2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Önce sağlıklı olsun tabi ama ben kızım olsun çok istiyorum. Öyle de hissediyorum :)

İnşaallah bu sefer sağlıcakla dünyaya getirirsin. Benim de bundan önce 4 düşüğüm oldu. Hiç birinde kalp atışlarını duyamamıştık. 8 haftadan sonrasını hiç yaşayamadık. Çok şükür bu defa düşük riskin yok dedi doktorum. Allahın izniyle lütfuyla inşaallah bu sefer bebişlerimizi kucağımıza alırız

Eşim randevu almış 5.30 a inşallah bebeğim iyidir çok özledim bebeğimi Rabbim sağlıklı sıhatli gösterir inşallah duaya çok ihtiyacım var bu kontrol de önemli öncekinde bu dönemi göremedim nasip olursa ilk kez hareketlerini görücem.

arkadaşlar mide durumlarınız,ben çok kusuyorum da,bulantı ilacı kullanan varmı

ben ilk günlerde hiç kusmuyordum sadece bulantı vardı ama son bikaç haftadır kusmada eklendi belli olmuyorki dün çok kötüydüm bugün ilaç içmeyi başardım iyiyim çok şükür doktoruna danışarak alabilirsin. benim doktorumda kilo verdiğimi görünce acıdıda yazdı D

aynen canım bende de var o akıntı olayı bazen korkuyorum sıcacık gelince diyorum kan mı çok şükür bakınca rahatlıyorum benimkinin rengi bildiğin su gibi

hiiiç sevmiyorum o akıntı olayını ped kullanıyorum bende yoksa çamaşırım batıcak biliyorum. ama hep korkuyla bakıyorum kırmızımı pembemi kahvemi diye neyseki hep beyazımsı krem gibi bögk yani

canım benim iyi olmana çok sevindim inşallah sağlıkla alırız hepimiz kucaklarımıza moralimizi bozmayalımmmm

Hadi hayırlısı bakalım git gel güzel haberlerle dua edicem

humesa cnm duanı okudum Allah kabul etsin.
nasılsınız annişler.geçmişi okumadan hemen daldım ama hemen okuyorum:))))

yarın randevum vardı izin alamadığım için bugün gittim ikili test için.iyikide gitmişim küçük meleğimi çok özlemiştim:=) anneannesi ve teyzeside gördü nasıl böle kıpır kıpırdı ben güldükçe oda yerinde zıplıyordu:))))) gözleri falan aman allahım dedim ya çok garip birşeydi anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.test sonuçları cuma çıkıcak ama ense kalınlığı iyi çıktı suyu ve kendide maşallahhh iyi dedi dr hattaaaa ufaklığa birşeyler almak istersen pembe alabilirsin dedi:))))))bacaklarını kapamış dedi utangaç biraz dedi senin kız:)))) muhtemelen kız dedi ama 14.haftada tekrar bakarız dedi:))))

demek bugün gittin birazönce aklımdan geçirdim girmiyo topiğe diye okurken tüylerim dken diken oldu çok sevindim iyi çıkamasına değerlerin işallah test sonucuda güzel çıkacak annesi demek kıpır kıpır dı annesi benimde günüm gelse de görsem kızımız geliyo demek yaramaz hayırlısı olsun canım

bende yarın sağlık ocağına gideceğim ebe çağırdı kontrol var dedi ama doktor kontrolüme çok var 4 ocakta nasıl geçecek günler yaa:26:

anam ilk prensesimiz mi ne
ben haftaya salı gidecem cnm 12+6 olacak inş.
bizim doktor amcada söler
kaç haftıktasın sen
gittiğimde şansımı merak ediyorumda cinsiyet konusunda

çok geçmiş olsun...allaha şükür kulak zarına birşey olmamış yaramazın....

arkadaşlar mide durumlarınız,ben çok kusuyorum da,bulantı ilacı kullanan varmı

canım ben kullanıyorum...bütün gün süren mide bulantılarım ve kusmalara dayanamadım...dr. yazdığı ilacı aldım.günde 3 kere bir gün aldım..şimdi günde bir tane sabahları alıyorum..mide bulantılarım azaldı..hafta sonu hiç almadım..aslında okula gitmesem hiç almayacağım ama çok kötü oldum...bir an önce bulantılarımın azalmasını bekliyorum...mesela bu sabah diğer günlere göre daha iyi uyandım bulantım azdı..ilaç almadım...arada bir kötü oluyorum...dr um akşam yatmadan birşeyler ye yat demişti.aç kalınca daha çok bulantın olur demişti.buna dikkat ediyorum...

maşallah bebişe inşallh hep iyi olur annesi :)benmde haftaya kontrlüm var 2li test kaçıncı haftada yapılıyo genel olark bilginiz varmı acaba bu gittğimde yapılcakmı merk ediyorum

Sağol canım 2 li test 11 ile 14. Haftalar arasında oluyor diye biliyorum..

Basarılar irmegancım, sorumluluğu üstlendiğin için teşekkürler!

cnm sen hangi ilacı kullanıyorsun

Son adet tarihim: 23 ekim
Beklenen doğum tarihim: 30 temmuz
İkinci bebeğim ve izmirde yaşıyorum..
Eklersen sevinirim canım.

evet cnm sabah 6 dan beri hastanedeydim annemde ameliyat olucak tahlil yaptırıken bende aradan çıktım:)))
çok şükür ya herşey yolundaydı kız dedi bakalım sonradan değiştirmezse:))))allah razı olsun cnm sende en yakın zamanda güzel haberler alırsın inşallah

çook sevindim okurken sanki benim sıpanın cinsiyeti gibi heyecan yaptım ne güzel yahuuuuu
bende çok merak ediyorum içime hep erkek doğuyor yaaaa hayırlısııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…