Kızlar 2. hcg test sonucumuzu aldık.
ilki cuma akşamı 97 çıkmıştı.
Bu sabah 177 olmuş.2 günde bi tekrarlamaya devam edicez.
İnşallah böyle devam ederiz.
Bu arada bendeki durum;
İştah açılması
Her fırsatta uyuklama hali
Hafif kasık ağrısı
Sık idrara çıkma
Herşeyin kokusunu çok keskin şekilde alıyorum burnum çok hassaslaştı.
Bulantım baş dönmem falan yok gibi,bikaç kere hafif oldu ondan mı bilmem.
kahve kırmızı olmasın yeter ki.bolca su içmeliyiz çok önemli kan akışını hızlandırıp bebeğe daha çok kan gitmesini sağlıyomuş çünkü.
iş yaparken sık dinlenmeye çalış yine de az iş yapıyorum nasılsa deme,az da olsa yorulmayalım
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım
şimdi hafif oluyo ama dinlenince geçiyo canım mümkün olduğunca dinlen ve bolca su iç emi
inşallah pıtpıtları görünce rahatlicaz biraz daha :124:
servise biniyorum önlerde yer yok mecbur tekere yakın oturuyorum millet deli damgası vurmasa ayakta gidicem yani
işte de bilgisayarlar fişler makineler fotokopi makineleri oooooohooo bilmiyom nası olcak
hele o stresi sana anlatamam bazen sinirden kalbim yerinden çıkçak gibi oluyo ben de kulaklığı takıp bi yandan çalışırken müzik dinliyorum mümkün oldukça.başka türlü sakinleşemiyorum
canım bu iç rahatlaması artık hiç olmayacak bizde önce hcg si kaç çıktı,kese göründü mü,bebeğim görüncek mi,kalp atışı duyulcak mı,2 li taraması,cinsiyeti,organları sağlıklı mı,sağlıkla doğurcak mıyım,doğunca acaba niye ağlıyo vs vs artık bunlar hiiiiç bitmicek
ilki cuma akşamı 97 çıkmıştı.
Bu sabah 177 olmuş.2 günde bi tekrarlamaya devam edicez.
İnşallah böyle devam ederiz.
Bu arada bendeki durum;
İştah açılması
Her fırsatta uyuklama hali
Hafif kasık ağrısı
Sık idrara çıkma
Herşeyin kokusunu çok keskin şekilde alıyorum burnum çok hassaslaştı.
Bulantım baş dönmem falan yok gibi,bikaç kere hafif oldu ondan mı bilmem.
canım akıntı renksizse veya sarıysa hiç korkmamerhaba bayanlar
bugün inanılmaz çok akıntım var
bu beni bıraz rahatsız etti açıkçası
eşimle biraz evi temizledik işin büyük bölümünü herifim yaptı ama yinede çok çabuk yoruluyorum
geceleri uykularım iyice tepe taklak oldu
akşam çok erken saatlerde uyuklmaya başlıyorum be gece boyunca bu gece takip ettim 2 saatte bir uyanıyorum
su içiyorum tuvalat falan ama sabaha kadar kesinlikle deliksiz bir uyku çekemiyorum
kasıklarımda batmalarımda çoğaldı bide koku da çok hassaslaştım kusma yok arda bir midem bulanıyo ama o kadar ama kokulara inanılmaz hasasım erken başladı biraz
deli gibi 13 kasımı bekliyorum umarım kalp atışını duyarım
bu bebek 2,5 yıllık uzun bir tedavi yolundan geldi bana dua edin
temmuz anneleri bende temmuzda anne olabileyim
kahve kırmızı olmasın yeter ki.bolca su içmeliyiz çok önemli kan akışını hızlandırıp bebeğe daha çok kan gitmesini sağlıyomuş çünkü.
iş yaparken sık dinlenmeye çalış yine de az iş yapıyorum nasılsa deme,az da olsa yorulmayalım
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım
kanama olmasın da ben ağrıya razıyım gerçi o da olmasın kanama gelcek die korkuyorum bu defa daçarşamba günüydü randevum sordum hamileliğin etkileri normal dedi çokta ilgilenmedi açıkcası, ama şimdi perşmbe gününe randevu aldım başka hastaneden ona sorucam bakalım. kanama,akıntı başka hiç bir şey yok. sadece ağrı var..
olmazmı canım bata 2 kala 2 gün çok ağrım oldu sanırım bebecik o ara yerleşti.Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:
şimdi hafif oluyo ama dinlenince geçiyo canım mümkün olduğunca dinlen ve bolca su iç emi
geçmiş olsun canım yerleşme kanaması demek ki,dinlen bolca yorma kendiniselam kızlar. dün kahverengi lekelenme oldu. bir iki damla ama soluğu doktorda aldık. ultrasonda kese göründü ve hamileliğim devam ediyormuş ama bunun düşük tehtidi olabileceği için serum vermemiz gerekli dedi doktor . bir şişe sarı renkte serum yedim. progestan hapına başladım. şimdilik lekelenmem yok. İnşallah bir dahada olmaz.doktor ıstırahat verdi. 10 günlük ilişki yasağı koydu. 16sında tekrar gidicez kalp atışlarını İnşallah görürüz.
inşallah pıtpıtları görünce rahatlicaz biraz daha :124:
ahhh sivitim yaa valla ben de keşke evde olsam diiyorumkızlar ben şimdiden pazartesi sendromunaa girdimm....haftasonu dinlendim yaa akıntım baya azaldı ne ağrı ne sızı hiç bişey kalmadı ama iş başlayınca koştur koştur yine aynısı olacak diye korkuyorum...pufffff keşke evimin hanımı olsaydımmm
servise biniyorum önlerde yer yok mecbur tekere yakın oturuyorum millet deli damgası vurmasa ayakta gidicem yani
işte de bilgisayarlar fişler makineler fotokopi makineleri oooooohooo bilmiyom nası olcak
hele o stresi sana anlatamam bazen sinirden kalbim yerinden çıkçak gibi oluyo ben de kulaklığı takıp bi yandan çalışırken müzik dinliyorum mümkün oldukça.başka türlü sakinleşemiyorum
canım benimde karın ağrılarım devam ediyor. hemde ilk günden beri. kan tahlillerinde bir problemim yok çok şükür. ama önce keseyi sonra bebeğimi, sonrada kalp atışlarını duymadan içim rahat etmeyecek. çünkü bu karın ağrısı beni korkutuyor çokta fazla kendimi kaptırmak istemiyorum.. inşallah gebeliklerimiz sağlıklı sıhhatli devam eder amin. bu arada sonucunu bildir mutlaka..
canım bu iç rahatlaması artık hiç olmayacak bizde önce hcg si kaç çıktı,kese göründü mü,bebeğim görüncek mi,kalp atışı duyulcak mı,2 li taraması,cinsiyeti,organları sağlıklı mı,sağlıkla doğurcak mıyım,doğunca acaba niye ağlıyo vs vs artık bunlar hiiiiç bitmicek