2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Arkadasim sag kasigimin ustunde bebegi ilk ogrendikten sorada sag bacagim sanci olmustu oraya yerlesiyo denmisti kalp atisi gibi elimi her yere koydum bi tek orda atiyo :)

merhaba kızlar uzun zamndır giremiyorum. baya çoşmuş gidiyorsunuz maşallah:) canım gibenim onu dün akşam yatarken bende sol kasığımda hissettim bende 10+3 hatta eşimde elini koydu hissetti bilmiyorum artık bebişimiz mi inşallah odur bende senin gibib birtek orda hissettim

offfffffff çok sıkıldım..gün bitse de gitsek.bir de bizim cts işe gelcek miyiz gelmicek miyiz her hafta ayrı bir dert....
sabah10-13 arası..ne gereksizzzz

Peri
Bangbang
gullumsun
19asos03
ajikal
04nesli06
kkarabiberim
heath_19
humesa
blgn08

Okudum, Allah kabul etsin arkadaşlar!

offfffffff çok sıkıldım..gün bitse de gitsek.bir de bizim cts işe gelcek miyiz gelmicek miyiz her hafta ayrı bir dert....
sabah10-13 arası..ne gereksizzzz

Aynen bizimde oyle.sonunda is cok biz en iyisi gelelim diyorlar

Aynen bizimde oyle.sonunda is cok biz en iyisi gelelim diyorlar

işin ilginç tarafı bizim çalıştığımız firmaların hepsi kapalı..biz 3 saatte dünya kurtarıyoruz sanki ama olan bütün güne oluyr gidiyorr..eve gitmem 3ben napayım o saatte sonrasını

yaramadı... (((

bende de olmuştu bir zamnlar öyle ishal ,bakteri sebpli değilse tabi bu yazdıklarım,bir türlü geçmedi,en son haşlanmış patatesi yoğurtla yedim ,karabiber de serpmiştim patatese o zaman kesilmişti.belki tesadüftü ama denemekten birşey olmaz.

ishal oldugun için vücut tuz ve su kaybı yaşar.Suyu normalden daha fazla içmeye çalış,susuz kalma,tuzlu ayran dene bir deki tansiyonun düşmesin.

kızlar dualarınızı okudum,allah kabul etsin,sağlıkla dünyaya gelsin bebişleriniz

elimden düşüremediğim kitap ben beğendim . sizlede paylaşmak istedim.

. siz bebeğinizi beklerken sağlıklı ve mutlu hamilelik kılavuzunuz prof. dr. mehmet öz

Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Maşallah canım 41 kere Allah tamamına erdirsin inşallah kucağında olduğu günleride görmek nasip olsun.

ayyyyyyyyyyyyy maşalllah canımmmm çok güzellllllll kaçıncı hftadasın tam olarak birde bu 3 boyutlu görüntümü çok sevindim herşeyin iyi olmasına

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Maşallah canım 41 kere Allah tamamına erdirsin inşallah kucağında olduğu günleride görmek nasip olsun.

Amin canım çoookkkk teşekkür ederimmm, cümlemize nasip etsin inşallahhh....

ayyyyyyyyyyyyy maşalllah canımmmm çok güzellllllll kaçıncı hftadasın tam olarak birde bu 3 boyutlu görüntümü çok sevindim herşeyin iyi olmasına

Çokkk teşekkür ederim canım. 11+1 günlük canım,evet 3 boyutlu resmi

Amin canım çoookkkk teşekkür ederimmm, cümlemize nasip etsin inşallahhh....

Çokkk teşekkür ederim canım. 11+1 günlük canım,evet 3 boyutlu resmi

çok güzel yaaa inşallah bende böyle görürürm 11+4 olcam doktoa gittiğimde :) nasılda büyüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…