2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

evet canım hayırlısı ile 9.aylara

Amin hep birlikte gideriz insallah temmuz a.

günaydın kızlar..dün dr kontrolümüz vardı ense kalınlıgına bakıldı normal çıktı..2li test içinde kan verdik 1 hafta sonra alıcaz sonuçları..şimdilik allaha şükür her şey yolunda ..cinsiyet konusunda drumuz erken oldugunu söyledi hiç ip ucu vermedi..herkese sorunsuz hamilelikler

gnaydın güzeller......ben aynı....mide konusunda daha iyiyim çok şukur....ama halsizlik ve uyku hali devam ediyor.perşembe günü 2 li testim var biraz endişeliyim.olumsuz bişey çıkacak diye çok korkuyorum.bu arada göbeklerini paylaşan arkadaşlar var.ben de dün resim çektim ama aynı yaaa hiç şişmedi.artık 4. aydayız bu ay biraz göbek istiyorum.sizlere maaşallah.bu arada testini yaptıran ve cinsiyet öğrenen arkadaşlar sizlere de hayırlı olsun.

aynen kurban da tıksındımm dolap da bıle gorunce ög luyorumm ıyyyyyyyyyyyy halbıse eskı suzan olsa lop lop yerdııı yaaaaaa:18:o ka sey sevedım hepsını gozumun onune getırıyorum ogg baklagıl yıyım dıyorum ondanda tıksındım ya pöf
ayy cnmm rabım yardımcısı olsun ıyı dusun ıyı olsun seker...bırde duygusal donemdeyız heraldekı bende our olmaza hıckıra hıckıra aglıyorummm:26::26::26:

haydı hayırlı kız olsun ınsl annesıı nın melegiii
tesekkurer cnm bılgın ıcınnn bende aynı seyı dusundugumden yaptırmadım dr öle dedı bosver dedı zaten kemık ıncelemesı burun kemıgı nı fılan ıncelerız dedıı gerek yok dedı rabbım neyı bagısladı ıse kabulumus ınsl.kaldıramayacagımız yuk yuklemez rabbımmmkızcenıde ınsl hayırlı evlat yapar ve saglıklıca bır yasam surersnız cnmm

heheh esım hıper marketınn reyonları hazırlanıyor dıyor ben agrıyr dedıkce hehehe 2 gun oncede sol gogsume bıcak saplaması gıbı bır agrı gırdıkı sormaa gıtsınn yarım st fılan agrıdıı yaa ark.sut kanalları acılıyor dıyor hayırlısı artık yaaaaa

aaaaaa seni gidi sütlü nuriyeee :)))))))) maaşallah şimdiden dökülmeye başlamış kızzzz maaşallahhh

kızlar gunaydın ben ıkı gundr cok fenayım ya dun gece dayanamadım ve doktorumu aradım bu bulantı benı hasta ettı dye oda acıle gt dedı neyse gttk serum falan orda ıyıydım ama eve geldıgımde yıne uyuyamadım gözlerımı kapatınca daha cok oluyor sııznde böyle oluyor mu uykuya dalınca bulanıyor daha cokk oyy oyy

ben bu kadarini yasamadim Allah sifa versin sonucta herkez daha farkli atlatiyor hamileligini insallah 4.ay dan sonra hicbirseyimiz kalmayacak

canım benim çok geçmiş olsun yenimi başladıki bulantıların:26:
benimde 7.haftadan beridir var azalıyor ama yavaş yavaş
geçecek az kaldı ilerde gülümseyerek hatırlayacaksın kucağına alınca bebeğini

kizlar bas agrisi bende de cok oluyo saclarimi cektiriyyorum anneme dusunun yani ... onun disinda dun dr a gittik kesenin etrafi kanla dolmus dr kalkmadan yaticaksin dedi korkuyorum
:119: duayi okudum kizlar telden girdigim icin kimin bilemedim rabbim kabul etsin:119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…