Eki Görüntüle 584306 Eki Görüntüle 584307
Daha once aldigim cicisler.insallah rabbim giydirmeyi de nasip eder.AMİİİNNNN
Eki Görüntüle 583666
Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa
Canim yeni almadim bunlari.bende tutuyorum kendimi.daha dogrusu esim tutuyor:)bi biraksa durdurabilene askolsun.cinsiyeti belli degil.o yuzden unisex almistim zamaninda.allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin ama daha erken değilmi .... birde cinsiyeti belli oldumu ki... ama çok tatlı görünüyor....
bende almamak için zor tutuyorum kendimi 1-2 ay sonra bende başlarım herhalde....
canım çok güel gülerek kullanın
yine bi cumartesi sabahı kalkıp işe geldik... nefretlik bi durum... ve kurabiye bu durumdan hiç hoşlanmıyo belli ki... mide bulantım ve ishalim de hala sürüyo... bugun saat 11,30 da ikili testimiz var... ve sanırım bir de serum yiyip öyle işe gelicez... saate bağlı belki gelmeyebiliriz de... ama surat yapar nursuz patronlar... nasıl olucak bilmiyorum... inşallah herşey yolundadır, inşallah kurabiyemiz sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olur... bugun inşallah güzel haberler alırız...
bu arada beni de dua listesine ekleyebilirmisiniz rica etsem?...
sat 24.09.2012
tahmini doğum 02.07.2013
ilk bebeğimiz
istanbul
henüz cinsiyetimiz belli değil belki bugun doktorumuz cinsiyet ile ilgili yorumlar da yapabilir...
çoook heyecanlıyızzzz... babamız sabırsızlıkla bekliyooo kurabiyesini görmeyi...
hai bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
benim bulantılar tam gaz ama kusma azaldı
artık bire ikiye düştü inş. bulantılarda geçerde rahatlarım
oyyyyyy oyyyy
allahım güzel günlerde gıydırmeyı nasıp etsin inş
bende bir suru şeye heves edıyorum acaba alsammı dıyorum sonra ya cok erken dıyorum vaz gecıyorum ama artık ufak tefek almaya baslıcam
onceden kız mı erkekmı dıyodum en azından sımdı kesın olmasada cınsıyetı bellı gıbı
allahım ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin
bizde ilk şeyimizi aldık daha doğrusu babamız almış
babamız fanatik beşiktaşlı olunca bjk storedan
yavru kartal yazan bi tane battaniye almış
şimidlik bu ilk ve tek şeyimiz
Kızlar ya göğüsleri kaşınan var mı benim çok kaşnıyo ucu falan
Insan hevesleniyor tabi.napiyim 5 senedir herseyde kaliyordu gozum.bi bebegim olsa da bende alsam diyordum.rabbime sukurler olsun ki beni annelige laik gordu sonunda.ben almiyim da kim alsin:):)
oy oy teyzesi yesin onu maşallah ya allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun inş.
evet arkadaşlar ben de dün ikili test için doktora gittim ultrason sonuçlarımda bebeğin ense kalınlığı 1.6 mm çıktı şükür ama entersan olan bebeğimin boyunun 62.22 mm çıkması ve haftasının da 12 hafta 4 günlük çıkması yeni doğum tarihi 01.07.2013 göründü hayırlısı tabiii....cinsiyet ise 2 hafta sonra....
Kizlar gobegini fotograflayan var mi.her ay gelismeleri gormek icin.sadece benmiyim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?