2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
Kizlar normalde de az bi gobegim vardi ama sabahlari gidiyordu.zayifim da ama karnim cok cikti...2.5 kg almisim bir ayda

Ayyy söyletsin söyletsin valla Allah kalbimi biliyor bende kız olsun istiyorum hayırlısı tabiki.. Sende inşallah güzel haberlerle gelirsin mutluluğunu burda paylaşırsın canım,merak hep oluyor canım ve sanırım doğana kadar da yaşayacağız bu duyguyu.

Maşallah canım bayağ belirmiş annesi,hadi bakalım bundan sonra tam gaz şişeriz gibi geliyor bana
belirdi benim minnağım teyzesiiii... aynen yaaaa koca göbiklerle napıcaz biz hiç bilmiyorum benim şimdiden denge kaybım oluyo valla o zaman hiiiiiiiiiiiiiç düşünemiyorum kendimii.. sağa sola çarpa çarpa giderim heraldeee
senin bebek ben burdayim diyor mansallaaahh artik hareketlerini hissetsek ne guzel olurrrr
ayyyy bende çooooooooook istiyorum hareketlerini hissetmeyi artıııkkkk..... bi gelseydik o günlereee....
Eki Görüntüle 584361 buyrun kizlar bu da benim gobek simdi cektim 12+4 buyuduk galiba
ayyy ayyyy teyzesi kurban olsun onaaaaa pıttıcık çıkarmış annişinin göbişiniiiiii sen zayıfsın kuzum maşallah ama yinede çıkmış göbiş zayıflarda geç çıkıyo genelde sankii....
irmegan senin göbüş bebiş belli bayağı :) Ben normalde göbüşlü olduğum için pek bi fark yok sanki
hadiii hadiiii sende koyda biz yapalım yorumuuu... bugün göbiş günüüüüüüüüüüüüüüüü
allahımm allahımmm sivrice çıkmış seninki kızzz yoksa bu erkekmiiiii..??
Kızlar çok tatlısınız maşallah
ben kendimi sonlara doğru düşünemiyorum kiloyla hamile kaldım herhalde 100 kg olurum top gibi yuvarlanırım
amaaaannn olursak olalım bebişlerimiz için değer.. bende az bi kiloyla hamiş kalmadım yaneeee 65 kiloyla kaldım ama çok şükür aynı kilomdayım şuandaaa... hadi sende koyy sende koooyyyy göbişiniii....???

Bende özendim.Bugün SAT a göre 12+5 ama ultrasona ve doktoruma göre 13+0 olduk.Eki Görüntüle 584396
oyyyyyyyyy senin göbişde çıkmış hepten cnmm... seninkini kıza benzettim ben
maşallah büyütmüşsün kuzuyu
büyüttük teyzesiii... bizde bizim kuzuyu görmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzz... hadi sende ekle hemeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn
Maşallah canım benim de tam bu kadar bizde bugün 11+5 olduk :)

ekle ekleeeeeeeeeeeeeee bakalım bizde senin minişeeeee.....

11+5'iz bugünn biizz... az önce çektim fotoğrafıı...

Eki Görüntüle 584344

Eki Görüntüle 584361 buyrun kizlar bu da benim gobek simdi cektim 12+4 buyuduk galiba

Harika göbişler.Allah nazardan korusun :) Benim bebiş hepinizinden gün olarak büyük ama göbeğim sivrilmedi yayık bi şekilde genişliyo.sanırım kız.Benim içime öyle doğuyor.Sivri karına genelde erkek derler.Hayırlısı.Sağlıklı olsunlarda

ay ben daha ekmeyim kokutmayım sizide
benim zaten göbüşüm vardı o yüzden bu göbüş bebek göbüşü değil henüz

Nerdesin canım benim? sesin çıkmıyor dünden beri umarım hersey yolundadır

İyiyim cnm benim,telefondan girip okuyorum,pek yazamıyorum,bilgisayardada çok vakit geçiremiyorum kızıyo eşim bebeğe zararlı diye,arada yazıyorum o nedenle,bebişinıde gördüm maasallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Koyucam canım bende benimkide baya belli ama şimdi telden giriyorum telden koyulmuyor pc yi açınca ordan koyarım :) şimdi kayınvalidem var :)))

oyyyyyyyyy senin göbişde çıkmış hepten cnmm... seninkini kıza benzettim ben

Evet canımmm bana da kız gibi geliyor.Beni görenlerde sen kesin kıza hamilesin gözünün feri gitmiş,çirkinleşmişsin diyorlar.Kız annenin güzelliğini alır derler ya.Bakalım bu tezler doğru çıkacakmı??İkidir ultrasona girdim bebeğim hep yan duruyordu,göstermedi bacak arasını.Kız mahremini saklar diye yorum yaptı doktor.Bilmiyorum.Ama merak içindeyim :)

bencede kızz gibiii baksana edepli annesii göstermiyo pıttısınıı..... bende kıza doğru meyillendim valla erkek diyodum ya kız bebiş kıyafetlerini görünce deliye döndüm geçen güüünnn

valla benimkininde hepsi bebiş değildir heralde ama yinede ekledimm... hadi yaff koy sendeeeeeee

işteyim telle ceksem bile pcye aktaramam alet yok
bide şu ikili taramadan bi çıkalımda ole
bnim çok kusmuklu geçtiği için korkuylarım var kafam bi rahatlasın önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…