oyyyy kuzum sende pek bi zayıfmışsınnn minik erkek belli etmiş kendini amaaaaaMaşallahhh size annesiiiiiiiiiiiii
ooo maşallah en azından hamile olduğunuz belli bende göbek falan yok hamileyim diyince şöyle bi bakıyolar :))))))
kızlar kısmet olurda patrondan paçamı sıyırırsam
saat 3 te çıkacam bugün ve kuaföre gidecem
eşimin akşam fabrika yemeği var
baya uzun zamandır kuaföre gitmiyodum
sorum şu
manikür yaptırıcam ama oje sürdürüp sürdürmemekte karasız kaldım
bi sakıncası olur mu olmaz mı bilemedim
mansallah annesibu haftalara gelip de belli olmayan varmi acaba hepimiz sisiyoruz artik
ben oje surmeye bayılırdım hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hıc surmedım
netde cok arastırdım ılla surecem dıyorsanız acık havada oje kokusunu ıcınıze cekmeden surun dıyo
bırde gecen gun bır sıtede hamıleler ıcın özel üretim aseton gordum demekkı asetonda zararlıkı özel uretım yapmıslar dedım kendı kendıme
sorum şu
sorum şu
Ayy benim de icime erkek doguyor.sivri karnim yaa.herkes erkek dedi kizlar:)Harika göbişler.Allah nazardan korusun :) Benim bebiş hepinizinden gün olarak büyük ama göbeğim sivrilmedi yayık bi şekilde genişliyo.sanırım kız.Benim içime öyle doğuyor.Sivri karına genelde erkek derler.Hayırlısı.Sağlıklı olsunlarda
ewettt ben cok zayıfım 47,5 ıle hamıle kaldım şimdi 49,5 olduk
merak etme bende oyleyım
2 yıl once falan hastaneye bırını zıyarete gıtmıstım bir kız gordum hamıleymıs 9 aylık haftaya dogumum var demıstı sok olmustum kızda mınnacık karın vardı cok ımrenmıstım insallah bende oyle olurummm
benim hikayem biraz dramatik... 8 eylülde evlenip Bursa'dan İstanbul'a yerleştim... 1 buçuk ay evde oturup, referansla bi firmada finans departmanında çalışmaya başladım... sonra bebeğimizi öğrendik... bi süre söylemedim... söylediğimde de "iş anlamında yıkıldıklarını" şahsi anlamda sevindiklerini öğrendim... bide inanılmaz yoğun çalışıyorum çok yoruluyorum... haftanın 6 günü saat 8-18,30 çalışıyorum... bi cumartesi öğleden sonra izin aldım diye dünya kadar laf işittim... en başta yaptığımız görüşmede cumartesi ile ilgili bi iyileştirme düşündüklerini söylemişlerdi... pazartesi günü cumartesi mevzusunu konuşmak istedim patronumla ve ilk baştaki verdiği sözü inkar etti... o anda benim için bittiler zaten... sonra dün internette gezinirken bir de baktım ki; pazartesi bizim tartışmamız sonrasında salı günü eleman ilanı vermişler... bende ay sonuna 2 gün kala söyleyip ayrılmayı düşünüyorum... malesefki böyle...
günaydın arkadaşlar.... yazel çok güzel bebişin utangaç allah nazarlardan korusun
göğüs konusuna gelince benimde sabah uyanınca ateş gibi oluyo yanıyo sanki... sızlama başladı 2-3 günden beri...
bende bugün çalışanlardanım ama işim rahat ve patronlarım melek gibi çok iyi davranıyorlar allah razı olsun onlardan.. kıyafet olarakta lcwden internet sitesinden aldım pantolon falan 39 tl ye ve birkaç badi iyi güzel hoşuma gitti ...
son olarak ishal olan bi arkadaşıma tavsiyem gazozun içine bir tane aspirin atıyorsun onu içtinmi ishali kesiyo... ama aspirin zarar verirmi orasını bilmiyorum ... herkese hayırlı günler tekrardan...
canım ıkılı test hakkında bıraz bılgılendırırmısın sanırım kan tahlılıde verılıyo doktora sormayı unuttum acaba tahlıl ıcın aç olmak önelımı???
ben oje surmeye bayılırdım hamıle oldugumu ogrendıgımden berı hıc surmedım
netde cok arastırdım ılla surecem dıyorsanız acık havada oje kokusunu ıcınıze cekmeden surun dıyo
bırde gecen gun bır sıtede hamıleler ıcın özel üretim aseton gordum demekkı asetonda zararlıkı özel uretım yapmıslar dedım kendı kendıme
canım bence sakıncası olmaz ben çoksık olmasa da ojeletiyorum hatta görseniz dün bir manikür yaptırdım taşlarla kelebek şekli yaptılar muthis oldu, ama bir önerim ben hamileliğimden bu yana manikür yaptırmamıştım kuaförüne güvensen de steril etseler de yine de içimde dert olmasın diye kendi manikür setimi aldım öyle gittim, sağolsunlar kullanmadan önce yeni aldığım malzemeleri yüksek ısıda steril ettiler, gözünüz korkmasın toptan manikür malzemeleri satan bir yerden solingenin paslanmaz makası ve et pensi dahil olmak üzere törpü vs aldım ortalama 65 tl verdim, bence oje kokusu da evet ama en önemlisi kuaförde boya kokusu solumamak boyadan uzağa otur ya da boya yapılmayan saate git
bence maniküründe sakıncası olabilir o aletler temizmi,çünkü normalde bi çok önerilmiyo sonuçte et kesiliyo kanıyo falan,sen birsin ama sakıncalı gibi geliyo bana(((
canım geçmişteki 150ye yakın sayfayı tabii ki okuyamadım ama atlayıp giderken denk geldim, bir sorum var normalde onlar habersiz seni işten çıkardıklarında tazminat vermek zorundalar, sen de habersiz çıkarsan birşey alamazsın, dilersen biraz sabret onlar seni çıkarsın ve tazmşnat al, gerçi sanırım en az iki ay çalışman geekiyor bunun için ama araştır birazcık işstersen
Selam herkese ..dün bizde doktora gittik ikili testimiz yapıldı sonuçlarını haftaya alıcakmışız. Meraklı eşim cinsiyetini sordu bayağı uğraştı sanki bi pipi görüyorum dei sonra tekrar tekrar baktı sakın gidip mavi kıyafetler almayın haftaya yine bakarız bugün bize ekmek yok cinsiyet konusunda dedieşim şoka girdi çünkü deli gibi kız istiyodu. bende öyleydim ama hamile kalınca cinsiyetin bi önemi olmamaya başladı sağlıklı olsunlarda. isminin bile koydum rüzgar bebiş geliyo eğer bizi yanıltmadıysa
Selam herkese ..dün bizde doktora gittik ikili testimiz yapıldı sonuçlarını haftaya alıcakmışız. Meraklı eşim cinsiyetini sordu bayağı uğraştı sanki bi pipi görüyorum dei sonra tekrar tekrar baktı sakın gidip mavi kıyafetler almayın haftaya yine bakarız bugün bize ekmek yok cinsiyet konusunda dedieşim şoka girdi çünkü deli gibi kız istiyodu. bende öyleydim ama hamile kalınca cinsiyetin bi önemi olmamaya başladı sağlıklı olsunlarda. isminin bile koydum rüzgar bebiş geliyo eğer bizi yanıltmadıysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?