ewet dogum tarıhı az once benımde dıkkatımı cektı
bugün tam 11 olmam lazım benim ama 1 gün geriden gidiyomuşuz yarın olcaz inş. bu arada günleri ileriden gidenlerin genelde bebişleri erkek oluyormuş.
ben ıkıncı kontrole gıttıgımde 1 gun gerıydı sımdı ıse 1 gun ılerı sanırım degısıyo o
senın mıde bulantın falan varmıydı hatırlayamadım mesela bende hamılelıkle alakalı hıc bır durum yoktu ne mıde bulantısı ne baska bırseyo yuzden erkek dıye tahmın edıyodum
benim ilk haftalarda bulantım oldu 1 hafta kadar sürdü geçti şimdi ama iştahım hiç yok. kasık ağrılarım oluyordu onlarda geçti. sadece karnım şiş baya sert gaz yok ama erken büyücek sanki onun dışında hiç belirtim yok bi gün çok neşeli oluyorm bigün sinirli oluyorum
belkı duymussundur mıde bulantısı olan kız olmayan erkek derler o nedenle sordum. karın sıslıgı bendede bazen cok oluyo davul gıbı oluyo sonra gecıyo. ahh o kasık agrılarını hıc sorma bende 15 gun kadar oldu agrıdan ayaga kalkamıyordum aglıyordum artık sancıdan sonra bırden gectıallaha sukur guzel bır hamılelık gecıyorum bu aralar tek sıkıntım iş yapamıyorum yanı işten kastım ayakt bıle dursam cokkk yoruluyorum
ben o tezi çürüttüm :) 2 arkadaşımda 9 ay kustu ama erkek evlatları var.. kızı olan arkadaşımında hiç midesi bulanmamıştı ama yinede genellemek yanlış olabilir tabi bilmiyorum. o biraz bünyeyle ilgili galiba. işte benimde birden geçti o yüzden de endişeliyim aslında perşembeyi zor getiricem. bu şişlikte önceden geçerdi şimdi geçmiyor. bide yanlara doğru gitmeye başladı bel çevrem doluyor. bende sizvri olursa erkek göbek yana yayılırsa kız diye duydum buna göre kız ama bakalım geröçektende öylemi olcak.. :) yapma boşver bir süre en azından şu riskli dönem geçsin.. ben zaten riskli bir gebelik geçiriyomuşum önceden de bi kaybım olduğu için şimdi çok nazlı davranıyrum valla ne yalan söyleyeyim, allah korusun bebeklerimizi olcak olduktan sonra ne yaparsan yap olurda işte .. bol bol uzanıp yatmak gerek..
canım arkadaşlar aradı çaya gelceklermiş ben kaçıyorum sonra yine konuşuruz kendine iyi bakk.. :)
Eki Görüntüle 583666
Kızlar bu benim utangaç kuzummm,bugün kontrolüm esnasında ellerini yumuk yapıp yüzünü kapatmış hali.
Allah'a şükür herşey yolundaymış gayet sağlıklı olduğunu 2 li taramaya gerek olmadığını kendisinin genelede 3 lü testi yaptığını söyledi bende kabul ettim.
demir vitamin ve kan hapı yazdı,cinsiyeti hakkında bir şey söylemedi 2 hafta sonra bakarız tekrar dedi,odadadn ağzım kulaklarımda çıktım vallaa
Nasıl görünüyoruz amaaaaa
temmuz anneleri merhaba;
dün ikili test için doktora gittik şükür herşey yolunda ve doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi.Allah nasib ederse bir kızım olucakmış sizlerden öğrenen var mı bebeğinin cinsiyetini
temmuz anneleri merhaba;
dün ikili test için doktora gittik şükür herşey yolunda ve doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi.Allah nasib ederse bir kızım olucakmış sizlerden öğrenen var mı bebeğinin cinsiyetini
benım kuzenımın ıkı tane cın gıbı kızı var ıkısındede hamıleyken sorun var dendı ıkısındede amnıyosentez yazpıldı temız cıktı.tabı sonuclar cıkana kadar kız kendı kendını yedı stresten
allahım ıns boyle seyler yasamayızz
Eki Görüntüle 584362
Bu da benim bebisimmmm:)
Bende özendim.Bugün SAT a göre 12+5 ama ultrasona ve doktoruma göre 13+0 olduk.Eki Görüntüle 584396
Kızlar benim canim çok sıkkın gözüme bir damla uyku girmedi ;( dün eşimle annesi bir konuda fikir tartışmasına girdiler ( kavga etmiyorlar) eşim "siz müslümansınız ben kafirim sanki" dedi... Kayınvalidemde "senin çocuğun veled-i zina doğacak zaten" dedi... Şok geçirdik eşim ne diyeceğini şaşırdı ben döndüm eşime tartıştığınız konu farklıydı dedim konuya geri dönün dedim ama pişman oldum bir insan torunu için böyle bir şey nasıl söyleyebilir birde benim yüzüme bakarak... Silemiyorum aklımdan birtürlü bu olayı eşimede annenin bu söylediği ağırıma gitti diyemiyorum... Aklınıza bişey gelmesin nikahlı kocamalımla duvağimla düğünümü yaptım hemde erkek evlendirir gibi yaptı ailem onlar boşboş dolandılar ve konuştular ortada...
Neyse ilk torunu değil ikinci olacak nasipse ama tutup kaynımın söylediği lafı bana söylüyor... Hamileliğimi öğrendin eltimlere haber verdik sonra kendi aralarında konuşurlarken " senin ilk ve tek göz ağrın bu. bunu unutma " diyo kaynım kvdeme...
Tutmuş kvdem eltimi yanımda arıyor diyorki"
hadi sizde yapın bi tane"
Şu güzelim günlerimi zehir ettiler yine bana... Allahlarından bulsunlar tek dileğim...
MAŞALLAH BAREKALLAH 41 KEREbenimki baya bi büyük şimdden ya..:26:
Selam kizlar.bu gun safa k 8+1 :) simdi ucuncu aya mi girmis oldum ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?