2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
şimdide isim rüzgarları esecekkk ooo şnelik bitmez :))

amannnn ben o konuyu coktan acıcamda henuz pek cınsıyet ogrenen yok dıye sesımı cıkarmıyorum
dunden berı netde ısım bakıyorum kız ısımlerınden o kadar cok begendıgım varkı ama erkek ısımlerını hıc sevemedım bır turlu hem kuranda olsun hem guzel olsun dıyorum ay hıc bırı kulagıma hos gelmedııı

isimler odalar ciciler koca koca göbekler doğum yapanların hikayelri bebişlerin fotoları inşallah herşey çok güzel olur hepimiz için...

neden mi mutluyum hamileyim bebeğim minik mucizem benimle herşey şimdilik yolunda gibi geçen ay canım çok fena ismi lazım değil mevsimi geçmiş bi meyve çekti ama o kadar manav gezdik bulamadık o zaman rüyama giriyordu o kadar tam umudu kestim derkenn bu eşimaradı hani bişeyi çok istiyordun ya dedi ne dedim iş yerinde benim gibi hamilr bi arkadaşı vardı ona olayı anlatmış o da nerden bulduysa bulmuş akşama getirecek... Mutsuzum daha doğrusu korkularım var canım bitanecik canım annem salı günü ameliyat olacak göbek fıtığı vardı bi kaç yıldır artık olması lazımmış birde küçük kardeşime hamileliğinde olmuş çokkorkuyorum ona bişey olacak diye kaç gündür hüngür hüngür ağlıyorum elimde değil inşallah bebeğime bişey olmaz.....neyse herkese iyi akşamlar.

bende yıyemıyorum normaldede et sevmem sadece kofte yerdım ama ondan tıksındım hadı onu gectım balık yıyım dedım 1 kere yedım artık adını duyunca bıle tıksınıyorum
baklıyat yemeye calıyorum ozellıkle mercımek falan. valla baska yapacak seyım yok yıyemıyorum mıdem almıyo bende vıtamınde yok sadece folık asıt ıcıyorum
doktora gıcınde cok korkuyordum gelısımde gerılık falan varmı acaba dıye bızım kereta 2 gun ılerı cıktı allahım korusun onları

4.ayı dolana kadar yeme içme olayına takılmıyorum ilk çocuğumda 4 ay boyunca kuru kuru tost yedim sabah akşam 4. ay dolup 5. aydan gün almaya başladıktan sonra bulantı iştahsızlık falanda geçmişti çok iyi beslendim
çok şükür sağlıklı ve çooook zeki bi çocuk oldu ilkgöz ağrım korkmayı kızlar sonra iyi beslenirsiniz 16. haftayla beraber sütler peynirler kırmızı etler maden suları falan başlarız inşallah..

bende hep kız isimlerini beğeniyorum. çok zor bi konu valla hem anlamlı hem güzel olsun bide siim çok önemliymiş çocuğun taşıyabileceğide bi isim olması lazım neyse o günleri görelimde bi ikili testini olacaklar olsun bende olucam sonrada cinsiyetlerini öğrenelim ondan sonra :))

üzme kendini hayatta neler var çok basit bi ameliyat allahın izniyle olur kurtulur senin son ayına falan denk gelse kötüolurdu doğuma kadar rahatlar iyleşir sizde güle oynaya bebişe bakarsınız beraber .

maşaşllah bak ileri çıkmış beden gelişimi iyi olsada zeka için önemli et ama değil ben 4. aydan sonra hayatım boyunca yiyemem o yüzden endişeliyim. sonrada beslenemicem yani balıktan cevizden yesemde kırımız etin yerini tutarmı ki sorucam doktora gidişimde

ohooooo :))))
biizim isimlerimiz hazır bile... yeterki cinsiyeti belli olsun... taaa flört dönemimizden beri isimler belli :)

canım bende senin gibi düşünüyodum patates falan çok severim aay en sevdiğim yiyeceklerden biriydi bi daha hayatım boyunca yiyemiycek olmam ne kadar kötü falan diye düşünüyodum
sanki bir daha normale dönemiyecekmiş hissi oluyo insanda bak demişti dersin nasıl yiyceksin bi mangal olsada yesek derken beni hatırla olur mu

kızlar ben geldim bebek iyi maşallah ikili test yapıldı bi kaç güne çıkacak inşallah güzel çıkar

canım benim hamilelikle alakası yok ben kendimi bildim bileli yiyemiyorum. :)

üzme kendini hayatta neler var çok basit bi ameliyat allahın izniyle olur kurtulur senin son ayına falan denk gelse kötüolurdu doğuma kadar rahatlar iyleşir sizde güle oynaya bebişe bakarsınız beraber .

çok teşekkür ederim canım inşallah iyi geçer çabuk toparlar bu aralarr iyice duygusallaştım ama insanın annesi iste bi başka oluyor korkuyorum

gözün aydın canım çıkar merak etme bi sorun olsa zaten önce ultrasonda belli olur kan işin detayı imiş. bende yeni öğrendim.

ense kaloınlığı 3 üstünde olursa NORMAL DIŞIYNIŞ BENİMKİ 0.95 ÇIKTI ÇOK AZ GİBİ GELDİ BANA ondan biraz stres yAptımn

ense kaloınlığı 3 üstünde olursa NORMAL DIŞIYNIŞ BENİMKİ 0.95 ÇIKTI ÇOK AZ GİBİ GELDİ BANA ondan biraz stres yAptımn

evet 3 ün üstü diye bende duymuştum seninki gayet normal canım. stres yapmana gerek yok bence zaten bişey olsa doktorun söylerdi. maşallah darısı benim ve böyle haberi bekleyen arkadaşların başına.

evet 3 ün üstü diye bende duymuştum seninki gayet normal canım. stres yapmana gerek yok bence zaten bişey olsa doktorun söylerdi. maşallah darısı benim ve böyle haberi bekleyen arkadaşların başına.

3 muymus ben bunu bılmıyordum oğendıgım ıyı oldu 2 hafta sonrada ben gıdıcem test ıcın ıns. hayırlı haberlr alırım

3 muymus ben bunu bılmıyordum oğendıgım ıyı oldu 2 hafta sonrada ben gıdıcem test ıcın ıns. hayırlı haberlr alırım

evet 3 . bende perşembe günü gidicem çok heyecanlı ve neraklıyım herzamanki gibi. inşallah iyi hberler alırızz .. benim bi arkadaşımın 3 ün üstündeydi amniyo sentez yaptılar onda bişey çıkmadı şükür sağlıklı bir bebeği var.. ama stresi yeter ya umarım herlşey yolunda gider

bu arada bizim bebişlerin tahmini doğum tarihleri aynı görünüyor :)

Son düzenleme:

benım kuzenımın ıkı tane cın gıbı kızı var ıkısındede hamıleyken sorun var dendı ıkısındede amnıyosentez yazpıldı temız cıktı.tabı sonuclar cıkana kadar kız kendı kendını yedı stresten
allahım ıns boyle seyler yasamayızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…