2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
:nazar.amannn dıkkat edelm kıslarr bendede karamelrengı akıntı var ama nrmalmıss hehebebegımyerlestıgı ıcınn cnmm senn bat kac kı keseyı grdunuz yada kan degerlerınızz bızde carsamba gorecegızde

ınslolmaz cnmm dkkt et genede ısını nekııı bu kdr ck yoruluyorsunnnn

mutsuz anne adayı geldi.. iştahsızlık baş dönmesi halsizlik bulantı hepsi var..
anenn ıstahsızlıkk bas donmesıııı bulantıda sımdılık yok hehehe bat kacccc

bende tam sevinemiyorum ne yalan söliiim her an tetikteyim.ben rapor alıp dinlenicem riske atmak istemiyorum bi beş gün alıcam yatıcam evde.azcık bi iş yapsam hemen karnım ağrımaya başlıo korkuyorum offff ve çok kötü gaz sancılarım var.ama her şey yolunda gitsin ben bunlara razıyım sağlıklaı bebeklerimiz olur hepiimizin inşallah!

slm kızlar bende bugün itibariyle 5+6 hamileyim adetimin 29. günü yani adet olacağım gün kanda 99.1 cıktı değerim 2 gün sonra 184 cıktı sonra 30 ekim salı günü ilk dr kontrolüne gittim ogün tekrar kan istedi 715 cıktı ve üstten keseyi gördük.çok şükür benim 2 düşügüm vardı kan pıhtılaşması hastasıyım su anda folbiol beneksol b12 corasprin ve cleksan 0.4 iğne göbekten kullanıyorum aynı zamanda progestan 200 mg günde 2 kez alttan fitil olarak kullanıyorum 6 kasımda dr kontrolüm var 6+1 oluyorum o gün inş. kalp atısını duyarım hayırlısı olsun hergün ananas yiyorum ara ara alt karın bölgemde ağrılar oluyo rahim ağrısı gibi ara ara bel ağrımda var gögüslerde hassasiyette var ama bulantı falan yok belirtiler bunlar kısmetse 1 temmuzda doğum yaparım. bugünde sol kasığımda bir sızlama başladı o endişelendirdi beni umarım herşey yolundadır benide listeye eklerseniz sevinirim hepiniz allaha emanet olun

hoşgeldin canım benimde 2 kaybım var ve günde 300 mg progestan kullanıyorum ama ben içiyorum

Angels canım nasılsınn saçma bi soru oldu ama çok üzüldüm canım yaa Rabbim sabır versin en kısa zamanda tekrar yaşatsın inşallah sağlıklı sıhhatli bi hamilelik.
Tatlım tsh ne alemde o düşük olduğu içinmi bu durum gelişti ilaçların faydası olmamış mı yaa

sağol canım iyiyim çok şükür.
2 gündür kanamam var,bebeğimin kendiliğinden düşmesi için bekliyoruz işte.
hamile kaldığımda TSH yüksek çıkmıştı benim.ilaç kullanmaya başladım ama yine de bebeğimi etkilemiş o tsh hormonu.
5 haftadan sonra gelişme göstermemiş bebek.sonra da kanamam başladı zaten.
şimdi de düşük yaparken neler yaşayacağım onun korkusu sardı.
düşmezse kürtaj dedi o daha korkuttu beni.
neyse artık hayırlısı hakkımızda.
sizin için seviniyorum ama,inşallah sorunsuz geçer hamileliğiniz,doğumunuz.

Google Translate
kızlar bunu buldum rus cinsiyet takvimi bir yapın isterseniz aboyka kız, manynk erkek demek ilk yere eşin gün-ay-yıl doğum tarih 2. yere kendinizinki son kutucuğada sat ı yazıp pe ile başlayan yere tıklıyosunuz

merhaba bayanlar
bugün inanılmaz çok akıntım var
bu beni bıraz rahatsız etti açıkçası
eşimle biraz evi temizledik işin büyük bölümünü herifim yaptı ama yinede çok çabuk yoruluyorum
geceleri uykularım iyice tepe taklak oldu
akşam çok erken saatlerde uyuklmaya başlıyorum be gece boyunca bu gece takip ettim 2 saatte bir uyanıyorum
su içiyorum tuvalat falan ama sabaha kadar kesinlikle deliksiz bir uyku çekemiyorum
kasıklarımda batmalarımda çoğaldı bide koku da çok hassaslaştım kusma yok arda bir midem bulanıyo ama o kadar ama kokulara inanılmaz hasasım erken başladı biraz
deli gibi 13 kasımı bekliyorum umarım kalp atışını duyarım
bu bebek 2,5 yıllık uzun bir tedavi yolundan geldi bana dua edin
temmuz anneleri bende temmuzda anne olabileyim

ya kızlar benim bu ilk hamileliğim. çarşamba günüydü muayenem vardı, ve doktor ne ilaç ne başka bişi hiç bişey vermedi. çokta ilgilenmedi zaten.. bazı arkadaşlar progestan kullanıyor. sanırım düşük ihtimaline karşı. doktorumu ve hastanemi değiştirdim, benim randevum perşembe günü ama kafam karışık o zamana kadar bişi olurmu diye? çünkü karın ağrım var sürekli, bu çok akıllı doktor bana hiç bir ilaç vermedi.. eminim adam gibi inceleseydi progestan falan verirdi. size ne zaman başladı doktorunuz bu ilaca? ve ben ne yapmalıyım fikri olan varmı?

Tatlım progestanı düşük riski olanlar kullanıyo galiba lekelenmen falan oluyosa.Benim doktorumda sadece folik aside devam et dedi henüz tahlil falanda istemedi bende değiştirdim dr yi fazla bişey sölemeiyo çünkü

Sağol Cnm sende dikkat et kendine ben dinlenemiyorumki hiç Cnm iki çocuk sürekli hizmet istiyo senden hep ayaktayım çocukları okula getir götür ev işleri annemde uzakta

Sğl Cnm fırsat buldukça dinlen sende bendede halsizlik çok elim kolum kalkmıyor hiç

cnm panik yapma benim doktorumda vermedi ilaç ve özel muayaneye gidiyorum en az bir saat ilgileniyo ayrıca eltim kuzaenim bizim sulaleyı hep doğurttu
sonsuz güveniyorum yani
neden bana ilaç vermediniz folik asit bile vermediniz dedim
güldü
telde
sen amerikalımısın bol bol sebzeni ye salatanı tüket al sana folik asit dedi

Son düzenleme:
canım rabbım kucagımıza almayı nasıp etsın ınslllbnm son kanım cuma gunu860 lardaydı dr cars.keseyı goruruz dedı sanırım temkınlı davranıyorr ınsl bısde goruruzzz cars..sabırsızlıkla beklenıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bızımkıde oglan m mısss haydı hayırlısı sag saglım kucagımıza alalımda fark etmez ınslll

canım bende 4 senden sonra ılk defa gebeyım sen gene 2-5 yıl mısın bunad sukur ınsl...bol dua oku cevsen oku rabbım korur ınsl bebeklerıızıııııııııııııı benım bat son 29 eyluldu ya sennkııı benımde gec euykusu yokkk kasık agrısı gogus bel agrısı var ıstah sıfırrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…