2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba canlarım bugün 2.5 yaşındaki oğlum evin içinde koşarken düştü hemen baktım birşeyi varmı diye birde ne göreyim kulağından kan gelmiş hemen aldığımla hastaneye koştum annem hastanede çalıştığı için yanıma çağırdım çok şükür bütün kontrolleri iyi çıktı oğluşumun doktor biraz kulağında ani düşme sonucu zedelenme olmuş dedi ben kulak zarı delindi diye çok korktum çok şükür birşey çıkmadı doktor krem verdi kulağına sürmem için bugünüde böyle bir teleşla geçirdim rabbim hepimizin çocuklarını ve bebişlerini kazalardan belalardan şerlerden korusun amin.

Ben de öncesinde kararsız kalıp şimdi yaptırma kararı alanlardanım.
Bu testin sonucu riskli çıkarsa aldırıcaz diye bir durum yok zaten.
%100 güvenilir bir test değil çünkü,tanı değil yani.
İhtimal sadece.Allah korusun hepimizin evladını.
Ama kimseye ''mutlaka yaptırın''diyemiyorum.
Bu kişinin ruh haline bağlı,ben çok evhamlıyım.
daha önce de yazmıştım hamilelik de bu daha da arttı.
Hapşırsam ''acaba bir şey olmuş mudur''diyen bir tipim.
O yüzden yaptırıcam.
Olumlu sonuç alıp rahatlamaya ihtiyacım var.

bişiler diyin lüfffeeennn

Bu arada benim doğum günümde doğum yapacak olan var mı ?

4 Temmuz'da yoksa bugüne ayarlamaya çalışın Amerika seyahetlerimde adamlar acayip özel davranıyor 4 Temmuz doğumlu olanlara : )

Şaka bir tarafa hepinize sağlıklı bir doğum dilerim ...

Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Neyse ki ciddi bir şey yokmuş,Allah korumuş.

canım bende gittiğimde 7 haftalıktı doktor maşallah dedi bebeğin 1 hafta önde gidiyor gelişimi dedi 8+2 gün çıktı usg de canım bebek senden beslendiği için güzel besleniyor demekki ve gelişimi önde gidiyor korkulacak bir durum yok canım benim ilk çocuğumda hep gelişimini 1 hafta önden gidiyordu tatlım

:))) biraz garip oluyor aslında, daha önce yaşamayınca biraz garip geliyor. Bir taraftan da acaba bu kez kız mı olacak acaba diye düşündürüp heyecanlandırıyor hayırlısı olsun hepimiz için

Ama benim de içime erkek doğuyor genelde erkeklerde bulantı olmazmış ama olan da varmış tabi nasip hayırlısı inşallah sağ sağlim gelsinlerde inşallah benim ilk onun için hiç fark etmez

ama ilkinde geri gibiydi şimdide ileri.. inş dediğin gibi bi sorun yoktur cnm.. sanada çk geçmiş olsun

Az önce doktordan geldim. Benim sat 7 ekim. Buna göre 10 hafta 3 günlüğüm. Ama ultrasonda 11 hafta 4 günlük çıktı. CRL ise 48.06mm. Cinsiyet hakkında hiç bir şey söylemedi ancak bebişim güzel gelişme göstermiş Ultrasona güzel poz veriyodu

canım bizim yorumlarımız amatörce olacagı için seni yanıltabilir bence en saglıklı cevabı sürekli kontrollerin ve doğumun için gideceğin doktorun verecektir.
tabi bebeklerin hızlı geliştiği de bir gerçek ama cok hızlı gelişim de ne derece saglıklı olarak yorumlanabilir bilemeyiz senin fazla evhamlanmadan doktoruna sorup uzman cevabı alman daha dogru olur.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende pazartesi dr kontrolüm vardı gittim çok tatlı bebeğim çok kıpır kıpırdı videomuzu kayıt edip verdi dr umuz evde seyredip duruyoruz bi görseniz o küçücük kollarını nasıl kıpır kıpır yüzüyor sanki çok muhteeşem bişey ya... canım doktorumu çok seviyorum... iyiki var... bu arada 2 li ve 3 lü testi sordum 2 hafta sonraya kontrolüm var ozaman konuşuruz dedi bu hafta sonu kongre varmış bursada bu konuyla alakalı ona göre yaparız kongreden çıkacak karara göre dedi birde 4 lü test varmış eğer yine aynı karar çıkarsa ben 2 li ve 4 lü testi yapıyorum dedi...

Ama benim de içime erkek doğuyor genelde erkeklerde bulantı olmazmış ama olan da varmış tabi nasip hayırlısı inşallah sağ sağlim gelsinlerde inşallah benim ilk onun için hiç fark etmez

Ben de erkek bebekte sabah bulantısı olmaz diye duydum. Daha sonraki vakitler olabiliyormuş. Kızlarda da vakit zaman tanımadan çok sık yada sürekli bulantılar olurmuş. Tabi ne derece doğru olduğunu bilmiyorum

Allah korumus canim.rabbim beterinden saklasin.sukur bisey cikmamis.

Vallaa benim de icime erkek doguyor kiz aklima bile gelmiyor.bulantim da yok nerdeyse.

irmegan

Canım son adet tarihim 04/10/2012, bebişimin tahmini doğum tarihi 11/07/2013, 2. bebeğim önce bir oğlum var. Konya'dan katılıyorum :) listeye eklersen sevinirim. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Seninle aynı durumdayız cnstnr. Benim de 1 hafta 1o gün ilerden gidiyor. Korkma hiç endişe edecek bir durum yok. Dua edelim de gelişimleri geriden gelmesin. Asıl ozaman evhama kapılırız. Ne oldu niye küçük kaldı diye. Galiba bu durum erken döllenme ya da geç döllenmeyle alakalı bir durum. Biz de muhtemelen erken döllenme olmuş

Ben de erkek bebekte sabah bulantısı olmaz diye duydum. Daha sonraki vakitler olabiliyormuş. Kızlarda da vakit zaman tanımadan çok sık yada sürekli bulantılar olurmuş. Tabi ne derece doğru olduğunu bilmiyorum

İlk hamileliğimde Maf olmuştum bulantıdan gece gündüz vakitli vakitsiz çok bulantım oluyordu ama bebeğimi kalp durması sonucu 3 aylıkken kaybettim. Nasip olursa bu hamileliğim inşallah Allah tamamına erdirir bunda öncekinin aksine hiç bir şikayetim yok hamile gibi değilim sanki. Hakkımızda hayırlısı inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…