2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Evet canım gitmez artık herhalde bi görümcem tüp bebek tedavisi için gidicek istanbula ozaman yanında gider inşallah Rabbim odana nasip eder 5. Denemeleri olucak. Herşeyin hayırlısı canım ya .

Hayırlısı olsun allah görümcenede nasip etsin

Merhaba arkadaşlar,ben geldim.Herkes iyidir umarım.
Dün bulantılarım hafiflemişti ama gece ve sabah yine arttı.
İkili testiimiz ve muayenemiz 27'sindeydi.Ama dayanamıyoruz,en son geçen ayın 26'sında gördüm.
haftaya kadar kurdeşen dökerim görmezsem :)
bu akşam üstü randevumuz var.
Bu arada kkarabiberim,heath_19,humesa arkadaşlar dualarınızı okudum Allah kabul ederse.
İnşallah sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucaklarımıza.

arkadaşlar mide durumlarınız,ben çok kusuyorum da,bulantı ilacı kullanan varmı

aynen canım bende de var o akıntı olayı bazen korkuyorum sıcacık gelince diyorum kan mı çok şükür bakınca rahatlıyorum benimkinin rengi bildiğin su gibi

Kızlar 2 şey sorucam size ikili testimi yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım aksi bi durum olursa vaz geçemem bebişimden ne yapmam gerek kararsız kaldım yaptırmıyayım kötü bişey varsa öğrenmiyeyim diyorum bide bu konunun başına nasıl isim yazdıra biliyoruz :) canım çekti valla

valla caınım bende yaptırmayı düşünmüyorum kötüde çıksa zaten bırakmam pıtırcımı ama hiç kötü düşünmeyelim inşallah onlar çok sağlıklı doğucaklar

Kizlar sevdigim bi abim yataktan kalkmadan once tuzlu krakerler oluyor ya boru gibi adini unuttum:) bir tane ondan yiyin mide suyunu ceker dedi.bulantinizi cok hafifletir dedi.benim sukur yok bulantim arabaya binince az oluyor o kadar.basta coktu ama gecti birkacgundur

biz iyiyizdir inşallah cumartesi randevu alcam babamız yanımızda yoktu cuma gecesi gelcek inşallah bebişimizi görmeye gitcez lekelenmemmin rengi koyuldu bi öyle bi böyle anlamadım gitti korkuyorum dua edin bana
geçmişi okuyamadım yine ama anladığım kadarıyla topic annemiz irmegan olmuş hayırlı olsun balım
hepinizi kocaman öpüyorum
rabbim bebişlerimizi korusun sağlıklı ve hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin :119:amin:119:

ben de oy kullandım kızlar ama yılın doğum ayı sanırım mart, istatistiklerden anlaşılan o ki acık ara öndeler, kedi misali:))

kuzum çok güldüm ya ne güzel bağdaşdırmışsın aynı şakayı bende ablama yapmıştım zamanında :) iyşallah mart anneleri bunu okuyup bozulmazlar

Kizlar dogru mu sayiyorum bakin bi.
7+4-7+5-7+6-8+0-8+1 boyle mi gidiyor yoksa 7+7 den sonra mi 8+0 kafam karisti.cok cahil hissettim kendimi

Biriniz cevap verin lutfen su sorumaaaaa

kızlar ya benim iyice aklım karıştı bi 13ünde özel hastanede randevum vardı gittim ultrasonda bebişim 7+3 çıkmıştı boyu 1.25 cmdi. bugünse bazı testler için devlete gittim ultrasonda yine gördüm fasulyemi 9+1 24mm çıktı.
altı günde bu değişim normal mi? hangisi yanılıyo. anlamadım valla yaaa

Ben de öncesinde kararsız kalıp şimdi yaptırma kararı alanlardanım.
Bu testin sonucu riskli çıkarsa aldırıcaz diye bir durum yok zaten.
%100 güvenilir bir test değil çünkü,tanı değil yani.
İhtimal sadece.Allah korusun hepimizin evladını.
Ama kimseye ''mutlaka yaptırın''diyemiyorum.
Bu kişinin ruh haline bağlı,ben çok evhamlıyım.
daha önce de yazmıştım hamilelik de bu daha da arttı.
Hapşırsam ''acaba bir şey olmuş mudur''diyen bir tipim.
O yüzden yaptırıcam.
Olumlu sonuç alıp rahatlamaya ihtiyacım var.

Son düzenleme:
cnm bende sbh ları yıyordum ondanda tıksındım yaaaa

amın amınn canımmm kocanla allah kavustursunn cnmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…