sen çin takvimine bakarken hamile kaldığın aya ne yazıyosuunn ????
maşallah annesiiii büyümüşsünüz siizz.. biz bugün 4+6 yız yarın 5.haftamız doluyo Allah'ın izniyle...
canım benimde göğüs hassasiyetim çok fazla ama arada azalıp sonra çoğaldığını hissedebiliyorum.. Yarın bi doktoruna danış bakalım o ne diyecek..?
cnm inş. işte 13 kasımda da 6+6 falan oluyoz inş. duayarız onun pıt pıtlarını
ben ilk doktora gittiğimde 4+6 daydık keseyi yukarıdan göremedi hocam
alttan baktı "hıh buldum seni yaramaz fasülye "dedi bende ağladım
ayyy çoook heyecanlıyım yaaaa bende biran evvel görsem bebişimin minik kesesini... ben alttan baktırmıcam çünkü sakıncası oluyomuş.. bizde 4. haftanın başında gimiştik ilk doktor alttan bakarsak görürüz dedi ben istemedim beklerim hiç problem değil dedim... pıtpıtlarını duysak topikçe offf şu ilk 3 ayı bi geçirseydik rahatlıcaktık... wc'ye her girdiğimde kontrol ediyorum ters giden bişey varmı diye.. Rabbim güzel günlerimizi gösterir İNşallah hepimize...
doğru yapıyosn tatlımmmcnm sat 26 eylül e yumurtalamda ekime geliyo ekim diyorum
yoksa yanlış mı yapıyorum canısı
doğru yapıyosn tatlımmm
:18:irmegancım :18: aynen bende her wc ye gittiğimde önce çamaşırıma bakıyorum rabbim sağlıkla bu günleri atlatmayı nasip etsin
ay evet takılmıcam kendime söz verdimcnm benimde bazen çok acıyo bazen daha az
takılma bence kendinide bebeğide strese sokma
maşallah annesiiii büyümüşsünüz siizz.. biz bugün 4+6 yız yarın 5.haftamız doluyo Allah'ın izniyle...
canım benimde göğüs hassasiyetim çok fazla ama arada azalıp sonra çoğaldığını hissedebiliyorum.. Yarın bi doktoruna danış bakalım o ne diyecek..?
ay evet takılmıcam kendime söz verdim
bakalım yarın anyayı konyayı görecez inş. bebeğim benimledir
ya cnm herkes aynı şeyi dio bende huzursuz oldum
doktorumuz tanıdık bizim bütün sülaleyi o doğurttu
özel muyenesine gidiyoduk zaten eşimle çocuğumuz olmuyo ide
o gün hadi gel vajineden bakalım bhcg göre ordan görürüz dedi
bende ama sakıncalıymış dedim
saçmalama gullumsun ordan burdan duyduklarınala hareket etme ben ne diosam o die beni azarladı
bende bi şey diyemedim ama iyiyim ole bi sıkıntım yok sadece akıntım var oda normalmış
ya ne bilim cnm ama gördük minicikti
doğru yapıyosn tatlımmm
:18:irmegancım :18: aynen bende her wc ye gittiğimde önce çamaşırıma bakıyorum rabbim sağlıkla bu günleri atlatmayı nasip etsin
ay evet takılmıcam kendime söz verdim
bakalım yarın anyayı konyayı görecez inş. bebeğim benimledir
Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:
aman neyse görmüşün ya miniğini gerisi mühim değil o zamann
Amiiin cnm İnşallah bebişim hareket etmeye başladı dediğimiz günler de gelirr
bende yarın giriyorum inşallah hayırlı haberlerle geliriz.. aklına kötü şeyler getirme lütfen biraz sakin ve rahat ol cnm kasma bebişi ve kendini..
kızlaaaaarrr benim göbişim hamişlikten önce vardı zaten ama hamişlikten dolayı azcık şişlikte var sanki 3 aylık gibi duruyo göbişimmmgöbiş bebek için çıkmaya başladığında fil gibi olmam inşallah yaa.. şimdiden yarım kilo almışımda zateeeennnn :18:
kızlaaaaarrr benim göbişim hamişlikten önce vardı zaten ama hamişlikten dolayı azcık şişlikte var sanki 3 aylık gibi duruyo göbişimmmgöbiş bebek için çıkmaya başladığında fil gibi olmam inşallah yaa.. şimdiden yarım kilo almışımda zateeeennnn :18:
sanada bakalım canım benimkizlaaaarr nabeer?? sabah okula gittim geldim ancak girebildim nasilsiniz hamisler ??bu arada nedir bu cin takvimi falan yaa
sanada bakalım canım benim
allah bağışlasın kızını....planlı olmasa da gelmiş işte annesi..yerim onu bennn:).erken diye düşünme beraber büyürler işte ilk başta zor olurr sonra alışırsın benim ablam 1buçuk yaşında kızı varken isteyerek beraber büyürler diye yaptı bir tane sonraa bir sene sonra plansız bir şekilde 3.sü geldiii...ama hepsi öyle tatlı kiii...ablamın evi çocuk yuvası gibiii öyle mutlular kiii...psikolojik olarak şimdi hepimiz karmaşığız...düne kadar zır zır ağlıyordum bugün daha mutlu uyandım....rabbim aratmadan lutfetmis bize göndermiş bebeklerimizi elbette sonrası için de yardımcı olacaktır her gelen nasibiylee sevgisiylee geliyor.yavaş yavaş adapte olacağız....şimdi tek isteğim sağlıklı bir bebek olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?