çok güzel yaaa inşallah bende böyle görürürm 11+4 olcam doktoa gittiğimde :) nasılda büyüyorlar..
Tabiki görürsün canım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi,darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza inşallah
aminnnnnnn canım iniaşşalh ne bileyim hala korkuyorum dünkü olumluluğum gitti korkuyu atamıyorum içimden şişlik dışında hiçbir belirtide yok ya evham yapıyorum işte ... inşallah herşey yolunda gider sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız
Eki Görüntüle 583666
Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa
Ayyyy maşallah kuzucuğa :)))
oncelıkle cok tesekkur ederım sabahtanberı senı beklıyorum acaba cevap yazdı mı gordumu dıye cok sukur gerı dondun... sendekı durumların aynısı bendede var canım benım o yuzden sukur allahıma aynı durumu yasayan bırını buldum en umutsuz anımda...
bende kısaca yazayım .. benimde basımdan 4 dusuk gecti 3 tanesi alınmak zorunda kaldı 6.haftada cunku kendılıgınden sonlandı .4. sunu daha yenı kaybettım oda kendılıgınden dustu ve asılama yaptırmıstım 2 ay oldu kaybedelı... cok sukur toparladım kendımı ve tekrarr asılamaya basladım bugun 4. gunum ıgnelerımı oluyorum...
senın gıbı tum testler genetık felan yada ne bılım kan pıhtılasması testlerı hsg felan hersey temız aklıma gelenlerı yazıdm . suan ozel bı hastanede prof.a gıdıyorum ve sana denılen cumlenın aynısını banada dedı ve cok guvenıyorum kendısıne ...ortada sorun olsa cozerız ama herseyın temızken bır sorun aramak manasız..cunku suan yasadıgım durum TEKRARLAYAN SEBEBSIZ DUSUKLER...
daha once baska doktorları gezdım en sonunda bu konunun uzmanı olan bırındenbılgı almak ıstedım ve 1 senedır profa gıdıyorum..tum acıklamaları yaptı ama bızım durumumuz sebebsız oldugu ıcın her turlu yolu deneme yanılma yoluyla yapmamız gerekıtıgnı soyledı her yol mubah.. ve bana detaylı sekılde anlattı IMMUNOLOJIK olabılecegını ve bu durumda yapılmıs olan ama tam olarak etkınlıgı kanıtlanmamıs yollardan bahsettı.
1. si .. senın uyguladıgın bu lenfosıt yanı esden alınnan kanın kadına enjekte edılmesı yabancı madde olarak algılamaması ıcın bagısıklık sıstemım fetusu yabancı madde olarak algılamasın dıye ( ama bunu anlatırken DUN cok fazla uygulanmıyor demıstı eskıden cok denenmıstı demıstı)
2.de bir igneden bahsetti asılama yapılcagı gun vurulmaya baslancak ve krıtık donemım gecene kadar vurulmam gerekıtıgını soyledı .. bagısıklık sıstemmı guclendırsın dıye o gunden baslayıp 7. haftaya kadar her gun vurulmamın bı ıhtımal ıyı gelecegını soyledı .. yurt dısındada uygulamalar varmıs daha oncekı bı hastasınada yapmıs.. kararı bıze bıraktı..1 tanedı 55tlymıs.20 gun vurulcakmısım duruma gore.. bellı bı saatten sorna malıyetı bıle dusunmuyorsun cektıgım acıların yanında amannn dıyosun ...ama bu ıgneyı arastırdım hıcc kımsyı bulamadım nette .en fazla lenfosit asısı olanlar var bunlarda bı kısmında ıse yaramıs bı kısmında ıse yaramamıs bunye meselesı...
suan karar aramasındayım nette 3-4 kısı senın gıbı yapmıs ıse yaramıs.. (MALIYETINI COK MERAK EDIYORUM YAZARSAN EGER VE SUANDA ASILAMAYA BASLADIK HEMEN KARAR VERIRSEK UYGULANIR MI ACABA BANA GEBE KALMADAN ONCE ASILAMADAN ONCE YANI:)
ama bır yandnda prof.un uygulamak ıstedıgı ıgnede aklım kaldı ( bu igne kemoterapideki hastalar agır ılaclar aldıgı ıcın bagısıklık sıstemlerı cokuyomus bu yuzden onların kullandıgı guclu bır ıgneymıs bagısıklıgı guclendıren)
cok uzun oldu ama allah bınkez razı olsun yazdıgım sayfayı gormeden atlarsın dıye korkuyordum ...cok tesekkurler ınsallah gorusuruz yıne kısaca durumum bu arkadasım
düşüğe sebeb oluyomuş ben öle duymuştum
Kızlar ya göğüsleri kaşınan var mı benim çok kaşnıyo ucu falan
canım bence şu anda kalp atışını duyman imkansız ne elinle ne stteskopla. bebeklerimiz zaten 4 cm desek onun kalbi 3mm var mıdır acaba? erkek çocuksa en erken 11. haftada sadece şiddetli hareketleri hissedilir diye biliyorum o da vücudunuz çok hassasa. muhtemelen rahme giden kan atışı çok arttığı için damarların atışını hissediyorsun canım. ama o hissettiğin her neyse herşeyi yavrularımızın hareketi sanmak bile çok mutluluk veriyor değil mi?Arkadaslar 10. Haftamin icindeyim az once elimi rahmimin ustunde koydum az bi bastirdim kalp atisini hissettim sanki bu mumkunmu. Hatta elimi simdi gene koydum hissediyorum :)
Kızlar balık ve ceviz şiddetle tavsiye ederim. ben oğlumda hergün düzenli 3 ceviz, 6 fındık, 6 badem ve haftada en az 1 kere balık yerdim maşallah oğlumu Rabbim nazarlardan saklasın beyin gelişimi harika :) balık yiyemediğim zaman balık yağı yuttum ama o da kilo yapıyor.*Yazell maşallah bebişine hep sağlıkla büyüsün :)) saklanmış senden :)
Kızlar Balık yemeyenler için Omega3 ilacı yazmıştı dr haftada 2 gün balık ye demişti .. Balık yemediğimde içiyorum açığı kapatıyorum yani bebeğin beyin gelişimi için çok önemli birde Ceviz günde 2-3 tane mutlaka yemeliyiz.
Kıyafet konusunda bende lcw den bir pantolan aldım bu hafta, yanlız bir sıkıntı var, pantolon ayar lastiği yanlış yerde belinde olması lazımken penye kısmının en üstüne yapmışlar yani, göğüsün altında bebeği bağlayacağız sanki... bu saçma katlıyorum oyle kullanıyorum, ayrıca siyah pantolon boya veriyor, Gebe iyi ama çok pahalı...
herkese iyi akşamlar sağlıklı geceler :))
2 gün önce bir arkadaşımız bebeğin cinsiyetini öğrenme ile ilgili birkaç link paylaşmıştı sanırım ama bulamıyorum onu bana yardımcı olabilirmisiniz?.. bebeğin üreme organının gelişimi ile ilgiliydi sanırım...
Gunaydin kizlar.bu gun bebisimin cicislerini paylasacam.bir de karnimin ilk fotografini cektim sabah.her ay tamamlamada cekecegim.isterseniz onu da yuklerim.
günaydın... bebiş cicileri almak için erken değilmi... bebek karında oynamadan bişey almayın derler ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?