masallahhhhhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 584362
Bu da benim bebisimmmm:)
Bende özendim.Bugün SAT a göre 12+5 ama ultrasona ve doktoruma göre 13+0 olduk.Eki Görüntüle 584396
bencede kızz gibiii baksana edepli annesii göstermiyo pıttısınıı..... bende kıza doğru meyillendim valla erkek diyodum ya kız bebiş kıyafetlerini görünce deliye döndüm geçen güüünnn
işteyim telle ceksem bile pcye aktaramam alet yok
bide şu ikili taramadan bi çıkalımda ole
bnim çok kusmuklu geçtiği için korkuylarım var kafam bi rahatlasın önce
ay ben daha ekmeyim kokutmayım sizide
benim zaten göbüşüm vardı o yüzden bu göbüş bebek göbüşü değil henüz
kızlarrrr bende temmuz annnesiyim inşallah :))))
bende takılıcam size bu sayfa çok hareketlii, analar benide alın aranıza ama benim karnım daha çıkmadı(((
Sorma canımm.Kız için olanlar ayrı zaten.Ama yenidoğanda erkek içinde çok güzel şeyler var.Alışveriş merkezine gidince eşim bebek mağzalarına girmemem için epey savaş veriyor.:) zor tutuyorum kendimi ama netten bi kaç bişey aldım hevesim körelsin diye.Şimdi cinsiyeti bekliyorum.Sonra beni tutabilene aşk olsun :) Senin de karnın sivrilmemiş kız mı acaba?
kızlarrrr bende temmuz annnesiyim inşallah :))))
bende takılıcam size bu sayfa çok hareketlii, analar benide alın aranıza ama benim karnım daha çıkmadı(((
cikar canim cikar daha kucuk seninkibenim son 2 haftadir boyle oldu ondan once pek belli degildi
işte sana ben burdayım diyo annesiiiiiiiiii... eve gidince koy o zaman kesiiinnn.... bende iş yerinde çektim vallaaaaa kablom burda duruyo hep ondan ekleyebildim.. akşam sırf senin göbişi görmeye giricem bak ona göreeeeeeeee
çok kusuyorum ama kızlar içim dışıma çıktı walla( günlerdir evden dışarı burnumu çıkkaRmadım,biyere gitmeye korkuyorum,yolda kusarmıyım falan diyeee
şu günleri bi atlatsaydım iyiydi
İyiyim cnm benim,telefondan girip okuyorum,pek yazamıyorum,bilgisayardada çok vakit geçiremiyorum kızıyo eşim bebeğe zararlı diye,arada yazıyorum o nedenle,bebişinıde gördüm maasallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
1 aya kadar gecer canim ben hic kusmadim ama midem hep bulandi hala daha kokulara karsi cok hassasim insallah seninkide gececek yavas yavas sabir
ımrendım bende koyucaktım ama beceremedım hata verıyoo
canım resmin boyutu çok büyüktürr boyutunu küçültürsen ekleyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?