resmen aç geziyorum
hiç bişey yiyiemiyorum
et sür balık hepsini çok severdim ağzıma değemiyorum
iki tane ceviz yesem bile çıkıyo safrayla beraber
ne yapcağımı şaşırdım iyiyice
ilaç falan da kar etmiyo psikolojim alt üst oldu
sürekli bir hastalıklı hali sıkıldım
en çok ta bebeğime bişey olacak die korkuyorum
ya sebamedle nivea arasında çok gittim geldim arkadaşım bütün herşeyi sebamedden almış vede bir sürü para vermiş hepsine çok pişmanım sebamed aldığıma hiç gereği yokmuş dedi.. o öyle deyince bende vazgeçtim sebamedden daha bir sürü masrafımız olucak bebişler için o yüzden nivea alıcam Allah izin verirse.. şimdi alsam bişey olmaz demi doğumumuza kadar..?
gerçekten öle doğduğun değil doyduğun yer eminim zordur ama tatillerde gelirsiniz onlar gelir belki evladın için daha iyi eğitim sağlık hayırlısı olsun senin için kendinide geliştirecekmişsin yavaş yavaş başka şeylerde yaparsın
çok teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inş. ilgilendiğiniz içinda ayrıca teşekkürlerevet mide bulantım var ben zaten hassa
söylüyorum ama ben artık şakalaşmaktan bile korkuyorum çünkü biliyorum karı koca arasında olan ufak tefek şeyler olacak öpecek mesela oda beni ilgiye alıştırdın şimdi çok kötü oldum keşke hiç ilgilenmeseydin diyo
evet mide bulantım varçok hassasım kokulara karşi
onla konuşuyorum beni anla elimde değil diye ama işte onada acıyorum
bu arada pc biraz sorunlu donuyor bende yazdığımı kopyalamıştım oda olmamış yeni yazdığımıda düzeltemiyorum kopuk kopuk siz toparlarsını artık:)
bişey değil canım ne olcak bende bildiğim kadarını sana söylüyorum zaten hassasmışsın ve bulantın varmış oda etkiliyodur eminim benim hiç bulantım olmadı şükür ben bile geri durdum hep bi sorunda yoktu doktor yasak falan koymamıştı ona rağmen bi geri çekilme bişey olucak korkusuyla kaçtım beniki beni pek anlamadı laf söyledi durdu bende yavaş yavaş hissettiklerimi anlatmaya anlamasını sağlamaya çalıştım şimdide o kadar kaçmıyorum zaten dedğim gibi senin daha yeni sanırım bide çok ilgileniyodun kocanla o ilgiyi istiyo yeni evlimisin
Öyle canım geldikten 3 ay sonra gittim zaten hamileliğimi orda öğrendim eşime diyorum Nisan da da gitmek istiyorum ananemizi görücez diyorum oda hamileyken göndermek istemiyor ama ben kandırırım onu bana hiç kıyamıyor :)) birde zaten nasip olursa doğumdan 1 ay sonra gitmeyi düşünüyoruz ama ailemde hamileyken görsün beni istiyorum bakalım nasip hayırlısıyla o günleri de bi göreyim başka ne isterim.
ben artık pantolonun düğmesi açık gezmeye başladım.. çok fazla karnım olduğundan değil ama bunaltıyo bide gazın şişkinliği olunca gittim aldım ne zaman giyerim bilmiyorum
3 aylık evliyim evet ilgiliydim şimdide diyorum bikaçgün uzaklaşşam ama öyle bir imkanım yok
gayet normal canımmm 9 ay byunca gorecegımız turden ınsl..rahım de sureklı ılerleme oldugu ıcınnn faslalıgı atıyor olmalıııKizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.
bilmiyorum cnm
dün gece hem dua ettim hemde ağladım
kusmak tan nefret ediyorum
bi çok şeyden tiksindim ne yiyeceğimi şaşaırdım
doktorum geçecek sık dişini dio ama sanki hiç geçmeyecek ya ölüyorum resmen
Teşekkürler :) bilgilerimi başlıkta paylaştım
Ayyy ne güzel cicileri varmış minikinin allahım iyi günlerde güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah canım .
ayy çok sevindim sahipsiz kalmadık :)))
hayırlı olsun irmegan ilgiye ihtiyacımız var şımart biziiii
Kizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.
Kizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.
emin ol belki çoğumuzun öledir bi soğukluk bi isteksizlikm oluyo ilk 3 ay ben bi yerde okumuştum 3ile 6 ay arasıda tam tersi oluyomuş istek fazlalaşıyomuş annede
tatlım benim ya bende çok kötüyüm doktor ilaç verdi az çok işe yarıyor ama tam hiç birşekilde geçmiyor. çalışıyormusun bilmiyorum ama çalışırken 2 katı zorlanıyor insan geçecek bu günler yalnız değilsin moralini bozma olurmu
deme öylee tatlım benim geçecek geçecek
en kötü ihtimal 4. ayda biter inşallah onada razıyım.
benimde en nefret ettiğim şeylerin başında geliyor.
morallede alakası var ben kendimi moralsiz hissettğimde
sanki daha çok bulanıyor.
ailenin gelmesi zor olur dimi vize olaylarından mecbur sen gitcen belli bi aya kadar uçak zararlı değilmiş zaten ne güzel eşin üzerine titriyo kıyamaz diyosun hayırlısı o günleri görürsün işallah
7.haftadayımönce bukadar değildi git gide azaldı şimdi öpmesinden rahatsız oluyorum elimde değil çok zorlanmasam ben onu kırmam ama artık yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?