2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

güzel haberlerini bekliyoruz inşallah senin ve bebişinin.. resimlerinide almayı unutma .. dualarımız seninle

Annen için geçmiş olsun işallah iyidir hayırlısıyla bende iyi haberler alırım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim

teşekkür ederim kuzummm.. Dualarımız seninle sakın yorma kendini haa yeğenimize iyi bak annesiii....

canımm bununla geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın.. Yavrularımızı bize bağışlasın Yüce Rabbim...

ekledim canım Hayırlı olsun....

son adet tarihim 8 Ekim. Beklenen doğum 15 Temmuz 2013. İlk gebeliğim. Başka bilgiye gerek var mı :S

senide ekledim canım hayırlı olsunn...

ayyyy maşallah o minişeeeee demekki hızla büyüyo annesi allahıım topiğin ilk kızıda geldi desenizeee... ne mutlu sana canımm.. bende öğrenebilseydim biii.. 12 gün kaldı randevuyaaaaaa

Güzel haberler bekliyoruz, hop hop zıplıyordur miniğin :)

Gözünaydın canım o zaman..prenses geliyor demek

Basarılar irmegancım, sorumluluğu üstlendiğin için teşekkürler!

Son adet tarihim: 23 ekim
Beklenen doğum tarihim: 30 temmuz
İkinci bebeğim ve izmirde yaşıyorum..
Eklersen sevinirim canım.

teşekkür ederim canım.. sıkıntısız halledebilirim İnşallah...
canımm bide ilk meleğinin cinsiyetini yazarsan tamamlamış olursun bilgileriniii

maşallah!.. benimde nişan sandığım sonunda doğru düzgün bir işe yarayacak.. :)

teşekkür ederiiizz.. onuda düşündüm ama buna daha çok yakıştıııı
aldıkların çok güzel canım bende almayı düşünüyorum sonra acaba erkenmi diyorum:26:

kuzum bencede erken ama indirime girmişti tamda almak istediklerimdi fırsatı kaçırmayım dedim aldım vallaaaa.. cinsiyet belli olsa 6.ayda her ihtiyacını almış olurum ben heraldeee

Hepinize merhaba kızlar bugün dr. randevum vardı.Size güzel haberler getirdim benim ikizlerim olacakmış.hala şoktayım üç kalp atışı olmayan kürtaj sonrası şimdi ikiz haberini aldım Allahıma çok şükür.
ama aynı kese içerisinde oldukları için ileride kordonları birbirine dolanabilir ve kaybetme riski olabilir dedi.benim moralim bozulunca bu sadece bir olasılık çok fazla karamsar olmana gerek yok dedi.muayene sonrası perinatoloji prof.dr. la görüştüm ve durumu anlattım üç hafta sonrasına rendevum olduğunu söyledim.prof.dr. korkmamamı, üç hafta sonraki ultrason muayenemi kendisinin yapacağını söyledi.belki tek kese olmayabilir de şuan korkmana gerek yok dedi.
tuhaf duygular içindeyim, annemin de ikizleri var.ailede ikiz var ama bunu beklemiyordum doğrusu :)) güzel bir sürpriz oldu bizeee
Allah hepimizin bebeklerini korusun, inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur korkuyorum duanıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
hanımlar hamileliğiniz eşinzle cinsel hayatınızı etkiliyormu?

e az çok etkiliyor tabi ama biz yasak koymadık açıkcası.. yani ilk üç ayı beklemiyoruz.. eskisi gib değil ama düzenli devam ediyor.. zaten benim ebe yasak yok demişti ilk görüşmemizde.. şuan 9+4.

ay ne güzel topiğin ilk ikizleri geldi
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm

Ayyyy güzel haberle geldin bize valla canım beniim... iki tane hemdee tek yumurtaa ne büyük mucize gerçekten.. Rabbim sağlıcakla dünyaya getirmeni nasip etsin İnşallahh... Şimdiye kadar birçok tek yumurta ikizi sorunsuz dünyaya gelmiş bencede doktor sadece bir olasılığı söylemiş nasıl hepimizin heran düşük riski olabilirse buda öyle bir durum bence... Hadi gözünüzaydın canım beniim.. Çoook heyecanlı vallaa.. yerim o pıtırcıkları ama beeennnnn

Ne kadar güzel yeni mi öğrendin ikiz olduğunu yoksa ilk kontrolde tekti sonrasında mı belli oldu bazen geç olabiliyomuş benim kuzenimde ikizlere hamile ilk tek sonraki randevuda ikiz demişler bende çok istiyodum ikiz nasip böyleymiş ailede varsa mutlaka oluyo hiç korkma karamsar olma aklına kötüyü getirme senin kendine 2 kat iyi bakman lazım doktorun gerekli ilaçları zaten verir gerisi rabbimin takdiri tekrar tebrik ederim

bence eşlerimizi ihmal etmemeliyiz.. dikkatli davranarak eşlerimizinde gönlünü almış oluruz.. ayrıca annelik içgüdüsüyle çok alakalı olduğunu düşünmüyorum.. bizlerinde ihtiyacı ve de sanki daha istekli oldum ben yani.. eşim daha tedirgin oluyor.. bir de bir şey dikkatimi çekti.. kasığımdaki sancı ve batmalara iyi geldiğini farkettim.. hatta tamamen kesildi.. bilemiyorum yani.. :)

Ay ay yesinler onları Allahım ne güzel bir haber bu senin adına çok sevindim....iki bebiş hem de tek yumurta.....

kızlar annemlerin yanına gitmiştik 5-6 gün orda kaldık, dualarınızı okuyamamıştım azönce okudum Allah kabul etsin, sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin, isteyen herkese versin...

Hayırlısı olsun canım çok sevindim Rabbim ikisini de sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip eder inşallah .

Cok sevindim canim bana da ilk basta ikiz mi yaa demisti doktor.sonra sevindim diye saka saka dedi.

Kizlar ne duasi okuyorsunuz.benim icin de okurmusunuz.ben arapcasini bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…