Canım Allah nasip ederse uzun yıllar buradayız eşim doğma büyüme Buralı Ailesi'de burda ama aslen nevşehirliler kayınvalidem orda 2 yıldır gelmemiş buraya annesinin ölümüyle gitmiş sonra bizim düğün sonra9 ay Türkiye'de kaldık biz vize işlemleri için Haziran'da geldik bana 2 yıllık yerleşim vizesi verdiler 2 yıl sonra tekrar sınava giricem oturum alabilmek için hepsi ayrı dert çok merak ettim ondan buraya gelmek evlenmek istedim yarın öbürgün çocuklarımın eğitimi daha iyi olur farklı diller öğrenirler istedim kendim de ingilizceyi öğrenmek çok istiyordum ve ailemi arkadaşlarımı herkesi bırakıp buralara geldim ilk zaman daha zordu ama zamanla buna da alışıyorsun eşini sevdiğin için ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer , inşallah hayırlısı olur benim için yapıcak birşey yok artık :))))
evet cnm bizde 25 aralıkta gidecez
inş. iyi somuçlarla geliriz valla çok korkuyorum
bende aynıyım çoğu şeyden tiskindim sabahları haşlanmış yumurtaya limon sıkarak tuz,pul biber ekerek yiyebiliyorum tabi çay hiç içemiyorum su ile sağlık ocağındaki ebe günde 2.5 litre su iç dedi ama nerdee 1 litreyi zor tüketiyorum. Bazen aynanın karşısına geçip sen bana bunu yapıyorsun ama sen bi doğ ben sana neler yapacam diyorum sonrada her yerini doya doya öpüp koklayacam diyorum
7.haftadayımönce bukadar değildi git gide azaldı şimdi öpmesinden rahatsız oluyorum elimde değil çok zorlanmasam ben onu kırmam ama artık yapamıyorum
Kızlar bisi sorucam burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı varsa ne kullanıyorsunuz benim doktorum okyanus suyunu tavsiye etti
bende korkuyorum 1 hafta sonra veriyolarmış bizde sonuçları o günler geçmez artık
Kızlar bisi sorucam burun tıkanıklığı yaşayanınız var mı varsa ne kullanıyorsunuz benim doktorum okyanus suyunu tavsiye etti
daha çok yeniymiş hayırlı olsun buarada sağlıkla kucağına al erken olduğu için böle hissetmen normalde miğde bulantın varmı kokusundan bile çekiliyorum demişsin bak böle şeyler normalmiş sonra düzelicem de anlayışla karşılar
Selam kızlar ve bebişler
pazardan beri 3 gün mide bulantısı çektim yeni kendime gelebildim. Sürekli yaşayanlara allah yardım etsin. çok zormuş....
Leyla, Gülümsün, benimde haftaya 12+4 olacak 2. li testi 27 sinde yapıcaz. İnşallah hayırlı cevaplar alırız cinsiyetleri öğrensek tam yeniyıl hediyesi olur :))
Testte muayeneyi alttan mı üstten mi yapıyorlar kızlar ?
Herkese sevgiler
Selam kızlar ve bebişler
pazardan beri 3 gün mide bulantısı çektim yeni kendime gelebildim. Sürekli yaşayanlara allah yardım etsin. çok zormuş....
Leyla, Gülümsün, benimde haftaya 12+4 olacak 2. li testi 27 sinde yapıcaz. İnşallah hayırlı cevaplar alırız cinsiyetleri öğrensek tam yeniyıl hediyesi olur :))
Herkese sevgiler
bende haftaya salı gidiyorum 12+6 olacağız gittiğimizde söylemi bilmiyorum ama ben şansımı deneyeceğim
Kızlar Kazen dün akşam topiği devretmiş bana.. Umarım bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halledebilirimbiliyosunuzki topik yönetmekle uzaktan yakından alakam yok anlayabildiğim kadar bişeyler yapmaya çalışıcam...
Bu arada aramıza yeni katılan ve ismi listemizde olmayan arkadaşlarımız KONU KISMINA SADECE İSMİMİ YAZARAK son adet tarihlerini, tahmini doğum tarihlerini, belli olduysa eğer cinsiyetlerini, kaçıncı bebekleri olduğunu ve nereden aramıza katıldıklarını topiğe mesaj olarak bırakırlarsa onların isimlerinide listemize ekleriz Allah'ın izniyle... Umarım bu zorlu ve bir o kadarda heyecanlı yolda birbirimizi kırmadan ve üzmeden en güzel şekilde doğumumuza kadar gitmemiz nasip olur...
Selam kızlar ve bebişler
Herkese sevgiler[/QU
aynıyız hemen hemen alttan bakıcaklarını sanmıyorum üstten bakarlar çünkü ense kalınlığını falan ölçüyolarmış dediğin gibi tam yeniyıl hediyesi olur söyleseler
Merhabalar, ismim Derya. Benim ikinci gebeliğim 7 yaşında bir oğlum var.O na hamileyken 4 ay boyunca mütamadiyen kustum , Allahım iğrenç günlerdi. Oğluma 3 aylık hamileyken yani 12 haftayı doldurunca cinsiyeti belli oldu. tüm hamileliğimde 11 kilo aldım 4600 gr doğdu oğlum.Şimdi ise herşey bambaşka. Allahım regli olmamamın dışında hiçbir şikayetim yok tiksinme kusma falan hiçbirşey. Sizde aynı şeyleri yaşıyor musunuz merak ediyorum hiç bulantısız hamilelik olurmu yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?