yaramadı...(((
Arkadasim sag kasigimin ustunde bebegi ilk ogrendikten sorada sag bacagim sanci olmustu oraya yerlesiyo denmisti kalp atisi gibi elimi her yere koydum bi tek orda atiyo :)
yok bende duymustum ama daha cok erken diye steteskop bulmadim henuz
offfffffff çok sıkıldım..gün bitse de gitsek.bir de bizim cts işe gelcek miyiz gelmicek miyiz her hafta ayrı bir dert....
sabah10-13 arası..ne gereksizzzz
en güzeli doktora git bence çekiyosun baksana serum takarlar bişey yaparlar enazından
Aynen bizimde oyle.sonunda is cok biz en iyisi gelelim diyorlar
Aynen bizimde oyle.sonunda is cok biz en iyisi gelelim diyorlar
yaramadı...(((
ama doktora gittim zaten gerek görmedi şimdi bi daha arıyım bari ya...
çok teşekkür ederim bende de virüs gibi düşündü dr tahlil yaptı ama çok düşük miktarda olduğundan ilaca gerek yok doğal yoldan bi dene bakalım dedi
Eki Görüntüle 583666
Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa
Eki Görüntüle 583666
Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim.Maşallah canım 41 kere Allah tamamına erdirsin inşallah kucağında olduğu günleride görmek nasip olsun.
ayyyyyyyyyyyyy maşalllah canımmmm çok güzellllllll kaçıncı hftadasın tam olarak birde bu 3 boyutlu görüntümü çok sevindim herşeyin iyi olmasına
Amin canım çoookkkk teşekkür ederimmm, cümlemize nasip etsin inşallahhh....
Çokkk teşekkür ederim canım. 11+1 günlük canım,evet 3 boyutlu resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?