2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

tatlım benim ya bende çok kötüyüm doktor ilaç verdi az çok işe yarıyor ama tam hiç birşekilde geçmiyor. çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışırken 2 katı zorlanıyor insan geçecek bu günler yalnız değilsin moralini bozma olurmu

arkadaşlar http://www.kozmetikmarket.com/'a girip ordan sebametin ürünlerini alabilirsiniz, genelde fiyatları uygun oluyor, nivea alerji yapıyor diye duydum. Ben önemli olan bir kaç ürünümü bu siteden alacağım

Öyle canım geldikten 3 ay sonra gittim zaten hamileliğimi orda öğrendim eşime diyorum Nisan da da gitmek istiyorum ananemizi görücez diyorum oda hamileyken göndermek istemiyor ama ben kandırırım onu bana hiç kıyamıyor :)) birde zaten nasip olursa doğumdan 1 ay sonra gitmeyi düşünüyoruz ama ailemde hamileyken görsün beni istiyorum bakalım nasip hayırlısıyla o günleri de bi göreyim başka ne isterim.

bişey değil canım ne olcak bende bildiğim kadarını sana söylüyorum zaten hassasmışsın ve bulantın varmış oda etkiliyodur eminim benim hiç bulantım olmadı şükür ben bile geri durdum hep bi sorunda yoktu doktor yasak falan koymamıştı ona rağmen bi geri çekilme bişey olucak korkusuyla kaçtım beniki beni pek anlamadı laf söyledi durdu bende yavaş yavaş hissettiklerimi anlatmaya anlamasını sağlamaya çalıştım şimdide o kadar kaçmıyorum zaten dedğim gibi senin daha yeni sanırım bide çok ilgileniyodun kocanla o ilgiyi istiyo yeni evlimisin

3 aylık evliyim evet ilgiliydim şimdide diyorum bikaçgün uzaklaşşam ama öyle bir imkanım yok

bugün torch testlerini yaptırmk için devlete gittim birazdan yine görcem bebişimi ultrasonda hihihi :)

ailenin gelmesi zor olur dimi vize olaylarından mecbur sen gitcen belli bi aya kadar uçak zararlı değilmiş zaten ne güzel eşin üzerine titriyo kıyamaz diyosun hayırlısı o günleri görürsün işallah

ben artık pantolonun düğmesi açık gezmeye başladım.. çok fazla karnım olduğundan değil ama bunaltıyo bide gazın şişkinliği olunca gittim aldım ne zaman giyerim bilmiyorum

ben gündüzleri pantolonlarımı giyebiliyorum ama akşama doğru offfff o neeee kocaman oluyorum hemen bi düğme açıyorum

üff yaa gece ac yattım zaten mıdem gurul gurul ama bulantı vardı yemedım canım zaten ıstemıyor 2-3 haftadır o ayrı sbh da gene ac ac sbh 6,5 da esıme zor guc ögg luyee öögg ye az cok bırseyler hazırladım kv (le kalıyoruz mutfaga o gırıyordu oda sımdı yarın donmek kosulu ıle sehır dısına cıktı yıyenının nısanı ıcınn)oldugunda o yapıyordu ama yokk evdede 3 kayın varr öfffffff hepsı ayrı bır sorun (sorun derken yeme ıcme dagınıklıkk)onunda stresı ıle ben bayagıı doldum suanda kv yarın gelecek sozde ınsallahhh derken ben gene bırsey yıyemedım yaaa bır elma yedım sbh sbh baska suana kdr agzıma lokma sokamıyorumm cnm hıc bırsey ıstemıyorrr zevk denen bırsey yok öf duvar!! gıbıyım yaaaaaaaaaa aklıma bırsuru yemek getırıyorumm yapıp yıyım dıe hepsıne ögg dıyorumm varmı onerırnızzzzzzzzzzzz yaa

Kizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.
gayet normal canımmm 9 ay byunca gorecegımız turden ınsl..rahım de sureklı ılerleme oldugu ıcınnn faslalıgı atıyor olmalııı

eee ben suzan sen tup lerden sonra gebe kalmıstım beklemedıgın bır anda degılmı??? bende yaza tup dusunuyorduk kurbanı keselım sonra para bırıktırelım dedık bırde baktımkı mucızem gelmıs cok sukurrrrrrrröle işte kısadan ozz umud u kesmemek dua ye egılımlı olmak gerek her daımm ınslll

deme öylee tatlım benim geçecek geçecek
en kötü ihtimal 4. ayda biter inşallah onada razıyım.
benimde en nefret ettiğim şeylerin başında geliyor.
morallede alakası var ben kendimi moralsiz hissettğimde
sanki daha çok bulanıyor.

Teşekkürler :) bilgilerimi başlıkta paylaştım

ekledim seni canımm...

Ayyy ne güzel cicileri varmış minikinin allahım iyi günlerde güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah canım .

ayyy allah razı olsun canım beniimmm.... İnşallahh güzel günlerde kullanabiliriz...

ayy çok sevindim sahipsiz kalmadık :)))
hayırlı olsun irmegan ilgiye ihtiyacımız var şımart biziiii

ayyy asıl siz beni şımartııınnn bilmediğim halde aldım topiği vallaa... mağdur etmiycem siziiiiii canlarııımmmmmmmmm

Kizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.

ooooo o akıntıyı sen gelde bana sor.. sabah işe gelirken peçete koymayı unutmuşum.. Allahımm o kadar korktumki kırmızı görücem diyeeee zor attım kendimi wcye bi baktım yine akıntı aman iyi alıştık birbirimize yeterki sen ol gelen dedim

hem de ne biçim günlük ped dayanmıyor.. koku yok renkli değil. üşüyünce daha çok oluyor gibi...

bende de var o akıntı,bu aralar da şeyim sızlıyor normal herhalde di mi rahim büyüyor çünkü...
bu arada doktor bana elindeki folik asit bitince(2 hafta içinde biter)sonra elevite başlıcaksın dedi..
2 hafta sonra randevum var o zaman da 2 li tarama testi yapılcak dedi...elevit kullanan var mı şu an?

emin ol belki çoğumuzun öledir bi soğukluk bi isteksizlikm oluyo ilk 3 ay ben bi yerde okumuştum 3ile 6 ay arasıda tam tersi oluyomuş istek fazlalaşıyomuş annede

bizede yasaklandı canım ama eşim kuduruyor bende tiksiniyordum ilk zamnlar kokusu bile tiksindiriyordu beni

ya cnm cok istedim bu bebeği
tedavi görürken kendiliğinden oldu
şimdi böle olunca onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum
deli oluyorum
artık yemem lazım herşeyden
3 ay bitiyo bir haftaya
artık kandan değil yediklerimden beslenecek ama ben bı badak su bile içemiyorum
ve hastalıklı gibiyim yorgun uykusuz
yiyemediğim için halsız
ne olacak bilmiyorum
rabbim sanada banada en kısa zamanda ferahlık versin gülüm
bebişlerimizide korusun

merhaba arkadaşlar bende 11 hafta 2 günlük hamileyim 4 yaşında bir kızım var herkeze hayırlı hamilelikler dilerim

ailenin gelmesi zor olur dimi vize olaylarından mecbur sen gitcen belli bi aya kadar uçak zararlı değilmiş zaten ne güzel eşin üzerine titriyo kıyamaz diyosun hayırlısı o günleri görürsün işallah

Sağ olsun canım ya arada ufak tartışmalarımız olsada iyiyiz çok şükür . Ailemin gelmesi çok zor canım İngiltere çok zor vize veriyor benim için bile hazırlanan evrakları görsen şaşarsın ben bile zorla geldim. Ama doğum için annemi getirmeyi düşünüyorum doktor raporuyla ilk doğum diye anneye ihtiyaç olur diye vize kolay verdiklerini duydum inşallah bi aksilik olmazda o günleri görürsek annem olsun yanımda istiyorum kayınvalidem de yarın geliyor artık . Hayırlısı bakalım canım ben rahatlıkla istediğim zaman girip çıkabiliyorum en azından benden yana sorun yok :)

7.haftadayımönce bukadar değildi git gide azaldı şimdi öpmesinden rahatsız oluyorum elimde değil çok zorlanmasam ben onu kırmam ama artık yapamıyorum

ben bu durumun 3 aylık evli olmanızdan ve hormonlarındaki değişimden kaynaklandığını düşünüyorum, 3 aylık evliymişsin eşin sana doyamadan hamile kalmışsın biraz onun yerine koy kendini. benim doktorum kanaman ağrın düşük tehliken olmadığı sürece cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.
hiç beklemediğim planlamadığımız bir anda hamile kaldığımı öğrendim, biz eşimle 2 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldık 2 yıllıkta evliyiz 5 yıllık geçmişimize rağmen zor geliyor bu süreç, ben eşimi öpmeden ona sarılmadan koklamadan duramam 2 yıldır 1 kere bile tv izlerken ayrı koltuklara geçmişliğimiz yok. hamileliğimde de hiçbirşey değişmedi. o yüzden anlamakta çok zorlanıyorum.
bence kendinle konuş neden böyle hissediyorsun? eşinin hangi huyu hangi davranışı seni böyle hissettmeye sevk etti? sen ne istiyorsun? nasıl düzelebilirsin? nasıl düzeltebilirsin? sonra kafanda eşini kırmayacak şekilde cümleler kur ve sonra bunları eşinle konuş. ama 6 ay görmesem aramam deme :)) çok kırıcı sevgili değilsiniz ki evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz tamiri zor olacak şeyler yapman evlilik hayatını riske de atar tatsız da yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…