canım ıkılı test hakkında bıraz bılgılendırırmısın sanırım kan tahlılıde verılıyo doktora sormayı unuttum acaba tahlıl ıcın aç olmak önelımı???
bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndeeeeeeeeeeeee
ama henuz sadece 1 kere cektık 8+5 de ondada zaten duz bır karın vardı
Eki Görüntüle 583666
Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa
yine bi cumartesi sabahı kalkıp işe geldik... nefretlik bi durum... ve kurabiye bu durumdan hiç hoşlanmıyo belli ki... mide bulantım ve ishalim de hala sürüyo... bugun saat 11,30 da ikili testimiz var... ve sanırım bir de serum yiyip öyle işe gelicez... saate bağlı belki gelmeyebiliriz de... ama surat yapar nursuz patronlar... nasıl olucak bilmiyorum... inşallah herşey yolundadır, inşallah kurabiyemiz sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat olur... bugun inşallah güzel haberler alırız...
bu arada beni de dua listesine ekleyebilirmisiniz rica etsem?...
sat 24.09.2012
tahmini doğum 02.07.2013
ilk bebeğimiz
istanbul
henüz cinsiyetimiz belli değil belki bugun doktorumuz cinsiyet ile ilgili yorumlar da yapabilir...
çoook heyecanlıyızzzz... babamız sabırsızlıkla bekliyooo kurabiyesini görmeyi...
Eki Görüntüle 584306 Eki Görüntüle 584307
Daha once aldigim cicisler.insallah rabbim giydirmeyi de nasip eder.AMİİİNNNN
Kizlar gobegini fotograflayan var mi.her ay gelismeleri gormek icin.sadece benmiyim yoksa
hepimize maşallaaahhhhhhanammmm pıtırcık kendını bellı etmeye baslamısss oyy masalah sızeee
yaaaaa kuzum bugünde ekleyebilirsinki aslındaa çıkmadan çekte ekleyiver hadiii... artık göbiş koyma vaktimiz geldi heemmm...tütütütütü maşallahhhh yesinnnn karnını teyzesibende yarın ekliycem.
bugün arkadaşın 15 günlük bebişi var onu görmeye gidicez yarın eklerim ama:)
Teşekkürler cnm.. Ufaklık kendini göstermeye başladıııı çok şüküürrr RabbimeeeeeMaşallah canım belli olmuş artık
ayyyy ayyy yerim ben onun yumuk yumuk ellerinii totosunuu Allahımm maşallaaaahhhne tatlı bişey bu böyle yazellll... Rabbim size bağışlasın İnşallaaaahhh...
Eki Görüntüle 583666
Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa
canim ne guzel cikmis bebegin bayildim pozuna mansallaaaaaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?