bizede ananemiz don almıs
bebege ılk don (kılot) alınınca donanırmıs dedı. tam olarak ne demek bılmıyorum ama herseyı tam olsun gıbı bır anlama gelıyo sanırım
biz geldikkkkkkkk yoruldukk dün gelemedık eltımde sohbetımız vardıı dualar okuduk bebegımlee cok sukur ugunde bu st kadar temıslık yaptıkk sag kasıgıma agrı gırdı dahada duruyor yaaa:26::26::18:hayırlısı wc gıttım peceteye dıkatlı baktım vee elhamdulıllah dedım ıcımdenn cok sukur bır sey yok bebegım benımle gelısıyorrrrrrr cok sukurbugun ıtıbarı ıle 4.aydan gun aldık darısı 5-6-7-8-9 aylaraaa ınsallahhhhhhhhh cumletennnnnnnnnnnnnnn
e sız asılsınız bakalımmm gecmıs cokkkkkkkkkkkkkkk uzunn bnm okumaya takatım yok ınsll herkesler ıyıdırrrrrrrrr
canım hayırlısı olsun inşallah peki sizde gördünüz mü pipi falan banada doktorum erkek olabilir bacak arası dolu dedi bebek te aşağı doğru yüz üstü duruyodu aşağı doğru bişey sallanıyodu artık pipimi yoksa kordonmu bilmiyorum ama bende sizin gibi şok oldum kıza hazırlamıştım kendimi :44:
kız ne cabuk ogrendınnn pıpılıyıı ya bende merak edıyorum farketmes ama genedee merak ısteeeeeeeeeeeeewettt ben cok zayıfım 47,5 ıle hamıle kaldım şimdi 49,5 olduk
allah razı olsun cnmmmdun detaylı erken tarama için doktordaydık doktor dışarıdan belli olmuyor ama yağ kitlesi yüzünden pek iyi göremiyorum dedi bana ve bir kısmını alttan bakarak söyledi, kan sonuçlarım haftaya çıkacak, cinsiyeti yönünde net birley diyemedi ama sanki içimize doğan yönünde bir şeyler söyledi
bu arada blgn08, ozyadaylz, suzan allah kabul ederse okudum dualarınızı,
kaç gündür birkaç aksilik ve halsizlikten giremedim, burnum tıkalı, boğazım kaşınıyor ve ağrıyor, dün ıhlamur içtim bugun bir yeşil çay içtim akşamdan beri de zencefilli limonlu bal yutuyorum, bir aratuzlu su çektim burnuma, taze meyve suyu falan ama yine de iyileşmede zorlanıyorum, allah beterlerinden korusun..
ayrıca hatırlarsanız iş yerimin alt katındaki sağlık ocaına gelen ölümcül kızamık virüsü olan çocuk kaynaklı bir endişe vardı işyerndeki herkese aşı yapıldı ben bu hafta şasns eseri kurumda olmasam da ggeçen hafta gelmiş olan çocuktan dolayı benim için de endişelendiler, gittiğim iki doktor da çocuklukta kızamık ya da kızamıkçık geçirdiysen sorun olmaz dediler yani telaşa gerek yok dediler, bilginiz olsun..geçmişe ait pek birşey okumadım gelişmelerden haberim yok kusura bakmayın. optum
ayy bnm halen fulll koku lara hassasıyetımmm yaaaaaaaaaa :26:inşallah geçsinde biranönce tadını çıkarmaya başlıyım bende
burnum resmen koku dedektörü gibi :) varsa bulunacak bişey kokuyu takip ederek bulabilirim yani :)))
yapmayım dıyoum ama gelen gıden cok mısafır fılannn ondan duramıyorum yaaaaaaabizde baktık ama koskoca avm deki bebek mağazasında don bulamadık :) annem alcaktı ilk kimin haberi olduysa o alırmış.
Allah kabul etsin canım. aman dikkat et kendine ben valla öğrendiğimden beri temizlik yapamıyorum yapmıyorum daha doğrusu. 1 kere kadın tuttum. daha sonrada eşimle birlikte yaptık. Allahtan eşimde titizdir elinden her iş gelir maşallah :))
darısı diğer ayların başına inşallahhh canımm
Doktorumuz kesin konuşmadı ama ultrason esnasında bir kare sanki banada kesin erkek gibi geldi hatta eşim kesin erkek dedikten sonra doktorda sanki bi pipi gördüm dediama haftaya kesinleşecek bakalım sağlıklı olsunlarda gerisi boş
bizde baktık ama koskoca avm deki bebek mağazasında don bulamadık :) annem alcaktı ilk kimin haberi olduysa o alırmış.
canım bızde basta cok aradık magazalarda yok bıldıgın mahalle içi pazar yada dukkanlar vrya sadece orda bulabılmıs annem
kız ne cabuk ogrendınnn pıpılıyıı ya bende merak edıyorum farketmes ama genedee merak ısteeeeeeeeeeeehayırlı cınsıyetler nasıp etsın yaradan ınsallahhhhhhhhhhhhhh
Selam herkese ..dün bizde doktora gittik ikili testimiz yapıldı sonuçlarını haftaya alıcakmışız. Meraklı eşim cinsiyetini sordu bayağı uğraştı sanki bi pipi görüyorum dei sonra tekrar tekrar baktı sakın gidip mavi kıyafetler almayın haftaya yine bakarız bugün bize ekmek yok cinsiyet konusunda dedieşim şoka girdi çünkü deli gibi kız istiyodu. bende öyleydim ama hamile kalınca cinsiyetin bi önemi olmamaya başladı sağlıklı olsunlarda. isminin bile koydum rüzgar bebiş geliyo eğer bizi yanıltmadıysa
canım hayırlısı olsun inşallah peki sizde gördünüz mü pipi falan banada doktorum erkek olabilir bacak arası dolu dedi bebek te aşağı doğru yüz üstü duruyodu aşağı doğru bişey sallanıyodu artık pipimi yoksa kordonmu bilmiyorum ama bende sizin gibi şok oldum kıza hazırlamıştım kendimi :44:
ben 10+6 da oğrendım bu arada dıger arkadaslar yazmız doktor pıpı gordu falan dıye bızımkı pıpı falan gormedıhep dıyorum doktorum suratsız cok konusmaz falan ama bılgısıne dıyecek yok adam kemık yapısından tahmın edıyomus ultrasonu karnıma koydu 1 sanıye bıle gecmedı daha ben yenı yerlesıyorum aaa bu erkeğe benzıyo dedı kesın deıl tabı dedı yıne bakarız dedı. doktorum boyle boyle dedı dıye kıme desem hee o dedıyse dogrudur dıyolar o yuzden bende bu kadar net erkek dıyebılıyorum
Kizlar az once acilden geldik. Kahvaltidan sonra korkunc bir mide agrisi yasadim. Bekledim ama yarim saat icinde gecmeyince aglaya aglaya hastaneye gittik. Midemin delindigini dusunuyordum ve bebege zarar gelecek diye cok korkmustum. Bebegi gorduk, iyiydi ve olmasi gerekenden 6 gun onde imis. 11+5 olmus! Kadin dogum doktoru dahiliyeye gonderdi. Orada safra kesesine, pankreasa, bobreklere ve mideye bakildi, ultrason ile. Sorunun midedeki kocaman gaz kutlesinden kaynaklandigi tespit edildi! Kahvaltida her zamanki seyleri yemistim aslinda ama tek fark firindan yeni cikmis sicak ekmek yememdi. Doktor, 1 gun beklemis ekmek yemem gerektigini soyledi. Arkadaslar lutfen siz de sicak, taze ekmek yemeyin. Bugun cektigim agrilari kimse ceksin istemem
ben bu işyerinde yeniyim ve sgk başlatmadım dolayısıyla bi hakkım yok... bi hak talebim de yok... bana uzak olsunlar yeter...
bizde baktık ama koskoca avm deki bebek mağazasında don bulamadık :) annem alcaktı ilk kimin haberi olduysa o alırmış.
Allah kabul etsin canım. aman dikkat et kendine ben valla öğrendiğimden beri temizlik yapamıyorum yapmıyorum daha doğrusu. 1 kere kadın tuttum. daha sonrada eşimle birlikte yaptık. Allahtan eşimde titizdir elinden her iş gelir maşallah :))
darısı diğer ayların başına inşallahhh canımm
ya bize de aynısı oldu önce göremiyorum dedi sonra bir uzantı görd bacak arası dolu ama siz yine de mavi hazırlık yapmayın kızlarda da benzer görünebiliyor bazen dedi, bir ay sonra öğrenirsiniz kesin dedi :)))
geçen benim de canım çekti ama bulup yiyememiştim :))
of bir dahaki sefere sgk sız kabul etme onu bile şikayet etsen ceza alırlar, neyse canım emin ol bebişin sana şans getirecek herşeyde biir hayır vardır
bana ilk çorap geldi beyaz olması önemliymiş, eşim de titiz ama evde değil, kayınvalidemlerde tadilat vardı diye uyanır uyanmaz gitti daha da gelmedi ben de fena soğuk almışım hiç düşünmüyorlar çocuğun işi var biz başında duralım da evine gitsin diye, ya evin tek oğlu diye hepsi başına üşüşüyor, yok süt aldık parasını öde, yok gelirken misafire pasta al, yok şu tadilat var yap ya da yaptır, hiç bizi kendimize bırakma düşüncesi yok(( of ya patladım sonunda
bu arada bir soru tayt almak istiyorum ama hamile taytları ayrı mı yoksa diğer taytları alsak belleri sıkar mı ileride
of bir dahaki sefere sgk sız kabul etme onu bile şikayet etsen ceza alırlar, neyse canım emin ol bebişin sana şans getirecek herşeyde biir hayır vardır
canım emzırme sutyenını nasıl aldınkı :44: yanı gogsun ne kdar buyuyecek kaç beden olcacaksın falan bende almak ıstıyorum ama bu sorular nedenıyle vaz gecıyorum ya cok buyurse dıyeolsun canım bende buaralar çok hassaslaştım yine herşey batıyo valla :) evet hamile taytları ayrı geçen gün gittiğimde görmüştüm. normal taytlar sıkar hamile külotlu çorabı bile ayrı bu arada bende beyaz renli bişeyler aldım internette kendime emzirme sütyeni alırken beyaz havlu çarşaf almıştım
canım emzırme sutyenını nasıl aldınkı :44: yanı gogsun ne kdar buyuyecek kaç beden olcacaksın falan bende almak ıstıyorum ama bu sorular nedenıyle vaz gecıyorum ya cok buyurse dıye
bir beden büyük aldım ya benimkiler fazla büyümücek gibi beden olarakta olmassa diye düşündüm onun içinde genişleticiler satılıyo zaten 1 tl falan annemede çekersem öyle olur bide emzirme atleti aldım.
benım goguslerım 2 hafta onceye kadar bırden defset buyudu normal sutyenlerım olmamaya basladı sımdı ıse bıraz indi bende anlamıyorum ne oldugunu o yuzden alamıyorum cok buyuyecek gıbı gelıyoda
heheheeee bi pipi kuku muhabbetidir gidiyo oooh şenlik var daha konular çoğalacak çoğalacak çoşucaz kızlar seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiii iyki varsınız tanımasakta birbirimizi paylaşımlarımıza bebişlerimize sağlık ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?