam ince güzel bir şişede satılıyor yanında burun için kullanılan keceli bir aparatla birlikte. ondan denedim hem bitkisel yani mentol yani hem de cok etkili. bizim durumumuza da uygun. yolun düşerse bir aktara denemeni tavsiye ederim.

hiç gerek yok canım okyanus suyuna dünya para vermene.2-3 tl ye serum fizyolojik al eczaneden,bildiğin serum poşetinde 100 ml sanırım.ucuna da enjektör al küçüklerden,takılı dursun seruma,tıkandığı zaman çek enjektöre ,her deliği bir enjektör boşalt.tuzlu su zaten bu dediğim.4 yeğenime de bu şekilde yaptık hala da uyguluyoruz.15 gün sonra poşetteki sıvı bitmezse at yenisini al,enjektörü de yenile.burnun sürekli açık olsun ki tıkanıp kulağına vurmasın.

Selam kızlar ve bebişler

pazardan beri 3 gün mide bulantısı çektim yeni kendime gelebildim. Sürekli yaşayanlara allah yardım etsin. çok zormuş....
Leyla, Gülümsün, benimde haftaya 12+4 olacak 2. li testi 27 sinde yapıcaz. İnşallah hayırlı cevaplar alırız cinsiyetleri öğrensek tam yeniyıl hediyesi olur :))
Testte muayeneyi alttan mı üstten mi yapıyorlar kızlar ?
Herkese sevgiler

çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inş. ilgilendiğiniz içinda ayrıca teşekkürlerevet mide bulantım var ben zaten hassa
söylüyorum ama ben artık şakalaşmaktan bile korkuyorum çünkü biliyorum karı koca arasında olan ufak tefek şeyler olacak öpecek mesela oda beni ilgiye alıştırdın şimdi çok kötü oldum keşke hiç ilgilenmeseydin diyo

evet mide bulantım varçok hassasım kokulara karşi
onla konuşuyorum beni anla elimde değil diye ama işte onada acıyorum

bu arada pc biraz sorunlu donuyor bende yazdığımı kopyalamıştım oda olmamış yeni yazdığımıda düzeltemiyorum kopuk kopuk siz toparlarsını artık:)

testi ultrasonla yapıyorlar 2 dk sürmüyor, bide kan testi veriyorsun ben verdim. ense ölçüsü: 1,8mm CRL: 57,71 çıktı kan sonucu belli değil şimdilik normal sanırım

üstendir die düşünüyorum altan değildir galiba

ayy çok sevindim sahipsiz kalmadık :)))
hayırlı olsun irmegan ilgiye ihtiyacımız var şımart biziiii

Kizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.

Olur canım yani oluyormuş ben nasipse 11+2 yim bugün bu zamana kadar hiç hamile gibi değildim hiç birşey yoktu bende de bir kaç arkadaş daha var bizim gibi olan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…