bizede yasaklandı canım ama eşim kuduruyor bende tiksiniyordum ilk zamnlar kokusu bile tiksindiriyordu beni
Sağ olsun canım ya arada ufak tartışmalarımız olsada iyiyiz çok şükür . Ailemin gelmesi çok zor canım İngiltere çok zor vize veriyor benim için bile hazırlanan evrakları görsen şaşarsın ben bile zorla geldim. Ama doğum için annemi getirmeyi düşünüyorum doktor raporuyla ilk doğum diye anneye ihtiyaç olur diye vize kolay verdiklerini duydum inşallah bi aksilik olmazda o günleri görürsek annem olsun yanımda istiyorum kayınvalidem de yarın geliyor artık . Hayırlısı bakalım canım ben rahatlıkla istediğim zaman girip çıkabiliyorum en azından benden yana sorun yok :)
ben bu durumun 3 aylık evli olmanızdan ve hormonlarındaki değişimden kaynaklandığını düşünüyorum, 3 aylık evliymişsin eşin sana doyamadan hamile kalmışsın biraz onun yerine koy kendini. benim doktorum kanaman ağrın düşük tehliken olmadığı sürece cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.
hiç beklemediğim planlamadığımız bir anda hamile kaldığımı öğrendim, biz eşimle 2 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldık 2 yıllıkta evliyiz 5 yıllık geçmişimize rağmen zor geliyor bu süreç, ben eşimi öpmeden ona sarılmadan koklamadan duramam 2 yıldır 1 kere bile tv izlerken ayrı koltuklara geçmişliğimiz yok. hamileliğimde de hiçbirşey değişmedi. o yüzden anlamakta çok zorlanıyorum.
bence kendinle konuş neden böyle hissediyorsun? eşinin hangi huyu hangi davranışı seni böyle hissettmeye sevk etti? sen ne istiyorsun? nasıl düzelebilirsin? nasıl düzeltebilirsin? sonra kafanda eşini kırmayacak şekilde cümleler kur ve sonra bunları eşinle konuş. ama 6 ay görmesem aramam deme :)) çok kırıcı sevgili değilsiniz ki evlisiniz ve bebek bekliyorsunuz tamiri zor olacak şeyler yapman evlilik hayatını riske de atar tatsız da yapar.
ya cnm cok istedim bu bebeği
tedavi görürken kendiliğinden oldu
şimdi böle olunca onu kaybedecekmişim gibi hissediyorum
deli oluyorum
artık yemem lazım herşeyden
3 ay bitiyo bir haftaya
artık kandan değil yediklerimden beslenecek ama ben bı badak su bile içemiyorum
ve hastalıklı gibiyim yorgun uykusuz
yiyemediğim için halsız
ne olacak bilmiyorum
rabbim sanada banada en kısa zamanda ferahlık versin gülüm
bebişlerimizide korusun
Çok normal canım ama sen gene ilgini eksik etme daha yasak kalkmadı sanırım dediğim gibi 2.üç aylık dönemde bizler çok istekli oluyomuşuz
amin kuzum inşallah hepimize kolaylıklar versin
ama doktoruna danıştınmı yani serumla besleme yapaıyorlar diye biliyorum eğer 5 aya kadar devam eden şiddetli kusmalarda
Aklına kötü seyler getirme bakimmm aaa
Allahım sana o mucizeyi gösterdiyse bir bildiği vardır bence..
inşallah ilerde bu günleri hatırladıkça gülücez. morale çok ihtiyacımız var bizim
doktorun sana zaten gerekli olanları söyleyecektir 3.aydan sonra sakın sen kafanda kurma bişey pozitifiz biz temmuz annesiyiz
Olur canım yani oluyormuş ben nasipse 11+2 yim bugün bu zamana kadar hiç hamile gibi değildim hiç birşey yoktu bende de bir kaç arkadaş daha var bizim gibi olan :)
Kızlar lütfen oy kullanırmısınızzzz?
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...puler-anne-adaylari-grubu-3.html#post27852687
valla benimki ilk başlarda tam bi öküzdü hiiiiiç alınmasın sonradan sonraya biraz biraz düzeldi anlayışlı düşünceli oldu adama bi haller geldi. sonracığıma dün bana dedikiiiii senin kadar arıza bi hamile görmedim ben dedi tabi sinirim bozuldu ağlamadım ama inat ettim kavga etmemek için.. bizde bi süredir hiçç mi hiç tık yok yani bende yok midem kötü zaten ne evle ne adamla ilgilenemiyorum bide çalışıyorum malum işgüç beni bekler. devamlı bir halsizlik durumu zaten. ayy bide bizden ilgi alaka bekliyorlar. samki 10 tane hamile karısı oldu da ben arıza cıktım aralarındaaaaaa
ohhhhhhhh içimi döktüm rahatladım kızzzlarrr
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...puler-anne-adaylari-grubu-3.html#post27852687
Kizlar benim cok akintim oluyor yaa.sabah degistirdim camasirimi sanki bir haftadir giymisim gibi.bi zarari varmi ki sizde de oluyor mu.koku felan yok sari sa degil beyaz a yakin.hissetmiyom ama wc ye gidince goruyom.
bende de var o akıntı,bu aralar da şeyim sızlıyor normal herhalde di mi rahim büyüyor çünkü...
bu arada doktor bana elindeki folik asit bitince(2 hafta içinde biter)sonra elevite başlıcaksın dedi..
2 hafta sonra randevum var o zaman da 2 li tarama testi yapılcak dedi...elevit kullanan var mı şu an?
ay ay yeterki iyi olalım başka bi şey istemiyom
kocama üzülüyorum ya adam hem bana üzülüyo
hemde öksüz gibi kladı yazık
kendi pişiriyo kendi iyiyo
kendi yıkıyo ütülüyo valla cnm ya heder oldu
ben bazen çok acıyorum bazende ohh diyorum yapsın bişe olmaz hayatı öğrensin oda çeksin içime şeytan giriyor sankiiii
yemek filan kesinlikle yapamıyorum o artık ne istiyosa yiyor tabi kapıları pencelereleri kapatıyor kendini mutfağa hapsediyor yazık ya bak üzüldüm şimdi adama ama yok dün beni sinir etti gıcık iyi oluyor onadatabi seviyorumda DDD hormonlar uçurdu hormon kafası yaşıyouz hamişler :))))
evet canım annenin gelmesi sana her yönden destek demek güven demek işallah halledip getirtebilirsin anneni kayınvaliden baya kalıcak mı
İlahi ne güzel anlatmışsın güldürdün beni.Benim ikinci gebeliğim .Buna benzer ilkinde yaşadım, bırakın bereber olmayı eşim kapıdan girnce midem bulanmaya başlıyordu duş alıyor yazık kokular falan sıkıyordu ama ne gezer ben yine aynı sonradan anladım ki biraz da psikolojik zamanla geçiyor anlayış anlayış anlayış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?