2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Daha once aldigim cicisler.insallah rabbim giydirmeyi de nasip eder.AMİİİNNNN

günaydın arkadaşlar.... yazel çok güzel bebişin utangaç allah nazarlardan korusun
göğüs konusuna gelince benimde sabah uyanınca ateş gibi oluyo yanıyo sanki... sızlama başladı 2-3 günden beri...
bende bugün çalışanlardanım ama işim rahat ve patronlarım melek gibi çok iyi davranıyorlar allah razı olsun onlardan.. kıyafet olarakta lcwden internet sitesinden aldım pantolon falan 39 tl ye ve birkaç badi iyi güzel hoşuma gitti ...
son olarak ishal olan bi arkadaşıma tavsiyem gazozun içine bir tane aspirin atıyorsun onu içtinmi ishali kesiyo... ama aspirin zarar verirmi orasını bilmiyorum ... herkese hayırlı günler tekrardan...

günaydın kızlar bir haftadır yoktum geçmişe kısacık göz attım güzel haberlerniniz beni de mutlu etti ben bugün ikili teste gidiyorum inşallah

oy oy teyzesi yesin onu maşallah ya allah sağlıkla kucaklarımızı doldursun inş.

allah iyi günlerde giymeyi nasip etsin ama daha erken değilmi .... birde cinsiyeti belli oldumu ki... ama çok tatlı görünüyor....
bende almamak için zor tutuyorum kendimi 1-2 ay sonra bende başlarım herhalde....
Canim yeni almadim bunlari.bende tutuyorum kendimi.daha dogrusu esim tutuyor:)bi biraksa durdurabilene askolsun.cinsiyeti belli degil.o yuzden unisex almistim zamaninda.
canım çok güel gülerek kullanın

Sagol canim insallah rabbim giydirmeyi de nasip eder.

hai bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
benim bulantılar tam gaz ama kusma azaldı
artık bire ikiye düştü inş. bulantılarda geçerde rahatlarım

Eki Görüntüle 584306 Eki Görüntüle 584307
Daha once aldigim cicisler.insallah rabbim giydirmeyi de nasip eder.AMİİİNNNN

oyyyyyy oyyyy
allahım güzel günlerde gıydırmeyı nasıp etsin inş
bende bir suru şeye heves edıyorum acaba alsammı dıyorum sonra ya cok erken dıyorum vaz gecıyorum ama artık ufak tefek almaya baslıcam
onceden kız mı erkekmı dıyodum en azından sımdı kesın olmasada cınsıyetı bellı gıbı

hai bakalım iyi haberlerini bekliyoruz
benim bulantılar tam gaz ama kusma azaldı
artık bire ikiye düştü inş. bulantılarda geçerde rahatlarım

bu sabah kalktım tv ızlıyordum kahvaltı yapmamıstım tuvalete gıttım birden bir midem bulansın afedersınız öğürdum ama aç oldugum için kusamadım
aklıma hemen sızler geldınız amann allahım ne zor mus megerse dedım
ılk defa mıdem bulandı o kadar korktumkı kusmaktan. allahım sızlere kolaylık versınn sizi şimdş dahada iyi anladım

Insan hevesleniyor tabi.napiyim 5 senedir herseyde kaliyordu gozum.bi bebegim olsa da bende alsam diyordum.rabbime sukurler olsun ki beni annelige laik gordu sonunda.ben almiyim da kim alsin:):)

bizede ananemiz don almıs
bebege ılk don (kılot) alınınca donanırmıs dedı. tam olarak ne demek bılmıyorum ama herseyı tam olsun gıbı bır anlama gelıyo sanırım

Kızlar ya göğüsleri kaşınan var mı benim çok kaşnıyo ucu falan

ahhh ahhh hiç sorma kuzum hemde ne kaşınmak.
geçen akşam uzanıyordum göğsümde bi ıslaklık hissettim hemen ablamları çağırdım bi panik yaptım acayip bişeydi meğer sütmüş.ama daha erken sanırım.bugün 2'li testlerimin sonucu çıkmış onu alırken dr sorucam

Insan hevesleniyor tabi.napiyim 5 senedir herseyde kaliyordu gozum.bi bebegim olsa da bende alsam diyordum.rabbime sukurler olsun ki beni annelige laik gordu sonunda.ben almiyim da kim alsin:):)

heytttttttt be kım tutar senııı yaradana cok sukur allahım bu guzel duyguyu bıraz gecde olsa sana yasatıyorr

evet arkadaşlar ben de dün ikili test için doktora gittim ultrason sonuçlarımda bebeğin ense kalınlığı 1.6 mm çıktı şükür ama entersan olan bebeğimin boyunun 62.22 mm çıkması ve haftasının da 12 hafta 4 günlük çıkması yeni doğum tarihi 01.07.2013 göründü hayırlısı tabiii....cinsiyet ise 2 hafta sonra....

canım ıkılı test hakkında bıraz bılgılendırırmısın sanırım kan tahlılıde verılıyo doktora sormayı unuttum acaba tahlıl ıcın aç olmak önelımı???

Kizlar gobegini fotograflayan var mi.her ay gelismeleri gormek icin.sadece benmiyim yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…