:nazar.amannn dıkkat edelm kıslarr bendede karamelrengı akıntı var ama nrmalmıss hehebebegımyerlestıgı ıcınn cnmm senn bat kac kı keseyı grdunuz yada kan degerlerınızz bızde carsamba gorecegızdeselam kızlar. dün kahverengi lekelenme oldu. bir iki damla ama soluğu doktorda aldık. ultrasonda kese göründü ve hamileliğim devam ediyormuş ama bunun düşük tehtidi olabileceği için serum vermemiz gerekli dedi doktor . bir şişe sarı renkte serum yedim. progestan hapına başladım. şimdilik lekelenmem yok. İnşallah bir dahada olmaz.doktor ıstırahat verdi. 10 günlük ilişki yasağı koydu. 16sında tekrar gidicez kalp atışlarını İnşallah görürüz.
ınslolmaz cnmm dkkt et genede ısını nekııı bu kdr ck yoruluyorsunnnnkızlar ben şimdiden pazartesi sendromunaa girdimm....haftasonu dinlendim yaa akıntım baya azaldı ne ağrı ne sızı hiç bişey kalmadı ama iş başlayınca koştur koştur yine aynısı olacak diye korkuyorum...pufffff keşke evimin hanımı olsaydımmm
anenn ıstahsızlıkk bas donmesıııı bulantıda sımdılık yok hehehe bat kaccccmutsuz anne adayı geldi.. iştahsızlık baş dönmesi halsizlik bulantı hepsi var..
geçmiş olsun canım iyi yapmışsınız hastahaneye gitmekle bak önlem alınmış hemenn dikkat et kendineee....bir daha olmaz inş.yaaa ben çok tedirgin olmaya başladım...şunun şurası kaç kişiyiz şimdiden iki üç arkadaşımızın düşük durumları varr.....ayyyy neee zormuşş sağlıklı bebek yapmakk.....hamile kaldığına sevinemiyor insan.
slm kızlar bende bugün itibariyle 5+6 hamileyim adetimin 29. günü yani adet olacağım gün kanda 99.1 cıktı değerim 2 gün sonra 184 cıktı sonra 30 ekim salı günü ilk dr kontrolüne gittim ogün tekrar kan istedi 715 cıktı ve üstten keseyi gördük.çok şükür benim 2 düşügüm vardı kan pıhtılaşması hastasıyım su anda folbiol beneksol b12 corasprin ve cleksan 0.4 iğne göbekten kullanıyorum aynı zamanda progestan 200 mg günde 2 kez alttan fitil olarak kullanıyorum 6 kasımda dr kontrolüm var 6+1 oluyorum o gün inş. kalp atısını duyarım hayırlısı olsun hergün ananas yiyorum ara ara alt karın bölgemde ağrılar oluyo rahim ağrısı gibi ara ara bel ağrımda var gögüslerde hassasiyette var ama bulantı falan yok belirtiler bunlar kısmetse 1 temmuzda doğum yaparım. bugünde sol kasığımda bir sızlama başladı o endişelendirdi beni umarım herşey yolundadır benide listeye eklerseniz sevinirim hepiniz allaha emanet olun
Angels canım nasılsınn saçma bi soru oldu ama çok üzüldüm canım yaa Rabbim sabır versin en kısa zamanda tekrar yaşatsın inşallah sağlıklı sıhhatli bi hamilelik.
Tatlım tsh ne alemde o düşük olduğu içinmi bu durum gelişti ilaçların faydası olmamış mı yaa
Google Translate
kızlar bunu buldum rus cinsiyet takvimi bir yapın isterseniz aboyka kız, manynk erkek demek ilk yere eşin gün-ay-yıl doğum tarih 2. yere kendinizinki son kutucuğada sat ı yazıp pe ile başlayan yere tıklıyosunuz
mutsuz anne adayı geldi.. iştahsızlık baş dönmesi halsizlik bulantı hepsi var..
ya kızlar benim bu ilk hamileliğim. çarşamba günüydü muayenem vardı, ve doktor ne ilaç ne başka bişi hiç bişey vermedi. çokta ilgilenmedi zaten.. bazı arkadaşlar progestan kullanıyor. sanırım düşük ihtimaline karşı. doktorumu ve hastanemi değiştirdim, benim randevum perşembe günü ama kafam karışık o zamana kadar bişi olurmu diye? çünkü karın ağrım var sürekli, bu çok akıllı doktor bana hiç bir ilaç vermedi.. eminim adam gibi inceleseydi progestan falan verirdi. size ne zaman başladı doktorunuz bu ilaca? ve ben ne yapmalıyım fikri olan varmı?
canımkorkma benimde kasık batmaları oluyor canım bak ben çalıştığım halde rapor verdi dr um hiç kalkmadan yatıyorum herşeyi eşim yapıyobenim 2 kaybım var öncesinde + çift ra him yarında yardıma annecim gelcek inşallahh eşin yardımcı olmuyosa bile sıkıca giyin ve hep yaaatttt çok dikkat et
normal ıs cnmm o agrılar bebklerımız yerlesmeye sıkı sıkı tutunmayacalısıyorlaya ondanmısss ark.3aylık dr öle dmıs onlaraaa bende ara ara ısımı bıtırıncee ayaklaımı dıkıp yatyrmmm agır ıs yapmıyormmm fılan bu hafta kayın anneml er glyr ck skrr bız bereber oturdugumuz ıcınsorunummolyacakk bendede ıstahsızlıkk ve bas donmesıı yogunn ya sızdeeeeeeeeeeee
merhaba bayanlar
bugün inanılmaz çok akıntım var
bu beni bıraz rahatsız etti açıkçası
eşimle biraz evi temizledik işin büyük bölümünü herifim yaptı ama yinede çok çabuk yoruluyorum
geceleri uykularım iyice tepe taklak oldu
akşam çok erken saatlerde uyuklmaya başlıyorum be gece boyunca bu gece takip ettim 2 saatte bir uyanıyorum
su içiyorum tuvalat falan ama sabaha kadar kesinlikle deliksiz bir uyku çekemiyorum
kasıklarımda batmalarımda çoğaldı bide koku da çok hassaslaştım kusma yok arda bir midem bulanıyo ama o kadar ama kokulara inanılmaz hasasım erken başladı biraz
deli gibi 13 kasımı bekliyorum umarım kalp atışını duyarım
bu bebek 2,5 yıllık uzun bir tedavi yolundan geldi bana dua edin
temmuz anneleri bende temmuzda anne olabileyim
nsılsınız bakalımm benım bebegımm kasık agrısı ve bel agrıı devam edıyor ıstahım yıyesım sıfırr zorla yıyorumm tahın pekmez ve fındık yemeye caısyorum bolcaa kıı kalbımız gusel gelıssın dıe ınsl.... tavsıye de ederımm hanımlarr carsamba keseyı gormeye gıdecegızz ınsl..haydı hayırlısıı dua ıle ınsllll
ınsll hep beraber guse gusel gebelıkler gecırecegızzzz bnm dr tavsıy e etmedı cnm ondannn
haydı hayırlıs ınsll cnmmmm rabbımkucagımıza almayı nasıpp aetsın ınslll kese 2000 lerde goruluyırmusss cnmm ben cuma gunu 860 lardaydımmm hayırlısı bakalımm duaileee bnm bat da 29 eylul duu
bnm dr 2000 lerde gozukur dedııı cnmm
ayyy bende 4 sendır beklıyorumm kader tasımmınsl kalıcı gebelıklerımız olurr bende sebebsız ınfrtılıte deyımm ve 4 sendır hıc gebe klmadımbısde ocak subat gıbı tup dusunuyorduk ama cokk sukur gerek kalmadan geldı bebegımmmm dua ıle ınslll
canım rabbım sabır versın ennn hayırlısını enn saglıklıısnıkısa zamanda nasıp etsınınslll dua ett sabırın artsın ınsllll dua ıleee
hastanemı degıstırdınkı cnmm
ınsll cnm ama 2000 olmadan baktırma bosuna radyasyon almaa bnm dr öle dedı 2000 olunca goruruz dedıı tmm ınsll dua ıleee
çarşamba günüydü randevum sordum hamileliğin etkileri normal dedi çokta ilgilenmedi açıkcası, ama şimdi perşmbe gününe randevu aldım başka hastaneden ona sorucam bakalım. kanama,akıntı başka hiç bir şey yok. sadece ağrı var..
Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:
selam kızlar. dün kahverengi lekelenme oldu. bir iki damla ama soluğu doktorda aldık. ultrasonda kese göründü ve hamileliğim devam ediyormuş ama bunun düşük tehtidi olabileceği için serum vermemiz gerekli dedi doktor . bir şişe sarı renkte serum yedim. progestan hapına başladım. şimdilik lekelenmem yok. İnşallah bir dahada olmaz.doktor ıstırahat verdi. 10 günlük ilişki yasağı koydu. 16sında tekrar gidicez kalp atışlarını İnşallah görürüz.
kızlar ben şimdiden pazartesi sendromunaa girdimm....haftasonu dinlendim yaa akıntım baya azaldı ne ağrı ne sızı hiç bişey kalmadı ama iş başlayınca koştur koştur yine aynısı olacak diye korkuyorum...pufffff keşke evimin hanımı olsaydımmm
canım benimde karın ağrılarım devam ediyor. hemde ilk günden beri. kan tahlillerinde bir problemim yok çok şükür. ama önce keseyi sonra bebeğimi, sonrada kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek. çünkü bu karın ağrısı beni korkutuyor çokta fazla kendimi kaptırmak istemiyorum.. inşallah gebeliklerimiz sağlıklı sıhhatli devam eder amin. bu arada sonucunu bildir mutlaka..
günaydın kızlar...inşşş bu defaaa bişeycikler olmaz bebişlerimize.ama tabiiii dikkat ediyoruzz kendimize fırsat buldukça dinlenelim ayaklarımızı uzatalım
aaaa yoksa hamilelik bulantıları mı başladı...inşş çok fena olmadan hafif hafif geçirirsin
inşşallah sorun yaşamazsın canım kendine dikkat et ....doktora gidince de sor bakalım bu kadar ağrı neyin nesi imişş....ama kanaman yoksaaa korkmaaa.
ya kızlar benim bu ilk hamileliğim. çarşamba günüydü muayenem vardı, ve doktor ne ilaç ne başka bişi hiç bişey vermedi. çokta ilgilenmedi zaten.. bazı arkadaşlar progestan kullanıyor. sanırım düşük ihtimaline karşı. doktorumu ve hastanemi değiştirdim, benim randevum perşembe günü ama kafam karışık o zamana kadar bişi olurmu diye? çünkü karın ağrım var sürekli, bu çok akıllı doktor bana hiç bir ilaç vermedi.. eminim adam gibi inceleseydi progestan falan verirdi. size ne zaman başladı doktorunuz bu ilaca? ve ben ne yapmalıyım fikri olan varmı?
canım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınslllbnm son kanım cuma gunu860 lardaydı dr cars.keseyı goruruz dedı sanırım temkınlı davranıyorr ınsl bısde goruruzzz cars..sabırsızlıkla beklenıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrslm kızlar bende bugün itibariyle 5+6 hamileyim adetimin 29. günü yani adet olacağım gün kanda 99.1 cıktı değerim 2 gün sonra 184 cıktı sonra 30 ekim salı günü ilk dr kontrolüne gittim ogün tekrar kan istedi 715 cıktı ve üstten keseyi gördük.çok şükür benim 2 düşügüm vardı kan pıhtılaşması hastasıyım su anda folbiol beneksol b12 corasprin ve cleksan 0.4 iğne göbekten kullanıyorum aynı zamanda progestan 200 mg günde 2 kez alttan fitil olarak kullanıyorum 6 kasımda dr kontrolüm var 6+1 oluyorum o gün inş. kalp atısını duyarım hayırlısı olsun hergün ananas yiyorum ara ara alt karın bölgemde ağrılar oluyo rahim ağrısı gibi ara ara bel ağrımda var gögüslerde hassasiyette var ama bulantı falan yok belirtiler bunlar kısmetse 1 temmuzda doğum yaparım. bugünde sol kasığımda bir sızlama başladı o endişelendirdi beni umarım herşey yolundadır benide listeye eklerseniz sevinirim hepiniz allaha emanet olun
bızımkıde oglan m mısss haydı hayırlısı sag saglım kucagımıza alalımda fark etmez ınslllGoogle Translate
kızlar bunu buldum rus cinsiyet takvimi bir yapın isterseniz aboyka kız, manynk erkek demek ilk yere eşin gün-ay-yıl doğum tarih 2. yere kendinizinki son kutucuğada sat ı yazıp pe ile başlayan yere tıklıyosunuz
canım bende 4 senden sonra ılk defa gebeyım sen gene 2-5 yıl mısın bunad sukur ınsl...bol dua oku cevsen oku rabbım korur ınsl bebeklerıızıııııııııııııı benım bat son 29 eyluldu ya sennkııı benımde gec euykusu yokkk kasık agrısı gogus bel agrısı var ıstah sıfırrr....merhaba bayanlar
bugün inanılmaz çok akıntım var
bu beni bıraz rahatsız etti açıkçası
eşimle biraz evi temizledik işin büyük bölümünü herifim yaptı ama yinede çok çabuk yoruluyorum
geceleri uykularım iyice tepe taklak oldu
akşam çok erken saatlerde uyuklmaya başlıyorum be gece boyunca bu gece takip ettim 2 saatte bir uyanıyorum
su içiyorum tuvalat falan ama sabaha kadar kesinlikle deliksiz bir uyku çekemiyorum
kasıklarımda batmalarımda çoğaldı bide koku da çok hassaslaştım kusma yok arda bir midem bulanıyo ama o kadar ama kokulara inanılmaz hasasım erken başladı biraz
deli gibi 13 kasımı bekliyorum umarım kalp atışını duyarım
bu bebek 2,5 yıllık uzun bir tedavi yolundan geldi bana dua edin
temmuz anneleri bende temmuzda anne olabileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?