Arkadaslar bugun kilisemizde Dogus Bayrami (Noel) kutladik ve siz tum kizkardeslerimin dogumlarimizda Rabbimizin, Isa Mesih'in dogumunda Bakire Meryem'e verdigi kolayligi vermesi icin dua ettim. Sevgiler.
Ben prof.Murat Celiloğlu'na gidiyorum.Alsancakta muayenesi.daha önce başka dr gittik memnun kalmadık.bu dr çok ilgili çok memnunum.sen hangi dr gidiyosun?
Ben ilk hamileligimden beri kent hastanesine orcun beye gidiyorum canimİzmir'deki temmuz anneleri hangi doktorlara gidiyorsunuzz?
kizlar bas agrisi bende de cok oluyo saclarimi cektiriyyorum anneme dusunun yani ... onun disinda dun dr a gittik kesenin etrafi kanla dolmus dr kalkmadan yaticaksin dedi korkuyorum
:119: duayi okudum kizlar telden girdigim icin kimin bilemedim rabbim kabul etsin:119:
Gule gule kullansin minigin:)bulunduğum şehirde yeni bir bebek mağazası açılmış artık dayanamıyordum zaten bir kaç bişeyler aldım çok güzel yaa yerim ben onun minik kıyafetlerini
cnm ben 5 tane doktora gittim şimdiye dek (egepol, medicalpark, kordon tıp) bunlardan 2 tanesinden memnun kaldım 1ini seçicem, 1 tane de başka bir doktor seçicem. 2 tane doktora gitmek istiyorum 1i özel hastane 1i özel muayenehane olsun diye düşündüm. alsancakta kahraman kolday, yakup ereta ve atilla erler(sudekan) , karşıyakada ali özdemir (mitra) duydun mu hiç???
Ne kadar sakin burasi yaa.kizlar bu arada bebek odalari cok pahali yaaa.1.500 lira en kotusu.bebek arabasi desen en ucuzub700 lira ikilisi.batmisiz biz yaaaa
amin canım :) sen hangi kiliseye mensupsun
herkese günaydın :)
iyi haftalar,göz seyirmesi gibi minik minik hareketlerini hissediyorum sanki :)
Kızlar benim canim çok sıkkın gözüme bir damla uyku girmedi ;( dün eşimle annesi bir konuda fikir tartışmasına girdiler ( kavga etmiyorlar) eşim "siz müslümansınız ben kafirim sanki" dedi... Kayınvalidemde "senin çocuğun veled-i zina doğacak zaten" dedi... Şok geçirdik eşim ne diyeceğini şaşırdı ben döndüm eşime tartıştığınız konu farklıydı dedim konuya geri dönün dedim ama pişman oldum bir insan torunu için böyle bir şey nasıl söyleyebilir birde benim yüzüme bakarak... Silemiyorum aklımdan birtürlü bu olayı eşimede annenin bu söylediği ağırıma gitti diyemiyorum... Aklınıza bişey gelmesin nikahlı kocamalımla duvağimla düğünümü yaptım hemde erkek evlendirir gibi yaptı ailem onlar boşboş dolandılar ve konuştular ortada...
Neyse ilk torunu değil ikinci olacak nasipse ama tutup kaynımın söylediği lafı bana söylüyor... Hamileliğimi öğrendin eltimlere haber verdik sonra kendi aralarında konuşurlarken " senin ilk ve tek göz ağrın bu. bunu unutma " diyo kaynım kvdeme...
Tutmuş kvdem eltimi yanımda arıyor diyorki"
hadi sizde yapın bi tane"
Şu güzelim günlerimi zehir ettiler yine bana... Allahlarından bulsunlar tek dileğim...
kizlar bas agrisi bende de cok oluyo saclarimi cektiriyyorum anneme dusunun yani ... onun disinda dun dr a gittik kesenin etrafi kanla dolmus dr kalkmadan yaticaksin dedi korkuyorum
:119: duayi okudum kizlar telden girdigim icin kimin bilemedim rabbim kabul etsin:119:
Bilmiyorum ki canim 1 hafta sonra kontrolumm var gosterirse kendini :)Çoooook tatlıı :))))))
erkekmi acaba annesi :) erkek erken hareket eder derler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?