2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kızlar 2. hcg test sonucumuzu aldık.
ilki cuma akşamı 97 çıkmıştı.
Bu sabah 177 olmuş.2 günde bi tekrarlamaya devam edicez.
İnşallah böyle devam ederiz.

Bu arada bendeki durum;
İştah açılması
Her fırsatta uyuklama hali
Hafif kasık ağrısı
Sık idrara çıkma
Herşeyin kokusunu çok keskin şekilde alıyorum burnum çok hassaslaştı.
Bulantım baş dönmem falan yok gibi,bikaç kere hafif oldu ondan mı bilmem.

canım akıntı renksizse veya sarıysa hiç korkma
kahve kırmızı olmasın yeter ki.bolca su içmeliyiz çok önemli kan akışını hızlandırıp bebeğe daha çok kan gitmesini sağlıyomuş çünkü.
iş yaparken sık dinlenmeye çalış yine de az iş yapıyorum nasılsa deme,az da olsa yorulmayalım
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım

kanama olmasın da ben ağrıya razıyım gerçi o da olmasın kanama gelcek die korkuyorum bu defa da
Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:
olmazmı canım bata 2 kala 2 gün çok ağrım oldu sanırım bebecik o ara yerleşti.
şimdi hafif oluyo ama dinlenince geçiyo canım mümkün olduğunca dinlen ve bolca su iç emi
geçmiş olsun canım yerleşme kanaması demek ki,dinlen bolca yorma kendini
inşallah pıtpıtları görünce rahatlicaz biraz daha :124:
ahhh sivitim yaa valla ben de keşke evde olsam diiyorum
servise biniyorum önlerde yer yok mecbur tekere yakın oturuyorum millet deli damgası vurmasa ayakta gidicem yani
işte de bilgisayarlar fişler makineler fotokopi makineleri oooooohooo bilmiyom nası olcak
hele o stresi sana anlatamam bazen sinirden kalbim yerinden çıkçak gibi oluyo ben de kulaklığı takıp bi yandan çalışırken müzik dinliyorum mümkün oldukça.başka türlü sakinleşemiyorum

canım bu iç rahatlaması artık hiç olmayacak bizde önce hcg si kaç çıktı,kese göründü mü,bebeğim görüncek mi,kalp atışı duyulcak mı,2 li taraması,cinsiyeti,organları sağlıklı mı,sağlıkla doğurcak mıyım,doğunca acaba niye ağlıyo vs vs artık bunlar hiiiiç bitmicek

benim sat 26 eylül ama yumurtlama gününü hesaba katarsak ekim ayında hamile kalmış oluyorum buna dayanarak çin takvimi kız diyor rus takvimi de kız diyo her şeyin hayırlısı rabbim sağlıkla inşallah..
bu arada kızlar bana gebelik öncesi bir sürü test yapmıştı dr um (çünkü karşı komşum çok şanslıyım ) sonra hastaneye ilk gittiğimde gebelik için de yine bir sürü hormon testi falan yaptı bence yaptırın elisa -hemogram-idrar-işte daha bikaçtane daha vardı zararı olmaz

hoşgeldin canım benimde 2 kaybım var ve günde 300 mg progestan kullanıyorum ama ben içiyorum

Canim ins saglukla hayirlisiyla kucaginiza aliriz Bende çok heyecanliyim çok korkuyorum rabbime emanet ins bu sefer ol demistir ve kucagimiza aliriz bu arada rus takvimine gore erkek cikti :) saglikli olsunda ins cinsiyette onemli degil bu bebegimi kaybetmek istemiyorum

kızlar ben netten okuduğuma göre elleri ayakları çok üşüyenin oğlu, hiç üşümeyip sıcak olanın kızı oluyormuş. benim elim ayağım hiç üşümüyor bakalım kızmı. sizden ne haber kızlar.....

Benimde elimden ayağımdan ateş çıkiyo sanki geliyo bizim kızlar demek

nasılsınız kızlarrr
bende gece uykusuzlugu gunduz uyku halı var halsızlık var koku keskınlıgı var esım deo sıkmıs ıse gıderken odaya gdırdım mıdem bulandı cokk suku rbu duyguları yasatanaaa....bu arda topıge yazıyorum ama kımse bana cvp vermıyorrr böle olursa yazmıcamm artık(bu arada alınganlık yaptımm bu gunlerdeeeeee)

ona goree bebegımıde alıp gıdecegım buralardannn

bız ım kanımız bu gunn 2000 lerdedır bu gunlerde ınsll carsamba kalp atısınıda duyarsamm super olurrrrrrrrsaglıcakla gel bebegımmmmm..

canııımmmmm günaydınn sabh bulaşık makinasına bir bardak koyayım dedimm ahh sonuç felaket makina deo su ne kadar keskin ve ağırmış meğerr ama mutlu oldum... kızlarr benim elim ayakımda yanıyoooo

Günaydın kızlaaar
Bugün nası hissediyosunuz?
Azcık midem kötü sabah ağrıdı şu an da bulantı var gibi,sabah süt içtim hiç sevmem ondan da bulanmış olabilir

ayy benimkiler hiç ısınmıyo hava güzel bile olsa
zaten çin takvimi de erkek dedi
ben şehzade doğurcam

çok şükür canım ben şu an bulantı kusma herşeye razıyım yeter ki sağlıklı olsun yavrucaklarımız
biyere gitme daha aşercez cinsiyet iddialarına gircez işimiz çoook
pıtpıta az kalmış hadi hayırlısı
bizde bu cumartesi keselencez inşallah

eweett prensees sanırımm
suzancıımmm pıtpıtlar için çarşamba erken olabilir
bu arada kızlar bugüünnn 5+6 yıız çok şükürr

günaydııııııııııııınnnn temmuz annişleriiiiiiiiiiii haftasonu sadece girip okuyabildim pek bişeyler yazamadım evde miskin miskin oturdum çünküüüüü

hoooopppp nereye şekerrrr valla bırakmayız ona göre haaaa.... senin betahcg iyiymişş maşallah benimki sanki biraz geç göllenme olmuş gibi bikaç gün yani.. çünkü regl olmam gerek günde 61 çıkmıştı.. bebişlerimizi İnşallah sağ salim kucağımıza alırızzz.... bu arada alınganlık felan yapmaaa hamiş felan dinlememm sıkarım nanaklarını heeeeee
eweett prensees sanırımm
suzancıımmm pıtpıtlar için çarşamba erken olabilir
bu arada kızlar bugüünnn 5+6 yıız çok şükürr

benim ellerimle ayaklarım hiç ısınmıyoo evde sürekli patikle geziyorum.. çin takvimi de erkek diyo şu taze kan olayınıda yaptım ondada erkek çıkıyo... Elleri ayakları düzgün, sağlıklı olsunlarda gerisi hiç mühim değil vallaa....

günaydın bayanlar cnm hpimiz alınganız sorma
dün herifim bişey dedi ki çok önemli değil koyuverdim kopcaları böğüre böğüre ağladım
ya sormayın herşey mi kokar herşeyin kokusunu alıyom valla
hiç kusmadım ama midem bu sabah bulanıyo valla
bakalım hayırlısı kime desem daha erken psikolojik dio ama anlamadım

ya yapayın kızlar bakın ben bi üşüyom bi sıcak basıyo yanıyom
ne yanı benimki totoş mu olacak (((

allah korusun

sağlıklı olsunda kız erkek hiç farketmek ve ben gebe olduğumu öğrendiğim günden beri gibi oğlum olacak gibi hissediyorum

çok şükür bende daha kokuya hassasiyet bulantı felan pek yok.. ama geçen gün annemle konuştum benim midem hepinizdede bulanmıştı dedi 4 kardeşiz biz.. ablamın bi kızı var oda hamileliğinde 8.aya kadar bulanmış :18: umarım ben bulantı kusma şikayetlerini yaşamam.. yaşarsamda bebeğimin canı sağolsunn

kızlarr bu arada biz Allah izin verirse yarın kesemizi görücezzz.... bide ben bazen hamile olduğumu unutuyorum yaaaaa sizede oluyomu öylee...?:44:

Allah senii onuda nerden çıkardın yavru beaaa... Rabbim hayırlı bebişler hayırlı cinsiyetler nasip etsinn... bende hamile olduğum günden beri erkek gibi hissediyorum herkeste öyle diyo.. hayırlısı bakalım kısmet...

hadı bakalım cnm hayırlısı o zaman yarın haberlerini alırız
bizde yüce rabbim kısmet ederse 13 kasımda kalp atışlarını duyacaz bugün itibarı ile 5+5 olduk teyzelerimiz

ay napım ya maya takvimine göre erkek
çin takviminr göre kız
rus göre kız
bana göre erkek
karıştı kafam iyice
tabi en önemlisi sağlık orası yayrı hele bide böle zor buluşmukken ay kız olsun ay erkek olsun diyemeyecem yanı

kızlar günaydın ben bugün 6+0 olduk ama sabah kalktıgımda gögüs hassasiyetimin olmadığını fark ettim normalmı bu yaa offf çok korkuyorum sizin gögüs hassisiyetiniz varmı ya ben cok tedirginim yarın dr kontrolüm varrrr nolur dualarınızı eksik etmeyin

cnm benimde bazen çok acıyo bazen daha az
takılma bence kendinide bebeğide strese sokma

hadı bakalım cnm hayırlısı o zaman yarın haberlerini alırız
bizde yüce rabbim kısmet ederse 13 kasımda kalp atışlarını duyacaz bugün itibarı ile 5+5 olduk teyzelerimiz

maşallah annesiiii büyümüşsünüz siizz.. biz bugün 4+6 yız yarın 5.haftamız doluyo Allah'ın izniyle...

canım benimde göğüs hassasiyetim çok fazla ama arada azalıp sonra çoğaldığını hissedebiliyorum.. Yarın bi doktoruna danış bakalım o ne diyecek..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…