2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
bugün tam 11 olmam lazım benim ama 1 gün geriden gidiyomuşuz yarın olcaz inş. bu arada günleri ileriden gidenlerin genelde bebişleri erkek oluyormuş.

ben ıkıncı kontrole gıttıgımde 1 gun gerıydı sımdı ıse 1 gun ılerı sanırım degısıyo o
senın mıde bulantın falan varmıydı hatırlayamadım mesela bende hamılelıkle alakalı hıc bır durum yoktu ne mıde bulantısı ne baska bırsey o yuzden erkek dıye tahmın edıyodum

benim ilk haftalarda bulantım oldu 1 hafta kadar sürdü geçti şimdi ama iştahım hiç yok. kasık ağrılarım oluyordu onlarda geçti. sadece karnım şiş baya sert gaz yok ama erken büyücek sanki onun dışında hiç belirtim yok bi gün çok neşeli oluyorm bigün sinirli oluyorum

belkı duymussundur mıde bulantısı olan kız olmayan erkek derler o nedenle sordum. karın sıslıgı bendede bazen cok oluyo davul gıbı oluyo sonra gecıyo. ahh o kasık agrılarını hıc sorma bende 15 gun kadar oldu agrıdan ayaga kalkamıyordum aglıyordum artık sancıdan sonra bırden gectı allaha sukur guzel bır hamılelık gecıyorum bu aralar tek sıkıntım iş yapamıyorum yanı işten kastım ayakt bıle dursam cokkk yoruluyorum

ben o tezi çürüttüm :) 2 arkadaşımda 9 ay kustu ama erkek evlatları var.. kızı olan arkadaşımında hiç midesi bulanmamıştı ama yinede genellemek yanlış olabilir tabi bilmiyorum. o biraz bünyeyle ilgili galiba. işte benimde birden geçti o yüzden de endişeliyim aslında perşembeyi zor getiricem. bu şişlikte önceden geçerdi şimdi geçmiyor. bide yanlara doğru gitmeye başladı bel çevrem doluyor. bende sizvri olursa erkek göbek yana yayılırsa kız diye duydum buna göre kız ama bakalım geröçektende öylemi olcak.. :) yapma boşver bir süre en azından şu riskli dönem geçsin.. ben zaten riskli bir gebelik geçiriyomuşum önceden de bi kaybım olduğu için şimdi çok nazlı davranıyrum valla ne yalan söyleyeyim, allah korusun bebeklerimizi olcak olduktan sonra ne yaparsan yap olurda işte .. bol bol uzanıp yatmak gerek..

canım arkadaşlar aradı çaya gelceklermiş ben kaçıyorum sonra yine konuşuruz kendine iyi bakk.. :)

Son düzenleme:

benim iki ablamında ilk bebekleri kız ve hiçççç bulantı yaşamadılar ben öğürtüden ölüyorum ne olcek bilmem içimede erkek diye doğuyor

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım umarım sorunsuz bir şekilde bu dönemi atlatırız doğumum temmuz başı gibi, benim düşündüğüm tarih ile doktorun söylediği tarih arasında bir hafta var ultrasonda ileri gitme diye bir şey olduğunu az önce buradan okudum çarşamba gününe ikili test yaptıracağım doktor cinsiyeti de tahmin ederiz demişti bakalım kısmet :)

maşallah maşallah bayıldım ben bu resme yaa Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

temmuz anneleri merhaba;

dün ikili test için doktora gittik şükür herşey yolunda ve doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi.Allah nasib ederse bir kızım olucakmış sizlerden öğrenen var mı bebeğinin cinsiyetini

ikili test sonucu hemen belli oluyor mu Allah bağışlasın kızını , ben de kızım olsun istiyorum bu sene kız senesi diyor herkes

gözünüz aydın annesiiiii Hayırlı evlat olur İnşallahhhh....

slm kızlar, ben 2012 temmuz annelerindenim..

11-14 haftalar ikili test günlerini yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla..
doktorum zamanında bana da söyledi.. ben de nette bunun ne olduğunu okumuştum..
kesin tespitten ziyade, bir risk taraması olduğunu biliyordum..eşimle de konuştuk, aynı fikirdeydik.

bu testi yaptırmadım. sebebi; dediğim gibi bunun kesin bir tespit olmaması ve Allah muhafaza olumsuz bir durum
olması durumunda bebeğimden vazgeçmeyeceğim düşüncesiydi.. çünkü herhangi başka bi müdahale mümkün değil..
yaptırırsam, değerler sınırın altında veya üstünde çıkarsa; test tekrarla, amniyosentez.. daha da ilerisi..
o zaman yaptırdığım bu test; yarardan öte zarar verecekti..
morale ve huzura en çok ihtiyacım olan gebelik sürecinde geri kalan günlerimi kötü geçirmeme sebep olacaktı..

ancak 19-23. haftalar arası yapılan ayrıntılı ultrasonu uzman perinatoloğa yaptırdım..
(her kadın doğumcu bu taramayı yapamaz.. özel eğitim ve uzmanlık gerektiren ayrı bir dal.)
tüm organların detaylı incelemesi, kordon, plasenta durum ve konumları.. bebeğe giden kan akışı, miktar ve hızı..
daha niceleri kontrol ediliyor bu uygulamada..
dr zaten sizleri de yönlendirecektir.. detaylı ultrason mühim.. sonuçlara göre müdahale ve doğum esnasında hazırlık
ve sonrasında planlı olmayı sağlıyor..
(ayrıntılı ultrasonda o güne kadar cinsiyetini göstermeyen bebeğimin kız olduğunu kesin anladık..
ve boynunda kordonu dolanmıştı, bu da bu taramada ortaya çıktı ve hayati risk arzeden bi durumdu.
kendi doktorum da geri kalan hamileliğimde
daha özenli ve dikkatli davrandı, beni de bilinçlendirdi, hangi durumda nasıl davranacağımı tembihledi.)
netice-i kelam; detaylı ultrasonu kaçırmayın ve önemseyin..

hamdolsun sağlıklı bi kızım var şuan.. yazdıklarım bilgilendirme amaçlı tecrübelerdir..
ve sadece benim fikirlerimdir..
herhangi bir konuda fikre veya bilgiye ihtiyacınız olursa bize yazın..
hepinize sağlıklı ve rahat bi hamilelik diliyorum..
Rabbim sağlık ve kolaylıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
Allaha emanetsiniz..

Kızlar benim canim çok sıkkın gözüme bir damla uyku girmedi ;( dün eşimle annesi bir konuda fikir tartışmasına girdiler ( kavga etmiyorlar) eşim "siz müslümansınız ben kafirim sanki" dedi... Kayınvalidemde "senin çocuğun veled-i zina doğacak zaten" dedi... Şok geçirdik eşim ne diyeceğini şaşırdı ben döndüm eşime tartıştığınız konu farklıydı dedim konuya geri dönün dedim ama pişman oldum bir insan torunu için böyle bir şey nasıl söyleyebilir birde benim yüzüme bakarak... Silemiyorum aklımdan birtürlü bu olayı eşimede annenin bu söylediği ağırıma gitti diyemiyorum... Aklınıza bişey gelmesin nikahlı kocam alımla duvağimla düğünümü yaptım hemde erkek evlendirir gibi yaptı ailem onlar boşboş dolandılar ve konuştular ortada...
Neyse ilk torunu değil ikinci olacak nasipse ama tutup kaynımın söylediği lafı bana söylüyor... Hamileliğimi öğrendin eltimlere haber verdik sonra kendi aralarında konuşurlarken " senin ilk ve tek göz ağrın bu. bunu unutma " diyo kaynım kvdeme...
Tutmuş kvdem eltimi yanımda arıyor diyorki"
hadi sizde yapın bi tane"
Şu güzelim günlerimi zehir ettiler yine bana... Allahlarından bulsunlar tek dileğim...

11+5'iz bugünn biizz... az önce çektim fotoğrafıı...

Eki Görüntüle 584344

Eki Görüntüle 584361 buyrun kizlar bu da benim gobek simdi cektim 12+4 buyuduk galiba

Bende özendim.Bugün SAT a göre 12+5 ama ultrasona ve doktoruma göre 13+0 olduk.Eki Görüntüle 584396

Eki Görüntüle 584414
Buyrun koca göbek yarısı yağ yarısı bebek işte

Eki Görüntüle 584421
olduu sanıırm
işte oğluşummm sımdı cektım 11+1 tabı bende göbek falan yokkk

MAŞALLAH BAREKALLAH 41 KERE benimki baya bi büyük şimdden ya..:26:

sıkma canını tatlım boşver kayınvaliden ayıp etmiş. cahil bir kadın sanırım.... hiç öyle ayrımcılık yapılırmı... yaşlı kadın de boşver hamileykende beddua etme cnm.... mesafeni koy ama bebeğin için sakın stres yapma tatlım...

Selam kizlar.bu gun safa k 8+1 :) simdi ucuncu aya mi girmis oldum ben:)

gunaydınnnn canlarrr
az önceden beri sırıtıp duruyorum
sabah kalktım gogsumun ucu kasınıyo basta kala etmedım allahım ne varda kasınıyo dıye gogsume bır baktımmm

cok azıcık süt gelmıs o kasındırmıs allahım bır hos oldumkı goruncee
hergun bır muzıce yasıyoruz cok sukur yaradana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…