Kızlar 2 şey sorucam size ikili testimi yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım aksi bi durum olursa vaz geçemem bebişimden ne yapmam gerek kararsız kaldım yaptırmıyayım kötü bişey varsa öğrenmiyeyim diyorum bide bu konunun başına nasıl isim yazdıra biliyoruz :) canım çekti valla
kızlar ya benim iyice aklım karıştı bi 13ünde özel hastanede randevum vardı gittim ultrasonda bebişim 7+3 çıkmıştı boyu 1.25 cmdi. bugünse bazı testler için devlete gittim ultrasonda yine gördüm fasulyemi 9+1 24mm çıktı.
altı günde bu değişim normal mi? hangisi yanılıyo. anlamadım valla yaaa
merhaba canlarım bugün 2.5 yaşındaki oğlum evin içinde koşarken düştü hemen baktım birşeyi varmı diye birde ne göreyim kulağından kan gelmiş hemen aldığımla hastaneye koştum annem hastanede çalıştığı için yanıma çağırdım çok şükür bütün kontrolleri iyi çıktı oğluşumun doktor biraz kulağında ani düşme sonucu zedelenme olmuş dedi ben kulak zarı delindi diye çok korktum çok şükür birşey çıkmadı doktor krem verdi kulağına sürmem için bugünüde böyle bir teleşla geçirdim rabbim hepimizin çocuklarını ve bebişlerini kazalardan belalardan şerlerden korusun amin.
bişiler diyin lüfffeeennn
Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.
Neyse ki ciddi bir şey yokmuş,Allah korumuş.
:))) biraz garip oluyor aslında, daha önce yaşamayınca biraz garip geliyor. Bir taraftan da acaba bu kez kız mı olacak acaba diye düşündürüp heyecanlandırıyor hayırlısı olsun hepimiz için
canım bende gittiğimde 7 haftalıktı doktor maşallah dedi bebeğin 1 hafta önde gidiyor gelişimi dedi 8+2 gün çıktı usg de canım bebek senden beslendiği için güzel besleniyor demekki ve gelişimi önde gidiyor korkulacak bir durum yok canım benim ilk çocuğumda hep gelişimini 1 hafta önden gidiyordu tatlım
Ama benim de içime erkek doğuyor genelde erkeklerde bulantı olmazmış ama olan da varmış tabi nasip hayırlısı inşallah sağ sağlim gelsinlerde inşallah benim ilk onun için hiç fark etmez
bu arada 3,5 cm olmuşuz 2 hafta sonraki kontrolümdede cinsiyet belli olabilirmiş...
Allah korumus canim.rabbim beterinden saklasin.sukur bisey cikmamis.merhaba canlarım bugün 2.5 yaşındaki oğlum evin içinde koşarken düştü hemen baktım birşeyi varmı diye birde ne göreyim kulağından kan gelmiş hemen aldığımla hastaneye koştum annem hastanede çalıştığı için yanıma çağırdım çok şükür bütün kontrolleri iyi çıktı oğluşumun doktor biraz kulağında ani düşme sonucu zedelenme olmuş dedi ben kulak zarı delindi diye çok korktum çok şükür birşey çıkmadı doktor krem verdi kulağına sürmem için bugünüde böyle bir teleşla geçirdim rabbim hepimizin çocuklarını ve bebişlerini kazalardan belalardan şerlerden korusun amin.
Ama benim de içime erkek doğuyor genelde erkeklerde bulantı olmazmış ama olan da varmış tabi nasip hayırlısı inşallah sağ sağlim gelsinlerde inşallah benim ilk onun için hiç fark etmez
canım diğer bilgilerinide yazarsan ekleyelim..
Ben de erkek bebekte sabah bulantısı olmaz diye duydum. Daha sonraki vakitler olabiliyormuş. Kızlarda da vakit zaman tanımadan çok sık yada sürekli bulantılar olurmuş. Tabi ne derece doğru olduğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?