2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
merhaba arkadaşlar 11+6 günlük hamileyim. sizde bulantı kusmalar ne alemde? bu hafta içi salı gecesi 10 defa kustum. ve inanılmaz bir baş ağrısı. sabah 6 da hastaneye gittik. serum takıldı 1000 cc. ve şu an kusmuyor ama sürekli öğürüyorum özellikle öğlene kadar çok bulantım oluyor. açıkcası kusmaktan değilde yediğim serumdan korkum var.. acaba serumun bebeğime bir zararı varmıdır? gerçekten korkuyorum..

selam kızlar ne durumdayız ,ben bulantılarda şu son iki gündür bir nebze daha iyi sayılırım,
iyiyim diyemem ama bugün en azından dışarı çıkabildim ve bostancı köprüsünde Hello baby diye bir bebek mağazası açılmış,
oraya gittik eşimle aman allahımmmm ,içeri girerken kasadaki sırayı görünce acaba bedava mı diye düşündük,
meğerse açılış gününe özel yüzde 80 e varan indirimler varmış, herkes nasıl almış bir görsenizz
ama haliyle ben daha cinsiyet bilmediğim için öle çok bişey alamazdım,bi iki parça alıyım dedim ama bir iki şey için o sıraya girilmez :)))
hemen hemen bi çok markanın oto koltuğu pusetleri arabaları,alt bezine kadar yok yokk ((
off çok kıskandım yaaa bende almak istiyorummm hırrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))999

Ben prof.Murat Celiloğlu'na gidiyorum.Alsancakta muayenesi.daha önce başka dr gittik memnun kalmadık.bu dr çok ilgili çok memnunum.sen hangi dr gidiyosun?

cnm ben 5 tane doktora gittim şimdiye dek (egepol, medicalpark, kordon tıp) bunlardan 2 tanesinden memnun kaldım 1ini seçicem, 1 tane de başka bir doktor seçicem. 2 tane doktora gitmek istiyorum 1i özel hastane 1i özel muayenehane olsun diye düşündüm. alsancakta kahraman kolday, yakup ereta ve atilla erler(sudekan) , karşıyakada ali özdemir (mitra) duydun mu hiç???

İzmir'deki temmuz anneleri hangi doktorlara gidiyorsunuzz?
Ben ilk hamileligimden beri kent hastanesine orcun beye gidiyorum canim

Horminlarbas agrisi yapiyor bir sure sonra gecer ins..yat canim kalkma mumkunse gecmis olsun

bulunduğum şehirde yeni bir bebek mağazası açılmış artık dayanamıyordum zaten bir kaç bişeyler aldım çok güzel yaa yerim ben onun minik kıyafetlerini
Gule gule kullansin minigin:)

Kordon tip ta mete bey i dutmystum cok hastasi var sanirim

Herkese merhaba, ben de araniza katildim. SAT'im 9 ekim. Sayfalarin tumunu okuyamadim fakat keyifli bir gruba dahil oldugumu anlayacak kadar goz gezdirdim sanirim. :)

Detayli bilgi de vereyim. İstanbul'da oturuyorum. Calisiyorum. İkinci cocugum. İlki erkek, 3 yasinda. SAT 9 ekim. Aklima baska birsey gelmiyor

Ne kadar sakin burasi yaa.kizlar bu arada bebek odalari cok pahali yaaa.1.500 lira en kotusu.bebek arabasi desen en ucuzub700 lira ikilisi.batmisiz biz yaaaa

gunaydınnn fıstıklarr nasılsınız bugunn

ewet canım cok pahalılar o senın 1500 lıra olanlar 2 gunde elınde kalıyo ıyı bırsey alıcam en az dersen 3-4 mılyar gozden cıkarmak lazm.
fakat ben bu konuda suan ıcın cok net kararlarım var doguma kadar ne olur bılmyıorum ama bebek odası almayı dusunmuyorum parasından dolayı deıl ama gereksız goruyorum 1 yıl kadar zaten bızım odamızda kalıcak ben o esyaları gordukce kullanmadan bıkıcam o yuzden bebek dogduktan sonra almayı dusunuyorum belkı 1 yıl belkı daha fazla yada daha kısa zaman sonra durumu baglı ama dedıgım gıbı dogum ıcın ozellıkle almayacagım.

günaydın kızlar...
dün haftamın tek tatil günü münasebetiyle eşimle temizlik yaptık evde... bikaç haftadır eşim yaptığından hiç yorulmuyodum ama dün ona yardım ediyim dedim... belim bacaklarım hiç hissetmiyorum valla... bugun de zorla kalktık işe geldik... gerzek patronum toplantı yapıcakmış 9,30-10 gibi... bu arada şirket mailine düşen bir cv gördüm muhasebe-finans departmanı için bir başvuru... hemen ibranamemi hazırladım... kısmetse ayın 31 inde maaşımı aldığım gibi ibranamemi teslim edicem kendilerine... belki birazdan yapıcağı toplantıda bununla ilişkilidir kim bilebilir...

kurabiyemize gelince maşallahı var... büyüyo sanırım teyzeler... bide annesinin bulantıları geçse çok mis olucak :)

herkese günaydın :)

iyi haftalar,göz seyirmesi gibi minik minik hareketlerini hissediyorum sanki :)

saglikli musmustlu bir hafta bizim olsun insallah...bende kilo almayanlardayim dr um biraz garipsedi ama bebek gayet iyi sıkıntı yok dedi..cinsiyetini soylemedi kanamadan korktugu icin bilme simdilik bosver kanaman bitince ogrenirsin dedi.. allahim senden ümit kesilmez hepimiz sana emanetiz...bu arada ben gecen hafta hissettim ilk hareketlerini cok seker rabbim herkese yasatsin insallah bebekimiz cok hareketliyse hissetmemiz normalmis aslinda 2. anneler daha rahat hissedermis biz masallah hareketlilikten kazandik sanirim:119:

Son düzenleme:

canımm çekememişler belliki senin hamile kalmanı.. o kadar saçmaki bak bu ilk göz ağrın diye tembihlemeleri demekki kıskanıyolar.. benim annemin 4. torunu olacak bizim minik ama annem o kadar heyecanlıki anlatamamm hem ablamın hem abimin çocuğu var ama yine de büyük bi heyecan var kadıncağızda.. kayınvalidemse ilk torunları olmasına rağmen tık yok... ha umrumdamı aslaa değill doğduktan sonra görürüm ben hepsini.... o yüzden sende allaha havale et beddua da etme çünkü rabbim gerçekten haklıyı haksızı görüyo o verecektir derslerini.. sen bebişinin tadını çıkar annesiiiiiiiiiii

kuzuuuuuuuuuumm nooolur dikkat et kendinr korkmaa hem bu haftadan sonra rabbim korur o miniğii.. sen sadece yerinden kalkma bebişi sarsma.. Rabbim ikinizinde yardımcısı olsunn.. öpüyorummmm kooccamaaaannnn

günaydın kızlar haftasonu girmedim geçmişi anaca okuyup geldim baya ilerlemiş göbişler koymuşsunuz bende isterim koymak ama yapamıyorum bugün acayip bi başağrısı var bende kalktığımdan beri haftasonu misafir ağırladım yoruldum biraz yarın kontrolüm var 12+4 olcaz ikli teste yapılcak onun korkusuda var şimdiden hepinize güzel günler

günaydın kızlar,

güzel bir hafta geçirmenizi dilerim.

cuma günü kontrole gittik eşimle birlikte.herşey yolunda çok şükür.

haftasonu temizlik yaptım 2 gündür bel ağrısı çekiyorum.geceleri uyuyamıyorum da,dinlenemedim açıkçası.

sizde nasıl keyifler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…