2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Rabbim korusun ikinizi de canim.benim de migrenim var hormonlar yukseldigi icin migren artiyormus.dort gundur araliksiz agri cekiyorum.ilac da alamiyorum.5 dk araliksiz masaj ise yariyor.bi de gozlerime soguk kompres yapiyorum.

canım ya şanssızlığın olmuş olsun üzülme benim de çok kötü deneyimlerim oldu allah bir süre sonra mükafatını veriyor

ben de yıllardır yemiyorum balık yemeye de geçen sene başladım sırf bebiş için ama kırmızı et zor yiyemyorum

hamile taytları var ben onlardan kullanıyorum çokta memnunum kızlarrrrrrrrrrr

ya nereden alınıyor acaba?

ay maaşallah ben bile kheyecanlandım

Rabbim korusun ikinizi de canim.benim de migrenim var hormonlar yukseldigi icin migren artiyormus.dort gundur araliksiz agri cekiyorum.ilac da alamiyorum.5 dk araliksiz masaj ise yariyor.bi de gozlerime soguk kompres yapiyorum.

ah canım ya cok geçmiş olsun ben de soğuk almışım fena kaç gündür

Sana da gecmis olsun canim.idrar yollari usutmek cok oluyormus hamilelikte.dikkat et.bende de var biraz yanma.insallah ilerlemeden gecer.sen nereni usuttun

Arkadaslar bugun kilisemizde Dogus Bayrami (Noel) kutladik ve siz tum kizkardeslerimin dogumlarimizda Rabbimizin, Isa Mesih'in dogumunda Bakire Meryem'e verdigi kolayligi vermesi icin dua ettim. Sevgiler.

Teyzeleri biz geldik ANTALYA YA Gitmiştik iş için maşallah amma yazmışsınız geçmişi okuyamadık ya bişi danışcam cinsiyet öğrenen varmı??? biz eşimle kız olursa Aklima düşündük Hz. Ademin ilk kızıymış. ama doğrusu Aklima mı İklima mı bilemedik Kur'an da hangisi geçiyo bilemedik bilgisi olan varmı???

suzan senakpc dualarınızı okudum canlarım
Allahım kabul etsin inşallahhhh

ozyadaylz
suzan
senakpc

Okudum kızlar,Allah kabul etsin inş..

canlarım dualarınızı okudum rabbim kabul etsin
allah razı olsun kıslar

canım rabbım dolu dolu sıfa versın ınsll dınlenn yat bsver kalkmaaaaaaa:26:

Arkadaslar bugun kilisemizde Dogus Bayrami (Noel) kutladik ve siz tum kizkardeslerimin dogumlarimizda Rabbimizin, Isa Mesih'in dogumunda Bakire Meryem'e verdigi kolayligi vermesi icin dua ettim. Sevgiler.
ALLAH razı olsun canım amin..ınsallah rabbım kolay dogumlar versın ınsl..bEN VE ESIM YILLAR SONA HZ.ZEKERIIYA GIBI sonradan kavustuk bebegımıze sımdı ınsllah bebegımızde HZ.Yahya gıbı hayırlı dınıne duskun bır evlat olur ınsallah

NET den bak sekerr hayırlı evlatlar olsunn bende erkek olursa benım kararım musab(sahabe ismi),kızdada ortak kararımız zeynep(efendımızın kızının ısmı)istiyorumm esım ıse erkek de alperen ıstıyor ama kararı degısecek gıbı hayırlı cınsıyetler nasıp etsın canımm

kızlar benımde tamm ıhtıyacımlan suu

Mommy’s Puffy (Hamile Yastığı) Mommy Knows Best hehe ne rahat uyurum ama

kızlar 10 haftalık hamileyim ama 2-3 gündür kasıklarımda yanma hissi var. sizde de oluyormu yada nedenini bilen varmı?

Sevgili Bebeğim;

Bebeklerin
annelerini seçtiklerine dair bir yazı okumuştum vaktiyle bir dergide. Gülüp
geçmiştim o zamanlar. Ama artık pekala mümkün geliyor bu fikir. Gökyüzünde
meleklerle yan yana oturup kainatın koca kataloğundan anneni seçerken düşlüyorum
seni. Önünde kocaman bir kitap açık duruyor. İçinde renk renk fotoğraflar. Her
bir fotoğrafın altında kısa tanıtım bilgileri. Melekler sabırla çeviriyor
sayfaları. Sen alıcı gözle bakıyorsun tek tek tüm adaylara.
"Bu değil.." diyorsun. "Yok bu da değil.."

Ne doktorlar, ne mühendisler, ne ev hanımları, ne iş
kadınları geçiyor gözünün önünden. Geçit töreni gibi. Hiçbirine alaka
duymuyorsun. Oysa oldukça iddialı anne adayları var içlerinde. İşini iyi yapan,
sevgi dolu ve hayli marifetli kadınlar bunlar. Sen gene de oralı olmuyorsun.

Derken yeni bir sayfa açıyor yanındaki tombul melek ve
benim resmim çıkıyor karşına. İyi bir fotoğrafım değil bu. Saçlarımı
beceriksizce toplamışım(...) Altında
tanıtım bilgilerim. Muhtemelen şöyle yazıyor:

"Kafası karışık, hayatı düzensiz, henüz tam olarak
kendini bulamamış, arayış halinde...

Sen minicik parmağını benim resmime doğru sallayarak,
"Hah, bak bu eğlenceli olabilir.." diyorsun meleğe. "Şuna
biraz yakından bakayım."
Nasıl ve niye kâinatın onca başarılı anne adayı arasından
beni seçtiğini bilmiyorum. Belki de çılgın bir kızsın sen. Dört dörtlük bir
anneyi sıkıcı buluyorsun. Ya da beni benden iyi tanıyorsun şimdiden. Bendeki
potansiyeli görüyorsun. Eksiklerimi, zaaflarımı aşmama, hatalarımı düzeltmeme
yardım edersin. Rehberim olursun, en güzel öğretmenim.

Dedim ya, niye nasıl beni seçtiğini bilemiyorum. Ama bir
şeyi bilmeni istiyorum:
Sana müteşekkirim. Seçiminle onurlandım. Gururlandım.
İnşallah hayatta hiçbir zaman, "Ulan o koskoca katalogdan bula bula bunu mu
bulmuşum. Başka birini seçseydim keşke.." dedirtmem sana. Seni mahcup ederim
diye ödüm patlıyor.

( Elif ŞAFAK/ Siyah Süt kitabından alıntıdır)

ahh insalalh canm yarın doktorum cagrdı bakalım bu baygınlk hıssı neden oluyormuş burada erkenden bebegımı görucemmm

ahh insalalh canm yarın doktorum cagrdı bakalım bu baygınlk hıssı neden oluyormuş burada erkenden bebegımı görucemmm

Ohhhh valla bende bisey uydurup doktoruma koscam kisss :)))))) ne guzel gorunce unutursin bulanti filan kalmaz. Bence demir hapi yada vitamin yazacak doktorun benimki tee en basndan yazmisti vitamin preparati hic yorgunluk olmadi. Opucukler yarin haberlerini bekliyorum sipanla senin merakta birakmaaaa:))))

Ne kadar sakin burasi yaa.kizlar bu arada bebek odalari cok pahali yaaa.1.500 lira en kotusu.bebek arabasi desen en ucuzub700 lira ikilisi.batmisiz biz yaaaa

Demekki seninki gec baslamis
Doktoruna ilac yazmasini soyle hamilelere ozel bebege zararsiz ilaclar var eger gerek gorurse yazar zaten benimki yazmisti zarzor zayifladigimi farkedince. Dua edicem sana ve kuccuk sipana oyy yerim onlar iyi olsun. Internetten bulantiya iyi gelen seyleri arastir derim mesela bana sakiz cignemek cok iyi geliyor :)))) cak cuk iste dolmusta evde heryerde cigniyorum valla rahat uyumak icinde yastigini biraz yuksek tut

herkesebirsey iyi geliyor vallaa.mesela ben sakiz cigneyince midem bulaniyor.dislerimi zarzor fircaliyom.ekmek cok iyi geliyor ama.denemek lazim tek tek

kızlar 10 haftalık hamileyim ama 2-3 gündür kasıklarımda yanma hissi var. sizde de oluyormu yada nedenini bilen varmı?

evet cnm bende 10 haftalığım beni 2-3 haftadır var

NET den bak sekerr hayırlı evlatlar olsunn bende erkek olursa benım kararım musab(sahabe ismi),kızdada ortak kararımız zeynep(efendımızın kızının ısmı)istiyorumm esım ıse erkek de alperen ıstıyor ama kararı degısecek gıbı hayırlı cınsıyetler nasıp etsın canımm

amin cnm cümlemize :) nette net bilgi yok bazısında aklima bazısında iklima yazıyo :)

bulunduğum şehirde yeni bir bebek mağazası açılmış artık dayanamıyordum zaten bir kaç bişeyler aldım çok güzel yaa yerim ben onun minik kıyafetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…