Günaydın merln. Nasıl gidiyor hamişlik?
kizlar bas agrisi bende de cok oluyo saclarimi cektiriyyorum anneme dusunun yani ... onun disinda dun dr a gittik kesenin etrafi kanla dolmus dr kalkmadan yaticaksin dedi korkuyorum
:119: duayi okudum kizlar telden girdigim icin kimin bilemedim rabbim kabul etsin:119:
sgk sız olmasını ben istedim... çünkü iki taraftanda işsizlik maaşı alıyorum hem devlet hem banka kanalından... buranın iyi bi yer olduğundan emin olmadan onları yakmak istemedim... iyiki de yapmadım... asla değmez çünkü... akşamın bu saati olmuş ben hala ofisteyim ve boş boş oturuyorum... şuursuz patronum da benden gizli iş görüşmesine gidiyo cafeteryalara... böyle çocuk zihniyetliler... ben çıkmasam onlar ben hamileyim diye zaten göndericekler... yılda 14 eleman değişen bi firma daha duydunuzmu? :)
kızlar ya ben kırmızı et tüketemiyorum benim gibi olan varmı. bebeğin gelişimini etkilemesinden çok korkuyuorum vitamin içiyorum ama besini almadan olmaz giibi geliyor ama çok zorladım kendimi yok geçmiyo boğazımdan bu konuyu çok takıyorum kafama
hamile taytları var ben onlardan kullanıyorum çokta memnunum kızlarrrrrrrrrrr
gunaydınnnn canlarrr
az önceden beri sırıtıp duruyorum
sabah kalktım gogsumun ucu kasınıyo basta kala etmedım allahım ne varda kasınıyo dıye gogsume bır baktımmm
cok azıcık süt gelmıs o kasındırmıs allahım bır hos oldumkı goruncee
hergun bır muzıce yasıyoruz cok sukur yaradana
Rabbim korusun ikinizi de canim.benim de migrenim var hormonlar yukseldigi icin migren artiyormus.dort gundur araliksiz agri cekiyorum.ilac da alamiyorum.5 dk araliksiz masaj ise yariyor.bi de gozlerime soguk kompres yapiyorum.
İzmir'deki temmuz anneleri hangi doktorlara gidiyorsunuzz?
suzan senakpc dualarınızı okudum canlarım
Allahım kabul etsin inşallahhhh
ozyadaylz
suzan
senakpc
Okudum kızlar,Allah kabul etsin inş..
allah razı olsun kıslarcanlarım dualarınızı okudum rabbim kabul etsin
canım rabbım dolu dolu sıfa versın ınsll dınlenn yat bsver kalkmaaaaaaa:26:kizlar bas agrisi bende de cok oluyo saclarimi cektiriyyorum anneme dusunun yani ... onun disinda dun dr a gittik kesenin etrafi kanla dolmus dr kalkmadan yaticaksin dedi korkuyorum
:119: duayi okudum kizlar telden girdigim icin kimin bilemedim rabbim kabul etsin:119:
ALLAH razı olsun canım amin..ınsallah rabbım kolay dogumlar versın ınsl..bEN VE ESIM YILLAR SONA HZ.ZEKERIIYA GIBI sonradan kavustuk bebegımıze sımdı ınsllah bebegımızde HZ.Yahya gıbı hayırlı dınıne duskun bır evlat olur ınsallahArkadaslar bugun kilisemizde Dogus Bayrami (Noel) kutladik ve siz tum kizkardeslerimin dogumlarimizda Rabbimizin, Isa Mesih'in dogumunda Bakire Meryem'e verdigi kolayligi vermesi icin dua ettim. Sevgiler.
Teyzeleri biz geldik ANTALYA YA Gitmiştik iş için maşallah amma yazmışsınız geçmişi okuyamadıkya bişi danışcam cinsiyet öğrenen varmı??? biz eşimle kız olursa Aklima düşündük Hz. Ademin ilk kızıymış. ama doğrusu Aklima mı İklima mı bilemedik Kur'an da hangisi geçiyo bilemedik bilgisi olan varmı???
canım benim çok geçmiş olsun yenimi başladıki bulantıların:26:
benimde 7.haftadan beridir var azalıyor ama yavaş yavaş
geçecek az kaldı ilerde gülümseyerek hatırlayacaksın kucağına alınca bebeğini
ahh insalalh canm yarın doktorum cagrdı bakalım bu baygınlk hıssı neden oluyormuş burada erkenden bebegımı görucemmm
Ohhhh valla bende bisey uydurup doktoruma koscam kisss :)))))) ne guzel gorunce unutursin bulanti filan kalmaz. Bence demir hapi yada vitamin yazacak doktorun benimki tee en basndan yazmisti vitamin preparati hic yorgunluk olmadi. Opucukler yarin haberlerini bekliyorum sipanla senin merakta birakmaaaa:))))[/Qyarın ıkıde randevum cabuk gecsın ınsallahh aklım hep yavrumda nasıldır dye heheh delı gıbı hep onu dusunuyrm bıde dedegın gıbı su bulantı bıtse gecsee rahatlıycam dua edın bana bu gece uyuyabılıyım
Demekki seninki gec baslamis
Doktoruna ilac yazmasini soyle hamilelere ozel bebege zararsiz ilaclar var eger gerek gorurse yazar zaten benimki yazmisti zarzor zayifladigimi farkedince. Dua edicem sana ve kuccuk sipana oyy yerim onlar iyi olsun. Internetten bulantiya iyi gelen seyleri arastir derim mesela bana sakiz cignemek cok iyi geliyor :)))) cak cuk iste dolmusta evde heryerde cigniyorum vallarahat uyumak icinde yastigini biraz yuksek tut
kızlar 10 haftalık hamileyim ama 2-3 gündür kasıklarımda yanma hissi var. sizde de oluyormu yada nedenini bilen varmı?
herkesebirsey iyi geliyor vallaa.mesela ben sakiz cigneyince midem bulaniyor.dislerimi zarzor fircaliyom.ekmek cok iyi geliyor ama.denemek lazim tek tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?