hepinize günaydın kızlar,bebişlerin hareketlerini kasıklarında seyirme gibi pıt pıt hissedenler varmış,ben henüz hiçç bir şey hissetmedim
birde dikkat ediyorum da çoğumuzun içine cinsiyeti erkek doğuyor,kız diyen çok çok az
Bu resimdeki tatlı şey senin mi? Yoksa netten mi indirdin? Ne sevimli bir pıtırcık ya ısırasım geldi
İlk hamileliğimde Maf olmuştum bulantıdan gece gündüz vakitli vakitsiz çok bulantım oluyordu ama bebeğimi kalp durması sonucu 3 aylıkken kaybettim. Nasip olursa bu hamileliğim inşallah Allah tamamına erdirir bunda öncekinin aksine hiç bir şikayetim yok hamile gibi değilim sanki. Hakkımızda hayırlısı inşallah .
Kizlar dogru mu sayiyorum bakin bi.
7+4-7+5-7+6-8+0-8+1 boyle mi gidiyor yoksa 7+7 den sonra mi 8+0 kafam karisti.cok cahil hissettim kendimi
arkadaşlar mide durumlarınız,ben çok kusuyorum da,bulantı ilacı kullanan varmı
aynen canım bende de var o akıntı olayı bazen korkuyorum sıcacık gelince diyorum kan mı çok şükür bakınca rahatlıyorum benimkinin rengi bildiğin su gibi
biz iyiyizdir inşallah cumartesi randevu alcam babamız yanımızda yoktu cuma gecesi gelcek inşallah bebişimizi görmeye gitcezlekelenmemmin rengi koyuldu bi öyle bi böyle anlamadım gitti korkuyorum dua edin bana
geçmişi okuyamadım yine ama anladığım kadarıyla topic annemiz irmegan olmuş hayırlı olsun balım
hepinizi kocaman öpüyorum
rabbim bebişlerimizi korusun sağlıklı ve hayırlısı ile kucaklarımıza almayı nasip etsin :119:amin:119:
Eşim randevu almış 5.30 a inşallah bebeğim iyidir çok özledim bebeğimi Rabbim sağlıklı sıhatli gösterir inşallah duaya çok ihtiyacım var bu kontrol de önemli öncekinde bu dönemi göremedim nasip olursa ilk kez hareketlerini görücem.
humesa cnm duanı okudum Allah kabul etsin.
nasılsınız annişler.geçmişi okumadan hemen daldım ama hemen okuyorum:))))
yarın randevum vardı izin alamadığım için bugün gittim ikili test için.iyikide gitmişim küçük meleğimi çok özlemiştim:=) anneannesi ve teyzeside gördü nasıl böle kıpır kıpırdı ben güldükçe oda yerinde zıplıyordu:))))) gözleri falan aman allahım dedim ya çok garip birşeydi anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.test sonuçları cuma çıkıcak ama ense kalınlığı iyi çıktı suyu ve kendidemaşallahhh iyi dedi dr hattaaaa ufaklığa birşeyler almak istersen pembe alabilirsin dedi:))))))bacaklarını kapamış dedi utangaç biraz dedi senin kız:)))) muhtemelen kız dedi ama 14.haftada tekrar bakarız dedi:))))
Hadi hayırlısı bakalım git gel güzel haberlerle dua edicem
yarın randevum vardı izin alamadığım için bugün gittim ikili test için.iyikide gitmişim küçük meleğimi çok özlemiştim:=) anneannesi ve teyzeside gördü nasıl böle kıpır kıpırdı ben güldükçe oda yerinde zıplıyordu:))))) gözleri falan aman allahım dedim ya çok garip birşeydi anlatamam allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.test sonuçları cuma çıkıcak ama ense kalınlığı iyi çıktı suyu ve kendidemaşallahhh iyi dedi dr hattaaaa ufaklığa birşeyler almak istersen pembe alabilirsin dedi:))))))bacaklarını kapamış dedi utangaç biraz dedi senin kız:)))) muhtemelen kız dedi ama 14.haftada tekrar bakarız dedi:))))
merhaba canlarım bugün 2.5 yaşındaki oğlum evin içinde koşarken düştü hemen baktım birşeyi varmı diye birde ne göreyim kulağından kan gelmiş hemen aldığımla hastaneye koştum annem hastanede çalıştığı için yanıma çağırdım çok şükür bütün kontrolleri iyi çıktı oğluşumun doktor biraz kulağında ani düşme sonucu zedelenme olmuş dedi ben kulak zarı delindi diye çok korktum çok şükür birşey çıkmadı doktor krem verdi kulağına sürmem için bugünüde böyle bir teleşla geçirdim rabbim hepimizin çocuklarını ve bebişlerini kazalardan belalardan şerlerden korusun amin.
arkadaşlar mide durumlarınız,ben çok kusuyorum da,bulantı ilacı kullanan varmı
maşallah bebişe inşallh hep iyi olur annesi :)benmde haftaya kontrlüm var 2li test kaçıncı haftada yapılıyo genel olark bilginiz varmı acaba bu gittğimde yapılcakmı merk ediyorum
Kızlar Kazen dün akşam topiği devretmiş bana.. Umarım bu işi elime yüzüme bulaştırmadan halledebilirimbiliyosunuzki topik yönetmekle uzaktan yakından alakam yok anlayabildiğim kadar bişeyler yapmaya çalışıcam...
Bu arada aramıza yeni katılan ve ismi listemizde olmayan arkadaşlarımız KONU KISMINA SADECE İSMİMİ YAZARAK son adet tarihlerini, tahmini doğum tarihlerini, belli olduysa eğer cinsiyetlerini, kaçıncı bebekleri olduğunu ve nereden aramıza katıldıklarını topiğe mesaj olarak bırakırlarsa onların isimlerinide listemize ekleriz Allah'ın izniyle... Umarım bu zorlu ve bir o kadarda heyecanlı yolda birbirimizi kırmadan ve üzmeden en güzel şekilde doğumumuza kadar gitmemiz nasip olur...
çok geçmiş olsun...allaha şükür kulak zarına birşey olmamış yaramazın....
canım ben kullanıyorum...bütün gün süren mide bulantılarım ve kusmalara dayanamadım...dr. yazdığı ilacı aldım.günde 3 kere bir gün aldım..şimdi günde bir tane sabahları alıyorum..mide bulantılarım azaldı..hafta sonu hiç almadım..aslında okula gitmesem hiç almayacağım ama çok kötü oldum...bir an önce bulantılarımın azalmasını bekliyorum...mesela bu sabah diğer günlere göre daha iyi uyandım bulantım azdı..ilaç almadım...arada bir kötü oluyorum...dr um akşam yatmadan birşeyler ye yat demişti.aç kalınca daha çok bulantın olur demişti.buna dikkat ediyorum...
cnm sen hangi ilacı kullanıyorsun
Eki Görüntüle 581172 Eki Görüntüle 581173
kızlaarrr dün bebişim için aldığım ürünler burdaaa.... şu kına sepeti ne işe yarıyacak diye ordan oraya atıp duruyodum evde meğer bebeğimin cicilerini koymak nasip olacakmış.. Çok şükür Rabbim sanaaa....
demek bugün gittin birazönce aklımdan geçirdim girmiyo topiğe diye okurken tüylerim dken diken oldu çok sevindim iyi çıkamasına değerlerin işallah test sonucuda güzel çıkacak annesi demek kıpır kıpır dı annesi benimde günüm gelse de görsem kızımız geliyo demek yaramaz hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?