Hamileyken işten çıkartamazlar böyle bir kanun var diye biliyorum.bir araştır bence.
canım ben 2 gün önce gittim 9+1 2.4 dü normal bence yani
kızlar ben yoğurdu çok severdim yerdim şimdi tadı değişik geliyor yiyemiyorum doktor tüketmem gerektiğini söyledi ama boğazımdan aşağı inmiyor sizler ne yapıyorsunuz bu konuda:26:
oh içim rahatladı canım yaa, ben minyonum bir de bulantım falan şikayetlerim olmadığı halde iştahlı değilim çok iyi beslenmiyorum, korktum küçük kalır acaba küçük mü diye
hanımlar bugün siyaha yakın akıntım oldu sonra çok şiddetli göğüs ağrım bebeğim düşmüşmüdür sizce
kızlar ishalim hala devam ediyo ve karnımdaki o ciddi gaz çok sıkıntı vermeye başladı... 1 çay kaşığı kuru kahve attım ağzıma üstüne de 1 bardak su içtim... Işe yararmı dersiiniz?
Kizlar bu gun tuhaf bi hareket hissettim.gozumuz atar ya boyle 5 6 kere ayni oyle oldu karnimda.ama rahmimde hissettim.gaz degildi yani.bebekle ilgilimi ki cok heycanlandim.seyirmeler ne zaman baslarr
Arkadaslar 10. Haftamin icindeyim az once elimi rahmimin ustunde koydum az bi bastirdim kalp atisini hussettim sanki bu mumkunmu. Hatta elimi simdi gene koydum hissediyorum :)
kızlar ishalim hala devam ediyo ve karnımdaki o ciddi gaz çok sıkıntı vermeye başladı... 1 çay kaşığı kuru kahve attım ağzıma üstüne de 1 bardak su içtim... işe yararmı dersiiniz?
kahve iyi gelirderler haşlanmış patatesişe yaramadı mı
Arkadasim kahveyi cok tuketme ishale patates haslamssi yada muz iyi gelir ve cok sivi kaybin oldugu icin bol su ic cok onemli
Nasil bi atma hissettin.karinda da damar oldugu icin o atiyordur buyuk ihtimalle.bebegimin kalp atisinin o kadar hizli oldugunu bilmesem ben de bebegin kalp atisi sanardim.bendede oluyor yani ama bebekten degil.normal damarlar onlar.eger saniyede uc kere atiyorsa bebek olabilir ama cok erken benc
yaramadı...(((
Ilk defa oldu cok thaff:)canım bebek erkekse 40 gün geçtikten sonra seğermeler başlar benim ilk çocuğumda 2 aylıktı sol kasığımda arada seğerme olurdu anneme söylemiştim annemde olmaz öyle şey demişti annemin arkadaşı bebek erkekse seğermeler erkenden başlar dedi ve oğlum oldu tabi ne kadar doğru bilemem ama bende yaşadım
Arkadasim sag kasigimin ustunde bebegi ilk ogrendikten sorada sag bacagim sanci olmustu oraya yerlesiyo denmisti kalp atisi gibi elimi her yere koydum bi tek orda atiyo :)
Ilk defa oldu cok thaff:)
Elif kiz steteskop var mi bi dinle.belki sesini duyarsin.ben de cok merak ediyom.cocuk rahmin on yuzune tutunursa hissedebilirsin.
ben hamile kalmadan 1 ay önce ishal olmuştum çok kötü 4 gün sürmüştü ishal de mahvediyor bilirim ben de muz patates kahve herşeyi yaptım geçmedi, zaten bişey de yiyemiyordum iyice halsizleşmiştim, viralmiş yani virüs yapmış, kan tahlili yaptılar, serum takmışlardı acilde doktor seruma bişeyler ekletmişti o iyi gelmişti. ve sonrasında doktor ilaç verdi onları kullandım zaten ilaçları ilk içişimden sonra kesildi ishal. çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?