2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Tabiki görürsün canım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi,darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza inşallah

aminnnnnnn canım iniaşşalh ne bileyim hala korkuyorum dünkü olumluluğum gitti korkuyu atamıyorum içimden şişlik dışında hiçbir belirtide yok ya evham yapıyorum işte ... inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Pozitif düşün canım at üzerinden evhamları,belirtilere gelince bendede şişlik dışında ve gögüslerin hassasiyeti dışında hiç birşey yok,iyi düşün iyi olsun. Rabbim esirgesin yavrularımızı , ne güzel işte şikayetlerimiz kalmadı niye kötü düşünüp zehir edelim bu güzelliği. ne güzel şişip gidiyoss işteeee

Ayyyy maşallah kuzucuğa :)))

Yazell maşallah bebişine hep sağlıkla büyüsün :)) saklanmış senden :)

Kızlar Balık yemeyenler için Omega3 ilacı yazmıştı dr haftada 2 gün balık ye demişti .. Balık yemediğimde içiyorum açığı kapatıyorum yani bebeğin beyin gelişimi için çok önemli birde Ceviz günde 2-3 tane mutlaka yemeliyiz.

Kıyafet konusunda bende lcw den bir pantolan aldım bu hafta, yanlız bir sıkıntı var, pantolon ayar lastiği yanlış yerde belinde olması lazımken penye kısmının en üstüne yapmışlar yani, göğüsün altında bebeği bağlayacağız sanki... bu saçma katlıyorum oyle kullanıyorum, ayrıca siyah pantolon boya veriyor, Gebe iyi ama çok pahalı...

herkese iyi akşamlar sağlıklı geceler :))

Allah senden de razı olsun. İnşaallah bir faydam dokunur. Hiç bir şekilde sizi yanlış yönlendirmek istemem. Ama bildiklerimi sizinle sonuna kadar paylaşabilirim. Size bir kaç önerim olacak. Artık uygulayıp uygulamama noktası size kalmış bir şey. Ben kesinlikle önlem almadan aşılama yaptırmayın derim , büyük bir ihtimalle o da düşecek. Hem maddi hem manevi yıpranabilirsiniz. Herkesin dayanma direnci farklıdır ama Allah şaşırtıp isyan edenlerden eylemesin. Çok yıpratıcı bir süreç. Eğer tekrarlayan sebepsiz düşükler diye durumunuz kesinlik kazanmışsa , kesinlikle lenfosit aşısını deneyin derim. Normalde hamile kalmadan 3 ay boyunca , ayda bir kez olmak suretiyle 3 kez yaptırmış olmanız gerekiyor bu aşıyı. Ama ben 2 aşıdan sonra normal yoldan plansız hamile kaldım. 3. aşıyı olmadan hamile kaldım. Doktorum önemli değil dedi. Hamile kaldıktan sonra da 2 kez daha vurundum. Şimdi aşılarım bitti. Size gelince eğer sizin bağışıklık sisteminiz , fetüsü yabancı madde olarak algılayıp yaşatmıyorsa , 100 defa da hamile kalsanız hepsi düşer. Bence aşılamadan vazgeçin. Anında bir ters u dönüş. Doğru lenfosit aşısına. Lenfosit aşısı denemeye değer bir yöntem. İstanbulda 2 kişi yapıyor bu aşıyı bildiğim kadarıyla. Biri yeditepe üni cem fıçıcıoğlu , diğeri de ferti jin seval taşdemir. Ben seval taşdemire yaptırdım. Bir aşıyı 450 liraya yaptırdık. Toplam maliyet 450x5 lira. Sana başka bir çözüm yolu öneren profesör , yapacağı aşıyla bağışıklık sistemini kuvvetlendiren bir iğne yapabileceklerini söylemiş. Bence bu iğneyi de yaptırma. Çünkü bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesi , hamileliğinin aksine daha çabuk sonlanmasına neden olabilir. Tabi eğer vücudunuz fetüsü yabancı bir madde olarak algıladığı durum söz konusuysa. Siz daha önceki hamileliklerinizdehiç mi duymadınız kalp atışlarını ? Kalp atışlarını duymasanız bile hemen kürtaj olmayın. Bazen kalp atışları geç duyulabiliyor. Ve fetüs cansızsa bile 1 hafta 10 gün içinde vücut kanamayla atıyor. Daha fazla kürtaj yaptırarak rahim duvarınızı zedeletmeyin. Fetüsün tutunması için rahim duvarı çok çok önemli bir yapı. Sırf bu yüzden hamileliği devam edemeyen bayanlar var. Hiç histeroskopi oldunuz mu? Bir de normal yoldan hamile kalmama sebebinizi öğrenebilir miyim?

düşüğe sebeb oluyomuş ben öle duymuştum

ben daha dün yedim ama boyle bısey oldugunu bılmıyordum kı bı sorunum yok sımdılık ılk defa sızlerden duydum.. sonucta rabbıme emanetler bence boyle seylerle kafanızı bulandırmayın cok ufak seylere takılıyoruz bence arkadaslar... boyle bısey oluyor olsa uyarılırdık bence kesınlesmemıs seylerle moralımızı bozmayalım canlarım rabbıme emanetler ben ona havale edıyorum bol bol dua edıyorum en ıyısını rabbım bılır rabbım esırgesın bebeklerımızı ınsaallah...

Arkadaslar 10. Haftamin icindeyim az once elimi rahmimin ustunde koydum az bi bastirdim kalp atisini hissettim sanki bu mumkunmu. Hatta elimi simdi gene koydum hissediyorum :)
canım bence şu anda kalp atışını duyman imkansız ne elinle ne stteskopla. bebeklerimiz zaten 4 cm desek onun kalbi 3mm var mıdır acaba? erkek çocuksa en erken 11. haftada sadece şiddetli hareketleri hissedilir diye biliyorum o da vücudunuz çok hassasa. muhtemelen rahme giden kan atışı çok arttığı için damarların atışını hissediyorsun canım. ama o hissettiğin her neyse herşeyi yavrularımızın hareketi sanmak bile çok mutluluk veriyor değil mi?
Kızlar balık ve ceviz şiddetle tavsiye ederim. ben oğlumda hergün düzenli 3 ceviz, 6 fındık, 6 badem ve haftada en az 1 kere balık yerdim maşallah oğlumu Rabbim nazarlardan saklasın beyin gelişimi harika :) balık yiyemediğim zaman balık yağı yuttum ama o da kilo yapıyor.*

bide huli benim bildiğim ve kullandığım kadarıyla hamile kıyafetlerinin hepsinin ayarlamalı kemer yeri belde değil gögüs altında olur. hani göbüşler büyüyünce içine girecek ya top gibi :)

ha kızlar bide şunu okumuştum forumda gögüsleriniz kaşınıyorsa çatlama olasılığı çok yüksek telsiz, süngersiz bir sütyen kullanmalı ve gögüs aşağıya sarkmayacak şekilde ayarlanmalıdır. şimdi çatlak kremleri için çok erken ama 5. aydan itibaren kullanırsak önlem almış oluruz.

yine bi cumartesi sabahı kalkıp işe geldik... nefretlik bi durum... ve kurabiye bu durumdan hiç hoşlanmıyo belli ki... mide bulantım ve ishalim de hala sürüyo... bugun saat 11,30 da ikili testimiz var... ve sanırım bir de serum yiyip öyle işe gelicez... saate bağlı belki gelmeyebiliriz de... ama surat yapar nursuz patronlar... nasıl olucak bilmiyorum... inşallah herşey yolundadır, inşallah kurabiyemiz sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olur... bugun inşallah güzel haberler alırız...
bu arada beni de dua listesine ekleyebilirmisiniz rica etsem?...
sat 24.09.2012
tahmini doğum 02.07.2013
ilk bebeğimiz
istanbul

henüz cinsiyetimiz belli değil belki bugun doktorumuz cinsiyet ile ilgili yorumlar da yapabilir...
çoook heyecanlıyızzzz... babamız sabırsızlıkla bekliyooo kurabiyesini görmeyi...

2 gün önce bir arkadaşımız bebeğin cinsiyetini öğrenme ile ilgili birkaç link paylaşmıştı sanırım ama bulamıyorum onu bana yardımcı olabilirmisiniz?.. bebeğin üreme organının gelişimi ile ilgiliydi sanırım...

Gunaydin kizlar.bu gun bebisimin cicislerini paylasacam.bir de karnimin ilk fotografini cektim sabah.her ay tamamlamada cekecegim.isterseniz onu da yuklerim.

Gunaydin kizlar.bu gun bebisimin cicislerini paylasacam.bir de karnimin ilk fotografini cektim sabah.her ay tamamlamada cekecegim.isterseniz onu da yuklerim.

günaydın... bebiş cicileri almak için erken değilmi... bebek karında oynamadan bişey almayın derler ama...

Ya kizlar ekleyemiyomm.yuklenirken hata olustu diyorr

günaydın... bebiş cicileri almak için erken değilmi... bebek karında oynamadan bişey almayın derler ama...

Canim ben daha once almistim onlari.cok hosuma gitmisti.herkes foto yukleyince ben de yuklemek istedim.onu da beceremedim zaten:26:

Günaydın güzel annişler ve tatlı bebişleri nasılsınız kızlar bulantılarınız ne alemde benim hala geçmedi ya evden çıkarken bişi yok ama işe gelince bulantı kusmadan duramıyorum yaa hiç birşey fayda etmiyor artık (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…