2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

ayyyy ayyy yerim ben onun yumuk yumuk ellerinii totosunuu Allahımm maşallaaaahhh ne tatlı bişey bu böyle yazellll... Rabbim size bağışlasın İnşallaaaahhh...

ekledim cnm iki listemizede...

Eki Görüntüle 584306 Eki Görüntüle 584307
Daha once aldigim cicisler.insallah rabbim giydirmeyi de nasip eder.AMİİİNNNN

oyyy Rabbim ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsinn... Bizim babamızda amcalarımız ve dedemizde Galatasarylı büyük ihtimal bizimkinede böyle bi hediye gelicektir onlardan
Kizlar gobegini fotograflayan var mi.her ay gelismeleri gormek icin.sadece benmiyim yoksa

benn bennnn 2 tane fotom var şuandaa... ve artık hamiş göbeğim hepten belli ediyo kendiniiiii olmazsa birazdan çekip koyarım fotomuzuu teyzeleriiii

yadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlarr sizceeeeeeeeeee göbiş topiği açalımmı ne dersiniz..?????????????? fikirlerinizi alayım....

anammmm pıtırcık kendını bellı etmeye baslamısss oyy masalah sızeee
hepimize maşallaaahhhhhh bugün daha bi belirgin benim göbiş sankiii... oyyy annesi yer onuuuuuu 1 ay oldu ben yavrumu görmeyeli yaaaa dahada 9 gün var meleğimi görmeeyyeeee ne kadar oldu nasıl çook merak ediyorum beennn....
tütütütütü maşallahhhh yesinnnn karnını teyzesi bende yarın ekliycem.
bugün arkadaşın 15 günlük bebişi var onu görmeye gidicez yarın eklerim ama:)
yaaaaa kuzum bugünde ekleyebilirsinki aslındaa çıkmadan çekte ekleyiver hadiii... artık göbiş koyma vaktimiz geldi heemmm...
Maşallah canım belli olmuş artık
Teşekkürler cnm.. Ufaklık kendini göstermeye başladıııı çok şüküürrr Rabbimeeeee

22 Aralıkta dahil bugüne kadar olan herkesin duasını okudum.Allah kabul etsin inşallah.Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin yavrularımızı..Sabaha kadar gaz sancısı çektim ne zormuş yaa.Artık sabahta geçmemiş olsaydı hastaneye gidecektim.Ama şükür iyiyim..Herkese iyi hafta sonları diliyorum.

canim ne guzel cikmis bebegin bayildim pozuna mansallaaaaaahhh

11+5'iz bugünn biizz... az önce çektim fotoğrafıı...

Eki Görüntüle 584344

senin bebek ben burdayim diyor mansallaaahh artik hareketlerini hissetsek ne guzel olurrrr

Slm herkesee
Yazel utangaç olucak senin bebiş. Ay senin kız dicektim Allah mı söyletti dersin senle batlarımız aynı bebişlerimizde :) bizmkide bu kadar oldu yani
Ben pzt. gidicem dra çook merk ediyrum nasıl sağlıklımı iyimi diye. Allah korusun kötü düşünmek de istemiyorum ama işte anne yüreğimi ne

irmegan senin göbüş bebiş belli bayağı :) Ben normalde göbüşlü olduğum için pek bi fark yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…