gunaydınnnn canlarrr
az önceden beri sırıtıp duruyorum
sabah kalktım gogsumun ucu kasınıyo basta kala etmedım allahım ne varda kasınıyo dıye gogsume bır baktımmm
Ayyy ne guzell.darisi bize insallaaaahhhhhh:)
cok azıcık süt gelmıs o kasındırmıs allahım bır hos oldumkı goruncee
hergun bır muzıce yasıyoruz cok sukur yaradana
evet canım hayırlısı ile 9.aylara
aynen kurban da tıksındımm dolap da bıle gorunce ög luyorumm ıyyyyyyyyyyyy halbıse eskı suzan olsa lop lop yerdııı yaaaaaa:18:kızlar ya ben kırmızı et tüketemiyorum benim gibi olan varmı. bebeğin gelişimini etkilemesinden çok korkuyuorum vitamin içiyorum ama besini almadan olmaz giibi geliyor ama çok zorladım kendimi yok geçmiyo boğazımdan bu konuyu çok takıyorum kafama
ayy cnmm rabım yardımcısı olsun ıyı dusun ıyı olsun seker...bırde duygusal donemdeyız heraldekı bende our olmaza hıckıra hıckıra aglıyorummm:26::26::26:neden mi mutluyum hamileyim bebeğim minik mucizem benimle herşey şimdilik yolunda gibi geçen ay canım çok fena ismi lazım değil mevsimi geçmiş bi meyve çekti ama o kadar manav gezdik bulamadık o zaman rüyama giriyordu o kadar tam umudu kestim derkenn bu eşimaradı hani bişeyi çok istiyordun ya dedi ne dedim iş yerinde benim gibi hamilr bi arkadaşı vardı ona olayı anlatmış o da nerden bulduysa bulmuş akşama getirecek... Mutsuzum daha doğrusu korkularım var canım bitanecik canım annem salı günü ameliyat olacak göbek fıtığı vardı bi kaç yıldır artık olması lazımmış birde küçük kardeşime hamileliğinde olmuş çokkorkuyorum ona bişey olacak diye kaç gündür hüngür hüngür ağlıyorum elimde değil inşallah bebeğime bişey olmaz.....neyse herkese iyi akşamlar.
temmuz anneleri merhaba;
dün ikili test için doktora gittik şükür herşey yolunda ve doktor bebeğimin cinsiyetini söyledi.Allah nasib ederse bir kızım olucakmış sizlerden öğrenen var mı bebeğinin cinsiyetini
tesekkurer cnm bılgın ıcınnn bende aynı seyı dusundugumden yaptırmadım dr öle dedı bosver dedı zaten kemık ıncelemesı burun kemıgı nı fılan ıncelerız dedıı gerek yok dedı rabbım neyı bagısladı ıse kabulumus ınsl.kaldıramayacagımız yuk yuklemez rabbımmmslm kızlar, ben 2012 temmuz annelerindenim..
11-14 haftalar ikili test günlerini yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla..
doktorum zamanında bana da söyledi.. ben de nette bunun ne olduğunu okumuştum..
kesin tespitten ziyade, bir risk taraması olduğunu biliyordum..eşimle de konuştuk, aynı fikirdeydik.
bu testi yaptırmadım. sebebi; dediğim gibi bunun kesin bir tespit olmaması ve Allah muhafaza olumsuz bir durum
olması durumunda bebeğimden vazgeçmeyeceğim düşüncesiydi.. çünkü herhangi başka bi müdahale mümkün değil..
yaptırırsam, değerler sınırın altında veya üstünde çıkarsa; test tekrarla, amniyosentez.. daha da ilerisi..
o zaman yaptırdığım bu test; yarardan öte zarar verecekti..
morale ve huzura en çok ihtiyacım olan gebelik sürecinde geri kalan günlerimi kötü geçirmeme sebep olacaktı..
ancak 19-23. haftalar arası yapılan ayrıntılı ultrasonu uzman perinatoloğa yaptırdım..
(her kadın doğumcu bu taramayı yapamaz.. özel eğitim ve uzmanlık gerektiren ayrı bir dal.)
tüm organların detaylı incelemesi, kordon, plasenta durum ve konumları.. bebeğe giden kan akışı, miktar ve hızı..
daha niceleri kontrol ediliyor bu uygulamada..
dr zaten sizleri de yönlendirecektir.. detaylı ultrason mühim.. sonuçlara göre müdahale ve doğum esnasında hazırlık
ve sonrasında planlı olmayı sağlıyor..
(ayrıntılı ultrasonda o güne kadar cinsiyetini göstermeyen bebeğimin kız olduğunu kesin anladık..
ve boynunda kordonu dolanmıştı, bu da bu taramada ortaya çıktı ve hayati risk arzeden bi durumdu.
kendi doktorum da geri kalan hamileliğimde
daha özenli ve dikkatli davrandı, beni de bilinçlendirdi, hangi durumda nasıl davranacağımı tembihledi.)
netice-i kelam; detaylı ultrasonu kaçırmayın ve önemseyin..
hamdolsun sağlıklı bi kızım var şuan.. yazdıklarım bilgilendirme amaçlı tecrübelerdir..
ve sadece benim fikirlerimdir..
herhangi bir konuda fikre veya bilgiye ihtiyacınız olursa bize yazın..
hepinize sağlıklı ve rahat bi hamilelik diliyorum..
Rabbim sağlık ve kolaylıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin...
Allaha emanetsiniz..
heheh esım hıper marketınn reyonları hazırlanıyor dıyor ben agrıyr dedıkce hehehe 2 gun oncede sol gogsume bıcak saplaması gıbı bır agrı gırdıkı sormaa gıtsınn yarım st fılan agrıdıı yaa ark.sut kanalları acılıyor dıyor hayırlısı artık yaaaaagunaydınnnn canlarrr
sabah kalktım gogsumun ucu kasınıyo basta kala etmedım allahım ne varda kasınıyo dıye gogsume bır baktımmm
gunaydınnnn canlarrr
kızlar gunaydın ben ıkı gundr cok fenayım ya dun gece dayanamadım ve doktorumu aradım bu bulantı benı hasta ettı dye oda acıle gt dedı neyse gttk serum falan orda ıyıydım ama eve geldıgımde yıne uyuyamadım gözlerımı kapatınca daha cok oluyor sııznde böyle oluyor mu uykuya dalınca bulanıyor daha cokk oyy oyy
ben bu kadarini yasamadim Allah sifa versin sonucta herkez daha farkli atlatiyor hamileligini insallah 4.ay dan sonra hicbirseyimiz kalmayacak
insallah ya ne guzl bırseyım yoktuu üç gundr böyle
kızlar gunaydın ben ıkı gundr cok fenayım ya dun gece dayanamadım ve doktorumu aradım bu bulantı benı hasta ettı dye oda acıle gt dedı neyse gttk serum falan orda ıyıydım ama eve geldıgımde yıne uyuyamadım gözlerımı kapatınca daha cok oluyor sııznde böyle oluyor mu uykuya dalınca bulanıyor daha cokk oyy oyy
Bu bas agrisida nerden ciktiiiiii(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?