2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bizede yasaklandı canım ama eşim kuduruyor bende tiksiniyordum ilk zamnlar kokusu bile tiksindiriyordu beni

Çok normal canım ama sen gene ilgini eksik etme daha yasak kalkmadı sanırım dediğim gibi 2.üç aylık dönemde bizler çok istekli oluyomuşuz

evet canım annenin gelmesi sana her yönden destek demek güven demek işallah halledip getirtebilirsin anneni kayınvaliden baya kalıcak mı

valla benimki ilk başlarda tam bi öküzdü hiiiiiç alınmasın sonradan sonraya biraz biraz düzeldi anlayışlı düşünceli oldu adama bi haller geldi. sonracığıma dün bana dedikiiiii senin kadar arıza bi hamile görmedim ben dedi tabi sinirim bozuldu ağlamadım ama inat ettim kavga etmemek için.. bizde bi süredir hiçç mi hiç tık yok yani bende yok midem kötü zaten ne evle ne adamla ilgilenemiyorum bide çalışıyorum malum işgüç beni bekler. devamlı bir halsizlik durumu zaten. ayy bide bizden ilgi alaka bekliyorlar. samki 10 tane hamile karısı oldu da ben arıza cıktım aralarındaaaaaa
ohhhhhhhh içimi döktüm rahatladım kızzzlarrr

Son düzenleme:

aslında çok güzel anlatmışşsın bende 6 aylık evliyim doktor bizede aynısını söyledi ama ister istemez bi uzaklaşma oldu ilk başlarda ama şuan normale döndü arkadaşımda en kısa zamanda konuşup halletmesi lazım

amin kuzum inşallah hepimize kolaylıklar versin
ama doktoruna danıştınmı yani serumla besleme yapaıyorlar diye biliyorum eğer 5 aya kadar devam eden şiddetli kusmalarda
Aklına kötü seyler getirme bakimmm aaa
Allahım sana o mucizeyi gösterdiyse bir bildiği vardır bence..
inşallah ilerde bu günleri hatırladıkça gülücez. morale çok ihtiyacımız var bizim
doktorun sana zaten gerekli olanları söyleyecektir 3.aydan sonra sakın sen kafanda kurma bişey pozitifiz biz temmuz annesiyiz

Çok normal canım ama sen gene ilgini eksik etme daha yasak kalkmadı sanırım dediğim gibi 2.üç aylık dönemde bizler çok istekli oluyomuşuz

evet yasak kalkmadı doktor kendini çok koru dikkat et dedi tabi ilk zamnlardaki gibi değil. evet bende öyle duydum canım ama en azından isteksiz olduğumu belli etmiyorum üzülmesin diye.

ay ay yeterki iyi olalım başka bi şey istemiyom
kocama üzülüyorum ya adam hem bana üzülüyo
hemde öksüz gibi kladı yazık
kendi pişiriyo kendi iyiyo
kendi yıkıyo ütülüyo valla cnm ya heder oldu

Olur canım yani oluyormuş ben nasipse 11+2 yim bugün bu zamana kadar hiç hamile gibi değildim hiç birşey yoktu bende de bir kaç arkadaş daha var bizim gibi olan :)

:))) biraz garip oluyor aslında, daha önce yaşamayınca biraz garip geliyor. Bir taraftan da acaba bu kez kız mı olacak acaba diye düşündürüp heyecanlandırıyor hayırlısı olsun hepimiz için

İlahi ne güzel anlatmışsın güldürdün beni.Benim ikinci gebeliğim .Buna benzer ilkinde yaşadım, bırakın bereber olmayı eşim kapıdan girnce midem bulanmaya başlıyordu duş alıyor yazık kokular falan sıkıyordu ama ne gezer ben yine aynı sonradan anladım ki biraz da psikolojik zamanla geçiyor anlayış anlayış anlayış...

Kizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.

canım benim de sürekli akıntı oluyo dün gittim doktora ama sormayı unuttum bazen lavaboya koşarak gidiyom acaba başka bişey mi diye bi de ped kullanamyom ama çamaşırımı beyaz giyiyom rengini göriym diye benim akıntı sarı renkte inş. normaldr

Ben hamileliğimin başımdan beri kullanıyorum canım kilo aldırıyor iştah açıyor ve yutması dert çok pis kokuyor

ben bazen çok acıyorum bazende ohh diyorum yapsın bişe olmaz hayatı öğrensin oda çeksin içime şeytan giriyor sankiiii
yemek filan kesinlikle yapamıyorum o artık ne istiyosa yiyor tabi kapıları pencelereleri kapatıyor kendini mutfağa hapsediyor yazık ya bak üzüldüm şimdi adama ama yok dün beni sinir etti gıcık iyi oluyor onada tabi seviyorumda DDD hormonlar uçurdu hormon kafası yaşıyouz hamişler :))))

ilahi ya güldürdün beni valla

evet canım annenin gelmesi sana her yönden destek demek güven demek işallah halledip getirtebilirsin anneni kayınvaliden baya kalıcak mı

Evet canım gitmez artık herhalde bi görümcem tüp bebek tedavisi için gidicek istanbula ozaman yanında gider inşallah Rabbim odana nasip eder 5. Denemeleri olucak. Herşeyin hayırlısı canım ya .

şakaya vuruyorum artık canım yoksa geçmez bu zamanlar :))
o uyuyunca öpüyorum adamı ben hani uyanıkken umutlanmasın diyee DDD
kokusu rahatsız etmedi hiç ama psikolojik olarak bebeğime zarar vericem duygusu bitiriyor beni sanırım sorunda o

Kizlar dogru mu sayiyorum bakin bi.
7+4-7+5-7+6-8+0-8+1 boyle mi gidiyor yoksa 7+7 den sonra mi 8+0 kafam karisti.cok cahil hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…