2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
kızlar kısmet olurda patrondan paçamı sıyırırsam
saat 3 te çıkacam bugün ve kuaföre gidecem
eşimin akşam fabrika yemeği var
baya uzun zamandır kuaföre gitmiyodum
sorum şu
manikür yaptırıcam ama oje sürdürüp sürdürmemekte karasız kaldım
bi sakıncası olur mu olmaz mı bilemedim

ooo maşallah en azından hamile olduğunuz belli bende göbek falan yok hamileyim diyince şöyle bi bakıyolar :))))))

merak etme bende oyleyım
2 yıl once falan hastaneye bırını zıyarete gıtmıstım bir kız gordum hamıleymıs 9 aylık haftaya dogumum var demıstı sok olmustum kızda mınnacık karın vardı cok ımrenmıstım insallah bende oyle olurummm

ben oje surmeye bayılırdım hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hıc surmedım
netde cok arastırdım ılla surecem dıyorsanız acık havada oje kokusunu ıcınıze cekmeden surun dıyo
bırde gecen gun bır sıtede hamıleler ıcın özel üretim aseton gordum demekkı asetonda zararlıkı özel uretım yapmıslar dedım kendı kendıme

mansallah annesi bu haftalara gelip de belli olmayan varmi acabahepimiz sisiyoruz artik

dun detaylı erken tarama için doktordaydık doktor dışarıdan belli olmuyor ama yağ kitlesi yüzünden pek iyi göremiyorum dedi bana ve bir kısmını alttan bakarak söyledi, kan sonuçlarım haftaya çıkacak, cinsiyeti yönünde net birley diyemedi ama sanki içimize doğan yönünde bir şeyler söyledi

bu arada blgn08, ozyadaylz, suzan allah kabul ederse okudum dualarınızı,

kaç gündür birkaç aksilik ve halsizlikten giremedim, burnum tıkalı, boğazım kaşınıyor ve ağrıyor, dün ıhlamur içtim bugun bir yeşil çay içtim akşamdan beri de zencefilli limonlu bal yutuyorum, bir aratuzlu su çektim burnuma, taze meyve suyu falan ama yine de iyileşmede zorlanıyorum, allah beterlerinden korusun..

ayrıca hatırlarsanız iş yerimin alt katındaki sağlık ocaına gelen ölümcül kızamık virüsü olan çocuk kaynaklı bir endişe vardı işyerndeki herkese aşı yapıldı ben bu hafta şasns eseri kurumda olmasam da ggeçen hafta gelmiş olan çocuktan dolayı benim için de endişelendiler, gittiğim iki doktor da çocuklukta kızamık ya da kızamıkçık geçirdiysen sorun olmaz dediler yani telaşa gerek yok dediler, bilginiz olsun..geçmişe ait pek birşey okumadım gelişmelerden haberim yok kusura bakmayın. optum

canım bence sakıncası olmaz ben çoksık olmasa da ojeletiyorum hatta görseniz dün bir manikür yaptırdım taşlarla kelebek şekli yaptılar muthis oldu, ama bir önerim ben hamileliğimden bu yana manikür yaptırmamıştım kuaförüne güvensen de steril etseler de yine de içimde dert olmasın diye kendi manikür setimi aldım öyle gittim, sağolsunlar kullanmadan önce yeni aldığım malzemeleri yüksek ısıda steril ettiler, gözünüz korkmasın toptan manikür malzemeleri satan bir yerden solingenin paslanmaz makası ve et pensi dahil olmak üzere törpü vs aldım ortalama 65 tl verdim, bence oje kokusu da evet ama en önemlisi kuaförde boya kokusu solumamak boyadan uzağa otur ya da boya yapılmayan saate git

bence maniküründe sakıncası olabilir o aletler temizmi,çünkü normalde bi çok önerilmiyo sonuçte et kesiliyo kanıyo falan,sen birsin ama sakıncalı gibi geliyo bana (((

Ayy benim de icime erkek doguyor.sivri karnim yaa.herkes erkek dedi kizlar:)
ewettt ben cok zayıfım 47,5 ıle hamıle kaldım şimdi 49,5 olduk

Aynen ben de 47 ydim 1 ay once 49.5 oldum

biraz çıksın yaaaa ben merak ediyorum öyle göbüşlü olmayı,ben senin kadar zayıf değilim ama hiç göbeğim yoktur dümdüzdüm yani:)))))))) bakalım ilerleyen aylarda neler olacak şimdilik kilo almadım zaten kusmalarım vardı onlar geçti ama bulantılar devam ediyo, çok iştahsızım hiç bişey yemek gelmiyo içimden zaten o dönemde herşeyden tiksindim bebişimi besleyebiliyomuyum merak ediyorum

canım geçmişteki 150ye yakın sayfayı tabii ki okuyamadım ama atlayıp giderken denk geldim, bir sorum var normalde onlar habersiz seni işten çıkardıklarında tazminat vermek zorundalar, sen de habersiz çıkarsan birşey alamazsın, dilersen biraz sabret onlar seni çıkarsın ve tazmşnat al, gerçi sanırım en az iki ay çalışman geekiyor bunun için ama araştır birazcık işstersen

önerin için teşekkürler arkadaşım ama bizler hamile olduğumuzdan aspirin içemiyoruz malesef... az önce doktordan geldim kola ve haşlanmış patates tüketicem 1 hafta boyunca...

bu arada bebişimiz burnunla oynamaktan doktor teyzesi burun ölçümünü tamamlayamadı malesef... ama ikili testinde diğer ölçümleri çok şükür sıkıntısız... şimdi kan sonucumuzu beklemekteyiz... cinsiyete gelince zorla da olsa ağzından laf alabildik ama sakın bunu ciddi bi yorum olarak algılamayın 4 hafta daha sıkın dişinizi... sanki şimdilik bi pipi gördüm gibi dedi... hub resimlerine bakınca ben de erkek olduğunu düşünüyorum :) hayırlısı olsun... Allah'ım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin bu herşeye değer...

Selam herkese ..dün bizde doktora gittik ikili testimiz yapıldı sonuçlarını haftaya alıcakmışız. Meraklı eşim cinsiyetini sordu bayağı uğraştı sanki bi pipi görüyorum dei sonra tekrar tekrar baktı sakın gidip mavi kıyafetler almayın haftaya yine bakarız bugün bize ekmek yok cinsiyet konusunda dedi eşim şoka girdi çünkü deli gibi kız istiyodu. bende öyleydim ama hamile kalınca cinsiyetin bi önemi olmamaya başladı sağlıklı olsunlarda. isminin bile koydum rüzgar bebiş geliyo eğer bizi yanıltmadıysa

bence maniküründe sakıncası olabilir o aletler temizmi,çünkü normalde bi çok önerilmiyo sonuçte et kesiliyo kanıyo falan,sen birsin ama sakıncalı gibi geliyo bana (((

anladım kızlar saolun yaptırmakta karasızdım zaten
herhalde yaptırmayacam
bi fön çektiriyim yeter

ben bu işyerinde yeniyim ve sgk başlatmadım dolayısıyla bi hakkım yok... bi hak talebim de yok... bana uzak olsunlar yeter...

Kizlar az once acilden geldik. Kahvaltidan sonra korkunc bir mide agrisi yasadim. Bekledim ama yarim saat icinde gecmeyince aglaya aglaya hastaneye gittik. Midemin delindigini dusunuyordum ve bebege zarar gelecek diye cok korkmustum. Bebegi gorduk, iyiydi ve olmasi gerekenden 6 gun onde imis. 11+5 olmus! Kadin dogum doktoru dahiliyeye gonderdi. Orada safra kesesine, pankreasa, bobreklere ve mideye bakildi, ultrason ile. Sorunun midedeki kocaman gaz kutlesinden kaynaklandigi tespit edildi! Kahvaltida her zamanki seyleri yemistim aslinda ama tek fark firindan yeni cikmis sicak ekmek yememdi. Doktor, 1 gun beklemis ekmek yemem gerektigini soyledi. Arkadaslar lutfen siz de sicak, taze ekmek yemeyin. Bugun cektigim agrilari kimse ceksin istemem

herkeste aynı durum var demekki... :))) ben de deli gibi kız istiyorum... eşim de öyle... ama onun varlığını öğrendiğimiz günden beri hiç önemi yok... önemli olan o sağlıklı olsun... eli ayağı düzgün olsun... hayırlısıyla tüm organları oluşsun... ve hayırlı bi evlat olsun... Allah'ım nasip ederse kucağımıza almayı kız olursa ZeynepSu-erkek olursa AliAydın'ımız sağlıkla bize kavuşsun o bize yeter...

canım hayırlısı olsun inşallah peki sizde gördünüz mü pipi falan banada doktorum erkek olabilir bacak arası dolu dedi bebek te aşağı doğru yüz üstü duruyodu aşağı doğru bişey sallanıyodu artık pipimi yoksa kordonmu bilmiyorum ama bende sizin gibi şok oldum kıza hazırlamıştım kendimi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…