2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
sen çin takvimine bakarken hamile kaldığın aya ne yazıyosuunn ????

cnm inş. işte 13 kasımda da 6+6 falan oluyoz inş. duayarız onun pıt pıtlarını
ben ilk doktora gittiğimde 4+6 daydık keseyi yukarıdan göremedi hocam
alttan baktı "hıh buldum seni yaramaz fasülye "dedi bende ağladım

ayyy çoook heyecanlıyım yaaaa bende biran evvel görsem bebişimin minik kesesini... ben alttan baktırmıcam çünkü sakıncası oluyomuş.. bizde 4. haftanın başında gimiştik ilk doktor alttan bakarsak görürüz dedi ben istemedim beklerim hiç problem değil dedim... pıtpıtlarını duysak topikçe offf şu ilk 3 ayı bi geçirseydik rahatlıcaktık... wc'ye her girdiğimde kontrol ediyorum ters giden bişey varmı diye.. Rabbim güzel günlerimizi gösterir İNşallah hepimize...

ya cnm herkes aynı şeyi dio bende huzursuz oldum
doktorumuz tanıdık bizim bütün sülaleyi o doğurttu
özel muyenesine gidiyoduk zaten eşimle çocuğumuz olmuyo ide
o gün hadi gel vajineden bakalım bhcg göre ordan görürüz dedi
bende ama sakıncalıymış dedim
saçmalama gullumsun ordan burdan duyduklarınala hareket etme ben ne diosam o die beni azarladı
bende bi şey diyemedim ama iyiyim ole bi sıkıntım yok sadece akıntım var oda normalmış
ya ne bilim cnm ama gördük minicikti

cnm sat 26 eylül e yumurtalamda ekime geliyo ekim diyorum
yoksa yanlış mı yapıyorum canısı
doğru yapıyosn tatlımmm
:18:irmegancım :18: aynen bende her wc ye gittiğimde önce çamaşırıma bakıyorum rabbim sağlıkla bu günleri atlatmayı nasip etsin

cnm benimde bazen çok acıyo bazen daha az
takılma bence kendinide bebeğide strese sokma
ay evet takılmıcam kendime söz verdim

bakalım yarın anyayı konyayı görecez inş. bebeğim benimledir

aman neyse görmüşün ya miniğini gerisi mühim değil o zamann
doğru yapıyosn tatlımmm
:18:irmegancım :18: aynen bende her wc ye gittiğimde önce çamaşırıma bakıyorum rabbim sağlıkla bu günleri atlatmayı nasip etsin

Amiiin cnm İnşallah bebişim hareket etmeye başladı dediğimiz günler de gelirr

ay evet takılmıcam kendime söz verdim

bakalım yarın anyayı konyayı görecez inş. bebeğim benimledir

bende yarın giriyorum inşallah hayırlı haberlerle geliriz.. aklına kötü şeyler getirme lütfen biraz sakin ve rahat ol cnm kasma bebişi ve kendini..

kızlaaaaarrr benim göbişim hamişlikten önce vardı zaten ama hamişlikten dolayı azcık şişlikte var sanki 3 aylık gibi duruyo göbişimmm göbiş bebek için çıkmaya başladığında fil gibi olmam inşallah yaa.. şimdiden yarım kilo almışımda zateeeennnn :18:

Benimde belimle kasıklarım ağrıyor korkuyorum sizlerde oluyomu yaa:18:

günaydın kızlar benimde kasıklarım ağrımaya devam ediyor bide dün çok yürüdüm ama deli gibide uyuyorum. yürümek sakıncalı değil diye biliyorum.

hadi bakalım güzel habelerini bekliyoruz
4+6 demiştin demi
aman yerim ben bunları ya minnak şeyler
benim sıpam anasını ağlatıyo valla kızlar
kokuya çok hassasım hiç bişey yememesen bütün gün aklıma gelmez ama tansıyonum düşüyo
zorluyorum kendimi bişeyler yemeye
bugün bide sabah hafif mide bulantısıda başladıkı bakalım

kizlaaaarr nabeer?? sabah okula gittim geldim ancak girebildim nasilsiniz hamisler ??bu arada nedir bu cin takvimi falan yaa

yaaaa sorma benim de ayni gobegim ozellikle aksamlari cok sisiyor niye acaba gaz falan da yok ama

ya al benden de o kadar cnm zaten evlendikten sonra düzüensiz akşam yemeklerinin mağduru olup
15 kiolyu aldım
allahtan boyun uzun ama neticede iririym
sonumu inana bende merak ediyorum
ee bebek olmuyo die tedavininde hediyesi kilolarım vardı bakalım
benim doktor ilk 4 ay lütfen kilo alamayalım olurmu senin depoler fasülyeyi besler dedi
sonra 5. aydan itibaren ayda en fazla 2 kiol istoyrum senden dedi umarım ole olur

benimde aynı durum var canım, bende yanlızca göbek ve bacak kalınlığı vardı, şimdi sanki biraz daha göbek şişkinliği var içimede çekemiyorum. beden kitle endeksim sınırda 24.5 alacağım kilo 11-18 arası diyor.dikkatli olmalıyız canım. doğum sonrası pisikoloji önemli..

allah ablana sağlık versin sağlıkla kavuş bebeğine inşallah.. herkez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…